Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canım akşam yemeğini az yemissin yanında çorba, salata, yoğurt yok mu?

Ben akşam
3 kepçe yayla çorbası
1 tabak etli patates yemeği
Salata ve yoğurt yedim
Walla kiz ananesinde esimde gec gelicek diye hic bisi yapasim gelmedi bakalim daha acikmadim ilerleyen saatlerde ne olacak
Woo masallah guzel baslamis bence ilac kullaniyormusun onlarda ise yarar biraz

Esim geldi cawdar ekmegi al dedim ya kendine de cig kofte sicacik ekmek camlica gazoz almis menemen yap dedi bide standart iste hep tokez yapicak

Benim yaptigimda aealikli oruc saatlerin nasil senin

Canim doktorunla konustunmu hashimato hastalari benim doktorum izin vermedi aralikli oruca canim hashimatoda beslenme cok onemli karismis gibi oluyorum ozurdilerim ama 12 yildir hashimato hastasiyim benim endokronoloji doktorum aralikli orucuuygun gormemisti sık sık az az biseyler yemek zorunda kaliyorsun hashimatoda

Gene dikkat edersin almazsın hemen canım,yürüyüş yapabilirsin
İlaca başlattı tekrar iyi gelir inşallah
Benim yaptigimda aealikli oruc saatlerin nasil senin
Sabah 11-12 akşam 7-8 gibi yapmaya çalışıyorum,gece uykudan kalkıp yemezsem tabii
Senin hangi saatlerde
Estağfurullah canım ne demek,ben de 4-5 yıldır uğraşıyorum bununla ,son 1.5 yıldır ilaçsızdım,şimdi tekrar başladım
Dr a sormadım canım ama evet genel bir kanı var o yönde
Benim zaten yeme ile ilgili problemim var ,sık ve çok miktarda yiyorum,az yeme işini yapamıyorum,biraz atıştırayım desem arkası geliyor çok fena
Bunu devam ettirebilirsem bir dahaki dr kontrolüne kadar,o zamanki sonuçlara göre duruma bakarız inşallah

Benim de ayni saatler gece kiza cok kalkiyorum 7 yasinda ama hala uyanior her kalktigimda kendimi mutfakta buluyorum insilun direncim war benim de diyetisyene gittigimde ben if yapamam imkansiz az sik yemem lazim dedigim de hayir bunu kiricaz bu sekilde demisti ise yaradi diyetisyen wermese bende hayatta yapamazdim aralikli oruc

İnsülin direncine çok iyi geldiği söyleniyor

Sersumcum hayirli olsun cnm cok sevndim cokk biz de bosruma gidecegiz ama henuz degil

Canım ilk hedefim 75 bi göremedim aylardır..
Canım işte hep hastalığından dolayı..Yine iyi toparlıyorsun sonunda...Düzelecek tabiii
Harikasınnn
Hoş geldin sersumcum özlettin
Hayırlı olsun emekliliğin inşallah sağlıkla ailenle birlikte canım
Tatilini yap güzelce gelince kaldığın yerden devam edersin
Hoşbuldum canım..sağolasın amiinnnn
Tatile kadar da sıkıyorum ama bugün tartı tırt
Ahh bu evdekiler...Ben de tamam çok dikkatliyim yapmıyacam kaçamak diyorum bizimkiler gelirken fırından sıcak ekmek alsana diyor
Sersumcum hayirli olsun cnm cok sevndim cokk biz de bosruma gidecegiz ama henuz degil
Sağol canımcımm...Darısı başınıza inşallah

canım ne güzel bi görsel buu
çok beğendimmmm
huzur veren ve ilkbaharı anımsatan bi foto olmuş

kurban bayramı tatilinin başlamasıyla gidiyoruz nasipse kuzum .
sonra 16 ağustosta geri döneceğiz inşallah
1 ay kadad yokuz . tam 30 gün hatta planımız .
sen nasılsın . neler yapıyorsun .

Allah kolaylık versin . baya bi şeyler yapmıssınız aslında. inşallah halledersiniz gerisini de.
maşallah .
ev müstakil mi aldınız .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…