çok iyi gitmiş bugün menu.Kahvaltı
2 yumurtalı omlet
2 zeytin
1 kk peynir
Yarım dilim ekmek üzeri kaymak
Ara
Bitter çikolata
1 muz
1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
Akşam 18.00
2 kabak sote yogurtlama
Bir parça tavuk
Açlık hissettim, 1 kupa sütlü kahve yaptım içiyorum şimdi.
Eşim Ankara'da. Kursa gitti 3 günlük bir kurs ama git gel 5 gün sürüyor.çok iyi gitmiş bugün menu.
gayet sağlıklı ve yeterli.
havalar birden soğudu. gündüz iyi de akşam sabah çok soğuk oluyor dışarılar da evler de.
sizin oralar nasıl acaba.
okuma yazma olayı nasıl gidiyor kızlar .
pamuk
safran
zeze
başka kim vardı
Canim burası da soğudu.
Dışarısı sıcak evlerin soğuk olduğu aydayiz.
Bizimkiler bugün k harfine geçtiler.
Çok şükür iyi gidiyor.
Hoca daha çok kitap veya fasikulden ödev veriyor, onları da yapmak daha kolay oluyor.
Bizimkiler A ya dün geçti iyi gidiyor şükürler olsun eli de hızlandı fazla oyalanmadan bitiyor ödev fasikülden ve defterden veriyor genellikle hafta sonu gün gün veriyorsafran bugün bizim de öğretmen K ye geçecekmiş . istedi fasikülü
e-l-a
bitti
Senin yediklerini liste yapsam kendime örnek menü bende kaç kg gider acaba denicem bunuKahvaltı
2 yumurtalı omlet
2 zeytin
1 kk peynir
Yarım dilim ekmek üzeri kaymak
Ara
Bitter çikolata
1 muz
1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
Akşam 18.00
2 kabak sote yogurtlama
Bir parça tavuk
Açlık hissettim, 1 kupa sütlü kahve yaptım içiyorum şimdi.
Valla safran çok iyi gidiyorsun maşallahEşim Ankara'da. Kursa gitti 3 günlük bir kurs ama git gel 5 gün sürüyor.
Bende o yokken dikkat etmeye çalıştım bu hafta.
Kahvaltim
2 yumurtalı menemen
1 kaşık tulum peyniri
1 dilim ekmek
Akşama yine yoğurtlu kabak ve haşlanmış tavuk yiyeceğim
Sağol canım.Bizimkiler A ya dün geçti iyi gidiyor şükürler olsun eli de hızlandı fazla oyalanmadan bitiyor ödev fasikülden ve defterden veriyor genellikle hafta sonu gün gün veriyor
Uyku saatimiz de düzeldi şükür 9 da gidiyor yatağa kitap okuyoruz birlikte yorumluyoruz 5 n 1 k soruyorum iyi oluyor ilerleyen dönemlere hazırlık
Senin yediklerini liste yapsam kendime örnek menü bende kaç kg gider acaba denicem bunu
Valla safran çok iyi gidiyorsun maşallah
çok iyi gidiyorsun gerçekten . bi atak oldu sende. çok dikkatlisin.Sağol canım.
Bende buraya yazinca tutuyorum kendimi. Yoksa kimseye hesap vermeme durumu olsa her şeyi tikistiracam.
Sen ne yiyorsan gün içinde akşam buraya yaz, ertesi gün inan neler yiyormusum deyip yediklerin azalacak.
Açlık yaşamıyor muyum tabiki yaşıyorum. Ama her gün tartiliyorum, bu yüzden kendimi tutuyorum. Sabahları lavaboya gidip, kendimi tartı üstünde buluyorum.
Zeytinler memleketten mi ?öğlende
30 kadar zeytin
peynir
2 dilim ekmek
2 adet elma
evet safran öyle kocaman değillerZeytinler memleketten mi ?
Neler yiyorum nelerSağol canım.
Bende buraya yazinca tutuyorum kendimi. Yoksa kimseye hesap vermeme durumu olsa her şeyi tikistiracam.
Sen ne yiyorsan gün içinde akşam buraya yaz, ertesi gün inan neler yiyormusum deyip yediklerin azalacak.
Açlık yaşamıyor muyum tabiki yaşıyorum. Ama her gün tartiliyorum, bu yüzden kendimi tutuyorum. Sabahları lavaboya gidip, kendimi tartı üstünde buluyorum.
7 bin adım çok iyi hareketNeler yiyorum neler
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir, 4 zeytin üzerine z. Yağı 1,5 dilim ekmek ile yedim kızıma tost yaptım 1 ısırık ondan çay
Öğlene kadar işim çoktu arada ağzıma olips gibi şeker vardı ondan attım 3 4 tane
Ruby li kahve içtim duble fincan yanında naneli çikolata 2 parça
Yemek yaparken 1 kaşık bamya yemeği, 1 dilim peynirli tava böreği ince yaptım çocuklara
2 kupa çay 1 litre su 1 kaşık peynir helvası oğlum cips verdi 1 avuç yedim düzenli değil çoğu gelip gidip atıştırmak gibi 7bin adım atmışım
Geçmiş olsun canım okula gönderme dinlensin benceGünaydın
Kahvaltim
2 yumurtalı omlet
1 dilim kaşar
1 dilim ekmek
8 zeytin
Kızım hasta. Burun akıntısı vardı ilaç kullanıyordum. Şimdi de öksürük başladı. Tereyağ pekmez veriyorum. Okuldan önce dra da götürsem iyi olacak
Anasinifinda imzalatmislardi, ama bu sene imzalanmadi.Geçmiş olsun canım okula gönderme dinlensin bence
Bizde tüm okuldaki velilere çocukların burun akıntısı, ateş, öksürük, ishal durumunda okula göndermeyecegimizi dair kağıt imzalattilar sizde var mi böyle prosedür?
evet zeze cim . bizim de ilkokul . ortaokul kağıt gönderdi eve . imzaladık yolladık . ateşliyken göndermeyeceğimize dair.Geçmiş olsun canım okula gönderme dinlensin bence
Bizde tüm okuldaki velilere çocukların burun akıntısı, ateş, öksürük, ishal durumunda okula göndermeyecegimizi dair kağıt imzalattilar sizde var mi böyle prosedür?
geçmiş olsun .Anasinifinda imzalatmislardi, ama bu sene imzalanmadi.
Bunların birinde gindermesek sınıf boşalır, çünkü sınıfta baya burnu akan var.
Okuldan önce doktora götürdüm kızı, ilaç yazmaya luzum görmedi, tereyağ pekmez, ballı süt içsin dedi. Bende okula bıraktım.
Geçmiş olsun canım inşallah hemen iyileşirGünaydın
Kahvaltim
2 yumurtalı omlet
1 dilim kaşar
1 dilim ekmek
8 zeytin
Kızım hasta. Burun akıntısı vardı ilaç kullanıyordum. Şimdi de öksürük başladı. Tereyağ pekmez veriyorum. Okuldan önce dra da götürsem iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?