Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bendeki yoğunluk hep aynı canım çocuklar büyüyene kadar benim askerlik bitmez bu süreçte Allah bana güç kuvvet sabır versin
Size de iyi tatiller eşinin tükkan kapalı mı oluyor bu bir ay içinde

Sağol canım toparlamaya çalışıyorum
Sorma canım
Kahvaltıya ıspanaklı boşnak böreği açmış

Oglen babam lokma getirdi

Akşama da zeytinyağlı biber dolmasi, corba falan vardı
Oo hepsi de enfes afiyet olsun

❤❤❤❤

Masraflar hic bitmiyor bu ay bizde beyaz bayrak cektik cok zor bir 7 ay odeme planimiz war allaha herkese yardim etsin yetsin yetistirsin
Amiiin bizde biraz fazla acildik bu ay kapanma doneminde güya alisveris yapmayacaktik ama olmadi tutamadik kendimizi kari koca bide yaz sonu bebek tedavisine gidecez para biriktirmek yerine harcadik yaaaa

İnsülin direncine çok iyi geldiği söyleniyor
Ewet diyetisyene giderken 4.gunde falan o el titremelerim dudak ugusmalarim gecmisti bi sure sonra ara ogun bile yapmak istemmistim canim we bu hala geri gelmek cok uzuyor suan tam 1 senedir ewdeyim 4 duwar arasinda yine iyi mucadele werdim diyorum naoayim
Allah kolaylık versin . baya bi şeyler yapmıssınız aslında. inşallah halledersiniz gerisini de.
maşallah .
ev müstakil mi aldınız .
Yok degil bina 2.kat ama hic bisi yapilmamis kiraci warmis 30 mu 40 senelik mi bilen yok ama kredi cikti diye aldik 10 senedir beklioruz bi yerden mal gelecek diye umidi kestik artik gelirsede oraya gecer bunu kiraya werir kizi okuturuz dedik sifirdan hayat kurmak cok zor bir destek olmadan hala borc icin de boguluyiruz ama bugunumuzede sukur
Offf kotu olmus aliskanlik haline gelmeden kurtul bundan ben 3. Gecedir yemiorum resmen karnim gurluyor allahim yardim et die uyuyorum
Amiiin bizde biraz fazla acildik bu ay kapanma doneminde güya alisveris yapmayacaktik ama olmadi tutamadik kendimizi kari koca bide yaz sonu bebek tedavisine gidecez para biriktirmek yerine harcadik yaaaa
Hayirlisi llsun tez zmanda kawusun insallah kismeti ile gelsin

Sabah
Klasik kahwalti yumurta yok 2 dilim cawdar
Kahwe
Ara cay portakal
Aksam bamya 3 dilim kawun 2 dilim cawdar
Kahwe basim agrio die ilaclarimin yaninda magnezyum ictim

Amin insallah benim ve benimgibi anne olmak isteyen herkese insallahhhh rabbim büyüktür

Tekrar olursun gene öyle canım zamanla pes etmek yok inşallah
Pandemi hepimizi sarstı
Çok kötü bir alışkanlık gece yemeleri,kurtulurum inş
Sabah
Klasik kahwalti yumurta yok 2 dilim cawdar
Kahwe
Ara cay portakal
Aksam bamya 3 dilim kawun 2 dilim cawdar
Kahwe basim agrio die ilaclarimin yaninda magnezyum ictim
Aralıklı oruca alışma döneminde baş ağrısı bende de oluyor

nerelerdesin kuzum .
hoş geldin .
Canım hoşbuldum görevlendirmem bitti rahatladım geldim
Sorma canım
Kahvaltıya ıspanaklı boşnak böreği açmış

Oglen babam lokma getirdi

Akşama da zeytinyağlı biber dolmasi, corba falan vardı
Amanın hep güzel hep tehlikeli şeyler...Ama çok güzeller...Ye gitsinnn
Yine düzelir canım bence de bu pandemide yine iyi dayandık her şeye..
Ahh bu hayata desteksiz borçla başlama olayı..Biz de yıllarca bankaları zengin ettik...Yıllarımız gitti..Ama napalım son 5-6 yıldır rahatız biz de düşün..Tüm meslek yaşamım neredeyse borç ödemekle geçti..Allah bu günümüzü aratmasın sağlık versin hepsi geldi ve geçti...Allah sizi de kurtarsın tüm ihtiyacı olanlara yardım etsin..
Amin insallah benim ve benimgibi anne olmak isteyen herkese insallahhhh rabbim büyüktür
Allah başta sana ve tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin inşallah canım..

Günaydın kızlar...Dün akşam karışık ızgara yedim..Çeyrek de lahmacun...
Bugün diyetisyenim pazar kahvaltısına izin verdi pazartesiden itibaren İF diyeti yapacakmışım..Vücudu şaşırtmaca..Mercimek ekmeği verdi bakalım bugün yapacağım.. Safransari yapıyordu bakalım ben beğenecek miyim..

Cok lezzetli oluyor mercimek ekmegi cokda saglikli Safransari yapmisti benden ondan gordum yapmistim benimki kabarmamaisti ama tadi guzel oluyor

Topikçe İF yapıyoruz hadi hayırlısı,güzel sonuç alacaksın bence
Mercimek ekmeği değil de krebini yapmıştı galiba Safransari ,sen yaparsan tarifini fotosunu atarsın canım

Afiyet olsun bakalim nasil olacak komple if ci olmusuz

Sabah klasik kahwalti tabagi ek olarak 5 tane patates aldim tabagima 2 dilim caedae

Ara 2 kayisi yarim muz turk kahwe

Aksam taze fasulye cacik 1 dilim cawdar

Suan turk kahwe kapanisss

Sabah 2 haşlama yumurta patates salatası yarım avuç içi kadar gözleme 1 lokma simit zeytin yarım İzmir bombası çay
Arada Türk kahvesi
Akşam az kuru fasülye semizotu yemeği salata yoğurt yarım dilim baklava erik karpuz çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…