Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canim çocuklar bizden daha kolay uyum sağlıyor yeni ortamlara.
İnşallah çabucak alışır seni prenseste.
Oğlan ana sınıfı miydi bu sene ?

Bir de geçen gun öğretmen okuma yarışması yapmış en güzel benim kız okumuş öğretmeni sınıfta en güzel okuyan sensin demiş

Anne bazı çocuklar hala heceliyor dedi kimisi güzel okuyormuş
Maşallah
Çoğu aile tatilde tekrar etmeyince, yavaslamislardirda. Burda fark ortaya çıkıyor işte iliği aile ile ilgisiz ailenin.

Bayıldım harika çanta güle güle kullansın fıstık maşallah
Bende çok baktım cars desenli aldık bizde beslenme kabı suluğuda aynıydı
Birde ne dicem bütün okul eşyalarını etiketledim öğretmen de söyledi boya kalemlerini bile tek tek etiketleyin dedi
Kaynak kitaplar elimize ulaşmadı bizim hala. Kırtasiyeye ödeme yaptık, onlar bırakacaktı sınıfa. Kitaplar elimize ulaşınca bizim de yoğun ödevler başlar sanırım
Bizimde gelmemiş daha dün haberimiz oldu gerçi ödev bizim bugün çoktu sonunda oyun var diye çok sıkılsada tamamladı güzel yazı defteri büyük boy 1 sayfa italik çizgi sıkışık yapmış hep evde aralarında boşluk bırakarak gösterdim hem daha az yazarsın dedim
Benim tarif

2 yumurta
1 bardaktan 2 parmak eksik süt
2 kaşık seker
Biraz yağ
Kabartma tozu, vanilya

Kek kivanimda bir hamur
Teşekkürler cnm kaydettim
Maşallah
Çoğu aile tatilde tekrar etmeyince, yavaslamislardirda. Burda fark ortaya çıkıyor işte iliği aile ile ilgisiz ailenin.
Bizim öğretmen de toplantı da kitap okumaya çok değindi çocuklarla kitap okuma saati yapın siz okuyun o resimlere baksın elinizde sürekli kitap görsün kitap okuyan ile okumayan çok fark eder falan dedi safran bizim yaz tatilinde extra dikkat etmemiz lazım zira emekler çöp olur

Benim tarif

2 yumurta
1 bardaktan 2 parmak eksik süt
2 kaşık seker
Biraz yağ
Kabartma tozu, vanilya

Kek kivanimda bir hamur
Safran dayanamadım buzluktaki keke bakıyım dedim ilk poşet buzluk kokuyordu ikincide 3.yok denecek kadar az 4.5.hiç kokmuyordu hatta minik bir parça yedim çok güzeldi browni gibi olmuştu 1.5 tepsi açma yaptım yarısını atayım hemen 5 poşetle birde hamburger ekmeği gerekiyor iyi bir tarif araştırıp onuda yapıp atarım

Benim yeğenim geçen sene 1. Sınıfti. Ona hem annesi hem ben baya hikaye kitabı aldık. Ablam yazın onları bana getirdi, 60 kusur hikaye kitabı. Evde de 40 kusur tane var. Bu sene en az 100 hikaye kitabı okutmayi hedefliyorum inşallah.

Bizim ortalıkta hep kitap vardir canim, boşta kaldıkça okuyorum. Kız benim tırnağım olsun yeter bu konuda

Eklentiler

• IMG_20210908_123512.webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 26
Ben poğaça hamuruna yuvarlak şekil veriyorum, sandviç yada hamburger ekmeği oluyor, yağlı sütlü lezzetli bir ekmek oluyor.

24 dü yanılmıyorsam bizim toplantı haftaya Çarşamba
bakalım sizin ne diyecekler .
toplantı olursa gidemem malesef.
kadınların konuşması . mama yiyecek . hijyen .
3. çocuk değil 2. de de gitmedim veli toplantılarına.
önemli bi şey olunca zaten veliler ile konuşuyorz . ya da öğretmene ulaşıp konu hakkında bilgi alıyorum .
genel konular hep veli endişeleri. özellikle 1. ve 2. sınıf

Valla sinir oldum alıntılarım gitti beğenmeler karıştı neyse böyle yazıyım bari
Safrancım senin okuma aşığı olduğun belli maşallah beynin sürekli aktif bizdede çok okunmalık kitap var kızımın setleri eltim verdi çokça okumayı sevdirirsek sıkıntı yok senin prenses uyumlu bir çocuğa benziyor okur bence benim oğlanda ucunda oyun varsa okur yeter ki sevsinler
Kiloda vermişsin maşallah dün akşam menün sağlamdı inanamadım dedim safranda yiyormuş demek

Pankek hamurlarınız aynıysa denemeye geçerim yakında yoğurt suyuda koyarım tmmdır

Kilomu valla bilmiyorum tartılmak aklımdan geçmedi hiç

Merhaba kızlar çok mu uyuşuğum nedir anlamadım herşeye koşturmacalı geçiyor günün nasıl geçtiğini anlamıyorum bide yan tarafa büyük hala geldi hergün 40 kere gitgel yapıyorum akşam onları yemeğe alacaktım eşim annelerinide çağırdı tüm gün yemek temizlik derken pert oldum tartılmayı bile unuttum bu sabah tartılacaktım sözde kahvaltıdan sonra aklıma geldi
Z zeze_35 canım senin kız 2.sınıf mı oldu

Beslenme için bize liste veriliyor iyi de oluyor ne koyacağımı biliyorum çocuklar götürdüklerini yemek zorunda kalıyor geçen hafta neredeyse tüm sınıf hayatında ilk defa patates salatası yedi
4 gün liste var 5.gün toplu olarak öğretmen dışarıdan sipariş veriyor böylece kontrollü olarak hazır yemek yemiş olurlar dedi bizde kabul ettik
Geçen hafta Beslenme listesi
Pazartesi : patates salatası, ayran
Salı :börek ayran
Çarşamba : çikolatalı ekmek, süt
Perşembe :kurabiye, süt
Cuma : sınıfça pizza ayran

Bunların yanında süt, kuruyemiş, meyve koyabiliyoruz.

Bu hafta henüz liste gelmedi

Harikaymış sizin listede canim.

Kahvaltı 9.30
1 haslanmis yumurta
2 biber kizartma
1 dilim ekmek

Öğlen
Yarım döner
2 bardak ayran

Akşam 17.30
1 tabak yeşil fasulye yemeği
3 kaşık pirinç pilavı
Salata, ayran

Şimdi
Kahve, 1 kare bitter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…