• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bugün eşimi hastaneye çağırıp check-up yaptırdım..geçen yıllarda bir göğüs ağrısı geçirmişti arada kontrol ettirin demişti doktor..
tüm tahlilleri yaptırdık.salı günü de ultrason ve eko yaptıracaz.inşallah güzel sonuçlarla karşılaşırız..ee artık yaş 35 i geçince kontrol şart..:ssz::ssz::ssz:

sabah
:56::56:
peynir
ceviz
çay
:56::56: arkadaş poğaça yapmış ama yemedim:46::46:

öğlen
ezogelin çorba
haşlama et
2 dilim kavun
:56::56::56:

arkadaşın vedası vardı ..pasta kola ben yemedim yine:46::46::46::52::52::52:

Merhaba arkadaşlar
Sabah
Kavurmali yumurta yla kk
Ogle
Biraz kayisi
Aksam
Tavuk salata yiyecem ins yarin sonuclar hepimuzu mutlu eder bu yaz bana hic yaramadi ya kilo vermem cok yavaskadi artık kendime gelmem lazım

bugün eşimi hastaneye çağırıp check-up yaptırdım..geçen yıllarda bir göğüs ağrısı geçirmişti arada kontrol ettirin demişti doktor..
tüm tahlilleri yaptırdık.salı günü de ultrason ve eko yaptıracaz.inşallah güzel sonuçlarla karşılaşırız..ee artık yaş 35 i geçince kontrol şart..:ssz::ssz::ssz:

sabah
peynir
ceviz
çay

öğlen
ezogelin çorba
haşlama et
2 dilim kavun

Ins temiz cikar tahliller canım

Merhaba arkadaşlar
Sabah
Kavurmali yumurta yla kk
Ogle
Biraz kayisi
Aksam
Tavuk salata yiyecem ins yarin sonuclar hepimuzu mutlu eder bu yaz bana hic yaramadi ya kilo vermem cok yavaskadi artık kendime gelmem lazım
devam canım devam..vericez bu fazlalıkları başka yolu yok.:kkk::kkk:.sabır sabır:ssz::ssz::ssz:
Ins temiz cikar tahliller canım

sağol canım..:16::16:

akşam
1 yumurtadan bol yoğurtlu üstüne tereyağlı çılbır
semizotu ve domates salatası

sabah
peynir
ceviz
çay

öğlen
ezogelin çorba
haşlama et
2 dilim kavun

inşallah tüm sonuçlar güzel çıkar bebişim:16::16:

selam kıslar:3:dün o +ları görünce bugün aklım başıma geldi:22:bugün kaçamaksız geçti:32::32:bu kez son,gidecek bu aldığım kilolar:88::88::47::47:

sabah
peynir
ceviz
çay

öğlen
ezogelin çorba
haşlama et
2 dilim kavun

temiz çıkar inşallah sonuçlarınız canım yemediğin için tebrikler
selam kıslar:3:dün o +ları görünce bugün aklım başıma geldi:22:bugün kaçamaksız geçti:32::32:bu kez son,gidecek bu aldığım kilolar:88::88::47::47:

gidecek canım başka yolu yok

bamya yemeği yogurtlu semizotu bu hafta kilo veremedim haftaya artık neyseki artıda değilim bunada şükür:16::16:

temiz çıkar inşallah sonuçlarınız canım yemediğin için tebrikler

bamya yemeği yogurtlu semizotu bu hafta kilo veremedim haftaya artık neyseki artıda değilim bunada şükür:16::16:

sağol canım..inşallah..:16::16:

misafirin olduğu halde ++ değilsin..bence harika.:52::52:.haftaya telafi edersin canım:16::16:

bu sabah çok geç kahvaltı yaptım yine doktor randevum vardı
oradan anneme saat12:30 da hem kahvaltı hem öğle yemeği gibi bişey yedik
1 yumurta peynir 3 adet köfte çemen
fındık bolca çay
akşam 17:30 da yedik malum tartı günü
2 tabak cacık
sersumcumun kulakları çınlasın::29::29::29:
yarın tartı yüzümüzü güldürsün inşallah:16::16:

sabah
peynir
ceviz
çay

öğlen
ezogelin çorba
haşlama et
2 dilim kavun

yemediklerin için bravos:46::46::46:eşin için güzel sonuçlar alırsınız inşallah canım:16:

Selaam :3: Kimseler yok ben anca yarım saat bekliyebilirim sonra çıkarım çünki internet kafeden yazıyorum yarın akşam yolda olcam o yüzden anca cumartesi girebilirim :34:

Sersum :46: yemediklerin için bravo, eşinin tahlilleride güzel çıkar inşallah :16:

Leylak sanada bravo :46: bugün kaçamak yapmadığın için :54:

Kardelen senide kutlarım :46: + olunca hemen disipline olduğun için, bende misafir olunca kaçamak olsa bile daha hareketli olduğum için kilo almıyorum tersine yanlız olunca tembellik yapıp geçiştiriyorum :31: yada dışarda hazır yiyip şişiyorum :23:

Bugün öğle yemeğinde küçük maraş dondurması vardı onu yedim sabah ve akşam yemeğimde galete yedim başka kaçamağım yok ama kilom aynıda olsa göbeğim pörtledi yine sanırım daha önceki alkol ve meyvaların bonusu :23: bu hafta sonu ramazan öncesi son kez içcem :23: bakalım daha ne kaa pörtlicek göbüşüm :31:

Çiğdem ev arama ve taşınma telaşındasın biliyorum ,bugün seni andım kulakların çınladımı ? benim kulakta fena ağrı çınlama ve işitme kaybı başladı :31: ventilatörden olduğundan eminim. Yoğunluktan dr a da gidemedim haftaya inşallah düzelir yoksa dr gitcem :31:

bu sabah çok geç kahvaltı yaptım yine doktor randevum vardı
oradan anneme saat12:30 da hem kahvaltı hem öğle yemeği gibi bişey yedik
1 yumurta peynir 3 adet köfte çemen
fındık bolca çay
akşam 17:30 da yedik malum tartı günü
2 tabak cacık
sersumcumun kulakları çınlasın::29::29::29:
yarın tartı yüzümüzü güldürsün inşallah:16::16:
afiyet olsun sana da canım:16::16:
süpper bi listen olur inşallah:52::52::52:

Selaam :3: Kimseler yok ben anca yarım saat bekliyebilirim sonra çıkarım çünki internet kafeden yazıyorum yarın akşam yolda olcam o yüzden anca cumartesi girebilirim :34:

Sersum :46: yemediklerin için bravo, eşinin tahlilleride güzel çıkar inşallah :16:

Kardelen senide kutlarım :46: + olunca hemen disipline olduğun için, bende misafir olunca kaçamak olsa bile daha hareketli olduğum için kilo almıyorum tersine yanlız olunca tembellik yapıp geçiştiriyorum :31: yada dışarda hazır yiyip şişiyorum :23:

Bugün öğle yemeğinde küçük maraş dondurması vardı onu yedim sabah ve akşam yemeğimde galete yedim başka kaçamağım yok ama kilom aynıda olsa göbeğim pörtledi yine sanırım daha önceki alkol ve meyvaların bonusu :23: bu hafta sonu ramazan öncesi son kez içcem :23: bakalım daha ne kaa pörtlicek göbüşüm :31:

Çiğdem ev arama ve taşınma telaşındasın biliyorum ,bugün seni andım kulakların çınladımı ? benim kulakta fena ağrı çınlama ve işitme kaybı başladı :31: ventilatörden olduğundan eminim. Yoğunluktan dr a da gidemedim haftaya inşallah düzelir yoksa dr gitcem :31:

selam sarfoşum..geldim kıss geldimm.:52::52::3::3:.birdy muratlara gitti gelmez..:ssz::ssz:

geçmiş olsun cicim nerden çıktı bu kulak beyaa..çok fena:26::26:

:42::42::13::13:

:kkk::kkk::kkk:
afiyet olsun canım,kesinlikle + da olmadığın için şükret:34:benim gibi +++++ larda da olabilirdin:27::27::9::9:

sağol bebişim:29::29:
geçmiş olsun sana da canım benim:16::16:

Back