• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

valla sersum bakalım ne kadar dırenecegım , ama kılo vermem sart cunku artık bebek dusunmeye basladık ve oncesınde kılo vermelıyımmm:16::16::16:
hayırlısı bakalımmm..:16:

sakın pes etme canım:kkk:..inan en sonunda kilolar pes ediyor..:52::52:

hayırlısı olsun:16::16:umarım hayırlısıyla kavuşursunuz bebişinize..:16:

sersummm selam canım nasılsın uzun zamandır gelemedım pc ye vırus bulasmıstı ctesı geldı tamırden.topıcde ne var ne cok:))kızlar ve sen herkes ıyımı hepınızı cok ozledım kocaman opuyorum:54:

sersummm selam canım nasılsın uzun zamandır gelemedım pc ye vırus bulasmıstı ctesı geldı tamırden.topıcde ne var ne cok:))kızlar ve sen herkes ıyımı hepınızı cok ozledım kocaman opuyorum:54:

:48::48::48:enem pampişim ben de çok özledim canım senii.:38::38:.diyodum bu kıss nerelerde..ama misafir trafiğini bildiğim için ondandır diyodum:1::1::1:
hadi geçmiş olsun iyileşmiş bilgisayarın..:34::34:
herkesler tatilde topiğimiz çok sessiz..yaz bitince curcuna başlar gene:9::9::9:

:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:ee butun kıs iş güç diyet nereye kadar tatıl butun kızların hakkı sen ne zaman cıkıyosun tatıle.cuma gunu lıste yapıldımı?

:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:ee butun kıs iş güç diyet nereye kadar tatıl butun kızların hakkı sen ne zaman cıkıyosun tatıle.cuma gunu lıste yapıldımı?

tabii şekerim herkesin hakkı.:16::16:..biz 3 ağustosta yolcuyuz kısmetse:16:...74 ü gördüm kıss:52::52::52:..bakalım en azından 73 -72 ile tatile çıkabilsem diyorum...:31::31::31:

liste çok az kişiyle de olsa yapıldı canım..tabii bu fırsat 2. oldum.:1::1:.he he :27::27:

bir kahvaltı bu kadar meşakkatli mi olur:30::30:

dün şofbenin tüpü bitmişti eşim ocağınkiyle değiştirmişti..şofbeninki ocağı 1-2 hafta idare ederdi eskiden..sabah tamamen bittiğini anlamış bulundum..dedim elektriğini çalıştırayım uzun süredir kullanmamıştım..ek kablo bul tak çalıştır..yok artık o da bozulmuşş.:37:.
boşver desem aç kalacam:53::53:..hadii boşalt lavabonun altını tüpü çıkar ötekini tak yoruldum beyaaaa:ssz::ssz::ssz:

sabah sabah ne çekmişin be sersumum:27::27::9::9:

papişim ben de seni merak ediyodum bacım,sersumum da dediği gibi misafir baskını oldu sandımdı:27::27:sık sık gel canım,özletme kendini:34::34::54::54:

sersumum tünaydın bacım:16::16:herkese iyi haftalar bol kilo vermeler diliyorum:16::16:
kahvaltımı yazayım:56::56:
2 yumurtadan peynirli omlet
zeytin
pastırma
maydonoz-biber
salatalık
az üzüm

sabah uyku tatlı geldi yürüyüşe çıkamadım:27::27:inşallah akşama:23::23:

Son düzenleme:
sersumum tünaydın bacım:16::16:herkese iyi haftalar bol kilo vermeler diliyorum:16::16:
kahvaltımı yazayım:56::56:
2 yumurtadan peynirli omlet
zeytin
pastırma
maydonoz-biber
salatalık
az üzüm

sabah uyku tatlı geldi yürüyüşe çıkamadım:27::27:inşallah akşama:23::23:

tünaydın datlum gıymatlum...:38::16::16:
afiyet olsun...:16::16:
ben çıkıyom akşama görüşürüz..:29::29::38::38:

leylakım selam datlumm:16::16::16:

sorma kıs pc hasta olmustu ıyılestı sımdı:1::1:

1 aydır tartılmadım dun de reglım basladı hadı hayırlısı
ay gecen seneler tartılmamak ıcın tartıyı saklardık yaw:27:

tünaydın datlum gıymatlum...:38::16::16:
afiyet olsun...:16::16:
ben çıkıyom akşama görüşürüz..:29::29::38::38:

sağol bebişim:16::16:görüşürüz datlum:54::54:
leylakım selam datlumm:16::16::16:

sorma kıs pc hasta olmustu ıyılestı sımdı:1::1:

1 aydır tartılmadım dun de reglım basladı hadı hayırlısı
ay gecen seneler tartılmamak ıcın tartıyı saklardık yaw:27:

geçmiş olsun şekerim:1::1:
aynen ya,eşime saklatırdım tartıyı:9::9:1 ay nasıl sabrettin bebişim:53::53:ben hala hergün tartılıyorum ama haftada 1 e düşürmem lazım benim de biliyorum:31::31:

cuma günü işyeri okadar yoğundu ki bilgisayarın başına oturamadım bile.otursamda foruma yazmak gibi bi şansım oılmadı.kusura bakmayın bildirim yapamadım. ama kilonmm aynıydı yine.malesef dondurma için kendimi frenleyemiyorum....ramazan inşallah iştah kontrolü ve nefis terbiyesi için iyi bir fırsat olacaktır.

arkadaslar ramazan ayında tartılma saatleri nasıl oluyo?malum sabah erken tartılsak fazla cıkar kilolar,
iftardan once tartılsak bu kez de oldugundan az tartar napcaz

Merhabalar kizlar ben geldim ama feci grip olup geldim eve geldim cmt.aksama bir bogaz acisi hic sormayin kizim oglumda hasta aile boyu yatiyoruz bugun biraz iyi olmaya calisiyorum bu hafta listeyi sanirsam ben yapcam inşallah bi aksilik olmazsa yapmaya caliscam.kilolara gelince ne durumda hic bakmadim birde regli olcam bir duzensiz beslenme olunca sanirim almisimdir.daha spora baslayamadim hastalaninca toparlayim baslayacam.bendeki havadisler boyle .

Son düzenleme:
arkadaslar ramazan ayında tartılma saatleri nasıl oluyo?malum sabah erken tartılsak fazla cıkar kilolar,

bence iftardan önce tartılalımmmm:27::27::27: guzel olurr:23::23:

ama aslını soylemek gerekırse en dogrusu sahurdan once galıba, uyku sırasında leptınde işlevini yapmıs olur, sonrasında da tartıııı :21::21::21:

cuma günü işyeri okadar yoğundu ki bilgisayarın başına oturamadım bile.otursamda foruma yazmak gibi bi şansım oılmadı.kusura bakmayın bildirim yapamadım. ama kilonmm aynıydı yine.malesef dondurma için kendimi frenleyemiyorum....ramazan inşallah iştah kontrolü ve nefis terbiyesi için iyi bir fırsat olacaktır.
bu hafta bekleriz canım:34:..ne kusuru kolay gelsin:16::16:
geçen yıl ekip iftardan önce tartılıyordu canım..bence yine öyle olmalı çünkü sonuçta en çok aç kalınan zaman..perşembe iftar öncesi tartılırsınız..:34::34:
Merhabalar kizlar ben geldim ama feci grip olup geldim eve geldim cmt.aksama bir bogaz acisi hic sormayin kizim oglumda hasta aile boyu yatiyoruz bugun biraz iyi olmaya calisiyorum bu hafta listeyi sanirsam ben yapcam inşallah bi aksilik olmazsa yapmaya caliscam.kilolara gelince ne durumda hic bakmadim birde regli olcam bir duzensiz beslenme olunca sanirim almisimdir.daha spora baslayamadim hastalaninca toparlayim baslayacam.bendeki havadisler boyle .
geçmiş olsun gülüm..:5::5:aman dikkat et kendine bebişe geçmesin inşallah:26::26:
biz aynıyız..topik yine sessiz..olsun sonbahara toplanırız gene:34::34:

bence iftardan önce tartılalımmmm:27::27::27: guzel olurr:23::23:

ama aslını soylemek gerekırse en dogrusu sahurdan once galıba, uyku sırasında leptınde işlevini yapmıs olur, sonrasında da tartıııı :21::21::21:
aynen öyle canım..iftardan önce tartılacaksınız:34::34:..hadi hadi iyisiniz:27::27::27:

2. öğünüm
:56::56::56:
3 kaşık sebzeli bulgur pilavı
2 pirzola
1 köfte
2 kase cacık
salata

menüde kuru fasulye vardı ama buzdolabında bekleyince kokusunu almış.:37:.içine ekmek doğradım lojmanımızın köpişlerine götürücem etsulu nasılsa yerler..:34::34:

2. öğünüm
3 kaşık sebzeli bulgur pilavı
2 pirzola
1 köfte
2 kase cacık
salata

menüde kuru fasulye vardı ama buzdolabında bekleyince kokusunu almış.:37:.içine ekmek doğradım lojmanımızın köpişlerine götürücem etsulu nasılsa yerler..:34::34:

merhaba, topiginizi yeni gördüm, bişi sormak istiyorum,
benim 10 kilo gibi bir fazlam var, karatay diyeti uygulamak istiyorum. acaba her hafta aynı listeyi mi, yoksa her hafta farklı besinlerle hazırlanmış bir listeyi mi uygulamak gerekiyor :26:

Back