Sen seviyordun dimiEkşili kabak![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen seviyordun dimiEkşili kabak![]()
Aynı kulvarda yarışıyoruz demekki doğru kişiyi takipteyimBende durumlar tırt..
Asıl diyetisyene yarın ki kilomu bildireceğim ..yarın resmi başlıyor ama sizinle yarışmak için cumaları da tartılıp bildiriceğim
Rumuz:sersum
Başlangıç kg:92.3
Regl 5. günüm ödemde var kesin ama haftaya gider hepsi inşallah...
YaniiiAynı kulvarda yarışıyoruz demekki doğru kişiyi takipteyim![]()
Evet coookkSen seviyordun dimi![]()
Yarın cuma bu aradaCanım bende senin gibiyim uzun zamandır baskülde olmayınca saldım çayıra konsantrasyon sağlayamadım iştahta fena canım ne isterse üşenmeden kalktım yaptım yedim, çocukları bahane ettim yedim, stres dedim yoğunluk dedim hep yedim de yedim sonum fena olmuş bende cuma günü başlayacam bugün sersumu taklid ediyorumkendimce alıştırma yapıyorum
Niye hatırlatıyon ya cuma deyince uzakmış gibi geliyorduYarın cuma bu arada![]()
Yarın yazmayip cuma yazınca, günleri karıştırma dedimNiye hatırlatıyon ya cuma deyince uzakmış gibi geliyordu![]()
nadal nasıl yapıyordun ki ekşili kabak . severim ekşili şeyleri. tarif kabaca yazabilir misinNiye hatırlatıyon ya cuma deyince uzakmış gibi geliyordu![]()
Soğan sarımsak kavurup salça koyuyorum üzerine küp doğranmış kabakları biraz çevirip Haşlanmış nohut ve Haşlanmış yeşil mercimek ekliyorum göz kararı su koyup pişiriyorum kapatmadan önce tuz nane limon karabiber, toz kırmızı biber koyup az sonra kapatıyorumnadal nasıl yapıyordun ki ekşili kabak . severim ekşili şeyleri. tarif kabaca yazabilir misin
Diyette olduğunu unutup halka tatlıyı götüren bana ne demeli![]()
Parmağına kırmızı ip mi bağlayalım hatirlaman içinDiyette olduğunu unutup halka tatlıyı götüren bana ne demeli![]()
Maşallah ne güzel zaman ayiriyorsun sporaKahvaltı
3 kaşıkla kıymalı bir yumarta
İki tane çubuk peynir
İki dilim ekmek
Çay
5 gibi yemek yapark6dayanamadm bir dilim pasta
7 tane bağ sarması incecik ama sonra kendime geldim 14000 ip atladm yetmedi 30 dk koşu yaptm evde
Yetmedi plank yaptım
Yetmedi yağ yakma egzersizleri yaptm
15 lt su
İki bardak bitki çayı yakmismiyimdir sizce
Adımı da 6000 e tamamlayıp gerisini akışına birakicam
Mecburum dışarı da çıkamıyorum dersten kafa dağıtmak için takılıyoruz kızımlaMaşallah ne güzel zaman ayiriyorsun spora