Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kahvaltı 8.30
1 kase yulaf lapasi
1 çay kaşığı fıstık ezmesi
1 çay kaşığı keziboynuzu tozu
2 incir

Öğlen
1 poğaça
1 yumurtalı omlet
1 dilim emek

Akşam 17.30
2 kaşık kavurma
Yarim kase pilav (basmati)
4 kaşık yeşil fasulye
Salata

günaydın .
nasılsınız kızlar
kahvaltıda 1 yumurta ve fıstık kuruüzüm yedim .
acıktıkça fıstık kuruüzüm yiyorum . çekmeceme koydum

öğlen mercimek çorbası . koyu kıvam . ve 1 kase makarna var . 1 de şeftali

Günaydınlarrrrr
Kahvaltim
2 yumurta ile salata

Kulağım tikaniyordu kaç gündür. Bugün kulak ağrısıyla uyandım. Dr randevusu alacaktım 29 una var en yakın tarih.
Evde glisirin var onu kullanacağım, kulağım 2 senede bir tıkanıyor yıkanması gerekiyor

safran nörüyonuz

e sesi ile ilgili bi dünya şey yapıyor bunlar . çok hızlı başlamadılar mı yahu

kelebek .
merdiven
etek
mehmetçik
gibi
sözlü söylüyorum .
kat tane e sesi var söyleyecek .
2-3 vs gibi

aman geçmiş olsun .
o da zor diyorlar .
başka türlü temizlenmiyor mu acaba. yıkama ile tekrarlıyor deniyor

Bizimkiler de dün başladı e sesine.
Büyük E yi öğrenmişler, ödevi de 5 sıra yazmakti.

Aldıkları eğitim seti içinde e fasikulunde ilk sayfalarda hangisinin içinde e sesi var, hangisu e sesi ile başlıyor diye resimler var. Bu hafta bunları öğrenecekler sanırım.

evet canım . biraz çok ödev veriyor bizimki sanki . ağlıyor bazen valla . yapmak istemiyooomm .

evet canım . biraz çok ödev veriyor bizimki sanki . ağlıyor bazen valla . yapmak istemiyooomm .
Bir komşum edebiyat öğretmeni. Kızın geçen sene okula başladı, baya bir araştırma yaparak uzakta bir okula kayıt ettirdi öğretmen çok iyi diye.

Öğretmen o kadar çok ödev veriyor ki, geçen sene her odevde nerdeyse ağladı çocuk. Saatler sürüyor yapması ve bir kaç sınıf önde gitmeye çalışıyor. 1. Sınıfa 60 sayfalık hikaye kitabı okutma, istiklal marşını 10 kıta ezberletmek gibi. Komşum o öğretmene verdiğine pişman oldu.

Veli onyargisi, öğretmen ne kadar çok öden verirse o kadar iyi diye düşünmeleri sanırım. Geçen hafta pazartesi, yani okulun ilk günü ödevini akşam 3 saatte bitirebildik diyordu.

Komşum mahalledeki okula bu sene nakil ettirmeye çalışıyor.

Bende çok korktum, öğretmenimiz çok ödev veren çocuğu bunaltan bir öğretmen olursa diye.

Henüz tam belli olmaz ilk günler ama bizim öğretmen kararında ödev veriyor sanki.

Dünkü odevimiz
-5 sıra E harfi yazımı
-kitaptaki 2 sayfa çizgi çalışması
-matematik kitabı 2 sayfa (bu da her sayfada 6 soru var, hangisi yukarıda, hangisi içeride gibi)

ooff napmış öyle yahu
10 kıta 5. sınıfta ediz e verilen ödev

yok o kadar ancak bizim de ödevlerimiz . ama malefes yapmak istemiyor .
parka da gidiyoruz . yemek vs . 9 da oturuyor . o saatten sonra yapmak zor oluyor .

ooff napmış öyle yahu
10 kıta 5. sınıfta ediz e verilen ödev

yok o kadar ancak bizim de ödevlerimiz . ama malefes yapmak istemiyor .
parka da gidiyoruz . yemek vs . 9 da oturuyor . o saatten sonra yapmak zor oluyor .
Bizimkiler 5 te okuldan çıkıyor. 7 de ödev geliyor.

Seninki sabah okula gidiyor ya, akşam 9 da odeve başlaması geç oluyordur baya.

Gündüz bir abiye versen ödev sorumluluğunu yapamazlar mi acaba

Bizimkiler 5 te okuldan çıkıyor. 7 de ödev geliyor.

Seninki sabah okula gidiyor ya, akşam 9 da odeve başlaması geç oluyordur baya.

Gündüz bir abiye versen ödev sorumluluğunu yapamazlar mi acaba
yaparlar da kızçeyi babası 2 buçukta okuldan alıp işe götürüyor . akşam 5 buçukta getiriyor eve. abiler de biri 4 de eve geliyor .diğeri 4 buçuk . tam gün okulları.

o yüzden şimdilik böyle ama birazını dükkanda yap diyorum . kedi köpek sevmekten yapamıyor. babası her gün ödevlerini istiyor mesaj olarak ama yapmıyormuş sıpa,

Ye ye iskenderi Cuma da ekside çıkarsın sennn

Bu arada diyet yapamiyorum bu ara karışık gidiyor
Bugün çok yoruldum, dışarıda yedik
Bu haftam biraz yoğun geçecek. Ondan kilo vermeye çok odaklı değilim.

Cuma evde büyük temizlik var 2 bayan gelecek, bende temizlik öncesi onların yapamayacağı yerileri yapmaya çalışıyorum, dolap içlerini, baza altları felan. Kızı hazırla okula bırak, iş yap, sonra çıkış saati, al gel derken yorumdum.

Eşimin de bir arkadaşı temasliymis, ondan yoğun çalışıyor, dışarı işleri de bana kaldı bu hafta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…