Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür iyi geçti canım herkesi gördüm kar kış vardı ama onunda tadı başkaİyiyiz canim.
Hoşgeldin.
Sen nasılsın tatil nasıl geçti ?
Ben henüz yemedim bakayım muhtar ne yediyse onları yiyeyim yumurta neyli kaç tane
Taklitçi seniiiBen henüz yemedim bakayım muhtar ne yediyse onları yiyeyim yumurta neyli kaç tane![]()
Aynısını yapıcam fotoğraf çekip atıcam işte ama benim hazırlamam yemem 1i bulur birazdan oğlanı okula götürüp gelecemTaklitçi seniiisade 1tane
![]()
Bekliyoruz fotoAynısını yapıcam fotoğraf çekip atıcam işte ama benim hazırlamam yemem 1i bulur birazdan oğlanı okula götürüp gelecem
Benimkinde peynir yoktu bikerem, ekmek beyaz olmamış beğenemedim puanım 3
Gizli takipçiiiBen de bir süredir okuyorum yazdıklarınızı gizli gizlitekrardan başlayayım diyorum kaç kiloyum hiç bilmiyorum baya oldu tartilmayalııı
![]()
Evde başka ekmeğim yoktu peyniri de unuttuğunu düşünmüştüm hatırlatayım dedim 3 puan çok az dimiBenimkinde peynir yoktu bikerem, ekmek beyaz olmamış beğenemedim puanım 3
Bu arada peynirimi unutmuşum resimde farkedip yedim![]()
Beğenemedim 3 verdim oohooo bi de beğensem ,8-9-10 bana ait zaten(lise edebiyat hocaları gibiEvde başka ekmeğim yoktu peyniri de unuttuğunu düşünmüştüm hatırlatayım dedim 3 puan çok az dimi![]()
Akşama ne yiyecen onuda taklid edeyim bana kalsa dünyayı yiyecek potansiyelim var iştah felaket durumdaBeğenemedim 3 verdim oohooo bi de beğensem ,8-9-10 bana ait zaten(lise edebiyat hocaları gibi)
Akşam köfte ve ıspanak cicim...Akşama ne yiyecen onuda taklid edeyim bana kalsa dünyayı yiyecek potansiyelim var iştah felaket durumda
Ben öğlen yemiycem akşama da ekşili kabak var öndende şehriye çorbası içeyimmi hocamAkşam köfte ve ıspanak cicim...Azalır azalır ilk benimde öyleydi duruldum şimdi
Bana çorba da verdi ama içmiyorum istersen iç tabii..Düşün bir dilim de ekmek hakkım var..Ama sanırım önümüzdeki hafta canıma okurBen öğlen yemiycem akşama da ekşili kabak var öndende şehriye çorbası içeyimmi hocam
Ekşili kabakBen öğlen yemiycem akşama da ekşili kabak var öndende şehriye çorbası içeyimmi hocam
Canim bu cuma senin için de başlangıç olsun.Ben de bir süredir okuyorum yazdıklarınızı gizli gizlitekrardan başlayayım diyorum kaç kiloyum hiç bilmiyorum baya oldu tartilmayalııı
![]()
Canım bende senin gibiyim uzun zamandır baskülde olmayınca saldım çayıra konsantrasyon sağlayamadım iştahta fena canım ne isterse üşenmeden kalktım yaptım yedim, çocukları bahane ettim yedim, stres dedim yoğunluk dedim hep yedim de yedim sonum fena olmuş bende cuma günü başlayacam bugün sersumu taklid ediyorumBen de bir süredir okuyorum yazdıklarınızı gizli gizlitekrardan başlayayım diyorum kaç kiloyum hiç bilmiyorum baya oldu tartilmayalııı
![]()