zamane gençleri para kıymeti bilmiyor ve bunda bizim rolümüz var kızlar demetcim senin kızı aile büyükleri şımartmış,benimkini babası...ben bir ara haftalık vereyim dedim,hepsini bir günde harcadı,ben de günlük veriyorum...aslında para idaresini bilmesi lazım,öğretmek lazım...büyüyünce sıkıntısını çekecekler....ama iş güç ev derken böyle sabır geretiren şeyleri es geçiyoruz...dilim yorulacağına elim yorulsun diyip kendimiz halletmeye çalışıyoruz...yine de hesap sorarım ben ne yaptın parayı diye ve ihtiyacından fazla vermem ama babası ne isterse fazlasıyla verir...
zamane gençleri para kıymeti bilmiyor ve bunda bizim rolümüz var kızlar demetcim senin kızı aile büyükleri şımartmış,benimkini babası...ben bir ara haftalık vereyim dedim,hepsini bir günde harcadı,ben de günlük veriyorum...aslında para idaresini bilmesi lazım,öğretmek lazım...büyüyünce sıkıntısını çekecekler....ama iş güç ev derken böyle sabır geretiren şeyleri es geçiyoruz...dilim yorulacağına elim yorulsun diyip kendimiz halletmeye çalışıyoruz...yine de hesap sorarım ben ne yaptın parayı diye ve ihtiyacından fazla vermem ama babası ne isterse fazlasıyla verir...
canım benim büyük kız 18'e girdi.onun küçüğü kızım 13. oğlum da haziranda 2 olacak
maşallah ...18 yaşındaki kızının sorumluluk çağı gelmiş de geçiyor..ne çok üzüyorlar bizleri..canları sağolsun da halbuki dinleseler kıymet bilseler herşeyi onların iyiliği için yapıyoruz .
.sen listeye girecek misin canım..ilk sayfa kurallarını okudun mu..yoksa sadece aramızda takılıp menü mü bildireceksin listemizi düzenliyorum da..
kocamın baskın bakışları altında anca bitirdim geçmişi ben de kayınço gibi yapıp aklımdakileri yazıcam kusura kalmayın yoksam hiiç cevap yazamam..:18:
makbule cicim sunum iyi geçmiş herhalde tebrikler..ama duyduğuma göre cuma yarışmasına hile karışmış yök yaptıysa sorun yoktur unutulur gider boşver
çiğdemim renkler rahatsız etmiyormuş neysekine yırttıkayrıcana seni 26 nisan listecibaşısı ilan ettim hayırlara vesile olur inşallah
papadiyam cee ee deyip gitmiş yine otel dolu galiba sanursam..
başkaaa varmıydı bilmem..sabah gitmeden baya bi cevaplamıştım..unuttuğum varsa kusura kalmasın gayrıı
Şampiyon belli , bkz Papadiya'ya verdiğim gece menüsü...
Iyi akşamlar arkadaşlar :) bir sorum olacak. Ben akşam yemeğinde; bir tabak barbunya, bir tabak limonlu zeytinyağlı domates,bir kase keten tohumlu yoğurt 2 gün kurusu ve iki avuç kadar fındık yedim. Çok mu olmuş sizce de? Böyle bir suçluluk hissi içerisindeyim de...
ben ne yaptim ya demin cok pismanim ama ne yapayim gideyim anoreksiyalar gibi kussammi acaba o kadar yanii uzgunum
butun gun ne guzeldi oysaki
guzel guzel karatay kahvaltisi yaptim
arada 1 ayran
aksam eve geldim
yogurtlu corba ve salata yiyip kalktim
10 dakika sonra oglum elinde bir gofret getirdi anne sen de ye luffen dedi dayanamadim bir isirik alayim dedim ondan sonra 1 gofret ve 2 kucuk cikolata ve cubuk kraker tuuu bana utaniyorum...uzgunum,cok pismanim,,,,
3 ay hangi ilacı kullancan canım
benim ergenyus çıldırttı beni ..
aylığını verdim(artık sorumluluk alsın aylık vereyim hergün vermektense dedim.) vermez olaydım git hepsiyle stardoll diye bi oyunun aylık aboneliğini al..babası da diyor artık sana hiç para yok 1 ay ..sen dersen: o parayı ister 1 ayda ister 1 günde harca diye senden yüz bulur harcar işte. .mesele paranın miktarı değil elbet 50 tl hafta içi için hafta sonu bize ait ....ama çıldırmamak elde değil sen git 1 saatte bitir..eşimde bende zor sabrettik üstüne atlamamak için..zaten her ay D&R dan istediği kitabı dergiyi alırım..o 50 tl de işte arkadaşlarıyla bişeyler alırsa sorumluluğunu bilsin diyeydi. .haaahh bildi çok bildii
çok heyecanlı di mi ahhh yaktın beni anneya şimdi kadına baskülün eksik tartıyor desem çok üzülecek en iyisi hiç söylememk 1 klo eksik bilsin kendini nolcek sanki
bence de bence de YÖK
canım olmuş artık bu kadar üzme kendini hemen zipora koş erit yedikleriniyarında dikkat et telafi edersin yerleşmeden
Öleceğim kızlar , hem buradan hem faceden kopardınız beni var ya.Arkadaşım Ankaraya yolcuk yapıyor şuan.Facede paylaşmış.Bende espri olsun diye ,bagajdayım şoföre söyleyin yavaş gitsin filan yazmıştım.Başka bir arkadaş bana mesaj atıyor cidden bagajda mısın diye ?
Kızlar merhaba bend aranıza katıldım boyum 170 süper fiziğim vardı yine beğeniyorlar yazın 58dim gayet formda idim ne olduysa ekıö ayında 60 oldum ve şok taydım su anda 64 falan varımdır.58 olmalıyım.bu sabah kahvaltı ile başladım işte kahvaltım:
Saat 8:00 Şekersiz çay sınır yok
Hafif yağda kızarmış soğan halkası
Biraz light peynir
Domates salatalık
Bir kaç siyah ve yeşil zeytin
Ekmek yok ( kepekli dahi yok)
Şu anda da karışık bitki çayı içiyorum:2:
Eki Görüntüle 687710
teyzeleri gördüğünüz üzre terelerim başlarını çıkardı yanında tatlı kıl biberlerim ve menekşelerim hala toprak altında..
sanırım haftaya onlar da gün yüzüne çıkarlar..ilk fotolarını paylaşayım dedim..
cook para veriyoruz cocuklara ya
ben liseye giderken 1 tl alıyordum günlük
simit ayranıma yatıyordu vallahi
şimdi günlük 10 tl alanlara duyunca sok oluyorum sonunda da sımarıyorlar veletler
oglum3 yasında markete gidiyoruz sadece 1 tane bişey isteme hakkı vardır
2..ciyi isteyemez ..sürekli konusuyorum onunla
bugün bir tane aldık bir tane de yarın bugün 2 tane alırsak yarın bişey alamayız gibi falan
bu cabalarım ileride işe yarar insallah
ya varya benim büyük kız da aynı 100 tl ver 5 dakikada harcar gelir öyle bir çocuk.Hiç yoktan anlamaz ha bide markacıdır.Aldığı illa marka ve pahalı olacak yoksa giymezmiş hanımefendi çıldırtıyor beni bir gün üstüne hoplıycam o olacak.bu hale hep büyükler getirdi bu çocuğu iki tarafında ilk torunuydu aldılar aldılar şımarttılar şimdi ben başedemiyorum.Yetişkin oldu ama hala aynı küçük şımarık çocuk napıcam ben bunla ya.......
maşallah ...18 yaşındaki kızının sorumluluk çağı gelmiş de geçiyor..ne çok üzüyorlar bizleri..canları sağolsun da halbuki dinleseler kıymet bilseler herşeyi onların iyiliği için yapıyoruz .
.sen listeye girecek misin canım..ilk sayfa kurallarını okudun mu..yoksa sadece aramızda takılıp menü mü bildireceksin listemizi düzenliyorum da..
canım tabiki listeye girmek isterim.Ama bizim işler çok yoğunlaşırda liste sırası bana geldiğinde yapamazsam çok ayıp olacak çekiniyorum
canım dediğim gibi zorunlu değil ama listeye girmek kilo verme açısından acayip motive ediyor insanı..gaza getiriyor yanii..
listeye girmeden sadece menü paylaşıp yorumlamak ta motive edici..perşembe gününden listeyi yapıp yapamayacağın belli olursa sırayı birgün önce de değiştirebiliriz..ama tabii sen bilirsin sana nasıl uyarsa canım..
Yök
Renk candır ya can
Horoz yine başladı imiğini gırtlaklayasım geliyo
Bu arada liste günüm 26 nisanmış holey holey holeyyyyy :119::119::119:
öyle yapardım sonra 2 hafta öğlenleri eve gelip yemek yemek zorunda kaldım. Hemde okul baya uzaktı eve yani.Bir daha da yapmadım öyle bişey
Hatta sonra üniye gidince de harcamadım korkudan ilk ay
Param bile arttı babama söyledim kızdı bana
Sonra yine eski çiğdeme döndüm
Olsada yesek
Ahhh sersmcan bizde öyle değilmiydikŞahsen ben öyleydim. Ama şimdi çok düşkünüm onlara. İnşallah seninkide biran önce bana dönüşür Üniye gitsin anlayacak merak etme Daha çok zaman var. Çocuk büyütmek gerçekten zor ya
canım ben bir süre böyle aranızda takılayım menü yazayım sizinle sohbet edeyim hazır olunca daha sonra listeye girerim olur mu:) sizinle olmak çok güzel rahatlatıyor beni iyi ki varsınız
evet cicim 26 nisan hazır ol..
o horozu naapmalı minareden atmalı
bizim ki de tövbe eder inşallah telefonunu aldım elinden benim külüstüre kaldı..bakalım noolcak..
üni.de ben sakız alsam yazardım kıss..3 ayda bir de kredimiz geliyordu arkadaşlarla sırayla birbirimize pizza falan ısmarlardık o kadar..
valla çok tasarrufluydum..işe girince sapıttım ben de
olcek aplası yiycez inşallah..
evet anlıyacaklar haklısın biz şimdi nasıl hak veriyoruz onlara ne garip zamanında çalışsa ya şu kafa
Hemen sıkıyönetime başlıyorsun, cumaya kadar toparlanıyorsun canım
Ne çektin be çiğdem. Ama sende haklısın nabıcan
o çantayı çokça hakettim zaten vur yafrum sende vurcıss mıhatun kendine gelll oluyor canım çok yoğun olunca kolaylıklar versin rabbim
hazır hepimiz burdayken netleştirelim liste bu hafta makbulede haftaya çiğdemde sonrasında kim yapar bi randevu defterlerinize bakın da birer tarih verin bana..eee boş boş oturmak yok yeni topik yeni liste sırası
Hahahaha valla doğru dedin zamanında çalıştıramıyoruz saksıları
Ah ah sorma üniiŞimdi bile aldığım o sorumluluğun cezasını çekiyorum. Kredi ödüyoruz bide her ay Ne sorumluluk bide varya. Gidip bankadan ödemen lazım. Ziraat işte
sersumum 3 mayıs haricinde dilediğin tarihi verebilirsin bana. 3 mayısta şehr dışında olacağım için yapamam ama diğer haftalarda bir sıkıntım yok. zaten çok da keyifli bu liste yapması. sen gelmeyen oldukça bana yönlendirebilirsin gari
olsun kıss o zaman nekaa güzel geliyordu o para onu düşün.
bu arada avatarına bayıldım söylüycem söyliycem unutuyom..
geçmişe dönük okumaya daldım kahvaltımı yazmayı unuttum. maşallah ne yazmışsınız kızlar oku oku bitmedi yahu
2 adet haşlanmış yumurta
domates
salatalık
peynir
6 zeytin
şekersz çay
ilk 100 sayfamız bitiyor kızlar...partyy verelimm..
biz de bu çene oldukça..
Party verelim o gün herkes ayran detoksu yapsın ve 5 mil leslie
17 mayıs senin o zaman canım..tamamdır ..yedek listeci ilan ediyom seni o zaman
Party verelim o gün herkes ayran detoksu yapsın ve 5 mil leslie