- 3 Mayıs 2010
- 7.148
- 1.368
- 398
sarfoşum gitmişş![]()
ikimiz kaldık yine:97::97:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sarfoşum gitmişş![]()
ay sorma bacım benimki dönek değil de çok kıskanç,görsen eşim değil de korumam zannedersinbu yüzden vazgeçiyo çoğu zaman
![]()
sarfoşum gitmişş![]()
ikimiz kaldık yine:97::97:
yürürken çok komik bişey oldu..yoldan yürüyorum karşıdan arba geliyor yavaş yavaş bi geçti yanımdan ilaçlama arabasıymış..
duman içinde kaldım..sonra ben ileri gittim o karşı tarafa döndüm bi baktım geliyo karşıdan yine ben aynen gerisin geriye döndüm kaçıyom hızlı hızlı..kendi kendime başladım gülmeye..o kovalıyo ben kaçıyom gibi..![]()
yürürken çok komik bişey oldu..yoldan yürüyorum karşıdan arba geliyor yavaş yavaş bi geçti yanımdan ilaçlama arabasıymış..
duman içinde kaldım..sonra ben ileri gittim o karşı tarafa döndü bi baktım geliyo karşıdan yine ben aynen gerisin geriye döndüm kaçıyom hızlı hızlı..kendi kendime başladım gülmeye..o kovalıyo ben kaçıyom gibi..![]()
:86::86::86::86:![]()
Cee burdaydım film indirdim boş boş beklemiim demiştim
Yürüyüşleriniz içünben burda sizi bekliyom siz yürüyüş yapın ooh iyisiniz bende eve giderken 2 tur atıciim tabi yine ç.ş gelmezse
![]()
Cee burdaydım film indirdim boş boş beklemiim demiştim
Yürüyüşleriniz içünben burda sizi bekliyom siz yürüyüş yapın ooh iyisiniz bende eve giderken 2 tur atıciim tabi yine ç.ş gelmezse
![]()
Ordada sıcaklar bastırıp sivriler falan çoğaldımı ki ilaçlıyolar :44:
Demak senide haşereden saydılar![]()
Ordada sıcaklar bastırıp sivriler falan çoğaldımı ki ilaçlıyolar :44:
Demak senide haşereden saydılar![]()
depend kullan bacım![]()
tut çişini bakemmm...çok su falan içmee..
ne filmi indirdin![]()
trt1 de güzel film başladı kısslarr...![]()
İyi fikir
Valla su değil ama çay içtim malesefbu gecede uyku haram yane
Perception un 2. bölümnü izliyodum buraya bakiim derken yanlışlıkla kapattım
Bu aralar psikolojiye kafayı taktımbu akşam ''bir psikıyatristin gizli defteri diye bi kitap aldım yollarda okurum diye dayanamadım başladım hoşuma gitti eve gidince uykum gelene kaa okurum yol için başka bi kitap alırım varmı tavsiyeniz
![]()
belediye nasılsa ilaçlatıyomuşş bizim kapıdaki nöbetçi yakalamış sokmuş lojmana sağolsun..çok yeşillik bizim lojman içi ondan sinek oluyo..pek sivri yok aslında ama kara sinek çok
hee beni kovaladılarr![]()
trt1 de güzel film başladı kısslarr...![]()
İyi barii yeşillik varmış ben çorak dağlık gibi bi yer hayal ediyodum sevindimkarası sivrisinden iyidir be yaa
Ben gidim eve bakiim nası filmmiş :44:
bu sıralar eşimle sade sodaya şekersiz vişne suyu katıp içiyoruz..
ben dan brown un son kitabını alıcam tatil için..cehennem..![]()
her zamanki gibi lojman içi yeşillik canım..yoksa heryer dağ taş.
.gerçi yaylalar falan varmış ama malum gidilmez..
yakındaysan koş yetiş güzel film ben seyrettim ama yine izliyorum..
Şekersiz vişne suyumu var :44:
ben daha çok gerçek yaşanmış olayları hayatları anlatan kitapları tercih ediyorum bulamazsam brovn macommber vs o sırada bestseller ne varsa onu alıyorum![]()