• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

herkese günaydın

hayırlı cumalar

liste bende biliyorum izne çıkanlar var işyerinde o nedenle internet bana hayal oldu :):)

bugün listeyi cuma namazı arasında yapacağım inşallah herkez ozamana dek bildirim yapmış olur.eğer öğlen yapamazsam 3 gibi yaparım.yada öğlen yapar 3 gibi revize ederim.

ben sabitim.ramazanda dengeleri korumak güç oldu benim için özellikle de davet var ise

canım hoşgeldin..bende özeline yazmıştım..1 haftadır yoksun diye alternatif olarak ihya ve serrp aekadaşımıza rica etmiştim gerek kalmadı..
listeyi bence 3 gibi yap canım yaz olunca gecikenler oluyor..şimdiden kolay gelsin..:16::16::16:

aslında burdayım ama sayfaya giremiyorum.malum sayfada çok janjanlı hemen dikkat çekiyor gizili de açılömıyor :34:

sabah
:56::56::56:
lorlu salçalı omlet
peynir zeytun
2 bulgurlu ve actifrayda kadınbudu köfte(dün eşime yaptım yiyememiştim:27::27:)
ceviz 1 günkurusu
yoğurt
çay çayyy
:56::56::56:

Hepinize günaydın canlarım.İnanılmaz ama gün geçmiyor ki ben biraz daha kilo almış olmayayım :1::1::1: Çok tuhaf , bu sabah tartıldım ve 46 kiloyu gördüm ki en son hormon patlaması yaşadığımda görmüştüm kendisini , gerçekten gözlerime inanamadım.Kontrollü yiyorum sayılır , bu hafta spora da sağlam bir giriş yaptım ve enteresandır ki kilo alıyorum.Bununla beraber ölçülerim hala aynı.Aynı kıyafetlere aynı şekilde giriyorum.Ve bu fazlalığın nerede olduğunu anlayabilmiş değilim.Sonuçta çantaların en büyükleri gelsin bakalım diyorum ve durumumu matematiksel olarak şu şekilde izah ediyorum ;

rumuz:Birdy
başlangıç kilo:43
geçen haftaki kilo:45.7
bu hafta:46 (ay çok inanılmaz)
fark: + 0.7
% : + 0.66 (gene Diablo yaaaa , tesadüf olamaz :ssz::ssz::ssz:)
boy:1.50
spor: bu hafta şahane kardio , ağırlık ve yoga yaptım.Kendimden çok memnun kaldım...

Liste yapan arkadaşıma kolay gelsin ve herkesin şansı bol olsun ...

Hepinize günaydın canlarım.İnanılmaz ama gün geçmiyor ki ben biraz daha kilo almış olmayayım :1::1::1: Çok tuhaf , bu sabah tartıldım ve 46 kiloyu gördüm ki en son hormon patlaması yaşadığımda görmüştüm kendisini , gerçekten gözlerime inanamadım.Kontrollü yiyorum sayılır , bu hafta spora da sağlam bir giriş yaptım ve enteresandır ki kilo alıyorum.Bununla beraber ölçülerim hala aynı.Aynı kıyafetlere aynı şekilde giriyorum.Ve bu fazlalığın nerede olduğunu anlayabilmiş değilim.Sonuçta çantaların en büyükleri gelsin bakalım diyorum ve durumumu matematiksel olarak şu şekilde izah ediyorum ;

spor: bu hafta şahane kardio , ağırlık ve yoga yaptım.Kendimden çok memnun kaldım...

şekerim kafan mı büyü dü acep:53::53::53:..zuhhaha....zekada daha bir gelişme, ruhunda bi aydınlanma falan hissediyon mu..:60::60::60::60::60:

hatun kıss ben seni listeden çıkardım gelmiyon diye listeci arkadaş soruyo hep gelmeyenler diye.:44::44:.alınmayasın:38::38:
ama sanursam çok yoğun bi sezon geçiriyosun.:27::27:.özledik valla:48::29::38::38::38:

evet haklısın ficansım hatırlattığın iyi oldu:34::34:..yeniden başlayayım..:ssz::ssz::ssz::16::16::16:ben de şu eşimle geç yeme olayını bitirmeliyim:50::50:..iftarda yemek beni daha da şişiriyor..ona eşlik edeyim garibim sahurda da yalnız yiyiyor zaten diyorum ama bu bana hiiiç yaramıyor:31::31:..şiştikçe şişiyorum:37::37:..eski sisteme dönmenin zamanıdır..:ssz::ssz::ssz:
:16::16Ah ah eski sisteme benim de dönmem lazım ama olmuyor bi türlü:(

Selam kızlar, nasılsınız

Ben de annemdeydim, dün geldim

Geçen hafta verdiğim kilonun tamamını da geri almıştım bu arada, eski motivemi kazanmalıyız ama nasıl olacak bilmiyorum, sahurda canım Bişey istemiyor, iftarda da kaçırınca böyle oldu, dün gece de sahura kalkamadım, sahursuz oruçluyum bugün de

Geçen hafta 68.5

Bu hafta 69.9

% +++ 2.043

Hepinizi öpüyorum, herkes eksilerdedir inşallah, listeci arkadaşım sana da kolay gelsin

rumuz:GULERYUZ2011
baş.tarihi:16 OCAK 2013
baş.kilo:75 KG:41::43:
geçen hafta kilo:72.200
bu hafta kilo:70.100:nazar::kkk:
fark:----2.100 :46::46::46::nazar::52::52:
yüzde:----% 2.90
toplam fark:4.900
beden:40:52:
spor:HER GÜN 6 KM :8:60 DK :8:TEMPOLU YÜRÜYÜS(BAZEN 90 DK 9 KM OLABİLİYOR):8:

Gecen hafta tartilamadim gecen haftaki kilomu bilmiyorum
rumuz :habercice
gecen hafta: yok
onceki hafta:75.1(kesin olmamakla birlikte)
bu hafta:73.5
Bu durumda yuzde nasil hesaplanacak bilemedim. Neyse listeye girmesemde olur. onemli olan bildirm yapmak. efsanur kolay gelsin canim.

Gecen hafta tartilamadim gecen haftaki kilomu bilmiyorum
rumuz :habercice
gecen hafta: yok
onceki hafta:75.1(kesin olmamakla birlikte)
bu hafta:73.5
Bu durumda yuzde nasil hesaplanacak bilemedim. Neyse listeye girmesemde olur. onemli olan bildirm yapmak. efsanur kolay gelsin canim.

çizelgen 74,1 geçen haftaki kilon bu olabilir mi?

rumuz:ihya
baş.tarihi:3 ekim 2012
baş.kilo:108
geçen hafta kilo:85.5
bu hafta kilo:84.8
fark:----700
yüzde:----% 0.818
toplam fark:23.2
boy:1.73
beden:48
spor:yok
liste yapcak arkadasimiza da kolay gelsin liste haftaya bende ins bende becerebilirim güzelce:6:

Dun bildirim yapamadim. Allaha sukurler olsun kacamaksiz duzenli yemeye basladim iki gundur.Bayrama kadar 70i gormek istiyorum. Bayramdan sonra tatile gidicez 70 olmam sart.:kkk::kkk::kkk:
dunku menum
sabah
2 yumurta
kasar
peynir
badem
aksam
1 tavuk baget
2 minik karniyarik
1 kase yogurt
2 yesil biber

bu sabah
2 yumurta
2kk peynir
8 zeytin
1 salatalik
2 yesil biber
badem findik

çizelgen 74,1 geçen haftaki kilon bu olabilir mi?
canim o daha onceki haftaki kilom. ben yaklasik 1 aydir isimin yogunlugu ve misafirlerim dolayisiyla koptum. hem cok yedim hemde bildirim yapamadim. cizelgemi degistiremedim. bu arada kilo da almistim. gecen hafta buyuk ihtimalle 74.5 olmaliydim. bence oyle kabul edelim.

canim o daha onceki haftaki kilom. ben yaklasik 1 aydir isimin yogunlugu ve misafirlerim dolayisiyla koptum. hem cok yedim hemde bildirim yapamadim. cizelgemi degistiremedim. bu arada kilo da almistim. gecen hafta buyuk ihtimalle 74.5 olmaliydim. bence oyle kabul edelim.

almıyormuyuım listeye seni o halde?

rumuz= filiztoprak
b.tarihi=07 mart 2013
b. kilo=78
geçen hafta=70.8
bu hafta=71.0
fark=0.2
haftalık yüzde=%2.824
toplam fark=7
beden = değişti belli deyil
listeyi yapan arkadaşa kolay gelsin

birdy cim aynı kıyafetleri giyebildiğine göre spor yaptığın için kas yapmışsındır biyerde duymuştum görünüşün aynı ama tartıda fazla çıkabiliyo kasların ağırlığı canım sana çanta deyil spor yaptığın için çiçekleri hak ediyosun:71::71::71::71::71::71:

Back