Kızlar 3 ay önce doğum yaptım hamilelikte 15 kilo aldım 8 kilo gitti ama 7 kilo hala benimle göbek kalça ve basenlerimde ne yapsam bilemedim bana bi yol gösterseniz diyetisyene gitmeyi düşünüyorum ama henüz gitmedim
Merhaba bayanlar
bende araniza katilmayi cok istiyorum.ama ekmek yok o yok bu yok zor olmuyor mu :))
Yardimci olursaniz sevinirim
bende katılsam aranıza bana da yardımcı olurmusunuz
Merhaba bayanlar
bende araniza katilmayi cok istiyorum.ama ekmek yok o yok bu yok zor olmuyor mu :))
Yardimci olursaniz sevinirim
aramıza katılın..ilk sayfamızı okuyun ve başlayın kızlar. .gitsin kilolar..
merhaba kızlar
sersumum nasılsın bacımbeni sorarsan fenayım ya,+++ lardayım kaçamaksız günüm geçmez oldu eski motivasyonuma kavuşamıyorum bi türlü:97::97:yürüyüşlere devam ediyorum allahtan....ben de durumlar böyle,hiç iç açıcı değil yanee
Cok tesekkur ederim verdigin bilgiler icin.su anda doymak icin degil resmen mutlu olmak icin yiyorum ne yedigimde belli degil ne bulursam yiyorum:) yarin baslamam lagzim yoksa halim nolur bilmiyorum.cepten giriyorum aksam pcden girip incelemeye calisicam verdigin bilgileri insallah basarkli olurum.
leylakım naaptın beyaaa..tam -- lere başlamışkene:26:..neyseki yürüyorsun datlum..verirsin sen o ++ ları merak etme
eşimle 2 km yürüdük
eşimle 2 km yürüdük
Gunaydinnnnn
bugun allah izin verirse basliyorum bakalim yapabilecekmiyim insallah basaririm.
bravo sana dur diyebildiğin için..Selam kızlar gelemedim birkaç gündür kardeşim burdaydı benim civcivlerde geldi büyüğün eksikleri ile uğraşıyorum koşturmacadayım anlayağınız artılardaydım biraz kaçamak yapmıştım ama frenledim yine aynı kiloya indim allahdan
ah keşke be güzelimnapıyon be yaaa bi deri bi kemik kalcan yürüme artık kıskanıyom bakkkkkk
üzüldüm sarfoşum seni kaçırdığıma.Sersum muhtarım anca gelebildim internet kafeye ,malesef kaçırmışım yine kimseleryok sağlık olsun yaz sezonu böyle olması normal tabii
ben de birçoğumuz gibi bugün kaçamağın dozunu kaçırdımhem öğlen hem akşam dürüm yedim sokaklarda olunca böyle oluyo napiim :44: bu hafta kesin ++ lardayım
Sen yine kaçamaksız ve yürüyüşlü bir günü atlatmışsınTopiğin muhtarısın diyemi yoksa gr gr gidiyo diyemi böyle azimlisin maşallah maşallah aynen devam inşallah
herkese iyi geceler bol leptrinler
Gunaydinnnnn
bugun allah izin verirse basliyorum bakalim yapabilecekmiyim insallah basaririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?