• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ay sorma bacım benimki dönek değil de çok kıskanç,görsen eşim değil de korumam zannedersin:9::9:bu yüzden vazgeçiyo çoğu zaman:31::31:

:1::1::1:

yürürken çok komik bişey oldu..yoldan yürüyorum karşıdan arba geliyor yavaş yavaş bi geçti yanımdan ilaçlama arabasıymış..:53::53:
duman içinde kaldım..sonra ben ileri gittim o karşı tarafa döndü bi baktım geliyo karşıdan yine ben aynen gerisin geriye döndüm kaçıyom hızlı hızlı..kendi kendime başladım gülmeye..o kovalıyo ben kaçıyom gibi..:60::60::60::60:

Son düzenleme:

yürürken çok komik bişey oldu..yoldan yürüyorum karşıdan arba geliyor yavaş yavaş bi geçti yanımdan ilaçlama arabasıymış..:53::53:
duman içinde kaldım..sonra ben ileri gittim o karşı tarafa döndüm bi baktım geliyo karşıdan yine ben aynen gerisin geriye döndüm kaçıyom hızlı hızlı..kendi kendime başladım gülmeye..o kovalıyo ben kaçıyom gibi..:60::60::60::60:

:60::60::60::60::60:

duman içinde kaldım..sonra ben ileri gittim o karşı tarafa döndü bi baktım geliyo karşıdan yine ben aynen gerisin geriye döndüm kaçıyom hızlı hızlı..kendi kendime başladım gülmeye..o kovalıyo ben kaçıyom gibi..:60::60::60::60:

Ordada sıcaklar bastırıp sivriler falan çoğaldımı ki ilaçlıyolar :44:

Demak senide haşereden saydılar :60:

Ordada sıcaklar bastırıp sivriler falan çoğaldımı ki ilaçlıyolar :44:

Demak senide haşereden saydılar :60:

belediye nasılsa ilaçlatıyomuşş bizim kapıdaki nöbetçi yakalamış sokmuş lojmana sağolsun..çok yeşillik bizim lojman içi ondan sinek oluyo..pek sivri yok aslında ama kara sinek çok:37::37:

hee beni kovaladılarr:27::27::27:

:27::27::38::38::38:

:42::42::42:
depend kullan bacım:52::52:

İyi fikir :23:

:52::52::52: tut çişini bakemmm...çok su falan içmee..:27::27:
ne filmi indirdin :23::23:

Valla su değil ama çay içtim malesef :31: bu gecede uyku haram yane :31:

Perception un 2. bölümnü izliyodum buraya bakiim derken yanlışlıkla kapattım :31:
Bu aralar psikolojiye kafayı taktım :23: bu akşam ''bir psikıyatristin gizli defteri diye bi kitap aldım yollarda okurum diye dayanamadım başladım hoşuma gitti eve gidince uykum gelene kaa okurum yol için başka bi kitap alırım varmı tavsiyeniz :34:

İyi fikir :23:

Valla su değil ama çay içtim malesef :31: bu gecede uyku haram yane :31:

Perception un 2. bölümnü izliyodum buraya bakiim derken yanlışlıkla kapattım :31:
Bu aralar psikolojiye kafayı taktım :23: bu akşam ''bir psikıyatristin gizli defteri diye bi kitap aldım yollarda okurum diye dayanamadım başladım hoşuma gitti eve gidince uykum gelene kaa okurum yol için başka bi kitap alırım varmı tavsiyeniz :34:

bu sıralar eşimle sade sodaya şekersiz vişne suyu katıp içiyoruz..:34:
ben dan brown un son kitabını alıcam tatil için..cehennem..:34::34::34:

belediye nasılsa ilaçlatıyomuşş bizim kapıdaki nöbetçi yakalamış sokmuş lojmana sağolsun..çok yeşillik bizim lojman içi ondan sinek oluyo..pek sivri yok aslında ama kara sinek çok:37::37:

hee beni kovaladılarr:27::27::27:

İyi barii yeşillik varmış ben çorak dağlık gibi bi yer hayal ediyodum sevindim :16: karası sivrisinden iyidir be yaa :31:

trt1 de güzel film başladı kısslarr...:34::34:

Ben gidim eve bakiim nası filmmiş :44:

İyi barii yeşillik varmış ben çorak dağlık gibi bi yer hayal ediyodum sevindim :16: karası sivrisinden iyidir be yaa :31:

Ben gidim eve bakiim nası filmmiş :44:

her zamanki gibi lojman içi yeşillik canım.:ssz::ssz:.yoksa heryer dağ taş.:37:.gerçi yaylalar falan varmış ama malum gidilmez..:36:

yakındaysan koş yetiş güzel film ben seyrettim ama yine izliyorum..:52::52::52:

bu sıralar eşimle sade sodaya şekersiz vişne suyu katıp içiyoruz..:34:
ben dan brown un son kitabını alıcam tatil için..cehennem..:34::34::34:

Şekersiz vişne suyumu var :44:

ben daha çok gerçek yaşanmış olayları hayatları anlatan kitapları tercih ediyorum bulamazsam brovn macommber vs o sırada bestseller ne varsa onu alıyorum :31:

her zamanki gibi lojman içi yeşillik canım.:ssz::ssz:.yoksa heryer dağ taş.:37:.gerçi yaylalar falan varmış ama malum gidilmez..:36:

yakındaysan koş yetiş güzel film ben seyrettim ama yine izliyorum..:52::52::52:

Benim gördüğüm her lojman yeşillikli değildi batıda üstelik :34:

Ben kaçtım o zaman 2 tur da atmıcam cumartesi görüşürüz öptüm sizi :10:

Şekersiz vişne suyumu var :44:

ben daha çok gerçek yaşanmış olayları hayatları anlatan kitapları tercih ediyorum bulamazsam brovn macommber vs o sırada bestseller ne varsa onu alıyorum :31:

eşime aldım cappy nin şeker ilavesiz %100 vişne ve elmalısı..yasak bize biliyom :18::18::18:ama sodaya 1 parmak katıyom sadece güzel oluyor..:23::23:
valla benim haleti ruhiyeme bağlı bazen politik okuyorum ya da araştırma falan soner yalçını severim bazen romantik bazen macera..zamanlarım var benim..:ssz::ssz:

Back