• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Senin için bu kilo çok güzel canim.
51 deki siskalik gitmiştir.
hahaha. baya baya sıskaydım . şimdi güzel oldum demi.
1624532233024.webp

Yok canim canimin sıkıntısından deilde hirs yaptim biraz agir geldi hirs yapmiyorum saldim kendimi hedef kilomun baya altina dustum maalesef yiyeme rahatsizligi oluyormus asiri rejim yapanlarda donem donem goruyoruz dedi doktorum onlardan biri benim biliyormusun hic acikmiyorum boylede bir garip durum var bir kacgundur 69 oldum sukur az az yiyorum oda ilac istah acici o yuzden ara ara kontrol ediyorum kilomu çünkü 72 ye kadar cikman gerek dediler de ben vicdan azabi cekerim 72.ye cikarsam 70 yetr zaten rejim spor yapmiyorum bide yersem kendimi durduramazsam diye korkuyorum transferime cok az kaldi temmuz sonu agustos basi olacak onun streside var
Kendini saglikli hissettigin 70 mi 71 orda kal canim birden istahin acilmasin o da tehlikeli ben salfigim anca rahat +5 yani.hele ilac da iciosun
adilemir adilemir nasılsın canım, asi oldun mu ?

Ben geçen hafta aşı oldum aşı olanınız var mı?
Bende pazar gecesi oldum pazartesi gecesi biraz tutuldu kolum biraz sersemligim oldu tansiyonum dusuyor gibi okadar atlattik sukurki...esime demisler 2 gun su degirme falan diye bana hemsire bisi demedi we hic hissetmedim masallah kafam kadar kolum oldugun dan 🤗
Kızlar nasilsiniz.
Geçenlerde 56 kiloda nasil göründüğümü biri sormustu
Masallahhh ne kadar guzel bir sey gordum ben boylee 👼👼👼
diyetisyen ideal 57 senin ama 55 yapalim rahat takil kacamaklar da korumalarda uzulme dediydi gecen sene...
Hoşbuldum valla boy 1.59 kilo 44 🙊
Ah ah diorum kac olmak istiyorsun ben bir 20 kg werim 15 de de anlasabilirim 😄🤗😄

Canim nasılsın, kilo durumun nasıl ?
Anca gördüm mesajları kusura bakma canım bayadır kullanmıyorum da tineden baslıycam geçen ay reglim çok azdı yok gibiydi bu ay birkaç gün soğan yiyince kahvaltıda 6 gün önce geldi değişik kilom aynı 69 gibi yarın vakarm nekadarim diye burası çok sıcak dışarı çıkamıyorum ya yakıyor resmen bir hafta yürüyüş yaptm çok iyi gelmişti bir arkadaşla birkacgune yine başlamayı umuyorum akşam saatlerinde en azından 😔şuan çok ağrım var sonrasında inşallah birazda olsa rahatlarm

Kendini saglikli hissettigin 70 mi 71 orda kal canim birden istahin acilmasin o da tehlikeli ben salfigim anca rahat +5 yani.hele ilac da iciosun

Bende pazar gecesi oldum pazartesi gecesi biraz tutuldu kolum biraz sersemligim oldu tansiyonum dusuyor gibi okadar atlattik sukurki...esime demisler 2 gun su degirme falan diye bana hemsire bisi demedi we hic hissetmedim masallah kafam kadar kolum oldugun dan 🤗

Masallahhh ne kadar guzel bir sey gordum ben boylee 👼👼👼
diyetisyen ideal 57 senin ama 55 yapalim rahat takil kacamaklar da korumalarda uzulme dediydi gecen sene...

Ah ah diorum kac olmak istiyorsun ben bir 20 kg werim 15 de de anlasabilirim 😄🤗😄
Ay kız keşke bi 15 verebilseydin 😂

Anca gördüm mesajları kusura bakma canım bayadır kullanmıyorum da tineden baslıycam geçen ay reglim çok azdı yok gibiydi bu ay birkaç gün soğan yiyince kahvaltıda 6 gün önce geldi değişik kilom aynı 69 gibi yarın vakarm nekadarim diye burası çok sıcak dışarı çıkamıyorum ya yakıyor resmen bir hafta yürüyüş yaptm çok iyi gelmişti bir arkadaşla birkacgune yine başlamayı umuyorum akşam saatlerinde en azından 😔şuan çok ağrım var sonrasında inşallah birazda olsa rahatlarm
Canim 69 değil demi 59 yazmak istedin sanirim

Back
X