- 31 Ağustos 2012
- 22.148
- 35.321
- 798
Safrancim msjlar birikmisti okuyamadim 5 kilo mu dedinBende geldim kızlar, birlikte başlarız inşallah.
Bende kilo aldım, hatta 5 haftada 5 kilo aldım sanırım.
Yarın tartı ile yuzlesecegim bakalım.
Ödem gitti 3.5 kilo kaldı canim.Safrancim msjlar birikmisti okuyamadim 5 kilo mu dedin
Günaydınlarrrrrgünaydın .
nasılsınız kızlar
kahvaltıda 1 yumurta ve fıstık kuruüzüm yedim .
acıktıkça fıstık kuruüzüm yiyorum . çekmeceme koydum
öğlen mercimek çorbası . koyu kıvam . ve 1 kase makarna var . 1 de şeftali
aman geçmiş olsun .Günaydınlarrrrr
Kahvaltim
2 yumurta ile salata
Kulağım tikaniyordu kaç gündür. Bugün kulak ağrısıyla uyandım. Dr randevusu alacaktım 29 una var en yakın tarih.
Evde glisirin var onu kullanacağım, kulağım 2 senede bir tıkanıyor yıkanması gerekiyor
Bizimkiler de dün başladı e sesine.safran nörüyonuz
e sesi ile ilgili bi dünya şey yapıyor bunlar . çok hızlı başlamadılar mı yahu
kelebek .
merdiven
etek
mehmetçik
gibi
sözlü söylüyorum .
kat tane e sesi var söyleyecek .
2-3 vs gibi
evet canım . biraz çok ödev veriyor bizimki sanki . ağlıyor bazen valla . yapmak istemiyooomm .Bizimkiler de dün başladı e sesine.
Büyük E yi öğrenmişler, ödevi de 5 sıra yazmakti.
Aldıkları eğitim seti içinde e fasikulunde ilk sayfalarda hangisinin içinde e sesi var, hangisu e sesi ile başlıyor diye resimler var. Bu hafta bunları öğrenecekler sanırım.
Bir komşum edebiyat öğretmeni. Kızın geçen sene okula başladı, baya bir araştırma yaparak uzakta bir okula kayıt ettirdi öğretmen çok iyi diye.evet canım . biraz çok ödev veriyor bizimki sanki . ağlıyor bazen valla . yapmak istemiyooomm .
ooff napmış öyle yahuBir komşum edebiyat öğretmeni. Kızın geçen sene okula başladı, baya bir araştırma yaparak uzakta bir okula kayıt ettirdi öğretmen çok iyi diye.
Öğretmen o kadar çok ödev veriyor ki, geçen sene her odevde nerdeyse ağladı çocuk. Saatler sürüyor yapması ve bir kaç sınıf önde gitmeye çalışıyor. 1. Sınıfa 60 sayfalık hikaye kitabı okutma, istiklal marşını 10 kıta ezberletmek gibi. Komşum o öğretmene verdiğine pişman oldu.
Veli onyargisi, öğretmen ne kadar çok öden verirse o kadar iyi diye düşünmeleri sanırım. Geçen hafta pazartesi, yani okulun ilk günü ödevini akşam 3 saatte bitirebildik diyordu.
Komşum mahalledeki okula bu sene nakil ettirmeye çalışıyor.
Bende çok korktum, öğretmenimiz çok ödev veren çocuğu bunaltan bir öğretmen olursa diye.
Henüz tam belli olmaz ilk günler ama bizim öğretmen kararında ödev veriyor sanki.
Dünkü odevimiz
-5 sıra E harfi yazımı
-kitaptaki 2 sayfa çizgi çalışması
-matematik kitabı 2 sayfa (bu da her sayfada 6 soru var, hangisi yukarıda, hangisi içeride gibi)
Bizimkiler 5 te okuldan çıkıyor. 7 de ödev geliyor.ooff napmış öyle yahu
10 kıta 5. sınıfta ediz e verilen ödev
yok o kadar ancak bizim de ödevlerimiz . ama malefes yapmak istemiyor .
parka da gidiyoruz . yemek vs . 9 da oturuyor . o saatten sonra yapmak zor oluyor .
yaparlar da kızçeyi babası 2 buçukta okuldan alıp işe götürüyor . akşam 5 buçukta getiriyor eve. abiler de biri 4 de eve geliyor .diğeri 4 buçuk . tam gün okulları.Bizimkiler 5 te okuldan çıkıyor. 7 de ödev geliyor.
Seninki sabah okula gidiyor ya, akşam 9 da odeve başlaması geç oluyordur baya.
Gündüz bir abiye versen ödev sorumluluğunu yapamazlar mi acaba
Ye ye iskenderi Cuma da ekside çıkarsın sennnKahvaltı 10.00
Menemen
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
4 zeytin
Akşam 18.00
1 porsiyon iskender
1 bardak ayran
Bugün çok yoruldum, dışarıda yedikYe ye iskenderi Cuma da ekside çıkarsın sennn
Bu arada diyet yapamiyorum bu ara karışık gidiyor
off naptın . yemeğe mi gittiniz safranKahvaltı 10.00
Menemen
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
4 zeytin
Akşam 18.00
1 porsiyon iskender
1 bardak ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?