• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam canlarım:16:, Kuşadası'ndan döndüm evimdeyim , sizleri çok özledim, nasılsınız, keyifler yerindedir inşallah

3 hafta nasıl geçti anlamadım, kaçamak bile diyemeyeceğim şekilde oldu yemek düzeni, sonuç fena , şimdi tartıldım, 70.0 belki yol şişkinliği diye kendimi avutucam ama sadece onun olmadığını biliyorum, sizlerle inşallah gene vericim bu kiloları da

Sersumum çizelgeden gördüm 74 ü görmüşsün çok ama çok sevindim, durmak yok böyle devam:16:

Kahvaltim saat 10:30
2haslama yumurts
1dilim karpuz
Kasar peynir
Domates
Salatalik
Yesil zeytin
71kiloyum.karatayla uzun vadede 5kilo verdim.burda beni hatirlayanlar mitlaka olacaktir cok uzun sure olmadi cunku.simdi tatildeyim bol vaktim var 6:30da okul yok mesela:) kalan 4-5kilomu vermeliyim.hergun dugun var ve ben guzelim elbiselerime giremiyorum cok uzgunum:(
Herkese guzel haftasonkari diliyoru n

zeytinyaglı taze barbunya biber ve kabak dolması bulgurlu yogurtlu semizotu

6km yürüyüş:52::52::52::52:
:46::46::46:
Filizim , Muhtarım ve tüm diğer canlarım öncelikle hepinizden çok özür diliyorum çünkü geçen hafta tartılmayı unutmam yetmemiş gibi bugün de misafirlerin gelecek olması sebebiyle yine tartılmayı unutmak suretiyle ve hatta bugünün Cuma olduğunu dahi kesinlikle hatırlamamak suretiyle büyük bir mallık yapmış bulunuyorum...Şimdi topiğe girince listeyi gördüm ve de çok utandım.Cezam neyse razıyım , boynum kıldan ince :17::17::17:
Bunun yanısıra öncelikle tartılmayı hatırladığınız için hepinizi can-ı gönülden kutluyorum.Kilo verenleri ayrıca bi coşkuyla kutluyorum.Aynı kalanları ve kilo alanları da "amaaaan üzmeyin tatlı canınızı , haftaya da sizler kilo verirsiniz" diyerek teselli ediyorum :16::16::16:
Yaz geldi , herkes darma-duman oldu , topik sahipsiz kaldı , muhabbetler azaldı , şu yazı sevmediğim kadar var.Kış gelse de normale dönsek (ya da dönsem)...
:44::44::44:ne ceza kesssemmmm...:27::27:
yazın sıcağının ve senin evin cayır cayır yanmasının hatrına affediyom seni kayınçom..:29::29::38::38:
Sağol sersumum, hem dinlendim hem biraz yoruldum, kızını da tebrik ederim ve öpüyorum canım, hep böyle başarılı olurlar inşallah:16::16:

İnşallah hallederim sersumum, durum fena:5::5::1::1:

Selam canlarım:16:, Kuşadası'ndan döndüm evimdeyim , sizleri çok özledim, nasılsınız, keyifler yerindedir inşallah

3 hafta nasıl geçti anlamadım, kaçamak bile diyemeyeceğim şekilde oldu yemek düzeni, sonuç fena , şimdi tartıldım, 70.0 belki yol şişkinliği diye kendimi avutucam ama sadece onun olmadığını biliyorum, sizlerle inşallah gene vericim bu kiloları da

Sersumum çizelgeden gördüm 74 ü görmüşsün çok ama çok sevindim, durmak yok böyle devam:16:
hoşgeldin ficansım:48:..boşverrr ++ ları burdayız nasılsa hallederiz..olursun disiplin verirsin kilocukları merak etme:29::29:
sağol tatlım yaa çok mutluyum çok..:52::52::52:

günaydın kilo veren vermeyen herkesi tebrik ediyorum sersum
basarıyorsun dadlum
:38::38::38:sağolasın asyam..:16::16:
Kahvaltim saat 10:30
2haslama yumurts
1dilim karpuz
Kasar peynir
Domates
Salatalik
Yesil zeytin
71kiloyum.karatayla uzun vadede 5kilo verdim.burda beni hatirlayanlar mitlaka olacaktir cok uzun sure olmadi cunku.simdi tatildeyim bol vaktim var 6:30da okul yok mesela:) kalan 4-5kilomu vermeliyim.hergun dugun var ve ben guzelim elbiselerime giremiyorum cok uzgunum:(
Herkese guzel haftasonkari diliyoru n

hoşgeldin canım..vericez hepberaber..:16::16::16:

Son düzenleme:
herkeslere güzel hafta sonları dilerim...:16::16::16:

eşim beni kahvaltıya götürdü bugün:27::27:

kahvaltım
:56::56:
sucuklu omlet
bilimum peynir çeşitleri
zeytin
salata
2 parça ballı kaymak
2 avuç içi kadar tandır ekmeği
çayyyy
:56::56::56:

bunlar haftanın son kaçamakları yine disiplin başlıyor.:kkk::kkk::kkk:.73 e koşmaca:52::52::52::52:

Son düzenleme:
rumuz:sersum
başlangıç tarihi:15 nisan 2012
başlangıç kilo:85
geçen haftaki kilo:75.5 kg
bu hafta kilo: 74.4 kg :nazar::nazar:
haftalık yüzde:%1.456
haftalık fark:--1100 gr
toplam fark:10.6 kg
beden:bilmiyorum
spor:her gün enaz 3km yürüyüş

:62::62::62::62::119::119::119::124::124::124::124::124::129::129::129:

oleyy oleyyy kızlar valla çok mutlu oldum ve accayip motive oldum.:52::52::52:.durmak yok..devamm:kkk::kkk::kkk::kkk:

:46: :46: valla bizde çok mutlu oluyoruz senin gibi çok zor kilo verenlerin de böyle güzel kilo verdiğini görünce hem motive oluyoruz hem ümitsizliğe kapılmaktan kurtuluyoruz darısı çabalayıp vazgeçmeyen hatunların başına :16:

KİLO VERENLER
1.Filiztoprak % -1,798 :nazar::nazar::nazar: :46::46::46:
2.Sersum % -1,456 :nazar::nazar: :46::46:
3.İhya % -0,813 :nazar: :46:

AYNI KALANLAR
1.Kardelennn :20::20::20::20:
2.Serpp :20::20::20::20:

KİLO ALANLAR
1.Leylak84 % +2,816 :22::22::22::22::22::22::22::22:
2.Habercice % +1,349 :22::22::22::22::22::22::22::22:

Azmettiği için herkesi tebrik ediyorum.Aynı kalanlar ve kilo alanlara biraz dikkat.Morallerinizi bozmayın.:16::16::16::16: :54::54::54::54::54:

:46: tebriklr Filiz inşallah böyle devam edersin :16:

Eline emeğine sağlık filizcim:16::16:
Herkesi tebrik ediyorum kıslar,kendim hariç:9::9:

Sen kendini biliyosun artık bizde biliyoruz ki bi karar verdinmi sözünü tutarsın yeterki misafirlik falan olmasın :34:
Bu arada avataranı yesinler :54:

Selam canlarım:16:, Kuşadası'ndan döndüm evimdeyim , sizleri çok özledim, nasılsınız, keyifler yerindedir inşallah3 hafta nasıl geçti anlamadım, kaçamak bile diyemeyeceğim şekilde oldu yemek düzeni, sonuç fena , şimdi tartıldım, 70.0 belki yol şişkinliği diye kendimi avutucam ama sadece onun olmadığını biliyorum, sizlerle inşallah gene vericim bu kiloları da

Hoş geldin ve üzülme tatlım tatilde kilo almak kaçınılmaz ve normal, ben ve birkaç kişi daha tatile çıkmadan kilo almaya başladık :17: :5: bakalım tatilde napcaz :44:

Bu sabah 63.4 idim ve kızımı ananeye gönderince evde acil iş yok diye kahvaltıdan beri tembel tembel oturuyorum :23: üstelik kaçamak yapmamama rağmen açlık hissediyorum enerjimde pek yok :31:

Sersum son kitabı bu sabah bitirdim :34: sen hangi kitabı okudun öyle 200 sayfa ?

Akşama yine gelirim görüşürüz iyi hafta sonları herkese :54: :10:

:46: :46: valla bizde çok mutlu oluyoruz senin gibi çok zor kilo verenlerin de böyle güzel kilo verdiğini görünce hem motive oluyoruz hem ümitsizliğe kapılmaktan kurtuluyoruz darısı çabalayıp vazgeçmeyen hatunların başına :16:

Bu sabah 63.4 idim ve kızımı ananeye gönderince evde acil iş yok diye kahvaltıdan beri tembel tembel oturuyorum :23: üstelik kaçamak yapmamama rağmen açlık hissediyorum enerjimde pek yok :31:

Sersum son kitabı bu sabah bitirdim :34: sen hangi kitabı okudun öyle 200 sayfa ?

sağol sarfoşum..:38::38:amiinnn :16::16:
kızlar gidince yalnız hissediyor insan kendini:5:.Allah eksikliklerini göstermesin:16::16:

ben debbie macomber serisini okuyorum canım..son kitabını da bitirmek üzereyim..yeni başlangıçlar mevsimi adı..
bu sıralar romantik takılıyorum..:1::1::1:

Son düzenleme:

Sen kendini biliyosun artık bizde biliyoruz ki bi karar verdinmi sözünü tutarsın yeterki misafirlik falan olmasın :34:
Bu arada avataranı yesinler :54:

Hoş geldin ve üzülme tatlım tatilde kilo almak kaçınılmaz ve normal, ben ve birkaç kişi daha tatile çıkmadan kilo almaya başladık :17: :5: bakalım tatilde napcaz :44:

:38::38::38::54::54:

Filizim , Muhtarım ve tüm diğer canlarım öncelikle hepinizden çok özür diliyorum çünkü geçen hafta tartılmayı unutmam yetmemiş gibi bugün de misafirlerin gelecek olması sebebiyle yine tartılmayı unutmak suretiyle ve hatta bugünün Cuma olduğunu dahi kesinlikle hatırlamamak suretiyle büyük bir mallık yapmış bulunuyorum...Şimdi topiğe girince listeyi gördüm ve de çok utandım.Cezam neyse razıyım , boynum kıldan ince :17::17::17:
Bunun yanısıra öncelikle tartılmayı hatırladığınız için hepinizi can-ı gönülden kutluyorum.Kilo verenleri ayrıca bi coşkuyla kutluyorum.Aynı kalanları ve kilo alanları da "amaaaan üzmeyin tatlı canınızı , haftaya da sizler kilo verirsiniz" diyerek teselli ediyorum :16::16::16:
Yaz geldi , herkes darma-duman oldu , topik sahipsiz kaldı , muhabbetler azaldı , şu yazı sevmediğim kadar var.Kış gelse de normale dönsek (ya da dönsem)...

birdy üzme tatlı canını bazen bende unuturum diye korkuyom itiraf edeyim çok sıcakkkk artık kış gelsin muhabbet artsın dimi yaaa:52::52::52::52::52:

Bu arada avataranı yesinle

teşekkürler canım :42:devam devam:52::52::52::52:

2. öğünüm
5 mantar-tavuk şiş
4 köfte
1 parça sucuk
ayran
patlıcan salatası
semizotu salatası

bugün de yürüyüş yapmadım..yarın başlıyacam..:34::34:

şimdi de çay ve film keyfi...:7::7:

yarın görüşürüz.:16::16::16:.

bu sabah
1 yumurta bolca peynir zeytin komposto şekersiz
domates çay
öğlen 1 adet dondurma gökkuşağı
akşam
kısır 3 adet börek actifray da yaptım yanında çay
1 adet kek akşam akşam olmadı ama
neyse saat 17:30 dan sonra
bol limonlu soda ve limonlu su
bay bay kızlar

Slm kızlar ,
Dün itibari ile spora yeniden başlamış bulunuyoruuuz. :)ve psikolojik yanından öte sabah kalktığimizda tartida eksileri görmeye başlamak büyük mutluluk :))
Dün 4 km yürüdük ve yarım saatte Aletli jimnastik yaptık , cok sukur :)

SABAH;klasik kahvaltı yaptık , (yani hala yapıyoruz şu an ):)
Aksama fırında tavuklu türlü yaptım . Yanına tarhana çorbası ve semız otu salatası bol Yoğurtlu :)
Telefondan yazdığım için geçmişi okuyamadim. Yarın is yerinde hepsini okuyacağım . Listede birinci olan arkadaşı ve eksileri görenleri tebrik ederken , darısı bizlere diyorum :/
Hepinize iyi hafta sonları ,yarın görüşmek üzere Hoşçakalın :))

:46::46::46:

:44::44::44:ne ceza kesssemmmm...:27::27:
yazın sıcağının ve senin evin cayır cayır yanmasının hatrına affediyom seni kayınçom..:29::29::38::38:

hoşgeldin ficansım:48:..boşverrr ++ ları burdayız nasılsa hallederiz..olursun disiplin verirsin kilocukları merak etme:29::29:
sağol tatlım yaa çok mutluyum çok..:52::52::52:

:38::38::38:sağolasın asyam..:16::16:

hoşgeldin canım..vericez hepberaber..:16::16::16:

Hoşbulduk sersumum,disipline girmem şart,hep beraber vericez başka yolu yok:kkk:

:16:Bu arada avataranı yesinler :54:

Hoşbulduk canım,inşallah aldıklarımı ve geri kalanları da vericem inşallah,sen de çok iyi gidiyorsun:16:

Günaydın kızlar,hepinize iyi pazarlar:16:

Sabah klasik karatay yaptım ,bugün bozmadan giderim inşallah,dünü hiç sormayın,akşam 50 dakika yürüdüm ama eve gelince kaçırdım,bugünden itibaren kaçamak yok inşallah

Günaydın kızlar,hepinize iyi pazarlar:16:

Sabah klasik karatay yaptım ,bugün bozmadan giderim inşallah,dünü hiç sormayın,akşam 50 dakika yürüdüm ama eve gelince kaçırdım,bugünden itibaren kaçamak yok inşallah

:20::20::20:sakın yapma ficansım..kaçamak yok:29::kkk::kkk:

sabah
sucuklu omlet
salata söğüş
köy peyniri
zeytin
kiraz 8-10 tane
çayy

güzel günler dilerimm:16::16:

Slm kızlar ,
Dün itibari ile spora yeniden başlamış bulunuyoruuuz. :)ve psikolojik yanından öte sabah kalktığimizda tartida eksileri görmeye başlamak büyük mutluluk :))
Dün 4 km yürüdük ve yarım saatte Aletli jimnastik yaptık , cok sukur :)

SABAH;klasik kahvaltı yaptık , (yani hala yapıyoruz şu an ):)
Aksama fırında tavuklu türlü yaptım . Yanına tarhana çorbası ve semız otu salatası bol Yoğurtlu :)
Telefondan yazdığım için geçmişi okuyamadim. Yarın is yerinde hepsini okuyacağım . Listede birinci olan arkadaşı ve eksileri görenleri tebrik ederken , darısı bizlere diyorum :/
Hepinize iyi hafta sonları ,yarın görüşmek üzere Hoşçakalın :))

:46::46::46::46:

Back