Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

haklısın canım..bizim hatamız da her istediğini hatta istemediğini bile almamız..bu son oldu zaten ben de günlük vericem yine..çok zor çocuk büyütmek çokk..

haklısın canım ama inanki çıldırtıyorlar insanı bir yerde bırakmak zorunda kalıyosun yoksa üstüne hoplıycam sinir falan kalmıyor insanda

canım benim büyük kız 18'e girdi.onun küçüğü kızım 13. oğlum da haziranda 2 olacak

maşallah ...18 yaşındaki kızının sorumluluk çağı gelmiş de geçiyor..ne çok üzüyorlar bizleri..canları sağolsun da halbuki dinleseler kıymet bilseler herşeyi onların iyiliği için yapıyoruz .
.sen listeye girecek misin canım..ilk sayfa kurallarını okudun mu..yoksa sadece aramızda takılıp menü mü bildireceksin listemizi düzenliyorum da..

özlemcim..sen ne zaman yaparsın liste 10 mayıs dahil doldu..var mı istediğin tarih

canım tabiki listeye girmek isterim.Ama bizim işler çok yoğunlaşırda liste sırası bana geldiğinde yapamazsam çok ayıp olacak çekiniyorum

Yök

Renk candır ya can

Horoz yine başladı imiğini gırtlaklayasım geliyo

Bu arada liste günüm 26 nisanmış holey holey holeyyyyy :119::119::119:

Şampiyon belli , bkz Papadiya'ya verdiğim gece menüsü...

Şampiyon belli ikinci kim diyosun

Akşam yemeği kuruyemişlerle birlikte yenmemeliymiş canım. Kilo vermen zorlaşırmış. Bilgine.

O bi ısırık işte luyor 10 ısırık. Ya bir ısırık yiyeceksiiiin ya da eve almayacaksın ki çocuklar da yemesin zararlarını anlatacaksınn. Sonuçta yazık küçücük vucutlarına zararlı gıdalar girmesin dimi

3 ay hangi ilacı kullancan canım

Betaserc şekerim. 3 ay kullanıciiim. Önerilen 6 ay

Bende eskiden öyle yapardım sonra 2 hafta öğlenleri eve gelip yemek yemek zorunda kaldım. Hemde okul baya uzaktı eve yani. Bir daha da yapmadım öyle bişey

Hatta sonra üniye gidince de harcamadım korkudan ilk ay
Param bile arttı babama söyledim kızdı bana
Sonra yine eski çiğdeme döndüm

Hahahah ne alemsin ya. Söyleme tabi kadıncağıza boşver 1 kilo eksik bilsin kendini

Yediklerinin bu diyetle pak alakası yok canım domates salatalık ve zeytinden başka. İlk sayfayı okursan daha net anlaşılır.

Olsada yesek

Bak bu yöntem iyimiş. Bide annem bazen eğilip paramız yok kızım alamayız derdi. Üzülürdüm. Hatta biriktirip babama vermiştim bi kere paramız yokmuş bizim diye .Çocuk aklı işte

Valla o büyüklerin çocuğu şımartmalarına çok kızıyorum. Sırf beni sevsin diye yapılıyorsa hmde. Annesine ver madem çocuğa bişey aldırmak istiyosun ya da babasına ver içinden geliyorsa yok illa kendileri yapcak beni sevsin diye Sonra annesi uğraşıyor ama yoktan da anlamıyor

Ahhh sersmcan bizde öyle değilmiydik Şahsen ben öyleydim. Ama şimdi çok düşkünüm onlara. İnşallah seninkide biran önce bana dönüşür Üniye gitsin anlayacak merak etme Daha çok zaman var. Çocuk büyütmek gerçekten zor ya

canım tabiki listeye girmek isterim.Ama bizim işler çok yoğunlaşırda liste sırası bana geldiğinde yapamazsam çok ayıp olacak çekiniyorum

canım dediğim gibi zorunlu değil ama listeye girmek kilo verme açısından acayip motive ediyor insanı..gaza getiriyor yanii..

listeye girmeden sadece menü paylaşıp yorumlamak ta motive edici..perşembe gününden listeyi yapıp yapamayacağın belli olursa sırayı birgün önce de değiştirebiliriz..ama tabii sen bilirsin sana nasıl uyarsa canım..

canım ben bir süre böyle aranızda takılayım menü yazayım sizinle sohbet edeyim hazır olunca daha sonra listeye girerim olur mu:) sizinle olmak çok güzel rahatlatıyor beni iyi ki varsınız

evet cicim 26 nisan hazır ol..
o horozu naapmalı minareden atmalı

bizim ki de tövbe eder inşallah telefonunu aldım elinden benim külüstüre kaldı..bakalım noolcak..

üni.de ben sakız alsam yazardım kıss..3 ayda bir de kredimiz geliyordu arkadaşlarla sırayla birbirimize pizza falan ısmarlardık o kadar..
valla çok tasarrufluydum..işe girince sapıttım ben de

olcek aplası yiycez inşallah..

evet anlıyacaklar haklısın biz şimdi nasıl hak veriyoruz onlara ne garip zamanında çalışsa ya şu kafa

canım ben bir süre böyle aranızda takılayım menü yazayım sizinle sohbet edeyim hazır olunca daha sonra listeye girerim olur mu:) sizinle olmak çok güzel rahatlatıyor beni iyi ki varsınız

tamamdır canım..takıl bize sen..:13:

Hahahaha valla doğru dedin zamanında çalıştıramıyoruz saksıları

Ah ah sorma ünii Şimdi bile aldığım o sorumluluğun cezasını çekiyorum. Kredi ödüyoruz bide her ay Ne sorumluluk bide varya. Gidip bankadan ödemen lazım. Ziraat işte

Hemen sıkıyönetime başlıyorsun, cumaya kadar toparlanıyorsun canım

başladım yfrum başladım hayırlısı bakalım
Ne çektin be çiğdem. Ama sende haklısın nabıcan

canım yeni okudum. rahatszmışsın sanırım. Allah acil şifalar versin dkkt et kndine

cıss mı hatun kendine gelll oluyor canım çok yoğun olunca kolaylıklar versin rabbim
o çantayı çokça hakettim zaten vur yafrum sende vur
hazır hepimiz burdayken netleştirelim liste bu hafta makbulede haftaya çiğdemde sonrasında kim yapar bi randevu defterlerinize bakın da birer tarih verin bana..eee boş boş oturmak yok yeni topik yeni liste sırası

sersumum 3 mayıs haricinde dilediğin tarihi verebilirsin bana. 3 mayısta şehr dışında olacağım için yapamam ama diğer haftalarda bir sıkıntım yok. zaten çok da keyifli bu liste yapması. sen gelmeyen oldukça bana yönlendirebilirsin gari

olsun kıss o zaman nekaa güzel geliyordu o para onu düşün.

bu arada avatarına bayıldım söylüycem söyliycem unutuyom..

geçmişe dönük okumaya daldım kahvaltımı yazmayı unuttum. maşallah ne yazmışsınız kızlar oku oku bitmedi yahu

2 adet haşlanmış yumurta
domates
salatalık
peynir
6 zeytin
şekersz çay

17 mayıs senin o zaman canım..tamamdır ..yedek listeci ilan ediyom seni o zaman

olsun kıss o zaman nekaa güzel geliyordu o para onu düşün.

bu arada avatarına bayıldım söylüycem söyliycem unutuyom..

Sağol canım Valla ilaçtı ilaç o para emekli kuyruğu gibi sıraya girerdik her ayın 7 sinde

O değildi üni hayatımda veya okul hayatımda başarı bursu dışında hiç burs alamadım ona yanıyorum

Dimi dimi bede okurken acele ediyorum bazen kaçırmayım sizi diye

ilk 100 sayfamız bitiyor kızlar...partyy verelimm..
biz de bu çene oldukça..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…