• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

evet 140 gün sonra yarım kasarlı simit yedim kahvaltıda:) ve aclıktan öldüm ögleni zor ettim daha fazla bozmayayım dedim ama öglende meyve yedim seftali artık aksam 5km +1 yaparım kısmet.ramazan geliyo nasıl kilo vercez sporda yapamam işten döndükten sonra ezana cok zaman var bırakmalım ellerimizi.yoksa ramazan sonu balon olabilirim.

Kızlar 3 ay önce doğum yaptım hamilelikte 15 kilo aldım 8 kilo gitti ama 7 kilo hala benimle göbek kalça ve basenlerimde ne yapsam bilemedim bana bi yol gösterseniz diyetisyene gitmeyi düşünüyorum ama henüz gitmedim

Kızlar 3 ay önce doğum yaptım hamilelikte 15 kilo aldım 8 kilo gitti ama 7 kilo hala benimle göbek kalça ve basenlerimde ne yapsam bilemedim bana bi yol gösterseniz diyetisyene gitmeyi düşünüyorum ama henüz gitmedim

hoşgeldin..ilk sayfamızı okursan çok faydalı olur senin için. kolay gelsin:16::16:

2. öğünüm
:56::56::56:
menemen
peynir zeytin
salata
yoğurt
2 kaşık türlü

şimdi de çayımı içiyorum..:7::7::7:

Merhaba bayanlar

bende araniza katilmayi cok istiyorum.ama ekmek yok o yok bu yok zor olmuyor mu :))
Yardimci olursaniz sevinirim

Merhaba bayanlar

bende araniza katilmayi cok istiyorum.ama ekmek yok o yok bu yok zor olmuyor mu :))
Yardimci olursaniz sevinirim

KARATAYIN EN BASİT ANA KURALLARI..:kkk::kkk:
Hocamız doyana kadar yememizi öneriyor..Kalori hesabı yapmıyoruz...:52::52::52:

En önemlisi un ve unlu mamuller(kepeklisi kepeksizi tüm ekmek çeşitleri)hepsi YASAK..:kkk::kkk:

1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar(ekmek yerine yeniliyor..badem,ceviz,fındık olabilir..leblebi yasak)
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi,1-2 hurma olabilir.)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart(yumurta yemediğinizde 1 muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1-2 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..
14-türk kahvesi şekersiz serbest..Nescafe yasak...
15-tüm diyet ürünleri yasak
16-sade madensuyu mide rahatsızlığı yoksa içilebilir..

asıl hocamızın 2. kitabını okumanızı tavsiye ederiz..:kkk::kkk::kkk:

diğer kuralları da öğün paylaşımlarımızda anlarsınız zaten :34::34:
takıldığınız yerde bizler buradayız..

AŞAĞIDA VERDİĞİM LİNKLERİ DE ZİYARET EDERSENİZ SİZİN İÇİN ÇOK FAYDALI OLUR..

[/I][/B][/SIZE][/COLOR]
http://www.kadinlarkulubu.com/porta...an-efendigil-karatay-son-gunlerin-e-6020.html

http://www.kadinlarkulubu.com/portal/diyet/karatay-diyeti-nedir-6025.html

ÖRNEK KARATAY MENÜLERİ...

Karatay Menüsü

merhaba kızlar:3::3:
sersumum nasılsın bacım:16::16:beni sorarsan fenayım ya,+++ lardayım:5::5:kaçamaksız günüm geçmez oldu:47::47:eski motivasyonuma kavuşamıyorum bi türlü:97::97:yürüyüşlere devam ediyorum allahtan....ben de durumlar böyle,hiç iç açıcı değil yanee:ssz::ssz:

aramıza katılın:34:..ilk sayfamızı okuyun ve başlayın kızlar.:16::16:.gitsin kilolar..:kkk::kkk:

Cok tesekkur ederim verdigin bilgiler icin.su anda doymak icin degil resmen mutlu olmak icin yiyorum ne yedigimde belli degil ne bulursam yiyorum:) yarin baslamam lagzim yoksa halim nolur bilmiyorum.cepten giriyorum aksam pcden girip incelemeye calisicam verdigin bilgileri insallah basarkli olurum.

merhaba kızlar:3::3:
sersumum nasılsın bacım:16::16:beni sorarsan fenayım ya,+++ lardayım:5::5:kaçamaksız günüm geçmez oldu:47::47:eski motivasyonuma kavuşamıyorum bi türlü:97::97:yürüyüşlere devam ediyorum allahtan....ben de durumlar böyle,hiç iç açıcı değil yanee:ssz::ssz:
:30::30::30:leylakım naaptın beyaaa..tam -- lere başlamışkene:26:..neyseki yürüyorsun datlum..verirsin sen o ++ ları merak etme:29::29::29:
Cok tesekkur ederim verdigin bilgiler icin.su anda doymak icin degil resmen mutlu olmak icin yiyorum ne yedigimde belli degil ne bulursam yiyorum:) yarin baslamam lagzim yoksa halim nolur bilmiyorum.cepten giriyorum aksam pcden girip incelemeye calisicam verdigin bilgileri insallah basarkli olurum.

:16::16::16::16:

Selam kızlar gelemedim birkaç gündür kardeşim burdaydı benim civcivlerde geldi büyüğün eksikleri ile uğraşıyorum koşturmacadayım anlayağınız artılardaydım biraz kaçamak yapmıştım ama frenledim yine aynı kiloya indim allahdan

bu sabahki 1. öğün
1 yumurta peynir zeytin 1 dilim kavun
2 közlenmiş biber domates
fındık çay 1 kaşık keten tohumu
arada limonlu su
akşam 2. öğün
1 tabak kuru fasulye domates biber 2 bardak ayran
şimdide çay içiyorum:7::7::7::7::7:
kızlar azaldık ama öptüm hepinizi:54::54:
yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler başarılar:16:

bu sabahki 1. öğün
1 yumurta peynir zeytin 1 dilim kavun
2 közlenmiş biber domates
fındık çay 1 kaşık keten tohumu
arada limonlu su
akşam 2. öğün
1 tabak kuru fasulye domates biber 2 bardak ayran
şimdide çay içiyorum:7::7::7::7::7:
kızlar azaldık ama öptüm hepinizi:54::54:
yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler başarılar:16:

Sersum muhtarım anca gelebildim internet kafeye ,malesef kaçırmışım yine kimseler :37: yok sağlık olsun yaz sezonu böyle olması normal tabii :23:

ben de birçoğumuz gibi bugün kaçamağın dozunu kaçırdım :31: hem öğlen hem akşam dürüm yedim sokaklarda olunca böyle oluyo napiim :44: bu hafta kesin ++ lardayım

Sen yine kaçamaksız ve yürüyüşlü bir günü atlatmışsın :46: :nazar: Topiğin muhtarısın diyemi yoksa gr gr gidiyo diyemi böyle azimlisin :23: maşallah maşallah aynen devam inşallah :46:

herkese iyi geceler bol leptrinler :54: :10:

Selam kızlar gelemedim birkaç gündür kardeşim burdaydı benim civcivlerde geldi büyüğün eksikleri ile uğraşıyorum koşturmacadayım anlayağınız artılardaydım biraz kaçamak yapmıştım ama frenledim yine aynı kiloya indim allahdan
bravo sana dur diyebildiğin için..:46::46:.oh gözünaydın.. birarada gezmişinizdir ne güzel:16::16:
napıyon be yaaa bi deri bi kemik kalcan yürüme artık kıskanıyom bakkkkkk:52::52::52::52::52::52::52:
:46::46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
ah keşke be güzelim:ssz::ssz:..gr gr gidiyor:36::36:..bir de yürümesem noolcak bilmem:31::31::31:
Sersum muhtarım anca gelebildim internet kafeye ,malesef kaçırmışım yine kimseler :37: yok sağlık olsun yaz sezonu böyle olması normal tabii :23:

ben de birçoğumuz gibi bugün kaçamağın dozunu kaçırdım :31: hem öğlen hem akşam dürüm yedim sokaklarda olunca böyle oluyo napiim :44: bu hafta kesin ++ lardayım

Sen yine kaçamaksız ve yürüyüşlü bir günü atlatmışsın :46: :nazar: Topiğin muhtarısın diyemi yoksa gr gr gidiyo diyemi böyle azimlisin :23: maşallah maşallah aynen devam inşallah :46:

herkese iyi geceler bol leptrinler :54: :10:
üzüldüm sarfoşum seni kaçırdığıma.:5::5:.bu gece buluşuruz inşallah..:34::34:

azimliyim canımcım da bir de şöyle güzel sonuçları hızlı görsem keşke:ssz::ssz::ssz:

Gunaydinnnnn
bugun allah izin verirse basliyorum bakalim yapabilecekmiyim insallah basaririm.

haydi başarılar..:52::52::16::16:

Back