• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bolca menemenlik,domates ve biber salçası yaptık. Yemeklik sos yaptık. Bunlar 3 5 kavanoz değil anneme 13 kasadan yaptık mesela.

5 kavanoz cilek reçeli
Kurutulmuş incir
Patlıcanlı, biberli kahvaltılık sos
15 20 kg salamura yaprak
Kabak, biber kuruttuk
Tarhana yaptık

Turşu yapmadım daha
Maşallah cnm epey kışlık yapmışsınız Rabbım ağız tadıyla yemeği nasip etsin inşallah tek başınıza mı yiyorsunuz ortak mı
oh oh misssssssss

hiç bi şey yapmadımmmmmmmmmmmmmmmmm

şeftali nasıl attın buzluğa. çiğden mi. smoothi yapmak için geçen yıl attıydım
Yaparsın cnm daha kış gelmedi evde sevilen yenilen şeyleri yapar atarsın inşallah
Şeftaliyi reçel yaptım kilosu akşam pazarıydı 2.5 tan 4 kilo almıştım bi daha da 7 den aşağı görmedim bizde reçel çok seviliyor labneyle harika oluyor buzluk için denemedim cnm
Temizlik cumartesi yapıldı canim.
Miss oldu ev.

Ellerine sağlık, Rabbim sagliklican yemegi nasip etsin.

İnsalah çabuk kirlenmez 😄
Bende kış için ;
-16 Menemenlik
-4 poşet yesilfasulye
-4 poşet karniyariklik patlıcan
-4 poşet közlenmiş biber, patlıcan koydum buzluğa.
-kayserideyken salça da yaptık kaynanamla

Benim reçel kaygım yok, çünkü hiç yemiyoruz.
Tarhanami ananem yaptı verdi.

Bugün kuzenim ameliyat oldu. Beyninde ur çıkmıştı. 7 saat sürdü ameliyat. Şuan yoğun bakımda. Ne zaman çıkar bilinmiyor.
Dualarınızda ona da yer verirseniz çok sevinirim.
Rabbım ağız tadıyla yemeği nasip etsin inşallah cnm
Arkadaşına rabbimden Şafi ismiyle şifalar diliyorum bildiğim duaları okuyup yolluyorum cnm
8883950878770.jpg

blenderim bu . daha yeni .
Güzelmiş cnm güle güle kullan

hımm mikser kısmı da var yani
ah bi alamadım hala. işte . sallanıyorum . kışın havuç salatası . kereviz salatası çok oluyor ye evlerde. rendeleme olayını hiç sevmiyorum . her yer batıyor .
kabak rende lazım . mücvere falan . yanı lazım .
Bu şekilde canim set.

Eklentiler

• Screenshot_2021-09-21-19-29-00-952_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2021-09-21-19-29-00-952_com.android.chrome.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 24
Kahvalti
1 yumurtalı omlet
1 dilim ekmek
1 kk peynir

Ara
1 şekerpare

Akşam
1 bardak ayran
3 çöp şiş tavuk
Ceyrek yufka

Eklentiler

• IMG_20210921_173733.webp
    IMG_20210921_173733.webp
    47,9 KB · Görüntüleme: 22
Devam ediyor mu bu sistem bende katılmak isterim neler yapıyorsunuz ?

Arada fiyat farkı çok az, 40 TL gibi. Resmi paylaştığım dan al bence.

Senin bu yeni aldığının kek çırpma aparatida var mı ?
yok canım . ama kek çırpmak için ayrıca mikserim var .
o nedenle bana uygun olanı istedim . çekmeceler dolu safrancım . bi mikser bi blender daha kaldırmaz
blender de hediye gelenler vs ile 3 adet toplamda. çekmecede 3 blender . sinirimi bozuyor . elime geleni kullanıyorum . mikser de var . yani gereksiz olacak tam takım aldığım. inan koyacak yer yok . onu al bunu al . çakılı dolaplar.

Kahvalti
1 yumurtalı omlet
1 dilim ekmek
1 kk peynir

Ara
1 şekerpare

Akşam
1 bardak ayran
3 çöp şiş tavuk
Ceyrek yufka
afiyet olsun canım . bana çok gelirdi akşam menusundeki tabağın. illa bol sebze ile tamamlamam lazım . belli bi limit sebze yemezsem mümkün değil doymuyorum.

günaydın kızlar

dün öğlende ıspanak . ekmek . bol kavun yedim .

akşam ise taze fasülye kızarttım . önce haşladım . az yağda tek taraflı olarak pişirdim . 2 dilim ekmek . bitter çikolata.
tapyoka nişastası ve kara üzüm suyu ile jöle yapmıştım . ondan yedim . sabah da yedim . tatlı niyetine . muz . elma . çekirdek.

bu sabah da yine jöleden yedim . yarım muz . 1 kurabiye . bunlar hep ayaküstü. adam gibi oturup yemeye vaktim olmuyor.

öğlen için 4 domates ile zeytin yağını kavurup 2 yumurta kırdım . onu getirdim, 2 dilim ekmek . fıstık kuru üzüm . kurabiye var .
akşam için yine fasülye haşladım . onu kızartıp yemeyi düşünüyorum . kızçemle yiyoruz . atıştırmalık gibi oluyor .

böyle bir şey oluyor. atıştırmalık yiyoruz daha çok . kızçemle . kimsenin ilgisini çekmiyor çünkü. hahah

Eklentiler

• 3926260e-c0ac-4b86-9e9e-81dd21780cd4.webp
    3926260e-c0ac-4b86-9e9e-81dd21780cd4.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 29
yok canım . ama kek çırpmak için ayrıca mikserim var .
o nedenle bana uygun olanı istedim . çekmeceler dolu safrancım . bi mikser bi blender daha kaldırmaz
blender de hediye gelenler vs ile 3 adet toplamda. çekmecede 3 blender . sinirimi bozuyor . elime geleni kullanıyorum . mikser de var . yani gereksiz olacak tam takım aldığım. inan koyacak yer yok . onu al bunu al . çakılı dolaplar.
Tabi varsa gerek yok canim
Bende kalabalığı hiç sevmiyorum, bir şey alırken 100 kez düşünüyorum bu yüzden.

Kahvaltı 10.00
2 yumurtalı salata

Ara
1 küçük armut
1 kurabiye
1 küçük avuç çiğ çekirdek

Akşam 18.00
1 bardak ayran
1 küçük kase sebzeli bulgur pilavı
1 çöp şiş tavuk
1 kornişon turşu

Eklentiler

• IMG_20210922_172934.webp
    IMG_20210922_172934.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 22
Selam herkese 🌸
Uzun suredir takip ediyorum burayı. Güzel bir enerjisi var ☺️ Yeni doğum yaptım. ÜZerime yapışıp kalan 10 kilom var. Vermek istiyorum ama emziriyorum bir yandan. Sütüm etkilenir diye girişimde de bulunamıyorum 🤓
Doğum yapan arkadaşlar bu dönemde diyet yaptınız mı 🙄 ben görünüşümden hiç memnun değilim. Aynalara küstüm resmen 🥲

Selam herkese 🌸
Uzun suredir takip ediyorum burayı. Güzel bir enerjisi var ☺️ Yeni doğum yaptım. ÜZerime yapışıp kalan 10 kilom var. Vermek istiyorum ama emziriyorum bir yandan. Sütüm etkilenir diye girişimde de bulunamıyorum 🤓
Doğum yapan arkadaşlar bu dönemde diyet yaptınız mı 🙄 ben görünüşümden hiç memnun değilim. Aynalara küstüm resmen 🥲
Hamilelikte 20 kilo aldım, doğumla birlikte 3 kilo gitti sadece 17 bana kaldı. O dönem diyetisyene gittim, kızımın 1. Yaş gününde eski kiloma ulaşmıştım.

O zaman hayatımda ilk kez diyet yaptığım için bilinçsizlik kilo verme konusunda, ondan diyetisyen desteği almıştım

Hamilelikte 20 kilo aldım, doğumla birlikte 3 kilo gitti sadece 17 bana kaldı. O dönem diyetisyene gittim, kızımın 1. Yaş gününde eski kiloma ulaşmıştım.

O zaman hayatımda ilk kez diyet yaptığım için bilinçsizlik kilo verme konusunda, ondan diyetisyen desteği almıştım
Kaçıncı ayda gittin peki diyetisyene ☺️ Sütünde azalma olmadı o zaman değil mi ☺️

Kaçıncı ayda gittin peki diyetisyene ☺️ Sütünde azalma olmadı o zaman değil mi ☺️
sağlıklı beslenirsen sütünde azalma olmaz merak etme.
şöyle bi şey var . süt olsun diye dayatılan tatlı çikolata vs gibi şeyler bi zaman sonra alışkanlık oluyor . onlardan vazgeçersen zaten direkt bir kaç kilo kendiliğinden gidiyor . bilmiyorum arada atıştırmalık tek tük yediğin böyle bi şey bile olsa malesef kilo sabitleniyor yapışıyor.

3 kez doğum yaptım hep aynı sıkıntıyı yaşadım mesela.

Back
X