Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kızlar selammmmm....Bugün iş yerimde son günümdü.(Görevlendirmedeydim il içi bir yerde 1.5 aydır)Pazartesi eski işyerime başlayıp çarşamba izinlerimi başlatıyorum ve hayırlısıyla emeklilik yoluma girmiş oluyorum...Darısı isteyen herkesin başına..Şükür ben ve eşim ulaştık umarım sağlıkla yaşarız emekliliğimizi...

Kilo serüvenime gelince 1 ileri 2 geri ..Çünkü motivasyonum sıfırdı,sporumu yapamıyordum kaçamaklarım oluyordu...Ama artık tatil dönüşü düzen oturtabilirim diyorum..Diyetisyene devam ama o da bıkacak yakında benden:KK70::confused::confused:Çok ödem topluyor vücudum..Bugün regl 1. günüm yarın tartılıcam 7 ler hala gelmedi ucundan bir gözüktü o kadar...:KK51:

Ben emeklilikte bu kiloda olmayacağım dedim kaldı izinlerle eylül 15 e kadar zamanım...Olacak inşallah:KK8::KK8::KK8:
Stres çok etkiliyor bence..Ne güzel gidiyordum bi görevlendirme çıktı 1.5 aydır düzenim moralim sıfır oldu...Neyse bitirdim çok şükür..

Sizler nasılsınız azcık baktım ama tam geçmişe dönemedim...Umarım herkesler iyidir...Özledim sizi..

Valla ben yazlığa da razıyım ama o da yok eşim dün araba aldı arabamız vardı onu sattık bunu aldık biraz bizi aştı açıkçası bakalım kız koleje gidiyordu onun da fiyatları cok arttı oğlan da bu yil anaokuluna gider bakalım nasıl olacak
Masraflar hic bitmiyor bu ay bizde beyaz bayrak cektik cok zor bir 7 ay odeme planimiz war allaha herkese yardim etsin yetsin yetistirsin 💖

Kızlar selammmmm....Bugün iş yerimde son günümdü.(Görevlendirmedeydim il içi bir yerde 1.5 aydır)Pazartesi eski işyerime başlayıp çarşamba izinlerimi başlatıyorum ve hayırlısıyla emeklilik yoluma girmiş oluyorum...Darısı isteyen herkesin başına..Şükür ben ve eşim ulaştık umarım sağlıkla yaşarız emekliliğimizi...

Kilo serüvenime gelince 1 ileri 2 geri ..Çünkü motivasyonum sıfırdı,sporumu yapamıyordum kaçamaklarım oluyordu...Ama artık tatil dönüşü düzen oturtabilirim diyorum..Diyetisyene devam ama o da bıkacak yakında benden:KK70::confused::confused:Çok ödem topluyor vücudum..Bugün regl 1. günüm yarın tartılıcam 7 ler hala gelmedi ucundan bir gözüktü o kadar...:KK51:
Sersumcum hosgeldinnn
Şimdiden hayırlı olsun emekliliğinız gule güle harcayın, saglikla,huzurla....
Ne güzel genç yaşta emekli oldunuz bundan sonra da tadını çıkarın Bodrumdan bi başlangıç da cok güzel

Eve yerlesmissindir ee bi foto atarsın artık bekliyoruz

Ben emeklilikte bu kiloda olmayacağım dedim kaldı izinlerle eylül 15 e kadar zamanım...Olacak inşallah:KK8::KK8::KK8:
Stres çok etkiliyor bence..Ne güzel gidiyordum bi görevlendirme çıktı 1.5 aydır düzenim moralim sıfır oldu...Neyse bitirdim çok şükür..

Sizler nasılsınız azcık baktım ama tam geçmişe dönemedim...Umarım herkesler iyidir...Özledim sizi..
Hayirli olsun insallah emekliliginiz....bende hep diorum 30 lu yaslarimda fit bir anne olmak istiyorum diye 32 oldum :olamaz:

Allah kolaylık versin canım kredi falan mı ödeyeceksiniz?
Eski bir ew aldik biraz dogalgaz falan yaptirdik hic degilse kira yerine malimiz olsun dedik 6sene war daha kredinin bitmesine...Simdik de yalitim yapildi binaya , araba bozuldu ,kardesim ewleniyor...hepsini hallettik lakin bize ekmek alcak para kalmadi :KK51::KK51:

Eski bir ew aldik biraz dogalgaz falan yaptirdik hic degilse kira yerine malimiz olsun dedik 6sene war daha kredinin bitmesine...Simdik de yalitim yapildi binaya , araba bozuldu ,kardesim ewleniyor...hepsini hallettik lakin bize ekmek alcak para kalmadi :KK51::KK51:
Eviniz hayırlı olsun güle güle oturun inşallah huzurla.Allah kolaylık, ferahlık versin canım illa birşeyler çıkıyor, gecinmek iyice zorlaştı.

Benim de kardeşim yeni nişanlandı, düğün tarihi belli değil ama çok uzamaz .

Sersumcum hosgeldinnn
Şimdiden hayırlı olsun emekliliğinız gule güle harcayın, saglikla,huzurla....
Ne güzel genç yaşta emekli oldunuz bundan sonra da tadını çıkarın Bodrumdan bi başlangıç da cok güzel

Eve yerlesmissindir ee bi foto atarsın artık bekliyoruz
Sağol canımmm Bodrum kızımın fikriydi güzel olacak inşallah..Hele bir de 75 i görseydim ama napalımm buna da şükür.:KK51:..Sizin de yeni arabanız hayırlı olsun ..Atarım tabii resim ama daha halıyı perdeleri almadık onlar da olsun tam olsun dimi.. :KK8::KK8:
Hayirli olsun insallah emekliliginiz....bende hep diorum 30 lu yaslarimda fit bir anne olmak istiyorum diye 32 oldum :olamaz:
Sağol canım...Sen de hoşgeldin tekrardan...ben de yok 40 a bu kiloyla girmiycem yok bu sefer olcak diye diye bugünü gördüm...Ama bu son gerçekten emeklilik son sınır benim içinEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK
Eski evi adam etmek bayaa masraflı oluyor ama istediğin gibi de olunca keyfi güzel..İyi günlerde oturun canım..Allah herkese yardım etsin bu dönemde...Zor günler :cry:

Eviniz hayırlı olsun güle güle oturun inşallah huzurla.Allah kolaylık, ferahlık versin canım illa birşeyler çıkıyor, gecinmek iyice zorlaştı.

Benim de kardeşim yeni nişanlandı, düğün tarihi belli değil ama çok uzamaz .
Bizimde 12sinde nisan war dugun mayis da istio kardesim ama okadar beklicekler mi bilinmez
Sağol canımmm Bodrum kızımın fikriydi güzel olacak inşallah..Hele bir de 75 i görseydim ama napalımm buna da şükür.:KK51:..Sizin de yeni arabanız hayırlı olsun ..Atarım tabii resim ama daha halıyı perdeleri almadık onlar da olsun tam olsun dimi.. :KK8::KK8:

Sağol canım...Sen de hoşgeldin tekrardan...ben de yok 40 a bu kiloyla girmiycem yok bu sefer olcak diye diye bugünü gördüm...Ama bu son gerçekten emeklilik son sınır benim içinEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

Eski evi adam etmek bayaa masraflı oluyor ama istediğin gibi de olunca keyfi güzel..İyi günlerde oturun canım..Allah herkese yardım etsin bu dönemde...Zor günler :cry:
Aynen baya mastafi oldu hic birikim olmayinca yeni ewler de ki ucuk fiyat yuzunden eski ew aldik...kismet tabi allah herkese yardim etsin...

Hadi bakalim insallah son ugraslarimiz olsun hedeflere waralim ben 65 i gorursem eger 60 ida gorurum diye dusunuyorum

Senin hedef kacti

Ewet bugunu kapadik allahin izni ile ama esim 9da gelicek we ac gelicek :KK14: :olamaz: :olamaz: :olamaz:

Sabah
Cewiz suyu 1 turk kahwe

Sabah 2 halka sucuklu yumurta 2 dilim cawdar ekmegi salatalik domates biber zeytin

Ara 1 muz 2 cewiz 3 patos acili turk kahwe

Aksam 3 salatalik 1 tabak bezelye 2 dilim cawdar

Bu saatten sonra 1 turk kahwesi yaparim 1 de yesilcay onlarin bardaklarini bile hazirladim :KK25::KK25:
Mutfakda az zaman gecirmek icin 🤣🤣 sabah vitaminlerimi ictim saat 5 de de bekinusumu ictim barsak calistirici insallah biraz fazlaliklari atip temiz mide barsakla dewamke :KK51::KK51::KK51:

Bugun ekmek sayisi ve kahwe fazla kacti ama bikac gune daha da alisirim heralde...

Walla benimde bisiler yapmam lazim bilmiorum napicam bugun hamur isine vurdum kendimi bunye alisik degil basim tuttu resmen😣
Ben de çok zor giriyorum düzene

ficans ficans canim her hafta kilon artiyor ne güzel vermiştin 80 i gormeden motivasyonunu toparla yeniden basla isteyince veriyorsun bunu unutma
75 tim zezecim toparlamaya çalışıyorum ama yeme döngüsüne girince çıkmak zor oluyor sürekli yiyorum
Omega
kromkopilat(gibi bi yazilimi war)
D vitamini
Colojen

Son paramla bunlari aldim zayiflamada metobolizmaya yarfimci vitaminlermis.vucudda dengeyi sagliyormus omega we krom ozellikle seker dengelemesi we yag parcalamada insuline destekmis. Napim cips cukalata rimel alcagima son patami bunlara yatirdim onlarin hatrina pes etmemeliyim
Çok güzel hepsi de şifa olsun
ficans ficans canimcim zezeye katiliyorum cok guzel vermistin hadi bozma motivasyonunu
Yemek yemekten artık zevk bile alamaz durumda tabiri caizse tıkınıyorum adacım,toplamaya çalışıyorum
Eftalios
BAŞLANGIÇ 105.99
04.06.2021 70.50
TOPLAM 35.49 KILO VERMISIM

BOY: 1.85
YAS : 42
ILERI DERECEDE HASHİMATO TIROID HASTASIYIM .
Süpersin eftalios bravo 👏
İyi tatiller canımmm...Biz de 16 sında çıkıyoruz yola inşallah....

Canımmm sen Bodrumdamıydın...Biz 19 haziranda Bodruma geleceğiz ama Ankara hala buzz..Deniz suyu sıcaklığı nasıldır ki haziran sonunda orada..Enson genç kızken gitmiştim bodruma ben..inşallah üşümeyiz deyip duruyorum bizimkilere...:KK70:

Ficansım sen neden aldın bakayım kilo ne kadar güzel vermiştin kız...:cry:
82 den 75 e düşüp çok kısa sürede 80 e dayandım canım elimde değil gece gündüz yedim,düzene girecek inşallah

Ewet bugunu kapadik allahin izni ile ama esim 9da gelicek we ac gelicek :KK14: :olamaz: :olamaz: :olamaz:

Sabah
Cewiz suyu 1 turk kahwe

Sabah 2 halka sucuklu yumurta 2 dilim cawdar ekmegi salatalik domates biber zeytin

Ara 1 muz 2 cewiz 3 patos acili turk kahwe

Aksam 3 salatalik 1 tabak bezelye 2 dilim cawdar

Bu saatten sonra 1 turk kahwesi yaparim 1 de yesilcay onlarin bardaklarini bile hazirladim :KK25::KK25:
Mutfakda az zaman gecirmek icin 🤣🤣 sabah vitaminlerimi ictim saat 5 de de bekinusumu ictim barsak calistirici insallah biraz fazlaliklari atip temiz mide barsakla dewamke :KK51::KK51::KK51:

Bugun ekmek sayisi ve kahwe fazla kacti ama bikac gune daha da alisirim heralde...
Canım akşam yemeğini az yemissin yanında çorba, salata, yoğurt yok mu?

Ben akşam
3 kepçe yayla çorbası
1 tabak etli patates yemeği
Salata ve yoğurt yedim

Selam kızlar
Cuma kan vermiştim biraz alt üst olmuş tiroid değerlerim de yükselmiş, haşimatoyum ben de zaten, biraz da enfeksiyon , sağlıksız beslenme olunca hepsi de normal tabii
Pazar günü aralıklı oruca başladım kızlar inşallah devam ettirebilirim,sağım solum belli olmuyor benim
Tüm hafta boyunca da yürüyüş yaptım bugün hariç
Sabah tartıldım

Geçen hafta 79,5
Bu hafta 77,4

Devamı gelir inşallah

Hoş geldin sersumcum özlettin🥰
Hayırlı olsun emekliliğin inşallah sağlıkla ailenle birlikte canım
Tatilini yap güzelce gelince kaldığın yerden devam edersin

Selam kızlar
Cuma kan vermiştim biraz alt üst olmuş tiroid değerlerim de yükselmiş, haşimatoyum ben de zaten, biraz da enfeksiyon , sağlıksız beslenme olunca hepsi de normal tabii
Pazar günü aralıklı oruca başladım kızlar inşallah devam ettirebilirim,sağım solum belli olmuyor benim
Tüm hafta boyunca da yürüyüş yaptım bugün hariç
Sabah tartıldım

Geçen hafta 79,5
Bu hafta 77,4

Devamı gelir inşallah
ficans ficans canım az sıksan dişini kolaylikla 6 li rakamları goreceksin bir haftada 2.1 kilo masallahh Ramazanda kus kadar yememle 1.7 kilo vetdim düşün cok cabuk kili verebiliyorsun buju avantaja çevir lütfennn

ficans ficans canım az sıksan dişini kolaylikla 6 li rakamları goreceksin bir haftada 2.1 kilo masallahh Ramazanda kus kadar yememle 1.7 kilo vetdim düşün cok cabuk kili verebiliyorsun buju avantaja çevir lütfennn
Elimde değil akıl mantık devre dışı kalıyor bazı dönemler canım,bu sefer olur inşallah çok sağol❤️🥰

Back
X