masallah sizeeşimle 2 km yürüdük![]()
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![KK37 :37: :37:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk37.gif)
![KK37 :37: :37:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk37.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
masallah sizeeşimle 2 km yürüdük![]()
sağol canımmasallah size. ben bu spor isini bir turlu yapamiyorum. bizde aksamlari geziyoruz ama gezme yurumesi yuruyus sayilmaz. evde iki cocuk enerjimi bitiriyor yurumeye halim kalmiyor.
![]()
nerelerdesin kıss kaçak..bigittin gelmedin yinenasılsınız karatay kızları
sersum canım nasılsın burayı çok özledim kızları da ...hepinizi çok öptüm![]()
afiyet olsunSelam kızlar iyi sağlıklı mutlu bir hafta diliyorum
klasik kahvaltı yanına biraz kiraz 2 kayısı
günaydın kızlarrrr...
sabah klasık kahvaltı yapıldı.
öğlen ne yıyecegım bellı degıl, aksama mercımek corbası ve taze fasulye yemegı yenecekk.
haftasonu kacamagaaa cok zorlanmama ragmen dayandııımm, direndiiimmm kacamaksız bır hafta sonu gecırdım.
butun bunlara ragmen bı turlu kılo veremıyrmılk hafta cok guzel 2 kılo verdım sonrakı hafta tırttt...hıc veremedım. bakalım bu haftada ne olacak. spora gıdemıyrm onunda etkısı olabılır , sanırım:44:
zaten hafta sonu yaz grıbı mıdır nedır ondan oldum. kopuyor her yanım. bugun akşam olmaaazzz olmaazzz artık![]()
spor etkiliyor canım..en azından yürüyüş yap bence..ama vazgeçme ergeç kırılacak bu durgunluk..herkeste oluyor.
geçmiş olsun ayrıca dikkat et kendine
inşallah sersum inşallah...tesekkur ederım.
Kızlar merhaba,
Ancak affınıza sıgınarak ben listeden ayrılmak istiyorum. Cunku bir bölüm değ .gibi bir sey oldu. Ve hiç giremiyorum. takipte edemiyorum..Kusara bakmayın tekrar..
Arada fırsat buldugumda giriş cıkacagım.
Faydalı bilgilerden paylaşacagım..
sevgiyle kalın..:)
olur mu canım ne demek..ben 1.5 yıldır buradayım ne zaman umutsuzluğa düşsem motivasyonumu kaybetsem buradaki can dostlarım toparladı beni ve devam etmemi sağladı.
.ki benim metabolizmam çok yavaş onlar kilo verirken bazen ben de gr oynamıyor
..ama buradayım ve hedefime ulaşmak için hiç de pes etmeye niyetim yok..hayatım diyetlerle geçti ama hiç bukadar doyarak kilo vermemiştim.
.hepimiz ulaşıcaz hedefimize eni,nde sonunda merak etme
yaşasın karatay
![]()
nolamaaazzz yaa, iş yerınden bır arkadas evlendı vee koca bır kutu baklava almıs gelmıssss....
:18::18:
dayan nefis diren nefis ne yaparsan yap yeme nefis....![]()
selam kıslar ben geldimayyy çok ösledim sizleri
nasılsınız?herkesler tatilde dimi
bizde haftasonunu kuşadasındasında geçirdik.deniz suyu alerjime çok iyi geldi yine,ne hapşırıyorum ne de kaşınıyorum
tabi haliyle kaçamak da oldu71,700 çıktım bugün tartıda
bakalım cumaya kadar ne olacak,artık işi sıkı tutmam lazım
yemedin inşallah
sen deniz kenarında oturmalısın canım..kaşındıkça dal çık![]()