- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:16Ah ah eski sisteme benim de dönmem lazım ama olmuyor bi türlü
![]()
biran önce toparlanmalısın cicim..Selam kızlar, nasılsınız
Ben de annemdeydim, dün geldim
Geçen hafta verdiğim kilonun tamamını da geri almıştım bu arada, eski motivemi kazanmalıyız ama nasıl olacak bilmiyorum, sahurda canım Bişey istemiyor, iftarda da kaçırınca böyle oldu, dün gece de sahura kalkamadım, sahursuz oruçluyum bugün de
Geçen hafta 68.5
Bu hafta 69.9
% +++ 2.043
Hepinizi öpüyorum, herkes eksilerdedir inşallah, listeci arkadaşım sana da kolay gelsin
ellerine sağlık canım..Kilo verenler![]()
2.100 gr .güleryüz2011
1.300 gr ..kardelen
0,700 gr ..ihya
0,500 gr ..serpp
0,200 gr ...sersum
Kilosu sabit kalanlar
Efsanur![]()
Kilo alanlar
2,043 gr ficans
0,700 gr ..birdy
0,200 gr ..filiztoprak
ilaveler olursa revize ederim.umarım olmuştur.veren veremeyen alan sabit kalan herkese bol şans
ben önümüzdeki çarşambaya kadar internetsiz tatil kasabasına gidiyorum. internet olsa kesin yine girerim tatil matil dinlemem ama hiç yokmuş orada net, telefonum da akıllı telefon değil oradan da giremiyorum. beni affedin lütfen 4 gün giremeyeceğim konuya, birazdan çıkıyorum hazırladım valizi :116:
çarşamba günü o ara ne yediklerimi hep ekleyeceğim
benim listeye eklenme tarihim 26 Temmuz
herkese mutlu günler
çarşamba günü daha zayıf olacağım :115::115:
ellerine saglik canim liste cok guzel olmus. kilo verenleri tebrik ediyorum. Beni listeye almamakla en dogrusunu yapmissin. bundan sonra daha dikktli olup muhakkak tartilacagim.Kilo verenler![]()
2.100 gr .güleryüz2011
1.300 gr ..kardelen
0,700 gr ..ihya
0,500 gr ..serpp
0,200 gr ...sersum
Kilosu sabit kalanlar
Efsanur![]()
Kilo alanlar
2,043 gr ficans
0,700 gr ..birdy
0,200 gr ..filiztoprak
ilaveler olursa revize ederim.umarım olmuştur.veren veremeyen alan sabit kalan herkese bol şans
ben önümüzdeki çarşambaya kadar internetsiz tatil kasabasına gidiyorum. internet olsa kesin yine girerim tatil matil dinlemem ama hiç yokmuş orada net, telefonum da akıllı telefon değil oradan da giremiyorum. beni affedin lütfen 4 gün giremeyeceğim konuya, birazdan çıkıyorum hazırladım valizi :116:
çarşamba günü o ara ne yediklerimi hep ekleyeceğim
benim listeye eklenme tarihim 26 Temmuz
herkese mutlu günler
çarşamba günü daha zayıf olacağım :115::115:
iyi tatiller canim.
Kilo verenler![]()
2.100 gr…………………….güleryüz2011
1.300 gr……………………..kardelen
0,700 gr……………………..ihya
0,500 gr……………………..serpp
0,200 gr……………………...sersum
Kilosu sabit kalanlar
Efsanur![]()
Kilo alanlar
2,043 gr ………………………ficans
0,700 gr………………………..birdy
0,200 gr………………………..filiztoprak
şekerim kafan mı büyü dü acep..zuhhaha....zekada daha bir gelişme, ruhunda bi aydınlanma falan hissediyon mu..
![]()
Eeeee hem yaz hem de iftar sezonu.Mutfaktan çıkmıyodur Pampişim vallahatun kıss ben seni listeden çıkardım gelmiyon diye listeci arkadaş soruyo hep gelmeyenler diye.:44::44:.alınmayasın
ama sanursam çok yoğun bi sezon geçiriyosun..özledik valla
![]()
Ahhh Filizim , ağzın bal yesin e mibirdy cim aynı kıyafetleri giyebildiğine göre spor yaptığın için kas yapmışsındır biyerde duymuştum görünüşün aynı ama tartıda fazla çıkabiliyo kasların ağırlığı canım sana çanta deyil spor yaptığın için çiçekleri hak ediyosun![]()
yok muhtarım nerdeeeeee
Anlayamadım yeminle , du bakalım nereye varacak bu işin sonu , merakla bekliyorum
Ahhh Filizim , ağzın bal yesin e miBu kadar mı moral verilir bir insana yawww , mest ettin beni akşam vakti
Bi de muhtarıma bak ; resmen şey geçmiş ( şuan tam olarak yazamıyorum ne geçtiğini ama sağlıkçı o , anlamıştır)![]()
Kilo verenler![]()
2.100 gr .güleryüz2011
1.300 gr ..kardelen
0,700 gr ..ihya
0,500 gr ..serpp
0,200 gr ...sersum
Kilosu sabit kalanlar
Efsanur![]()
Kilo alanlar
2,043 gr ficans
0,700 gr ..birdy
0,200 gr ..filiztoprak
liste çok güzel olmuş canım kio veren veremeyen herkezi kutlarım kendim hariç börek pasta derken tozuttum kendime gelmem lazım gram gram verirken gram gram almalayalımKilo verenler![]()
2.100 gr .güleryüz2011
1.300 gr ..kardelen
0,700 gr ..ihya
0,500 gr ..serpp
0,200 gr ...sersum
Kilosu sabit kalanlar
Efsanur![]()
Kilo alanlar
2,043 gr ficans
0,700 gr ..birdy
0,200 gr ..filiztoprak