Bayildim görüntüyeEki Görüntüle 2863111
Günaydın kızlar nasılsınız oooo tatiller gelmiş @sarfansari E Eftalios A aaadddaaa iyi tatiller kızlar, @adilemir canım sen ne zaman gidiyorsun, Z zeze_35 sende tatil planı var mı, @hayal_hatun canım sen nasılsın
Demeden edemedim seviyorum sizleri
YaBestekiz nasilsin bu sayfayi bastan okurdum hep takip ederdim seni o zamanlar uye degildim tabi gizli takipciydim sonra kayboldun
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤Eki Görüntüle 2863111
Günaydın kızlar nasılsınız oooo tatiller gelmiş @sarfansari E Eftalios A aaadddaaa iyi tatiller kızlar, @adilemir canım sen ne zaman gidiyorsun, Z zeze_35 sende tatil planı var mı, @hayal_hatun canım sen nasılsın
Demeden edemedim seviyorum sizleri
Canim ben 3 ana ogun 2 ara ogun yapiyorum suan gece yatmadan once bir bardak kefir iciyorumBende menu bildiremedim kiz annemde ben de ewde tatil modunda ve ilk defa iki gundur insana karisiyoruz dun koye gittik onume ne koydusalar muhabbetle bi guzel yedim bugun de kuzenime gidecegim artik yarin bismillah dicem gibi duruyor tatilerden donun artikolmuyor bole gaza gelemiyorum E Eftalios bence baslayabiliriz nasil ogun yapicaksin 2 mi 3 mu
Hiiiççç öyle bir niyetim yok canım tatil desem yazlık diyecekler o da benden uzakta dursunGörüntüye bayildimmm
Tatil planı yok canım bi ara esimin köyüne gidicez o kadar siz gidecek misiniz tatile?
Ben yarin basliyorum bakalim ilaclarada basladim bezelye yemegimide yaptimCanim ben 3 ana ogun 2 ara ogun yapiyorum suan gece yatmadan once bir bardak kefir iciyorum
Gecen yaz biz hep gunu birlik koylaara gittik mangalli kahwalti denize girmeli cok guzel yerler burda gece ewe yatmaya geldik...Hiiiççç öyle bir niyetim yok canım tatil desem yazlık diyecekler o da benden uzakta dursun
Yalnız olsak sıkıntı olmaz da kızlar biliyor bizde yazlığa cümbür cemaat gidiliyor o kadar insanın işini yapmaya alayık lazım rahatlık yok, tatilden eser yok, eve gelince bir hafta dinlenemiyorum benGecen yaz biz hep gunu birlik koylaara gittik mangalli kahwalti denize girmeli cok guzel yerler burda gece ewe yatmaya geldik...
Ama bu yaz esimde diyor cok yogun gecicek 1 hafta yazlikda kalir geliriz oda benim isime gelmiyor
Valla ben yazlığa da razıyım ama o da yok eşim dün araba aldı arabamız vardı onu sattık bunu aldık biraz bizi aştı açıkçası bakalım kız koleje gidiyordu onun da fiyatları cok arttı oğlan da bu yil anaokuluna gider bakalım nasıl olacakHiiiççç öyle bir niyetim yok canım tatil desem yazlık diyecekler o da benden uzakta dursun
Biz de ekstra olsa olsa annemler olur o benden daha cok çalışır durmaz, hiç olmadı çocuklara bakarYalnız olsak sıkıntı olmaz da kızlar biliyor bizde yazlığa cümbür cemaat gidiliyor o kadar insanın işini yapmaya alayık lazım rahatlık yok, tatilden eser yok, eve gelince bir hafta dinlenemiyorum ben
Ben cok yapıyorum oyle hem de 4 5 taneeAaa iki tane olmuş
Bizim yazlik sitenin icinde spor aktiveteleri eglenceler oluyor insan hic sıkılmıyor vallahi ama simdilik iznimiz bitti donduk yazliktanGecen yaz biz hep gunu birlik koylaara gittik mangalli kahwalti denize girmeli cok guzel yerler burda gece ewe yatmaya geldik...
Ama bu yaz esimde diyor cok yogun gecicek 1 hafta yazlikda kalir geliriz oda benim isime gelmiyor
İyi tatiller canımmm...Biz de 16 sında çıkıyoruz yola inşallah....Canim şimdi çıktık yola.
Öpüyorum hepinizi.
Canımmm sen Bodrumdamıydın...Biz 19 haziranda Bodruma geleceğiz ama Ankara hala buzz..Deniz suyu sıcaklığı nasıldır ki haziran sonunda orada..Enson genç kızken gitmiştim bodruma ben..inşallah üşümeyiz deyip duruyorum bizimkilere...Bodruma gel yazlik al burdan
Ficansım sen neden aldın bakayım kilo ne kadar güzel vermiştin kız...Selam kızlar
Cuma günü tartıldım yazamadım
Geçen hafta 79.1
Bu hafta 79.5
Canim suan bodrumun en guzel zamani suyu mukemmel usumezsiniz sicakİyi tatiller canımmm...Biz de 16 sında çıkıyoruz yola inşallah....
Canımmm sen Bodrumdamıydın...Biz 19 haziranda Bodruma geleceğiz ama Ankara hala buzz..Deniz suyu sıcaklığı nasıldır ki haziran sonunda orada..Enson genç kızken gitmiştim bodruma ben..inşallah üşümeyiz deyip duruyorum bizimkilere...
Ficansım sen neden aldın bakayım kilo ne kadar güzel vermiştin kız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?