• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

nasılsınız karatay kızları
sersum canım nasılsın burayı çok özledim kızları da ...hepinizi çok öptüm:54::54::54:

Selam kızlar iyi sağlıklı mutlu bir hafta diliyorum

klasik kahvaltı yanına biraz kiraz 2 kayısı

günaydın kızlarrrr...

sabah klasık kahvaltı yapıldı.
öğlen ne yıyecegım bellı degıl, aksama mercımek corbası ve taze fasulye yemegı yenecekk.

haftasonu kacamagaaa cok zorlanmama ragmen dayandııımm, direndiiimmm kacamaksız bır hafta sonu gecırdım.
butun bunlara ragmen bı turlu kılo veremıyrm :43: ılk hafta cok guzel 2 kılo verdım sonrakı hafta tırttt...hıc veremedım. bakalım bu haftada ne olacak. spora gıdemıyrm onunda etkısı olabılır , sanırım:44:

zaten hafta sonu yaz grıbı mıdır nedır ondan oldum. kopuyor her yanım. bugun akşam olmaaazzz olmaazzz artık:5:

masallah size:nazar::nazar::nazar:. ben bu spor isini bir turlu yapamiyorum. bizde aksamlari geziyoruz ama gezme yurumesi yuruyus sayilmaz. evde iki cocuk enerjimi bitiriyor yurumeye halim kalmiyor.:37::37:
sağol canım:16:..regl yim ağrım vardı ama yürümeyince kendimi kötü hissediyorum:31::31:..sağolsun arada eşim de takılıyor..:52::52:
bazen benim de yorgunlutan hiç canım istemiyor haklısın
:31::31:

nasılsınız karatay kızları
sersum canım nasılsın burayı çok özledim kızları da ...hepinizi çok öptüm:54::54::54:
nerelerdesin kıss kaçak..bigittin gelmedin yine:20:
hoşgeldin canım:38:..arada takıl özletme:29::29:bizde de herkesler yaz modunda canım..:ssz::ssz:

Selam kızlar iyi sağlıklı mutlu bir hafta diliyorum

klasik kahvaltı yanına biraz kiraz 2 kayısı
afiyet olsun:16::16:
günaydın kızlarrrr...

sabah klasık kahvaltı yapıldı.
öğlen ne yıyecegım bellı degıl, aksama mercımek corbası ve taze fasulye yemegı yenecekk.

haftasonu kacamagaaa cok zorlanmama ragmen dayandııımm, direndiiimmm kacamaksız bır hafta sonu gecırdım.
butun bunlara ragmen bı turlu kılo veremıyrm :43: ılk hafta cok guzel 2 kılo verdım sonrakı hafta tırttt...hıc veremedım. bakalım bu haftada ne olacak. spora gıdemıyrm onunda etkısı olabılır , sanırım:44:
zaten hafta sonu yaz grıbı mıdır nedır ondan oldum. kopuyor her yanım. bugun akşam olmaaazzz olmaazzz artık:5:

spor etkiliyor canım..en azından yürüyüş yap bence..ama vazgeçme ergeç kırılacak bu durgunluk:kkk::kkk:..herkeste oluyor.:34::34:
geçmiş olsun ayrıca dikkat et kendine:5::5:

Son düzenleme:
sabah
:56::56:
pastırmalı omlet
ezine ve köy peyniri
yoğurt
ceviz
1 erik yarım kayısı

şimdi de çayımı içiyorum..buyrun:7::7::7:

umarım güzel ve çabucak geçen kaçamaksız bir hafta olur hepimiz için:16::16::16:

inşallah sersum inşallah...tesekkur ederım.:34:

olur mu canım ne demek:29::29:..ben 1.5 yıldır buradayım ne zaman umutsuzluğa düşsem motivasyonumu kaybetsem buradaki can dostlarım toparladı beni ve devam etmemi sağladı.:16:.ki benim metabolizmam çok yavaş onlar kilo verirken bazen ben de gr oynamıyor:31:..ama buradayım ve hedefime ulaşmak için hiç de pes etmeye niyetim yok..hayatım diyetlerle geçti ama hiç bukadar doyarak kilo vermemiştim.:52::52:.hepimiz ulaşıcaz hedefimize eni,nde sonunda merak etme :34:yaşasın karatay:kkk::kkk:

Kızlar merhaba,

Ancak affınıza sıgınarak ben listeden ayrılmak istiyorum. Cunku bir bölüm değ .gibi bir sey oldu. Ve hiç giremiyorum. takipte edemiyorum..Kusara bakmayın tekrar..
Arada fırsat buldugumda giriş cıkacagım.
Faydalı bilgilerden paylaşacagım..
sevgiyle kalın..:)

Kızlar merhaba,

Ancak affınıza sıgınarak ben listeden ayrılmak istiyorum. Cunku bir bölüm değ .gibi bir sey oldu. Ve hiç giremiyorum. takipte edemiyorum..Kusara bakmayın tekrar..
Arada fırsat buldugumda giriş cıkacagım.
Faydalı bilgilerden paylaşacagım..
sevgiyle kalın..:)

sen bilirsin canım.:34:.kolay gelsin..arada uğrarsın..:16::16::16:

Ben artik haftada 3 gun iki ogun haftada dort gunde 3 ogun beslenecegim. cunku haftada 3 gun ise gidiyorum. iste uc ogun yapmaya zamanim olmuyor. haftada 4 gunde evdeyim o zamanda 3 ogun beslenecegim, evde iken cok acikiyorum. bu hafta 3 ogunu denedim pek kilo verdirmeyecek ama ne yapayim en azindan cislara saldirmam 3 gun atakla haftada birkacyuz gram versem yeter. gitsinde yavas yavas gitsin.
bugun evdeyim
1. ogun 10.30
1 yumurta
1,5 kk peynir
1 haslanmis misir
biliyorum yasak ama esim dunaksam gece yedi cok canim cekti bende sabah sabah yedim.
2. ogunde
patlican agirlikli sebze turlusu
yogurt
3. ogun de
balik
salata olacak insallah

sersum canım biliyorum hayırsızım gelemiyorum eskisi gibi bi ara karataya uyamıyorum diye gelemiyodum şimdi de pek vaktim yok ...önümüzde ki hafta da şehir dışına çıkacağız ...bizim kızlar yok galiba iyiniyetli leylak papadiya ficans birdy melexinumarım herkes iyidir :54::54::54::54:

olur mu canım ne demek:29::29:..ben 1.5 yıldır buradayım ne zaman umutsuzluğa düşsem motivasyonumu kaybetsem buradaki can dostlarım toparladı beni ve devam etmemi sağladı.:16:.ki benim metabolizmam çok yavaş onlar kilo verirken bazen ben de gr oynamıyor:31:..ama buradayım ve hedefime ulaşmak için hiç de pes etmeye niyetim yok..hayatım diyetlerle geçti ama hiç bukadar doyarak kilo vermemiştim.:52::52:.hepimiz ulaşıcaz hedefimize eni,nde sonunda merak etme :34:yaşasın karatay:kkk::kkk:

valla sersum acık soyleyım bu foruma gırmeseydım , sızlerın paylasımları olmasaydı bu kadar bılgılenemezdım ve ınanın kı bu kadar dayanamazdım. ıyı kı varsınız. :16::16::16::16:

nolamaaazzz yaa, iş yerınden bır arkadas evlendı vee koca bır kutu baklava almıs gelmıssss....
:18::18:
dayan nefis diren nefis ne yaparsan yap yeme nefis....:36::36::36:

selam kıslar ben geldim:52::52:ayyy çok ösledim sizleri:16::16:nasılsınız?herkesler tatilde dimi:ssz::ssz:
bizde haftasonunu kuşadasındasında geçirdik.deniz suyu alerjime çok iyi geldi yine,ne hapşırıyorum ne de kaşınıyorum:1::1::32::32:
tabi haliyle kaçamak da oldu:27::27:71,700 çıktım bugün tartıda:37::37:bakalım cumaya kadar ne olacak,artık işi sıkı tutmam lazım:1:

nolamaaazzz yaa, iş yerınden bır arkadas evlendı vee koca bır kutu baklava almıs gelmıssss....
:18::18:
dayan nefis diren nefis ne yaparsan yap yeme nefis....:36::36::36:
:30::30::30::30:yemedin inşallah:53::53:
selam kıslar ben geldim:52::52:ayyy çok ösledim sizleri:16::16:nasılsınız?herkesler tatilde dimi:ssz::ssz:
bizde haftasonunu kuşadasındasında geçirdik.deniz suyu alerjime çok iyi geldi yine,ne hapşırıyorum ne de kaşınıyorum:1::1::32::32:
tabi haliyle kaçamak da oldu:27::27:71,700 çıktım bugün tartıda:37::37:bakalım cumaya kadar ne olacak,artık işi sıkı tutmam lazım:1:

sen deniz kenarında oturmalısın canım..kaşındıkça dal çık:60::60::60::60:

2. öğünüm
1 dolu tabak zeytinyağlı türlü
2 kase cacık

çok halsizim umarım yürüyüş yapabilirim:5:..bakalım bir saat sonraki haleti ruhiyeme bağlı:31::31::31:

Kimseler yok yine bende rapor verip çıkayım bari. Dün akşam dışardaki yemek kebapcıda olunca lavaş ve pideyi fazla kaçırmıştım üstüne 2 top dondurma da yiyince bu sabah 63.6 ü gördüm yani 4oo gr bonus :23: o yüsden bugün hiiiç kaçamak yapmadım kahve yanında 1 parça çikolata haric tabisi :34:

Sersum canım yarından itibaren pc siz kalacağım iş yerinden öğle yemeği saatlerinde bir mesaj atıp çıkarım belki yada internet kafeden girebilirim şimdiden haber veriim dedim :34:

Herkese kolay gelsin iradeniz sağlam giden kilolar bol olsun inşallah öptüm :54:

Back