Bendeki yoğunluk hep aynı canım çocuklar büyüyene kadar benim askerlik bitmez bu süreçte Allah bana güç kuvvet sabır versincanım ne güzel bi görsel buu
çok beğendimmmm
huzur veren ve ilkbaharı anımsatan bi foto olmuş
kurban bayramı tatilinin başlamasıyla gidiyoruz nasipse kuzum .
sonra 16 ağustosta geri döneceğiz inşallah
1 ay kadad yokuz . tam 30 gün hatta planımız .
sen nasılsın . neler yapıyorsun .
Sağol canım toparlamaya çalışıyorumCanım ilk hedefim 75 bi göremedim aylardır..
Canım işte hep hastalığından dolayı..Yine iyi toparlıyorsun sonunda...Düzelecek tabiii
Harikasınnn
Hoşbuldum canım..sağolasın amiinnnn
Tatile kadar da sıkıyorum ama bugün tartı tırt
Ahh bu evdekiler...Ben de tamam çok dikkatliyim yapmıyacam kaçamak diyorumbizimkiler gelirken fırından sıcak ekmek alsana diyor
Sağol canımcımm...Darısı başınıza inşallah
Oo hepsi de enfes afiyet olsunSorma canım
Kahvaltıya ıspanaklı boşnak böreği açmış
Oglen babam lokma getirdi
Akşama da zeytinyağlı biber dolmasi, corba falan vardı
Ben yarin basliyorum bakalim ilaclarada basladim bezelye yemegimide yaptim
Diyetisyenle werdigim taktikden gideyim diorum bende 12 kahwalti 4bucuk ara 7 yemek saatler yarim saat asa yukari oynayabiliyor ama dikkat edicem
Menuleri listeleri olculeri hep aklimda zaten 12sinde sozu war kardesimin bugun ayin 4 ü 1 hafta biraz suzulsem yeterelbise hazir zaten
Sonra 65 i gorene kadar dewam allah yardim ederse
Amiiin bizde biraz fazla acildik bu ay kapanma doneminde güya alisveris yapmayacaktik ama olmadi tutamadik kendimizi kari kocaMasraflar hic bitmiyor bu ay bizde beyaz bayrak cektik cok zor bir 7 ay odeme planimiz war allaha herkese yardim etsin yetsin yetistirsin
Sorma canım
Ewet diyetisyene giderken 4.gunde falan o el titremelerim dudak ugusmalarim gecmisti bi sure sonra ara ogun bile yapmak istemmistim canim we bu hala geri gelmek cok uzuyor suan tam 1 senedir ewdeyim 4 duwar arasinda yine iyi mucadele werdim diyorum naoayimİnsülin direncine çok iyi geldiği söyleniyor
Yok degil bina 2.kat ama hic bisi yapilmamis kiraci warmis 30 mu 40 senelik mi bilen yok ama kredi cikti diye aldik 10 senedir beklioruz bi yerden mal gelecek diye umidi kestik artik gelirsede oraya gecer bunu kiraya werir kizi okuturuz dedik sifirdan hayat kurmak cok zor bir destek olmadan hala borc icin de boguluyiruz ama bugunumuzede sukurAllah kolaylık versin . baya bi şeyler yapmıssınız aslında. inşallah halledersiniz gerisini de.
maşallah .
ev müstakil mi aldınız .
Offf kotu olmus aliskanlik haline gelmeden kurtul bundan ben 3. Gecedir yemiorum resmen karnim gurluyor allahim yardim et die uyuyorumBu sabah kahvaltı yapmadım çünkü gece kendimi mutfakta buldum ve 3 kuru pasta simit,yarım acı badem kurabiye ,2 çatal kadayıf
Gündüz reddettiklerimi yemiş oldum
Öğlen yemeği tavuk fasulye piyazı yoğurt
Akşam salata yoğurt karpuz
45 dakika yürüyüş yaptım
Hayirlisi llsun tez zmanda kawusun insallah kismeti ile gelsinAmiiin bizde biraz fazla acildik bu ay kapanma doneminde güya alisveris yapmayacaktik ama olmadi tutamadik kendimizi kari kocabide yaz sonu bebek tedavisine gidecez para biriktirmek yerine harcadik yaaaa
Amin insallah benim ve benimgibi anne olmak isteyen herkese insallahhhh rabbim büyüktürEwet diyetisyene giderken 4.gunde falan o el titremelerim dudak ugusmalarim gecmisti bi sure sonra ara ogun bile yapmak istemmistim canim we bu hala geri gelmek cok uzuyor suan tam 1 senedir ewdeyim 4 duwar arasinda yine iyi mucadele werdim diyorum naoayim
Yok degil bina 2.kat ama hic bisi yapilmamis kiraci warmis 30 mu 40 senelik mi bilen yok ama kredi cikti diye aldik 10 senedir beklioruz bi yerden mal gelecek diye umidi kestik artik gelirsede oraya gecer bunu kiraya werir kizi okuturuz dedik sifirdan hayat kurmak cok zor bir destek olmadan hala borc icin de boguluyiruz ama bugunumuzede sukur
Offf kotu olmus aliskanlik haline gelmeden kurtul bundan ben 3. Gecedir yemiorum resmen karnim gurluyor allahim yardim et die uyuyorum
Hayirlisi llsun tez zmanda kawusun insallah kismeti ile gelsin
Tekrar olursun gene öyle canım zamanla pes etmek yok inşallahEwet diyetisyene giderken 4.gunde falan o el titremelerim dudak ugusmalarim gecmisti bi sure sonra ara ogun bile yapmak istemmistim canim we bu hala geri gelmek cok uzuyor suan tam 1 senedir ewdeyim 4 duwar arasinda yine iyi mucadele werdim diyorum naoayim
Yok degil bina 2.kat ama hic bisi yapilmamis kiraci warmis 30 mu 40 senelik mi bilen yok ama kredi cikti diye aldik 10 senedir beklioruz bi yerden mal gelecek diye umidi kestik artik gelirsede oraya gecer bunu kiraya werir kizi okuturuz dedik sifirdan hayat kurmak cok zor bir destek olmadan hala borc icin de boguluyiruz ama bugunumuzede sukur
Offf kotu olmus aliskanlik haline gelmeden kurtul bundan ben 3. Gecedir yemiorum resmen karnim gurluyor allahim yardim et die uyuyorum
Aralıklı oruca alışma döneminde baş ağrısı bende de oluyorSabah
Klasik kahwalti yumurta yok 2 dilim cawdar
Kahwe
Ara cay portakal
Aksam bamya 3 dilim kawun 2 dilim cawdar
Kahwe basim agrio die ilaclarimin yaninda magnezyum ictim
Hayırlısıyla rabbim nasip etsin inşallah canımAmin insallah benim ve benimgibi anne olmak isteyen herkese insallahhhh rabbim büyüktür
Canım hoşbuldum görevlendirmem bitti rahatladım geldimnerelerdesin kuzum .
hoş geldin .
Amanın hep güzel hep tehlikeli şeyler..Sorma canım
Yine düzelir canım bence de bu pandemide yine iyi dayandık her şeye..Ewet diyetisyene giderken 4.gunde falan o el titremelerim dudak ugusmalarim gecmisti bi sure sonra ara ogun bile yapmak istemmistim canim we bu hala geri gelmek cok uzuyor suan tam 1 senedir ewdeyim 4 duwar arasinda yine iyi mucadele werdim diyorum naoayim
Allah başta sana ve tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin inşallah canım..Amin insallah benim ve benimgibi anne olmak isteyen herkese insallahhhh rabbim büyüktür
Cok lezzetli oluyor mercimek ekmegi cokda saglikli Safransari yapmisti benden ondan gordum yapmistim benimki kabarmamaisti ama tadi guzel oluyorGünaydın kızlar...Dün akşam karışık ızgara yedim..Çeyrek de lahmacun...
Bugün diyetisyenim pazar kahvaltısına izin verdi pazartesiden itibaren İF diyeti yapacakmışım..Vücudu şaşırtmaca..Mercimek ekmeği verdi bakalım bugün yapacağım.. Safransari yapıyordu bakalım ben beğenecek miyim..
Topikçe İF yapıyoruz hadi hayırlısı,güzel sonuç alacaksın benceGünaydın kızlar...Dün akşam karışık ızgara yedim..Çeyrek de lahmacun...
Bugün diyetisyenim pazar kahvaltısına izin verdi pazartesiden itibaren İF diyeti yapacakmışım..Vücudu şaşırtmaca..Mercimek ekmeği verdi bakalım bugün yapacağım.. Safransari yapıyordu bakalım ben beğenecek miyim..
Afiyet olsun bakalim nasil olacak komple if ci olmusuzGünaydın kızlar...Dün akşam karışık ızgara yedim..Çeyrek de lahmacun...
yok kuzum .hepinizi . ona ayrı yazılmıştı da ondan ben de ona yazdımdıııBak özellikle seniii diyor bir de biz burda yokuz sankiiii aşkolsunnn içinden sev bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?