• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ben de simdi kizi uyuttum yatmaya gitcektim bi ugrayim dedim. Bugün kizlar tam :8:9 km:8: 90 dk 742 kalori yaktim:8: 11.000 geckin adim attim kızlar cumaya süpriz kilolarimi vermis olarak karsinizda olcam nasip olursa mutluyum gidiyor kilolar...

Ben de simdi kizi uyuttum yatmaya gitcektim bi ugrayim dedim. Bugün kizlar tam :8:9 km:8: 90 dk 742 kalori yaktim:8: 11.000 geckin adim attim kızlar cumaya süpriz kilolarimi vermis olarak karsinizda olcam nasip olursa mutluyum gidiyor kilolar...

ooo çok iyi ya, 9 km mi, her gün böyle yapsana, yapabiliyorsun bence devam et. harika olur süper olur :46::46::46:

bu sabah

1 yumurta
2 dilim peynir
5 zeytin
domates, salatalık
siyah çay

bu akşam

yarım domates
yarım salatalık
1 dilim peynir
5 zeytin
siyah çay

akşam çok yoğun olduğum için hızlı hızlı atıştırdım kahvaltılıklardan ama bütün akşam çok toktum yine de, sonuçta şekeri ani fırlatacak bir besin almadım ve hep toktum, ayrıca bol bol leptin :122::122::122:

slm kızlar

dunku saç dokulmesı ıle ılgılı anlattıgım yazıyı bı turlu bulamadım. esım nerde gordu bılmıyor. ama bana ılgınc gelen bı cogumuzda aynı sorunun olması.pek akıl ısı degıl aslında bu kadar saglıklı beslenırken sacların dokulmesı ama du bakalım cıkar bununda nedenı :34::34:
dun yıneee annemdeydık ıftara. anacıgım dokturmus :16::16: nefıs etlı bamya yemegı, tavuk suyuna terbıyelı corba, ve bızım basmaç dedıgımız kıyma ve bulgurdan olusan kofteler. pıyaz ve semız otu salatası.ve az sekerlı komposto:26:
annemlerde karataycı oldular sayemızde amaaa anneme bı turlu kabul ettıremıyorum bazı seylerı :50::50: sıfır seker dıyorum ," azıcık koydum bısey olmaz o kadar " dıyooo :9::9: dıyoo ama 6 kılo verdı o da masallah :nazar::nazar::16::16:

sahur menumuz ıse; lorlu ,otlu omlet, cevız kayısı,salatalık domates,sekersız cay ve bır catal gullaç:26::9::9:

karatay diyetini uygulayıp hangi hızda kilo vereceğimizi yaklaşık söyleyebilen var mı?mesela 6 ayda 1 kilo,1 ayda 6 kilo?:20::20:
kişiye göre değişir ama uygulayıp da pratik te söyleye bilecek arkadaşları bekliyorum.:21::21:

karatay diyetini uygulayıp hangi hızda kilo vereceğimizi yaklaşık söyleyebilen var mı?mesela 6 ayda 1 kilo,1 ayda 6 kilo?:20::20:
kişiye göre değişir ama uygulayıp da pratik te söyleye bilecek arkadaşları bekliyorum.:21::21:

aynen dediğin gibi canım herkese göre değişiyor:34:..bazen haftada 1-2 kilo verende oluyor yada benim gibi gr gr verende..başarılar..:16::16:

sabah
:56::56::56:
peynir
cevizli günkurusu
:56::56:

az önce 2 bardak ayran..
3 gibi (dayanabilirsem:18::18:) 2. öğünümü yemeyi düşünüyorum...bakalım..
topiğimiz yine ıssız:5:..yaz geldi böyle oldu:24::24::24:..öpüldünüz..:54::54:

dünkü iftar yemeğim
çok az kalan barbunya kan çok az birkaç kaşık tarhana
2 tane bulgurlu dolma
salata limon ve soda
1 hurma
sahur da
peynirli omlet 2 dilim karpuz
fındık çay ceviz
2 büyük bardak suu
akşam üzeri tartılıcam oruçdan dolayı sanırım wc sorunu yaşıyorum
bugün hap alıcam eczaneden
öptüm kızlarr:54::54:

2.öğünüm saat15.30
2 kaşık yalancı tavuk döner(kendimin yaptığı tavuk göğsünü soslu olarak üstüste koyup buzluğa koymuştum)
yoğurtlu pazı kavurma
1 kaşık kadar bakla
şalgam suyu

şimdi de çay çayy:7::7:

ooo çok iyi ya, 9 km mi, her gün böyle yapsana, yapabiliyorsun bence devam et. harika olur süper olur :46::46::46:

pınarcım gaza geldim bugünde :8:90 dk:8:9 km:8: 744 kalori yaktim kızlar :8: 11.700 adım atmısım kızlar mutluyum gitcek kilolar yuuupppiii:))))

hay maşşşşaalllaaaahhhh .....:nazar::nazar::nazar:

tesekkürler serpp 'cim valla bı gaza geldim yürüyorum bakam inş. hayırlısı olur benim icin karataya da devam 2 öğn besleniyorum bakalım 1 ay sonra sonuc ne olacak :))))

Son düzenleme:
2.öğünüm saat15.30
2 kaşık yalancı tavuk döner(kendimin yaptığı tavuk göğsünü soslu olarak üstüste koyup buzluğa koymuştum)
yoğurtlu pazı kavurma
1 kaşık kadar bakla
şalgam suyu

şimdi de çay çayy:7::7:

süpersin sersumcum dediğin gibi günü erken kapattın ben o kadar yapamıyorum valla emzirdiğimden mi artık sahura cok acıkmıs oluyorum aksam 6-7 gibi bile yesem zor sabah ediyorum bakalım yarın ne olacak bizim kilolar:))))):52::52:

Herkese selam canlarım:16::16:
2 gündür reglyim o yüzden orucumu tutamıyorum ama midem küçülmüş hiçbirşey canım çekmiyo:1::1:akşamları yürüyüşe de devam ediyoruz.yarın reglden dolayı güzel bi sonuç beklemiyorum ama haftaya süper olacak inşallah...

2 gündür reglyim o yüzden orucumu tutamıyorum ama midem küçülmüş hiçbirşey canım çekmiyo:1::1:akşamları yürüyüşe de devam ediyoruz.yarın reglden dolayı güzel bi sonuç beklemiyorum ama haftaya süper olacak inşallah...

nasılsın leylakcım beni bu hafta bi gaza getirdin valla 90 dk 90 dk yürür oldum motive ettin beni kilolar da gitti bi bicim sayende....3 kilo yapamasak da idare ederiz senin rekor geçemedik bakam

kızlar az önce gardolaptaki pantolonlarımı bi deneyim dedim bi ne göreyim 40 bedenin:9::9::9: içine girdim cokkkk mutluyummmm:33::33::46::46::46::52: 2ay öncesine kdar yine denemiştim baldırımdan yukarı cıkmamıstı pantolon oleyyy be biraz göbek fıskırdı oda zamanla gitcek daha yenidogum yaptık olcak o kadar dimi kızlarrrr.... spora devam karataya devam durmak yok yola devammmm

aksam yemeğim(18:30)
tere yağlı taze fasulye haşlama
kıymalı bulgurlu kabak yemeği
yogurt

Son düzenleme:
süpersin sersumcum dediğin gibi günü erken kapattın ben o kadar yapamıyorum valla emzirdiğimden mi artık sahura cok acıkmıs oluyorum aksam 6-7 gibi bile yesem zor sabah ediyorum bakalım yarın ne olacak bizim kilolar:))))):52::52:
valla güleryüzlüm başka çarem yok ++ daydım benim bünye malum..aynı çıksam razıyım bu hafta..:31::31:
sen süpersin canım:46::46::46:..maşallah:nazar::nazar:

kesinlikle öyle olur bebişim..:52::52::52::52::16::16:

Selam kızlar iftarda yarım kase domates çorbası salata köfte şimdide çay çay:7::7: yarın tartı yüzümüz güldürür inşallah bu hafta iyi gitti kilocuklar devamınıda bekliyoruz :9::9:

Back