Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kendini saglikli hissettigin 70 mi 71 orda kal canim birden istahin acilmasin o da tehlikeli ben salfigim anca rahat +5 yani.hele ilac da iciosun
adilemir nasılsın canım, asi oldun mu ?

Ben geçen hafta aşı oldum aşı olanınız var mı?
Bende pazar gecesi oldum pazartesi gecesi biraz tutuldu kolum biraz sersemligim oldu tansiyonum dusuyor gibi okadar atlattik sukurki...esime demisler 2 gun su degirme falan diye bana hemsire bisi demedi we hic hissetmedim masallah kafam kadar kolum oldugun dan
Kızlar nasilsiniz.
Geçenlerde 56 kiloda nasil göründüğümü biri sormustu
Masallahhh ne kadar guzel bir sey gordum ben boylee
diyetisyen ideal 57 senin ama 55 yapalim rahat takil kacamaklar da korumalarda uzulme dediydi gecen sene...
Hoşbuldum valla boy 1.59 kilo 44
Ah ah diorum kac olmak istiyorsun ben bir 20 kg werim 15 de de anlasabilirim

Canim nasılsın, kilo durumun nasıl ?
Anca gördüm mesajları kusura bakma canım bayadır kullanmıyorum da tineden baslıycam geçen ay reglim çok azdı yok gibiydi bu ay birkaç gün soğan yiyince kahvaltıda 6 gün önce geldi değişik kilom aynı 69 gibi yarın vakarm nekadarim diye burası çok sıcak dışarı çıkamıyorum ya yakıyor resmen bir hafta yürüyüş yaptm çok iyi gelmişti bir arkadaşla birkacgune yine başlamayı umuyorum akşam saatlerinde en azından şuan çok ağrım var sonrasında inşallah birazda olsa rahatlarm

Ay kız keşke bi 15 verebilseydin

Canim 69 değil demi 59 yazmak istedin sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…