Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

dünkü iftar yemeğim

1 tabak bamya
1hurma
1 dilim pasta+
çayyy
çerez+
soda
sahurda

1 yumurta bolca peynir zeytin domates salatalık 3 tane köfte
1 dilim karpuz fındık ceviz
2 büyük bardak su

Kilo verenler

2.100 gr…………………….güleryüz2011
1.300 gr……………………..kardelen
0,700 gr……………………..ihya
0,500 gr……………………..serpp
0,200 gr……………………...sersum

Kilosu sabit kalanlar

Efsanur

Kilo alanlar

2,043 gr ………………………ficans
0,700 gr………………………..birdy
0,200 gr………………………..filiztoprak

ilaveler olursa revize ederim.umarım olmuştur.veren veremeyen alan sabit kalan herkese bol şans

ben önümüzdeki çarşambaya kadar internetsiz tatil kasabasına gidiyorum. internet olsa kesin yine girerim tatil matil dinlemem ama hiç yokmuş orada net, telefonum da akıllı telefon değil oradan da giremiyorum. beni affedin lütfen 4 gün giremeyeceğim konuya, birazdan çıkıyorum hazırladım valizi :116:

çarşamba günü o ara ne yediklerimi hep ekleyeceğim

benim listeye eklenme tarihim 26 Temmuz

herkese mutlu günler

çarşamba günü daha zayıf olacağım :115::115:

:16Ah ah eski sisteme benim de dönmem lazım ama olmuyor bi türlü

biran önce toparlanmalısın cicim..
ellerine sağlık canım..
kilo veren veremeyen herkesi kutlarım..

iyi tatiller canım..güle güle git gel

ellerine saglik canim liste cok guzel olmus. kilo verenleri tebrik ediyorum. Beni listeye almamakla en dogrusunu yapmissin. bundan sonra daha dikktli olup muhakkak tartilacagim.

liste için teşekkürler canım ellerine sağlık haftaya da 1. olmak dilegile diyorum.
herkesi tebrik ederim azim ve kararlilıgınızdan dolayı.haftaya herkes vermiş olması dileğiyle....
bol leptinli haftalarrrr

Son düzenleme:
Güleryüzüm tebrik ederim tatlımhaftaya da bolca - görürsün inşallah16:

Son düzenleme:
şekerim kafan mı büyü dü acep..zuhhaha....zekada daha bir gelişme, ruhunda bi aydınlanma falan hissediyon mu..
yok muhtarım nerdeeeeee Anlayamadım yeminle , du bakalım nereye varacak bu işin sonu , merakla bekliyorum
hatun kıss ben seni listeden çıkardım gelmiyon diye listeci arkadaş soruyo hep gelmeyenler diye.:44::44:.alınmayasın
ama sanursam çok yoğun bi sezon geçiriyosun..özledik valla
Eeeee hem yaz hem de iftar sezonu.Mutfaktan çıkmıyodur Pampişim valla
Ahhh Filizim , ağzın bal yesin e mi Bu kadar mı moral verilir bir insana yawww , mest ettin beni akşam vakti
Bi de muhtarıma bak ; resmen şey geçmiş ( şuan tam olarak yazamıyorum ne geçtiğini ama sağlıkçı o , anlamıştır)

:86::86::86::86::86: ifade edebildim mii

yine eşimi bekledim
2. öğünüm

1 kadınbudu köfte
3-4 kaşık domatesli kuru patlıcan kavurması
2 kaşık kabak salatası
yoğurt
yarım bardak şalgam suyu

başda güleryüzü sonra kilo veren veremeyen herkesi kutlarım eline sağlık canım

iftarda 1kase çorba biraz kiraz birazda cacık yedim canım başka bişey yemek istemedi şimdide çay keyfi

ben geldim herkes gitmis. Neyse bende buaksam yuruyus yaptim, onun icin gec kaldim.
sabahki menumu yazmistim.
aksam 18.30
bol tavuklu bezelye
yogurt
salatalik
badem

aksamlari kuruyemis yenmez bilyorum ama ne yapayim tatli niyetine tatliya yada karpuza saldirmamak icin

sabah kahvaltımı zorlayarak olsa da yedim
kahvaltım

pastırmalı omlet
zeytin
kuru patlıcan kavurma
yoğurt
7-8 kiraz
1/4 şeftali
2-3 ceviz ve gün kurusu

şimdi de çay içiyorum..hafta sonu ama eşimin alarmı iptal etmeyi unutması sebebiyle 7 de hortladım 2 saat kitap okudum kahvaltı şimdi de nette biraz gezineyim..sonra görüşürüz

kızlar iftar yemeğim

2tane baget but
bulgur pilavı
çoban salata
hocamızın kompostosundan
veeee çay 1 dilim pasta
sahur yemeğim

4-5 kaşık pilav
yumurta kapama
2 dilim karpuz
fındık çayyyy
1 büyük bardak su
söylemesi ayıptır isal olmuşum sahurda suyu fazla içemedim
samanyolu tv de mutfak keyfi diye bi program var akşam çıkıyo da şimdi tekrarı var çok güzel yemek tarifleri veriyo dün şakşuka tarifi var dı sağlıklı fırında yaptı dün kaçırdım şimdi izlicem aynı yemeklerden sıkıldım yahuuuu ramazanda değişiklik lazım

liste çok güzel olmuş canım kio veren veremeyen herkezi kutlarım kendim hariç börek pasta derken tozuttum kendime gelmem lazım gram gram verirken gram gram almalayalım

akşam dışarıda yiyeceğimiz için acıktım.:18::18:.2 bardak ayran

akşam biraz fazla kaçırdım

mecimek çorba
1/2 fındık lahmacun
karışık ızgara
1 içli köfte
1 çiğ köfte
salata
yayık ayranı

sonrasında çay bahçesinde oturduk şekersiz menengiç kahvesi ve yarım maden suyu..2 km yürüyüş..ama hala çok şişim

Son düzenleme:
Iyi geceler kızlar .
Sonunda regl olabildim. Gecikmeli oldu ama oldu :)şişlikler gidiyor şükür ki :)
Bugün dışarda yedik yemeği ,
Etli çorba
Karışık ızgara
Salata
Ayran .
Bugün çok canım istedi ve dünden beri 300gram vermenin şerefine bir Magnum u hakettim dedim ve yedim. Uzun zamandır dondurma yemiyordum bu yüzden olsa gerek pişman değilimmm:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…