Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

:KK52::KK52::KK52:zamane gençleri para kıymeti bilmiyor ve bunda bizim rolümüz var kızlar:KK50::KK50:demetcim senin kızı aile büyükleri şımartmış,benimkini babası...ben bir ara haftalık vereyim dedim,hepsini bir günde harcadı,ben de günlük veriyorum...aslında para idaresini bilmesi lazım,öğretmek lazım...büyüyünce sıkıntısını çekecekler....ama iş güç ev derken böyle sabır geretiren şeyleri es geçiyoruz...dilim yorulacağına elim yorulsun diyip kendimiz halletmeye çalışıyoruz...yine de hesap sorarım ben ne yaptın parayı diye ve ihtiyacından fazla vermem ama babası ne isterse fazlasıyla verir...

haklısın canım..bizim hatamız da her istediğini hatta istemediğini bile almamız.:KK36:.bu son oldu zaten ben de günlük vericem yine.:KK51::KK51:.çok zor çocuk büyütmek çokk..:KK14::KK14:

:KK52::KK52::KK52:zamane gençleri para kıymeti bilmiyor ve bunda bizim rolümüz var kızlar:KK50::KK50:demetcim senin kızı aile büyükleri şımartmış,benimkini babası...ben bir ara haftalık vereyim dedim,hepsini bir günde harcadı,ben de günlük veriyorum...aslında para idaresini bilmesi lazım,öğretmek lazım...büyüyünce sıkıntısını çekecekler....ama iş güç ev derken böyle sabır geretiren şeyleri es geçiyoruz...dilim yorulacağına elim yorulsun diyip kendimiz halletmeye çalışıyoruz...yine de hesap sorarım ben ne yaptın parayı diye ve ihtiyacından fazla vermem ama babası ne isterse fazlasıyla verir...

haklısın canım ama inanki çıldırtıyorlar insanı bir yerde bırakmak zorunda kalıyosun yoksa üstüne hoplıycam sinir falan kalmıyor insanda

canım benim büyük kız 18'e girdi.onun küçüğü kızım 13. oğlum da haziranda 2 olacak

maşallah ..:nazar:.18 yaşındaki kızının sorumluluk çağı gelmiş de geçiyor..ne çok üzüyorlar bizleri..canları sağolsun da halbuki dinleseler kıymet bilseler herşeyi onların iyiliği için yapıyoruz .:KK5:
.sen listeye girecek misin canım..ilk sayfa kurallarını okudun mu..yoksa sadece aramızda takılıp menü mü bildireceksin listemizi düzenliyorum da..:KK34::KK34:

özlemcim..sen ne zaman yaparsın liste 10 mayıs dahil doldu..var mı istediğin tarih:KK34:

maşallah ..:nazar:.18 yaşındaki kızının sorumluluk çağı gelmiş de geçiyor..ne çok üzüyorlar bizleri..canları sağolsun da halbuki dinleseler kıymet bilseler herşeyi onların iyiliği için yapıyoruz .:KK5:
.sen listeye girecek misin canım..ilk sayfa kurallarını okudun mu..yoksa sadece aramızda takılıp menü mü bildireceksin listemizi düzenliyorum da..:KK34::KK34:

canım tabiki listeye girmek isterim.Ama bizim işler çok yoğunlaşırda liste sırası bana geldiğinde yapamazsam çok ayıp olacak çekiniyorum

kocamın baskın bakışları altında anca bitirdim geçmişi ben de kayınço gibi yapıp aklımdakileri yazıcam kusura kalmayın yoksam hiiç cevap yazamam..:18:
makbule cicim sunum iyi geçmiş herhalde tebrikler..:KK9:ama duyduğuma göre cuma yarışmasına hile karışmış yök yaptıysa sorun yoktur unutulur gider boşver :KK60::KK60::KK60:

çiğdemim renkler rahatsız etmiyormuş neysekine yırttık:KK53::KK53:ayrıcana seni 26 nisan listecibaşısı ilan ettim hayırlara vesile olur inşallah:KK34::KK52::KK52:

papadiyam cee ee deyip gitmiş yine otel dolu galiba sanursam..:KK31::KK31:

başkaaa varmıydı bilmem..sabah gitmeden baya bi cevaplamıştım..unuttuğum varsa kusura kalmasın gayrıı:KK19::KK19::KK16::KK16:

Yök :KK60:

Renk candır ya can :KK16::KK16:

Horoz yine başladı imiğini gırtlaklayasım geliyo :KK53:

Bu arada liste günüm 26 nisanmış holey holey holeyyyyy :119::119::119:

:KK60::KK60::KK60::KK60:

Şampiyon belli , bkz Papadiya'ya verdiğim gece menüsü...

Şampiyon belli ikinci kim diyosun :KK60:

Iyi akşamlar arkadaşlar :) bir sorum olacak. Ben akşam yemeğinde; bir tabak barbunya, bir tabak limonlu zeytinyağlı domates,bir kase keten tohumlu yoğurt 2 gün kurusu ve iki avuç kadar fındık yedim. Çok mu olmuş sizce de? Böyle bir suçluluk hissi içerisindeyim de... :KK43:

Akşam yemeği kuruyemişlerle birlikte yenmemeliymiş canım. Kilo vermen zorlaşırmış. Bilgine. :KK34:

ben ne yaptim ya demin cok pismanim ama ne yapayim gideyim anoreksiyalar gibi kussammi acaba o kadar yanii uzgunum
butun gun ne guzeldi oysaki
guzel guzel karatay kahvaltisi yaptim

arada 1 ayran
aksam eve geldim

yogurtlu corba ve salata yiyip kalktim

10 dakika sonra oglum elinde bir gofret getirdi anne sen de ye luffen dedi dayanamadim bir isirik alayim dedim ondan sonra 1 gofret ve 2 kucuk cikolata ve cubuk kraker tuuu bana utaniyorum...uzgunum,cok pismanim,,,,

O bi ısırık işte luyor 10 ısırık. Ya bir ısırık yiyeceksiiiin ya da eve almayacaksın ki çocuklar da yemesin zararlarını anlatacaksınn. Sonuçta yazık küçücük vucutlarına zararlı gıdalar girmesin dimi :KK16:

3 ay hangi ilacı kullancan canım

Betaserc şekerim. 3 ay kullanıciiim. Önerilen 6 ay :KK5:

benim ergenyus çıldırttı beni .:KK35::KK35::KK35:.

aylığını verdim(artık sorumluluk alsın aylık vereyim hergün vermektense dedim.) vermez olaydım git hepsiyle stardoll diye bi oyunun aylık aboneliğini al.:KK35::KK35:.babası da diyor artık sana hiç para yok 1 ay ..sen dersen: o parayı ister 1 ayda ister 1 günde harca diye senden yüz bulur harcar işte.:KK14:.mesele paranın miktarı değil elbet 50 tl hafta içi için hafta sonu bize ait:KK1::KK1:....ama çıldırmamak elde değil sen git 1 saatte bitir..eşimde bende zor sabrettik üstüne atlamamak için..zaten her ay D&R dan istediği kitabı dergiyi alırım..o 50 tl de işte arkadaşlarıyla bişeyler alırsa sorumluluğunu bilsin diyeydi.:KK35::KK35:.haaahh bildi çok bildii:KK47::KK47::KK47::KK36::KK36::KK36:

Bende eskiden öyle yapardım sonra 2 hafta öğlenleri eve gelip yemek yemek zorunda kaldım. Hemde okul baya uzaktı eve yani. :KK53: Bir daha da yapmadım öyle bişey :KK1::KK1:

Hatta sonra üniye gidince de harcamadım korkudan ilk ay :KK1::KK1::KK1:
Param bile arttı babama söyledim kızdı bana :KK1::KK1:
Sonra yine eski çiğdeme döndüm :KK60: :KK60:

çok heyecanlı di mi ahhh yaktın beni anne :KK53::KK53:ya şimdi kadına baskülün eksik tartıyor desem çok üzülecek :KK5:en iyisi hiç söylememk 1 klo eksik bilsin kendini nolcek sanki :KK9::KK9::KK9:
bence de bence de YÖK:KK60::KK60::KK60::KK60:

canım olmuş artık bu kadar üzme kendini hemen zipora koş erit yediklerini :KK31::KK31:yarında dikkat et telafi edersin yerleşmeden :KK16::KK16::KK16:

Hahahah ne alemsin ya. Söyleme tabi kadıncağıza boşver 1 kilo eksik bilsin kendini :KK16:

Öleceğim kızlar , hem buradan hem faceden kopardınız beni var ya.Arkadaşım Ankaraya yolcuk yapıyor şuan.Facede paylaşmış.Bende espri olsun diye ,bagajdayım şoföre söyleyin yavaş gitsin filan yazmıştım.Başka bir arkadaş bana mesaj atıyor cidden bagajda mısın diye ? :KK60: :KK60:

:KK60: :KK60::KK60::KK60::KK60:

Kızlar merhaba bend aranıza katıldım boyum 170 süper fiziğim vardı yine beğeniyorlar yazın 58dim gayet formda idim ne olduysa ekıö ayında 60 oldum ve şok taydım su anda 64 falan varımdır.58 olmalıyım.bu sabah kahvaltı ile başladım işte kahvaltım:
Saat 8:00 Şekersiz çay sınır yok
Hafif yağda kızarmış soğan halkası
Biraz light peynir
Domates salatalık
Bir kaç siyah ve yeşil zeytin
Ekmek yok ( kepekli dahi yok)

Şu anda da karışık bitki çayı içiyorum:21::2:

Yediklerinin bu diyetle pak alakası yok canım domates salatalık ve zeytinden başka. İlk sayfayı okursan daha net anlaşılır.

Eki Görüntüle 687710

teyzeleri gördüğünüz üzre terelerim başlarını çıkardı yanında tatlı kıl biberlerim ve menekşelerim hala toprak altında..:KK52::KK52:
sanırım haftaya onlar da gün yüzüne çıkarlar..ilk fotolarını paylaşayım dedim..:KK9::KK9:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK56::KK56::KK56: Olsada yesek :KK52:

cook para veriyoruz cocuklara ya
ben liseye giderken 1 tl alıyordum günlük
simit ayranıma yatıyordu vallahi
şimdi günlük 10 tl alanlara duyunca sok oluyorum sonunda da sımarıyorlar veletler:KK19::KK19::KK19::KK19:

oglum3 yasında markete gidiyoruz sadece 1 tane bişey isteme hakkı vardır
2..ciyi isteyemez ..sürekli konusuyorum onunla
bugün bir tane aldık bir tane de yarın bugün 2 tane alırsak yarın bişey alamayız gibi falan
bu cabalarım ileride işe yarar insallah

Bak bu yöntem iyimiş. Bide annem bazen eğilip paramız yok kızım alamayız derdi. Üzülürdüm. Hatta biriktirip babama vermiştim bi kere paramız yokmuş bizim diye :KK1::KK1: .Çocuk aklı işte :KK1::KK1:

ya varya benim büyük kız da aynı 100 tl ver 5 dakikada harcar gelir öyle bir çocuk.Hiç yoktan anlamaz ha bide markacıdır.Aldığı illa marka ve pahalı olacak yoksa giymezmiş hanımefendi çıldırtıyor beni bir gün üstüne hoplıycam o olacak.bu hale hep büyükler getirdi bu çocuğu iki tarafında ilk torunuydu aldılar aldılar şımarttılar şimdi ben başedemiyorum.Yetişkin oldu ama hala aynı küçük şımarık çocuk napıcam ben bunla ya.......

Valla o büyüklerin çocuğu şımartmalarına çok kızıyorum. Sırf beni sevsin diye yapılıyorsa hmde. Annesine ver madem çocuğa bişey aldırmak istiyosun ya da babasına ver içinden geliyorsa yok illa kendileri yapcak beni sevsin diye :KK37: Sonra annesi uğraşıyor ama yoktan da anlamıyor :KK5:

Ahhh sersmcan bizde öyle değilmiydik :KK1::KK1::KK1: Şahsen ben öyleydim. Ama şimdi çok düşkünüm onlara. İnşallah seninkide biran önce bana dönüşür :KK52::KK52: Üniye gitsin anlayacak merak etme :KK1::KK1: Daha çok zaman var. Çocuk büyütmek gerçekten zor ya :KK5::KK5:

canım tabiki listeye girmek isterim.Ama bizim işler çok yoğunlaşırda liste sırası bana geldiğinde yapamazsam çok ayıp olacak çekiniyorum

canım dediğim gibi zorunlu değil ama listeye girmek kilo verme açısından acayip motive ediyor insanı..gaza getiriyor yanii..En Büyük KK

listeye girmeden sadece menü paylaşıp yorumlamak ta motive edici..perşembe gününden listeyi yapıp yapamayacağın belli olursa sırayı birgün önce de değiştirebiliriz..ama tabii sen bilirsin sana nasıl uyarsa canım..:KK34:

canım dediğim gibi zorunlu değil ama listeye girmek kilo verme açısından acayip motive ediyor insanı..gaza getiriyor yanii..En Büyük KK

listeye girmeden sadece menü paylaşıp yorumlamak ta motive edici..perşembe gününden listeyi yapıp yapamayacağın belli olursa sırayı birgün önce de değiştirebiliriz..ama tabii sen bilirsin sana nasıl uyarsa canım..:KK34:

canım ben bir süre böyle aranızda takılayım menü yazayım sizinle sohbet edeyim hazır olunca daha sonra listeye girerim olur mu:) sizinle olmak çok güzel rahatlatıyor beni iyi ki varsınız

Yök :KK60:

Renk candır ya can :KK16::KK16:

Horoz yine başladı imiğini gırtlaklayasım geliyo :KK53:

Bu arada liste günüm 26 nisanmış holey holey holeyyyyy :119::119::119:

öyle yapardım sonra 2 hafta öğlenleri eve gelip yemek yemek zorunda kaldım. Hemde okul baya uzaktı eve yani. :KK53: Bir daha da yapmadım öyle bişey :KK1::KK1:

Hatta sonra üniye gidince de harcamadım korkudan ilk ay :KK1::KK1::KK1:
Param bile arttı babama söyledim kızdı bana :KK1::KK1:
Sonra yine eski çiğdeme döndüm :KK60: :KK60:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK56::KK56::KK56: Olsada yesek :KK52:

Ahhh sersmcan bizde öyle değilmiydik :KK1::KK1::KK1: Şahsen ben öyleydim. Ama şimdi çok düşkünüm onlara. İnşallah seninkide biran önce bana dönüşür :KK52::KK52: Üniye gitsin anlayacak merak etme :KK1::KK1: Daha çok zaman var. Çocuk büyütmek gerçekten zor ya :KK5::KK5:

:KK52::KK52::KK52::KK52:
evet cicim 26 nisan hazır ol..:KK52::KK52:
o horozu naapmalı minareden atmalı:KK1::KK1:

bizim ki de tövbe eder inşallah telefonunu aldım elinden benim külüstüre kaldı..bakalım noolcak..:KK53::KK53:

üni.de ben sakız alsam yazardım kıss..3 ayda bir de kredimiz geliyordu arkadaşlarla sırayla birbirimize pizza falan ısmarlardık o kadar..
valla çok tasarrufluydum..işe girince sapıttım ben de:KK53::KK53::KK1::KK1::KK1:

olcek aplası yiycez inşallah..:KK52::KK52:

evet anlıyacaklar haklısın biz şimdi nasıl hak veriyoruz onlara ne garip zamanında çalışsa ya şu kafa:KK57::KK57:

canım ben bir süre böyle aranızda takılayım menü yazayım sizinle sohbet edeyim hazır olunca daha sonra listeye girerim olur mu:) sizinle olmak çok güzel rahatlatıyor beni iyi ki varsınız

tamamdır canım..takıl bize sen..:KK19::KK19::13:

:KK52::KK52::KK52::KK52:
evet cicim 26 nisan hazır ol..:KK52::KK52:
o horozu naapmalı minareden atmalı:KK1::KK1:

bizim ki de tövbe eder inşallah telefonunu aldım elinden benim külüstüre kaldı..bakalım noolcak..:KK53::KK53:

üni.de ben sakız alsam yazardım kıss..3 ayda bir de kredimiz geliyordu arkadaşlarla sırayla birbirimize pizza falan ısmarlardık o kadar..
valla çok tasarrufluydum..işe girince sapıttım ben de:KK53::KK53::KK1::KK1::KK1:

olcek aplası yiycez inşallah..:KK52::KK52:

evet anlıyacaklar haklısın biz şimdi nasıl hak veriyoruz onlara ne garip zamanında çalışsa ya şu kafa:KK57::KK57:

Hahahaha valla doğru dedin zamanında çalıştıramıyoruz saksıları :KK1::KK1:

Ah ah sorma ünii :KK70: Şimdi bile aldığım o sorumluluğun cezasını çekiyorum. Kredi ödüyoruz bide her ay :KK5::KK5: Ne sorumluluk bide varya. Gidip bankadan ödemen lazım. Ziraat işte :KK1::KK1::KK1::KK53::KK53:

Hemen sıkıyönetime başlıyorsun, cumaya kadar toparlanıyorsun canım:KK16:

başladım yfrum başladım hayırlısı bakalım :KK16:
Ne çektin be çiğdem. Ama sende haklısın nabıcan :KK37::KK37::KK37:

:KK60: :KK60::KK60::KK60::KK60:

canım yeni okudum. rahatszmışsın sanırım. Allah acil şifalar versin dkkt et kndine
:KK16:

cıss mı :KK4:hatun kendine gelll :KK22::KK22:oluyor canım çok yoğun olunca kolaylıklar versin rabbim :KK16::KK16:
o çantayı çokça hakettim zaten vur yafrum sende vur :KK52:
hazır hepimiz burdayken netleştirelim liste bu hafta makbulede haftaya çiğdemde sonrasında kim yapar bi randevu defterlerinize bakın da birer tarih verin bana.:KK53::KK53:.eee boş boş oturmak yok yeni topik yeni liste sırası:KK53:

sersumum 3 mayıs haricinde dilediğin tarihi verebilirsin bana. 3 mayısta şehr dışında olacağım için yapamam ama diğer haftalarda bir sıkıntım yok. zaten çok da keyifli bu liste yapması. sen gelmeyen oldukça bana yönlendirebilirsin gari :KK9::KK9:

Hahahaha valla doğru dedin zamanında çalıştıramıyoruz saksıları :KK1::KK1:

Ah ah sorma ünii :KK70: Şimdi bile aldığım o sorumluluğun cezasını çekiyorum. Kredi ödüyoruz bide her ay :KK5::KK5: Ne sorumluluk bide varya. Gidip bankadan ödemen lazım. Ziraat işte :KK1::KK1::KK1::KK53::KK53:

:KK1::KK1:

olsun kıss o zaman nekaa güzel geliyordu o para onu düşün.:KK34::KK34:

bu arada avatarına bayıldım söylüycem söyliycem unutuyom..:KK9::KK9::KK9::KK9:

geçmişe dönük okumaya daldım kahvaltımı yazmayı unuttum. maşallah ne yazmışsınız kızlar oku oku bitmedi yahu :KK9:

2 adet haşlanmış yumurta
domates
salatalık
peynir
6 zeytin
şekersz çay

sersumum 3 mayıs haricinde dilediğin tarihi verebilirsin bana. 3 mayısta şehr dışında olacağım için yapamam ama diğer haftalarda bir sıkıntım yok. zaten çok da keyifli bu liste yapması. sen gelmeyen oldukça bana yönlendirebilirsin gari :KK9::KK9:

17 mayıs senin o zaman canım..:KK34:tamamdır:KK34::KK34: ..yedek listeci ilan ediyom seni o zaman:KK53::KK53::KK53:

:KK1::KK1:

olsun kıss o zaman nekaa güzel geliyordu o para onu düşün.:KK34::KK34:

bu arada avatarına bayıldım söylüycem söyliycem unutuyom..:KK9::KK9::KK9::KK9:

Sağol canım :KK16::KK16::KK16: Valla ilaçtı ilaç o para emekli kuyruğu gibi sıraya girerdik her ayın 7 sinde :KK1::KK1::KK1::KK1:

O değildi üni hayatımda veya okul hayatımda başarı bursu dışında hiç burs alamadım ona yanıyorum :KK1::KK1::KK1:

geçmişe dönük okumaya daldım kahvaltımı yazmayı unuttum. maşallah ne yazmışsınız kızlar oku oku bitmedi yahu :KK9:

2 adet haşlanmış yumurta
domates
salatalık
peynir
6 zeytin
şekersz çay

Dimi dimi bede okurken acele ediyorum bazen kaçırmayım sizi diye :KK1::KK1:

ilk 100 sayfamız bitiyor kızlar...partyy verelimm..:KK60::KK60::KK60:
biz de bu çene oldukça..:KK53::KK53:

Son düzenleme:
X