sabah
sucuklu omlet
salata söğüş
köy peyniri
zeytin
kiraz 8-10 tane
çayy
güzel günler dilerimm![]()
ben karatay diyetini hiç denemedim ama merak ettiğim mesela ne kadar sürede ne kadar kilo verdiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabah
sucuklu omlet
salata söğüş
köy peyniri
zeytin
kiraz 8-10 tane
çayy
güzel günler dilerimm![]()
ilk sayfamızda çok açıklayıcı bilgiler var..bakabilirsiniz.ben karatay diyetini hiç denemedim ama merak ettiğim mesela ne kadar sürede ne kadar kilo verdiniz
Ne güzeel, Karatay'a her zaman güvenmişimdir.![]()
[sıze=2]merhaba arkadaşlar
ben geldim
sizlere güzel haberlerim var
biliyorsunuzdur ben kpss ye girmiştim.
Ve 2 . Atamalar oldu..cuma günü ne öğrendim ..???????????
Atanmışım.
Hemde kendi branşımdan
düzce üniversitesi'ne zıraat teknikeri olarak..
O kadar mutluyum ki.
1 yıl sıkı bır çalışma ile ve 2 yeremez erkek çocuğu ile ben başardıysam herkes başarabilir..
Allah emeklerimi ve dualarımı karşılıksız bırakmadı..
Rabbim herkese nasip etsin..
çok mutluyum..
Bu arada hala karataya devam
yaşam tarzım oldu..
2 kilo daha vererek 52 kilo oldum..
Sizler nasılsınız.
Iyi miisiniz???[/sıze]
Selamlar herkese
Dün akşam baktım kimse yok bende girmeden çıktım, şimdide kimseler yok ama benimde akşama gelebileceğimin garantisi yok
Dün hep evdeydim ve çamaşır yıkayıp yemek hazırlamaktan başka hiçbir iş yapamayınca sürekli yemek düşündüm geç kahvaltıya rağmen arada 1 büyük poşet cips ,2 dondurma yedim akşam yemeğinden sonra 1 kadeh alkol aldımevde boş oturmak yaramıyor tatilde napcam bilmiyorum
Bu sabah 63.5 çıktımkaçamaksız kahvaltıdan sonra 3-4 hurma ile kahve içtim akşam yemeğini kaçamaksız atlatıp yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum.Şimdi ütü yapmaya gidiyorum hepinize iyi günler
![]()
Herkese çok güzel bir hafta diliyorum.İstanbul sıcak....
selam güzeller...valla bugün 9.30 da zor kalktım..vücut pazartesi olduğunu seziyor bence
afiyet olsun canım.
akşam menüsünü hazırken onuda yazayım:
- etli kuru fasülye
- ve yarım tabak kısır
dün akşma ıtıbarı ıle yıne 4 km yuruduk vee yarım saat jımnastık yaptıkkk, çok şüküüürrr
ama halaaa 70.1 de ısrar edıyor benım bunyee... 69.9 u gorsem bı rahatlayacam.:18::18: baraj oldu resmen yahuu:18::18:
bu arada ramazan-ı şerif geldı malum. bu mubarek ayda bırbırımıze daha cok ıhtıyacımız olacak :)
herkesın sımdıden ramazan-ı serıfının mubarek olmasını dılerken, bol ıbadetliii ,kılo almadan hatta ve hattaaa vererek bu ayı gecırmeyı dılıyrm herkes ıcın...![]()
ah sersum ah bırde bana sor. sabahları uyanmak , hele kı pazartesı sabahları uyanmak o kadar zor gelıyor kıııı
6 da kalkmaaakkk ,oyy oyy
her sabah yorgun uyandıgım ıcın leptının de dogru duzgun salgılanmadıgını dusunuyrm.canım sıkılıyor ve bu defa daha bı uyuyasım gelıyor
bence dunyanın en guzel 3 seyınden bırısı uyumaakk
afiyet olsun canım..kısmatse bu akşam bizde de kuru var..cuma pişirdiydim hafta sonu geçti yiyemedik.
.umarım bu akşam yenir yoksa köpişlere yemek olacak..
kilonun takıldığı rakamlar oluyor maalesef ben 80 de bi ara bi takıldım 79 gör görebilirsen..sonra 78 sürdü bayya enson 75 ..bakalım son takıntım noolacak..:26::26:
yürüyüş için
amiin diyorum..
ben uyumayı pek sevmem ama arada oluyorpazartesi sendromu
![]()