- 31 Ağustos 2012
- 22.148
- 35.321
- 798
Akşam
Kız ben senden çok yiyorum nereye gidiyor bunlarAkşam
2 kaşık pilav
5 kaşık mantarlı tavuk sote
Salata, ayran
1 dilim karpuz
Şimdi bir de Türk kahvesi içiyorum. Hindistan cevizi yağlı.Akşam
2 kaşık pilav
5 kaşık mantarlı tavuk sote
Salata, ayran
1 dilim karpuz
Kız ben günde 10 çikolata yiyorum fındıklı filan bende yanlış yere gidiyo sanırımŞimdi bir de Türk kahvesi içiyorum. Hindistan cevizi yağlı.
Bir kare bitter çikolatayanında
Aynen bakmamışım yazdığıma kızla uğraşırken normalCanim 69 değil demi 59 yazmak istedin sanirim
Canik köyde kendi evinizde mi kalıyorsunuz ? Kaynananlarda felan mi ?Kilo bildirimim
Bu haftaki kilom: 61.4
Yine başa döndüükk offff
Kayinvalidelerde kalıyoruz canım Izmir cok sıcak diye yakında yine gidicez sanırımCanik köyde kendi evinizde mi kalıyorsunuz ? Kaynananlarda felan mi ?
Selammm kizlarr haydi bildirimler nerdeeeBu hafta 69.40
Ben ve gram gram korudugum kilomneyse bunada sukur
Haftada 600 Gr çok güzel canim. Tebrikler.Selammm kizlarr haydi bildirimler nerdeee
Bu hafta 68.75 guzel gidiyor masallah diyeyim 60gram da olsa gitmis hafta 67 li rakam gorursem 2 kg olcak hadi bismillah
Anladım canım.Kayinvalidelerde kalıyoruz canım Izmir cok sıcak diye yakında yine gidicez sanırım
Olmus kilo şeysiAy kız keşke bi 15 verebilseydin
Kaldığınız yerde de çamaşır makinesi varsa canim, az eşya en iyisi.işlerim çok çok yoğundu bu hafta yine.
tatile az kaldı . iple değil halatla çekiyorum vallahi.
ufaktan çanta hazırlıklarına başlamalı. çok çok az eşya götüreceğim . minimal çantalar hazırladım geçen yaz . bu yaz daha az götürmeyi düşünüyorum . çünkü kullanılmayan eşyalar oldu. boşa yük ettim .
Evet canımOlmus kilo şeysi
Tebrik ederim.
Zezecim anladigin kadariyle kendi evinde degildin o nedenle almis olmalisinKilo bildirimim
Bu haftaki kilom: 61.4
Yine başa döndüükk offff
Biz de haftaya pazar cikioruz insallah canim ttile bakalimişlerim çok çok yoğundu bu hafta yine.
tatile az kaldı . iple değil halatla çekiyorum vallahi.
ufaktan çanta hazırlıklarına başlamalı. çok çok az eşya götüreceğim . minimal çantalar hazırladım geçen yaz . bu yaz daha az götürmeyi düşünüyorum . çünkü kullanılmayan eşyalar oldu. boşa yük ettim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?