• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

[sıze=2]merhaba arkadaşlar

ben geldim

sizlere güzel haberlerim var

biliyorsunuzdur ben kpss ye girmiştim.

Ve 2 . Atamalar oldu..cuma günü ne öğrendim ..???????????

Atanmışım.

Hemde kendi branşımdan

düzce üniversitesi'ne zıraat teknikeri olarak..

O kadar mutluyum ki.

1 yıl sıkı bır çalışma ile ve 2 yeremez erkek çocuğu ile ben başardıysam herkes başarabilir..

Allah emeklerimi ve dualarımı karşılıksız bırakmadı..

Rabbim herkese nasip etsin..

çok mutluyum..

Bu arada hala karataya devam
yaşam tarzım oldu..

2 kilo daha vererek 52 kilo oldum..

Sizler nasılsınız.
Iyi miisiniz???
[/sıze]

Son düzenleme:
[sıze=2]merhaba arkadaşlar

ben geldim

sizlere güzel haberlerim var

biliyorsunuzdur ben kpss ye girmiştim.

Ve 2 . Atamalar oldu..cuma günü ne öğrendim ..???????????

Atanmışım.

Hemde kendi branşımdan

düzce üniversitesi'ne zıraat teknikeri olarak..

O kadar mutluyum ki.

1 yıl sıkı bır çalışma ile ve 2 yeremez erkek çocuğu ile ben başardıysam herkes başarabilir..

Allah emeklerimi ve dualarımı karşılıksız bırakmadı..

Rabbim herkese nasip etsin..

çok mutluyum..

Bu arada hala karataya devam
yaşam tarzım oldu..

2 kilo daha vererek 52 kilo oldum..

Sizler nasılsınız.
Iyi miisiniz???
[/sıze]

:46::46::46::nazar::nazar:
hayırlı olsun canım..çok sevindim senin adına..tebrikler..:46::46:
hoşgeldin tekrar:16::16:
topik yazdan dolayı biraz sessiz herkesler tatilde malum..iyiyiz çok şükür..:52::52:

Selam kızlar iyi pazarlar klasik kahvaltı yanınada biraz kiraz büyük ergenyusu okula götüreceğim 1 ay staja gidecek 2-3 gündür onun koşturmacasındayım eksiklerini falan hallettik

Selamlar herkese :3:

Dün akşam baktım kimse yok bende girmeden çıktım, şimdide kimseler yok ama benimde akşama gelebileceğimin garantisi yok :34:

Dün hep evdeydim ve çamaşır yıkayıp yemek hazırlamaktan başka hiçbir iş yapamayınca sürekli yemek düşündüm geç kahvaltıya rağmen arada 1 büyük poşet cips ,2 dondurma yedim akşam yemeğinden sonra 1 kadeh alkol aldım :31: evde boş oturmak yaramıyor tatilde napcam bilmiyorum :37:

Bu sabah 63.5 çıktım :23: kaçamaksız kahvaltıdan sonra 3-4 hurma ile kahve içtim akşam yemeğini kaçamaksız atlatıp yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum.Şimdi ütü yapmaya gidiyorum hepinize iyi günler :10:

Selamlar herkese :3:

Dün akşam baktım kimse yok bende girmeden çıktım, şimdide kimseler yok ama benimde akşama gelebileceğimin garantisi yok :34:

Dün hep evdeydim ve çamaşır yıkayıp yemek hazırlamaktan başka hiçbir iş yapamayınca sürekli yemek düşündüm geç kahvaltıya rağmen arada 1 büyük poşet cips ,2 dondurma yedim akşam yemeğinden sonra 1 kadeh alkol aldım :31: evde boş oturmak yaramıyor tatilde napcam bilmiyorum :37:

Bu sabah 63.5 çıktım :23: kaçamaksız kahvaltıdan sonra 3-4 hurma ile kahve içtim akşam yemeğini kaçamaksız atlatıp yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum.Şimdi ütü yapmaya gidiyorum hepinize iyi günler :10:

1 poşet cipsss:53::53::53::20::20::20:fazla kaçmış sarfoşum..bidaa olmasın:27::27::27::30::30:
yoldasındır büyük ihtimalle iyi yolculuklar canım:16::16:

bugün ben de eşimle beraber evi temizledim,ütü yaptım..:37::37:
toz tozzz heryer tozz...kışın isss ve kurum şimdi tozz..:47::47:
sandelet giyemiyorum o derece yanii:ssz::ssz:

2. öğün olarak
1 avuç antep ve 1 avuç kabak çekirdeği yedim

3. öğün
:56::56:
dünden kalan tavuk şişten 4 adet
2 tane de köfte
yoğurt
:56::56::56:

1 adet de dondurma yedim:17::17:

hepinize bol şanslar. umarım bu diyette başarılı olursunuz. kk'nın güzel kadınları olma yolunda ilerlersiniz =)

selam güzeller...valla bugün 9.30 da zor kalktım..vücut pazartesi olduğunu seziyor bence:27::30::30::30:

azz sonra kahvaltımı hazırlayacam..

kahvaltım
:56::56:
omlet
peynürr zeytünn
salata söğüş
ceviz
erik 2 adet
:56::56::56:
vee sonrasında çay çayy...:7::7::7:

herkese güzel bir hafta diliyorum..:16::16::16:

herkese bollll leptınlı haftalar dılıyoruummmm:34::34::34:
sabah kahvaltısı:
-peynir çeşitleri:1::1:
-zeytin çeşitleri:1::1:
-domates-salatalık
-parmesanlı omlet
-cevizzz
-1 adet şeftalii
ve tabisiideee çayyy...

akşam menüsünü hazırken onuda yazayım:
- etli kuru fasülye
- ve yarım tabak kısır:ssz:
dün akşma ıtıbarı ıle yıne 4 km yuruduk vee yarım saat jımnastık yaptıkkk, çok şüküüürrr :8::8::8:
ama halaaa 70.1 de ısrar edıyor benım bunyee... 69.9 u gorsem bı rahatlayacam.:18::18: baraj oldu resmen yahuu:18::18:

bu arada ramazan-ı şerif geldı malum. bu mubarek ayda bırbırımıze daha cok ıhtıyacımız olacak :)
herkesın sımdıden ramazan-ı serıfının mubarek olmasını dılerken, bol ıbadetliii ,kılo almadan hatta ve hattaaa vererek bu ayı gecırmeyı dılıyrm herkes ıcın...:16::16::16:

selam güzeller...valla bugün 9.30 da zor kalktım..vücut pazartesi olduğunu seziyor bence:27::30::30::30:

ah sersum ah bırde bana sor. sabahları uyanmak , hele kı pazartesı sabahları uyanmak o kadar zor gelıyor kıııı:25::25::25:
6 da kalkmaaakkk ,oyy oyy:25::25::25:

her sabah yorgun uyandıgım ıcın leptının de dogru duzgun salgılanmadıgını dusunuyrm.canım sıkılıyor ve bu defa daha bı uyuyasım gelıyor :41::41:

bence dunyanın en guzel 3 seyınden bırısı uyumaakk :16::16::16::16:

akşam menüsünü hazırken onuda yazayım:
- etli kuru fasülye
- ve yarım tabak kısır:ssz:
dün akşma ıtıbarı ıle yıne 4 km yuruduk vee yarım saat jımnastık yaptıkkk, çok şüküüürrr :8::8::8:
ama halaaa 70.1 de ısrar edıyor benım bunyee... 69.9 u gorsem bı rahatlayacam.:18::18: baraj oldu resmen yahuu:18::18:

bu arada ramazan-ı şerif geldı malum. bu mubarek ayda bırbırımıze daha cok ıhtıyacımız olacak :)
herkesın sımdıden ramazan-ı serıfının mubarek olmasını dılerken, bol ıbadetliii ,kılo almadan hatta ve hattaaa vererek bu ayı gecırmeyı dılıyrm herkes ıcın...:16::16::16:
afiyet olsun canım.:16::16:.kısmatse bu akşam bizde de kuru var..cuma pişirdiydim hafta sonu geçti yiyemedik.:ssz::ssz:.umarım bu akşam yenir yoksa köpişlere yemek olacak..:51::51:

kilonun takıldığı rakamlar oluyor maalesef ben 80 de bi ara bi takıldım 79 gör görebilirsen..sonra 78 sürdü bayya enson 75 ..bakalım son takıntım noolacak..:26::26:

yürüyüş için:46::46::46:

amiin diyorum..:16::16::16:

ah sersum ah bırde bana sor. sabahları uyanmak , hele kı pazartesı sabahları uyanmak o kadar zor gelıyor kıııı:25::25::25:
6 da kalkmaaakkk ,oyy oyy:25::25::25:

her sabah yorgun uyandıgım ıcın leptının de dogru duzgun salgılanmadıgını dusunuyrm.canım sıkılıyor ve bu defa daha bı uyuyasım gelıyor :41::41:

bence dunyanın en guzel 3 seyınden bırısı uyumaakk :16::16::16::16:

ben uyumayı pek sevmem ama arada oluyor :1::1::1:pazartesi sendromu:27::27:

bir kahvaltı bu kadar meşakkatli mi olur:30::30:

dün şofbenin tüpü bitmişti eşim ocağınkiyle değiştirmişti..şofbeninki ocağı 1-2 hafta idare ederdi eskiden..sabah tamamen bittiğini anlamış bulundum..dedim elektriğini çalıştırayım uzun süredir kullanmamıştım..ek kablo bul tak çalıştır..yok artık o da bozulmuşş.:37:.
boşver desem aç kalacam:53::53:..hadii boşalt lavabonun altını tüpü çıkar ötekini tak yoruldum beyaaaa:ssz::ssz::ssz:

afiyet olsun canım.:16::16:.kısmatse bu akşam bizde de kuru var..cuma pişirdiydim hafta sonu geçti yiyemedik.:ssz::ssz:.umarım bu akşam yenir yoksa köpişlere yemek olacak..:51::51:

kilonun takıldığı rakamlar oluyor maalesef ben 80 de bi ara bi takıldım 79 gör görebilirsen..sonra 78 sürdü bayya enson 75 ..bakalım son takıntım noolacak..:26::26:

yürüyüş için:46::46::46:

amiin diyorum..:16::16::16:

ben uyumayı pek sevmem ama arada oluyor :1::1::1:pazartesi sendromu:27::27:

valla sersum bakalım ne kadar dırenecegım , ama kılo vermem sart cunku artık bebek dusunmeye basladık ve oncesınde kılo vermelıyımmm:16::16::16:
hayırlısı bakalımmm..:16:

Back