Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Tatilde yemek yenmez mi hele de farklı yerleri geziyorsam bi ara Güneye yemek yemek için gideceğim meşhur lezzetleri yerinde tatmak istiyorum
Ben gitmisyim cnm guneydogu anadolunun yemekleri harikadir guneyin de tabiki. Zezecim soyle vir durum oluyor gittigim yerlerin meshur seylerini tadiyorum ve birakiorum hatta bazen sirf tadayim diye yiyorum eskiden boyle degildim ama son 1 yildir falan boyle bu durum
O da ne oyle canin yemek istemiyor mu
Istemiyor cnim yaa gercekten
Seninki odemdir safrancim bence o kadar yol yurudugun icin vermissi dir benim de istanbulda en dusuk adimim 11 bindir cogu var azi yok gunluk
Ben geçen hafta aşı oldum aşı olanınız var mı?
Ben oldum cnim baya oldu olali
Ada bu sorun bendede var biz 2 hafta once yazliga gittik 15 gun salata ve meyve disinda bisey yiyemedim bide sabah oglen aksam spor aktiviteleri vardi ondaydim baya gitti kilolar 2 hafta icinde 5 kilo birden gitti bende
Iste canim ayni durum.bende de var yani midem bulanmasa aciktigimi anlamiyor gibiyim, eskiden tatrtiya bakardim hizli zayifliyorsam.yerdim ama yanlis bir durummus o nedenle kendimi dinlemem gerekiyormus psikolog.dedi gereksiz yeme.demsti o zamnlar simdilerde boyle
Kızlar nasilsiniz.
Geçenlerde 56 kiloda nasil göründüğümü biri sormustu
Harikasin tabiki

2 asimida olarak asi defterimi kapattim 15 gun dikkat et dedi hemsire

Korona olmuş muydun canım? Olanların aşı sonrası yan etkileri daha cok oluyormuş diye duydum ve gördüm esimle ben korona olmadık bi yan etki de yaşamadık hafif bi kol ağrısı dışında

Bol antikorlar
Bende öldüm bugün. Kolumda az ağrı var sadece şimdilik
Sifa olsun canim hayirli ugurlu olsun.ilkinde bende zangir zangir titriyordum igneyi hisetmedim. Fakat kolum kütük gibi sismisti ikigun kaldiramadim. Ikincisinde rahat olurum sandim igne vuran hemsire canimi yakti aboooooooo vallahi bundada 2 gun agridi kolum ekstra halsizlik yapti bende hafif yan etkileri oluyor asinin geciyor ama merak etme

Korona olmuş muydun canım? Olanların aşı sonrası yan etkileri daha cok oluyormuş diye duydum ve gördüm esimle ben korona olmadık bi yan etki de yaşamadık hafif bi kol ağrısı dışında
Benim de kolum ağrıyor ama hareket ettirince.
Bir de baş ağrısı yaşıyorum. Akşam da bir ilaç aldım şimdi de. Ama benim regl bitiş dönemi, ondan da olabilir baş ağrım

Bir de baş ağrısı yaşıyorum. Akşam da bir ilaç aldım şimdi de. Ama benim regl bitiş dönemi, ondan da olabilir baş ağrım
Bana ilaç almayın, 2 gün duş almayın dediler ben Manisada oldum aşıyı

Izmirde sağlık ocağında denk geldim hemsire minoset parol alabilirsin diyordu

Bana ilaç almayın, 2 gün duş almayın dediler ben Manisada oldum aşıyı

Izmirde sağlık ocağında denk geldim hemsire minoset parol alabilirsin diyordu
Bana bir uyarı yapmadılar canim.
@Pamuk92 dus alınmamasını gerektiğini söylemişti.
Parol içiyorum bende. Hafif kırgınlık var ilaç almama rağmen.

Olmadik canim ama asi olduktan sonra yan etkilerini yasadim tansiyonum dustu basagrisi bende yasadim esim bel agrisi halsizlik yasadi 2 gun sonra gecti. Bize maskey isterseniz takmayabilirsiniz dedi hemsire ama ben tamamen bitinciye kadar bu hastalik cikaramam

Bana bir uyarı yapmadılar canim.
@Pamuk92 dus alınmamasını gerektiğini söylemişti.
Parol içiyorum bende. Hafif kırgınlık var ilaç almama rağmen.
Kirginlik bendede oldu 2sindede agri kesici verdi hemsire bana bende ozel hastanede oldum ikisinide beynim catliyordu ilkinde ikincisindede hafif bas agrisi oldum fakat midem cok bulantim oldu ertesi gune gecti

Hemşirenin maske takmayın demesine şaşırdım canim.
Çünkü asi tam koruma sağlamıyor.
Ve corana hiç olmuyorsun değil, daha hafif atlatiyorsun.
Ablamlar sağlıkçı olduğundan ilk asilananlar arasindalar.
Asili olmalarina rağmen 8-10 arkadaşı corana oldular, ama hafif atlattilar.
Şimdi de hatta oda arkadaşı pozitif çıktı. Hafif geçiriyor grip gibi.
Bende maske takmaya devam edeceğim.

Vallahi canim buna bende sasirdim acikcasi doktor bile soylemiyor temkinli davraniyor hemsirenin soylemisi garip gelmisti herkese ayni seyi söylüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…