- 31 Ağustos 2012
- 22.148
- 35.321
- 798
Canim çocuklar bizden daha kolay uyum sağlıyor yeni ortamlara.Alıştı gibi bazı şeyler değişik geliyor çocuğa dün öğretmenine burda akıllı tahta yok mu demiş ogretmen de bizim tahtalar daha akillanmadı falan demiş
Baba Ing ogretmeni Türkçe de konuşuyor diyo hep Ing konuşması gerekmiyor mu dedi gecen sene yasaktı Türkçe konuşmak Ing dersinde
MaşallahBir de geçen gun öğretmen okuma yarışması yapmış en güzel benim kız okumuş öğretmeni sınıfta en güzel okuyan sensin demiş
Anne bazı çocuklar hala heceliyor dedi kimisi güzel okuyormuş
Bayıldım harika çanta güle güle kullansın fıstık maşallahBizimde ödevler 3-5 sıra çizgi daire güzel yazı defterine, ilk okuma kitabındaki baştaki boyamalar felan.
Yarın veli toplantısı varmış, bakalım neler konuşulacak.
Kıza okul çantası araken zorlandım baya, üzerlerinde hep çizgi film karekteri var çantalarda. Sonra internette bunu bulup begenmistik, kızım yeşil rengi çok sever. Sonra çanta almaya kırtasiyeleri dolasacaktik, beğendiğiniz başka model olmazsa internetten bunu sipariş verecektim derken gittiğimizde kirtasiyede de bu çantadan vardı, çok beğendi indiremeyince elinden aldık.
Tüm okul pembe çanta bir bizimki yeşil
Bizimde gelmemiş daha dün haberimiz oldu gerçi ödev bizim bugün çoktu sonunda oyun var diye çok sıkılsada tamamladı güzel yazı defteri büyük boy 1 sayfa italik çizgi sıkışık yapmış hep evde aralarında boşluk bırakarak gösterdim hem daha az yazarsın dedimKaynak kitaplar elimize ulaşmadı bizim hala. Kırtasiyeye ödeme yaptık, onlar bırakacaktı sınıfa. Kitaplar elimize ulaşınca bizim de yoğun ödevler başlar sanırım
Teşekkürler cnm kaydettimBenim tarif
2 yumurta
1 bardaktan 2 parmak eksik süt
2 kaşık seker
Biraz yağ
Kabartma tozu, vanilya
Kek kivanimda bir hamur
Bizim öğretmen de toplantı da kitap okumaya çok değindi çocuklarla kitap okuma saati yapın siz okuyun o resimlere baksın elinizde sürekli kitap görsün kitap okuyan ile okumayan çok fark eder falan dedi safran bizim yaz tatilinde extra dikkat etmemiz lazım zira emekler çöp olurMaşallah
Çoğu aile tatilde tekrar etmeyince, yavaslamislardirda. Burda fark ortaya çıkıyor işte iliği aile ile ilgisiz ailenin.
Safran dayanamadım buzluktaki keke bakıyım dedim ilk poşet buzluk kokuyordu ikincide 3.yok denecek kadar az 4.5.hiç kokmuyordu hatta minik bir parça yedim çok güzeldi browni gibi olmuştuBenim tarif
2 yumurta
2 kaşık seker
Biraz yağ
Kabartma tozu, vanilya
Kek kivanimda bir hamur
Benim yeğenim geçen sene 1. Sınıfti. Ona hem annesi hem ben baya hikaye kitabı aldık. Ablam yazın onları bana getirdi, 60 kusur hikaye kitabı. Evde de 40 kusur tane var. Bu sene en az 100 hikaye kitabı okutmayi hedefliyorum inşallah.Bayıldım harika çanta güle güle kullansın fıstık maşallah
Bende çok baktım cars desenli aldık bizde beslenme kabı suluğuda aynıydı
Birde ne dicem bütün okul eşyalarını etiketledim öğretmen de söyledi boya kalemlerini bile tek tek etiketleyin dedi
Bizimde gelmemiş daha dün haberimiz oldu gerçi ödev bizim bugün çoktu sonunda oyun var diye çok sıkılsada tamamladı güzel yazı defteri büyük boy 1 sayfa italik çizgi sıkışık yapmış hep evde aralarında boşluk bırakarak gösterdim hem daha az yazarsın dedim
Teşekkürler cnm kaydettim
Bizim öğretmen de toplantı da kitap okumaya çok değindi çocuklarla kitap okuma saati yapın siz okuyun o resimlere baksın elinizde sürekli kitap görsün kitap okuyan ile okumayan çok fark eder falan dedi safran bizim yaz tatilinde extra dikkat etmemiz lazım zira emekler çöp olur
Ben poğaça hamuruna yuvarlak şekil veriyorum, sandviç yada hamburger ekmeği oluyor, yağlı sütlü lezzetli bir ekmek oluyor.Safran dayanamadım buzluktaki keke bakıyım dedim ilk poşet buzluk kokuyordu ikincide 3.yok denecek kadar az 4.5.hiç kokmuyordu hatta minik bir parça yedim çok güzeldi browni gibi olmuştu1.5 tepsi açma yaptım yarısını atayım hemen 5 poşetle birde hamburger ekmeği gerekiyor iyi bir tarif araştırıp onuda yapıp atarım
aynen böyle benim de .Benim tarif
2 yumurta
2 kaşık seker
Biraz yağ
Kabartma tozu, vanilya
Kek kivanimda bir hamur
çok iyi maşallah safranRumuz : safransari
Başlangıç 59
Geçen hafta 59
Bu hafta 58.1
Fark 900 Gr
bakalım sizin ne diyecekler .24 dü yanılmıyorsam bizim toplantı haftaya Çarşamba
Ama bu haksızlık poğaça ,borek,pideleri götür hem de kilo ver off offffRumuz : safransari
Başlangıç 59
Geçen hafta 59
Bu hafta 58.1
Fark 900 Gr
Ödem gidiyor hala sanırımAma bu haksızlık poğaça ,borek,pideleri götür hem de kilo ver off offff
Bizimkii de bu canim.Bizim set gelmiş aldım
Harikaymış sizin listede canim.Merhaba kızlar çok mu uyuşuğum nedir anlamadım herşeye koşturmacalı geçiyor günün nasıl geçtiğini anlamıyorum bide yan tarafa büyük hala geldi hergün 40 kere gitgel yapıyorum akşam onları yemeğe alacaktım eşim annelerinide çağırdı tüm gün yemek temizlik derken pert oldum tartılmayı bile unuttum bu sabah tartılacaktım sözde kahvaltıdan sonra aklıma geldi
Z zeze_35 canım senin kız 2.sınıf mı oldu
Beslenme için bize liste veriliyor iyi de oluyor ne koyacağımı biliyorum çocuklar götürdüklerini yemek zorunda kalıyor geçen hafta neredeyse tüm sınıf hayatında ilk defa patates salatası yedi
4 gün liste var 5.gün toplu olarak öğretmen dışarıdan sipariş veriyor böylece kontrollü olarak hazır yemek yemiş olurlar dedi bizde kabul ettik
Geçen hafta Beslenme listesi
Pazartesi : patates salatası, ayran
Salı :börek ayran
Çarşamba : çikolatalı ekmek, süt
Perşembe :kurabiye, süt
Cuma : sınıfça pizza ayran
Bunların yanında süt, kuruyemiş, meyve koyabiliyoruz.
Bu hafta henüz liste gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?