Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

çok iyi gitmiş bugün menu.
gayet sağlıklı ve yeterli.

çok iyi gitmiş bugün menu.
gayet sağlıklı ve yeterli.
Eşim Ankara'da. Kursa gitti 3 günlük bir kurs ama git gel 5 gün sürüyor.
Bende o yokken dikkat etmeye çalıştım bu hafta.

Kahvaltim
2 yumurtalı menemen
1 kaşık tulum peyniri
1 dilim ekmek

Akşama yine yoğurtlu kabak ve haşlanmış tavuk yiyeceğim

havalar birden soğudu. gündüz iyi de akşam sabah çok soğuk oluyor dışarılar da evler de.

sizin oralar nasıl acaba.

okuma yazma olayı nasıl gidiyor kızlar .

pamuk
safran
zeze
başka kim vardı

safran bugün bizim de öğretmen K ye geçecekmiş . istedi fasikülü
e-l-a
bitti
Bizimkiler A ya dün geçti iyi gidiyor şükürler olsun eli de hızlandı fazla oyalanmadan bitiyor ödev fasikülden ve defterden veriyor genellikle hafta sonu gün gün veriyor
Uyku saatimiz de düzeldi şükür 9 da gidiyor yatağa kitap okuyoruz birlikte yorumluyoruz 5 n 1 k soruyorum iyi oluyor ilerleyen dönemlere hazırlık
Senin yediklerini liste yapsam kendime örnek menü bende kaç kg gider acaba denicem bunu
Valla safran çok iyi gidiyorsun maşallah

Sağol canım.
Bende buraya yazinca tutuyorum kendimi. Yoksa kimseye hesap vermeme durumu olsa her şeyi tikistiracam.
Sen ne yiyorsan gün içinde akşam buraya yaz, ertesi gün inan neler yiyormusum deyip yediklerin azalacak.
Açlık yaşamıyor muyum tabiki yaşıyorum. Ama her gün tartiliyorum, bu yüzden kendimi tutuyorum. Sabahları lavaboya gidip, kendimi tartı üstünde buluyorum.

çok iyi gidiyorsun gerçekten . bi atak oldu sende. çok dikkatlisin.

Neler yiyorum neler
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir, 4 zeytin üzerine z. Yağı 1,5 dilim ekmek ile yedim kızıma tost yaptım 1 ısırık ondan çay
Öğlene kadar işim çoktu arada ağzıma olips gibi şeker vardı ondan attım 3 4 tane
Ruby li kahve içtim duble fincan yanında naneli çikolata 2 parça
Yemek yaparken 1 kaşık bamya yemeği, 1 dilim peynirli tava böreği ince yaptım çocuklara
2 kupa çay 1 litre su 1 kaşık peynir helvası oğlum cips verdi 1 avuç yedim düzenli değil çoğu gelip gidip atıştırmak gibi 7bin adım atmışım

Kahvaltı 10.00
2 Menemenli yumurta
1 kaşık tuluk peyniri
1 dilim ekmek

Ara
Bir kare bitter
1 küçük armut

Akşam 18.00
2 yoğurtlu kabak
1 haşlanmış tavuk göğsü

1 bardak sütlü kahve

7 bin adım çok iyi hareket

Günaydın

Kahvaltim
2 yumurtalı omlet
1 dilim kaşar
1 dilim ekmek
8 zeytin

Kızım hasta. Burun akıntısı vardı ilaç kullanıyordum. Şimdi de öksürük başladı. Tereyağ pekmez veriyorum. Okuldan önce dra da götürsem iyi olacak

Geçmiş olsun canım okula gönderme dinlensin bence

Bizde tüm okuldaki velilere çocukların burun akıntısı, ateş, öksürük, ishal durumunda okula göndermeyecegimizi dair kağıt imzalattilar sizde var mi böyle prosedür?

Anasinifinda imzalatmislardi, ama bu sene imzalanmadi.
Bunların birinde gindermesek sınıf boşalır, çünkü sınıfta baya burnu akan var.

Okuldan önce doktora götürdüm kızı, ilaç yazmaya luzum görmedi, tereyağ pekmez, ballı süt içsin dedi. Bende okula bıraktım.

evet zeze cim . bizim de ilkokul . ortaokul kağıt gönderdi eve . imzaladık yolladık . ateşliyken göndermeyeceğimize dair.

geçmiş olsun .
meyve her gün yediriyor musun safrancım .

eğer meyve yememişse limonata yapıyorum kahvaltıya.
büyük oğlanın suyuna yarım limon sıkıyorum . o öyle içmeyi seviyor.
küçükler meyve yiyor zaten şükür . kışın günlük 1 porsiyon mutlaka yemelerine özen gösteriyorum .

Geçmiş olsun canım inşallah hemen iyileşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…