Walla kiz ananesinde esimde gec gelicek diye hic bisi yapasim gelmedi bakalim daha acikmadim ilerleyen saatlerde ne olacakCanım akşam yemeğini az yemissin yanında çorba, salata, yoğurt yok mu?
Ben akşam
3 kepçe yayla çorbası
1 tabak etli patates yemeği
Salata ve yoğurt yedim
Woo masallah guzel baslamis bence ilac kullaniyormusun onlarda ise yarar birazSelam kızlar
Cuma kan vermiştim biraz alt üst olmuş tiroid değerlerim de yükselmiş, haşimatoyum ben de zaten, biraz da enfeksiyon , sağlıksız beslenme olunca hepsi de normal tabii
Pazar günü aralıklı oruca başladım kızlar inşallah devam ettirebilirim,sağım solum belli olmuyor benim
Tüm hafta boyunca da yürüyüş yaptım bugün hariç
Sabah tartıldım
Geçen hafta 79,5
Bu hafta 77,4
Devamı gelir inşallah
Benim yaptigimda aealikli oruc saatlerin nasil seninSelam kızlar
Cuma kan vermiştim biraz alt üst olmuş tiroid değerlerim de yükselmiş, haşimatoyum ben de zaten, biraz da enfeksiyon , sağlıksız beslenme olunca hepsi de normal tabii
Pazar günü aralıklı oruca başladım kızlar inşallah devam ettirebilirim,sağım solum belli olmuyor benim
Sabah tartıldım
Geçen hafta 79,5
Bu hafta 77,4
Devamı gelir inşallah
Canim doktorunla konustunmu hashimato hastalari benim doktorum izin vermedi aralikli oruca canim hashimatoda beslenme cok onemli karismis gibi oluyorum ozurdilerim ama 12 yildir hashimato hastasiyim benim endokronoloji doktorum aralikli orucuuygun gormemisti sık sık az az biseyler yemek zorunda kaliyorsun hashimatodaSelam kızlar
Sabah tartıldım
Geçen hafta 79,5
Bu hafta 77,4
Devamı gelir inşallah
Gene dikkat edersin almazsın hemen canım,yürüyüş yapabilirsinEşim 2 hafta eğitime gidecek Eskişehir'e.
Bende memlekette kolacagim bir süre.
Eğitimden sonra da İstanbul yada İzmir'e gitme planimiz var 1 haftalığına.
Bir kaç gün öncesinden izin alabilirse Çarşamba günü memlekete gidip, pazar günü eskisehire geçecek o.
Yani kızlar ben 1 ay yokum
Bu tatile sevinemiyrum. Kaç aylık emeklerim bu sürede yok olacak diye onun burukluğu var.
Hayatım böyle geçiyor işte, al ver, al ver......
İlaca başlattı tekrar iyi gelir inşallahWalla kiz ananesinde esimde gec gelicek diye hic bisi yapasim gelmedi bakalim daha acikmadim ilerleyen saatlerde ne olacak
Woo masallah guzel baslamis bence ilac kullaniyormusun onlarda ise yarar biraz
Esim geldi cawdar ekmegi al dedim ya kendine de cig kofte sicacik ekmek camlica gazoz almis menemen yap dedi bidestandart iste hep tokez yapicak
Sabah 11-12 akşam 7-8 gibi yapmaya çalışıyorum,gece uykudan kalkıp yemezsem tabiiBenim yaptigimda aealikli oruc saatlerin nasil senin
Estağfurullah canım ne demek,ben de 4-5 yıldır uğraşıyorum bununla ,son 1.5 yıldır ilaçsızdım,şimdi tekrar başladımCanim doktorunla konustunmu hashimato hastalari benim doktorum izin vermedi aralikli oruca canim hashimatoda beslenme cok onemli karismis gibi oluyorum ozurdilerim ama 12 yildir hashimato hastasiyim benim endokronoloji doktorum aralikli orucuuygun gormemisti sık sık az az biseyler yemek zorunda kaliyorsun hashimatoda
Benim de ayni saatler gece kiza cok kalkiyorum 7 yasinda ama hala uyanior her kalktigimda kendimi mutfakta buluyorum insilun direncim war benim de diyetisyene gittigimde ben if yapamam imkansiz az sik yemem lazim dedigim de hayir bunu kiricaz bu sekilde demisti ise yaradi diyetisyen wermese bende hayatta yapamazdim aralikli orucGene dikkat edersin almazsın hemen canım,yürüyüş yapabilirsin
İlaca başlattı tekrar iyi gelir inşallah
Sabah 11-12 akşam 7-8 gibi yapmaya çalışıyorum,gece uykudan kalkıp yemezsem tabii
Senin hangi saatlerde
Estağfurullah canım ne demek,ben de 4-5 yıldır uğraşıyorum bununla ,son 1.5 yıldır ilaçsızdım,şimdi tekrar başladım
Dr a sormadım canım ama evet genel bir kanı var o yönde
Benim zaten yeme ile ilgili problemim var ,sık ve çok miktarda yiyorum,az yeme işini yapamıyorum,biraz atıştırayım desem arkası geliyor çok fena
Bunu devam ettirebilirsem bir dahaki dr kontrolüne kadar,o zamanki sonuçlara göre duruma bakarız inşallah
İnsülin direncine çok iyi geldiği söyleniyorBenim de ayni saatler gece kiza cok kalkiyorum 7 yasinda ama hala uyanior her kalktigimda kendimi mutfakta buluyorum insilun direncim war benim de diyetisyene gittigimde ben if yapamam imkansiz az sik yemem lazim dedigim de hayir bunu kiricaz bu sekilde demisti ise yaradi diyetisyen wermese bende hayatta yapamazdim aralikli oruc
Sersumcum hayirli olsun cnm cok sevndim cokk biz de bosruma gidecegiz ama henuz degilBen emeklilikte bu kiloda olmayacağım dedim kaldı izinlerle eylül 15 e kadar zamanım...Olacak inşallah
Stres çok etkiliyor bence..Ne güzel gidiyordum bi görevlendirme çıktı 1.5 aydır düzenim moralim sıfır oldu...Neyse bitirdim çok şükür..
Sizler nasılsınız azcık baktım ama tam geçmişe dönemedim...Umarım herkesler iyidir...Özledim sizi..
Canım ilk hedefim 75 bi göremedim aylardır..Bizimde 12sinde nisan war dugun mayis da istio kardesim ama okadar beklicekler mi bilinmez
Aynen baya mastafi oldu hic birikim olmayinca yeni ewler de ki ucuk fiyat yuzunden eski ew aldik...kismet tabi allah herkese yardim etsin...
Hadi bakalim insallah son ugraslarimiz olsun hedeflere waralim ben 65 i gorursem eger 60 ida gorurum diye dusunuyorum
Senin hedef kacti
Canım işte hep hastalığından dolayı..Yine iyi toparlıyorsun sonunda...Düzelecek tabiiiBen de çok zor giriyorum düzene
75 tim zezecim toparlamaya çalışıyorum ama yeme döngüsüne girince çıkmak zor oluyor sürekli yiyorum
Çok güzel hepsi de şifa olsun
Yemek yemekten artık zevk bile alamaz durumda tabiri caizse tıkınıyorum adacım,toplamaya çalışıyorum
Süpersin eftalios bravo
82 den 75 e düşüp çok kısa sürede 80 e dayandım canım elimde değil gece gündüz yedim,düzene girecek inşallah
HarikasınnnSelam kızlar
Sabah tartıldım
Geçen hafta 79,5
Bu hafta 77,4
Devamı gelir inşallah
Hoşbuldum canım..sağolasın amiinnnnHoş geldin sersumcum özlettin
Hayırlı olsun emekliliğin inşallah sağlıkla ailenle birlikte canım
Tatilini yap güzelce gelince kaldığın yerden devam edersin
Ahh bu evdekiler...Ben de tamam çok dikkatliyim yapmıyacam kaçamak diyorumWalla kiz ananesinde esimde gec gelicek diye hic bisi yapasim gelmedi bakalim daha acikmadim ilerleyen saatlerde ne olacak
Woo masallah guzel baslamis bence ilac kullaniyormusun onlarda ise yarar biraz
Esim geldi cawdar ekmegi al dedim ya kendine de cig kofte sicacik ekmek camlica gazoz almis menemen yap dedi bidestandart iste hep tokez yapicak
Sağol canımcımm...Darısı başınıza inşallahSersumcum hayirli olsun cnm cok sevndim cokk biz de bosruma gidecegiz ama henuz degil
canım ne güzel bi görsel buuEki Görüntüle 2863111
Günaydın kızlar nasılsınız oooo tatiller gelmiş @sarfansari E Eftalios A aaadddaaa iyi tatiller kızlar,adilemir canım sen ne zaman gidiyorsun, Z zeze_35 sende tatil planı var mı, @hayal_hatun canım sen nasılsın
Demeden edemedim seviyorum sizleri
nerelerdesin kuzum .Kilo bildirimi
rumuz:sersum
diyeti: Diyetisyen kontrolünde
başlangıç kilo:91,9kg
baş.tarihi:11 Eylül
geçen hafta:81.8 kg
bu hafta:82,2 kg
fark:+400 gr
Toplam fark:10,9 kg
oh mis gibi anne yemekleri yersin artıkkkkıınBen bugün annemdeyim haftaya insallah kilo bildirimi yaparım
afiyet olsun canım . kilo durumun nasıl gidiyor . korumaya geçtin mi fıstık hatunnCanim ben 3 ana ogun 2 ara ogun yapiyorum suan gece yatmadan once bir bardak kefir iciyorum
hayaaallll nasılsın . ben de seviyorum bak seniii.Sağol canım benim, hamd olsun...
Sen nasılsın? Ben de seni çok seviyorum
Allah kolaylık versin . baya bi şeyler yapmıssınız aslında. inşallah halledersiniz gerisini de.Eski bir ew aldik biraz dogalgaz falan yaptirdik hic degilse kira yerine malimiz olsun dedik 6sene war daha kredinin bitmesine...Simdik de yalitim yapildi binaya , araba bozuldu ,kardesim ewleniyor...hepsini hallettik lakin bize ekmek alcak para kalmadi
Iyiyim canim evet canim hedefime ulastim dün itibariyle koruma donemine girdim insallah sporu azallttimafiyet olsun canım . kilo durumun nasıl gidiyor . korumaya geçtin mi fıstık hatunn
hayaaallll nasılsın . ben de seviyorum bak seniii.
Sorma canımoh mis gibi anne yemekleri yersin artıkkkkıın
ne güzelll.
ne mamalar yapmış annen .
Bak özellikle seniii diyor bir de biz burda yokuz sankiiii aşkolsunnn içinden sev bariafiyet olsun canım . kilo durumun nasıl gidiyor . korumaya geçtin mi fıstık hatunn
hayaaallll nasılsın . ben de seviyorum bak seniii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?