herkese günaydın
hayırlı cumalar
liste bende biliyorum izne çıkanlar var işyerinde o nedenle internet bana hayal oldu :):)
bugün listeyi cuma namazı arasında yapacağım inşallah herkez ozamana dek bildirim yapmış olur.eğer öğlen yapamazsam 3 gibi yaparım.yada öğlen yapar 3 gibi revize ederim.
ben sabitim.ramazanda dengeleri korumak güç oldu benim için özellikle de davet var ise
Tebrikler kızlar süpersiniz
aslında burdayım ama sayfaya giremiyorum.malum sayfada çok janjanlı hemen dikkat çekiyor gizili de açılömıyor
Hepinize günaydın canlarım.İnanılmaz ama gün geçmiyor ki ben biraz daha kilo almış olmayayımÇok tuhaf , bu sabah tartıldım ve 46 kiloyu gördüm ki en son hormon patlaması yaşadığımda görmüştüm kendisini , gerçekten gözlerime inanamadım.Kontrollü yiyorum sayılır , bu hafta spora da sağlam bir giriş yaptım ve enteresandır ki kilo alıyorum.Bununla beraber ölçülerim hala aynı.Aynı kıyafetlere aynı şekilde giriyorum.Ve bu fazlalığın nerede olduğunu anlayabilmiş değilim.Sonuçta çantaların en büyükleri gelsin bakalım diyorum ve durumumu matematiksel olarak şu şekilde izah ediyorum ;
rumuz:Birdy
başlangıç kilo:43
geçen haftaki kilo:45.7
bu hafta:46 (ay çok inanılmaz)
fark: + 0.7
% : + 0.66 (gene Diablo yaaaa , tesadüf olamaz)
boy:1.50
spor: bu hafta şahane kardio , ağırlık ve yoga yaptım.Kendimden çok memnun kaldım...
Liste yapan arkadaşıma kolay gelsin ve herkesin şansı bol olsun ...
evet haklısın ficansım hatırlattığın iyi oldu..yeniden başlayayım.. ben de şu eşimle geç yeme olayını bitirmeliyim ..iftarda yemek beni daha da şişiriyor..ona eşlik edeyim garibim sahurda da yalnız yiyiyor zaten diyorum ama bu bana hiiiç yaramıyor ..şiştikçe şişiyorum ..eski sisteme dönmenin zamanıdır..
rumuz:GULERYUZ2011
baş.tarihi:16 OCAK 2013
baş.kilo:75 KG
geçen hafta kilo:72.200
bu hafta kilo:70.100
fark:----2.100
yüzde:----% 2.90
toplam fark:4.900
beden52:
spor:HER GÜN 6 KM60 DK TEMPOLU YÜRÜYÜS(BAZEN 90 DK 9 KM OLABİLİYOR)
Gecen hafta tartilamadim gecen haftaki kilomu bilmiyorum
rumuz :habercice
gecen hafta: yok
onceki hafta:75.1(kesin olmamakla birlikte)
bu hafta:73.5
Bu durumda yuzde nasil hesaplanacak bilemedim. Neyse listeye girmesemde olur. onemli olan bildirm yapmak. efsanur kolay gelsin canim.
canim o daha onceki haftaki kilom. ben yaklasik 1 aydir isimin yogunlugu ve misafirlerim dolayisiyla koptum. hem cok yedim hemde bildirim yapamadim. cizelgemi degistiremedim. bu arada kilo da almistim. gecen hafta buyuk ihtimalle 74.5 olmaliydim. bence oyle kabul edelim.çizelgen 74,1 geçen haftaki kilon bu olabilir mi?
canim o daha onceki haftaki kilom. ben yaklasik 1 aydir isimin yogunlugu ve misafirlerim dolayisiyla koptum. hem cok yedim hemde bildirim yapamadim. cizelgemi degistiremedim. bu arada kilo da almistim. gecen hafta buyuk ihtimalle 74.5 olmaliydim. bence oyle kabul edelim.
Hepinize günaydın canlarım.İnanılmaz ama gün geçmiyor ki ben biraz daha kilo almış olmayayımÇok tuhaf , bu sabah tartıldım ve 46 kiloyu gördüm ki en son hormon patlaması yaşadığımda görmüştüm kendisini , gerçekten gözlerime inanamadım.Kontrollü yiyorum sayılır , bu hafta spora da sağlam bir giriş yaptım ve enteresandır ki kilo alıyorum.Bununla beraber ölçülerim hala aynı.Aynı kıyafetlere aynı şekilde giriyorum.Ve bu fazlalığın nerede olduğunu anlayabilmiş değilim.Sonuçta çantaların en büyükleri gelsin bakalım diyorum ve durumumu matematiksel olarak şu şekilde izah ediyorum ;
rumuz:Birdy
başlangıç kilo:43
geçen haftaki kilo:45.7
bu hafta:46 (ay çok inanılmaz)
fark: + 0.7
% : + 0.66 (gene Diablo yaaaa , tesadüf olamaz)
boy:1.50
spor: bu hafta şahane kardio , ağırlık ve yoga yaptım.Kendimden çok memnun kaldım...
Liste yapan arkadaşıma kolay gelsin ve herkesin şansı bol olsun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?