• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

canım sen bizim gönlümüzün 1.sisin nolcek yani:54::54::16::16:
:78::78::78::78::38::38::38:
sersum selam canım yaz geldı böyle oldu gelemiyorum fazla ıkı çocuk evın ıcınde olunca ısteklerı bıtmıyo.bu arada allah kavuştursun ozledın mı kuzuyu:emir_bebek:gercı senınkı koca kazık ama olsun hala bebektır gozunde:1:

selam bebişim kaçırmışım kıss senii.:5::5:anlıyorum canım seni bitmez istekleri sağolsunlar.:9::9:.ama çok özlüyom ben sizi beyaa..oyam da gelmiyo..iyiniyetlim haftaya gelcem dedi bakalım..:31:

amin canım..özledim kıss özlemem mi cadımı:27::27:..Allah eksikliklerini göstermesin:16:..en çok da eşim nöbetçi olup yalnız kalınca koydu bana..:5::5:

:3: Geçmişi okuyamadan yazıp çıkacağım tüm gün dışardaydım birazdan da müzikli yemeğe gidiyoz o yüzden geç saattede gelemem şimdiden haber veriim dedim liste şampiyonlarını en içten :54: :46:

ben o kaa kaçamağa rağmen yine 63.2 yine mutluyum o yüsden içerim ben bu akşam içeeeeeriiiiiiiiim ben, ben bu akşaaaaaaam :10: öpüldünüz hepiniz :16:

:60::60::60::60: içelim güzelleşelim diyosun..afiyet olsun cicim..iyi eğlenceler..:16::16::16:

sabah
:56::56:
peynir
6-7 kiraz
ceviz

öğlen
haşlama et
mercimek çorba
1 muz

akşam
fasulye piyazı
sarımsaklı yoğurtlu semizotu salatası
domates soslu köfte
:56::56::56:

bugün akşam yemeğim bizimkilere tost yaptım bende
kalan yemekler vardı onları temizledim biraz kıymalı bamya biraz kıymalı semizotu yemeği
yanında yoğurt domates salatalık bizimkiler banada dondurma almışlar bide o:30:
amam erken yemiştim şimdide çay içiyorum bayyyy:16:

herkes gitmis. Neyse yaz tabi herkes disarida. Bende bugun yine kacamak yaptim ama yarin kuruyorum duzeni. bu hafta evdeyim. esimde erken cikarsa isten denize gideriz bol bol. kacamak yapmadam aldigim 2 kiloyu verip daha 2 kilo vermek istiyorum bayrama kadar. insallah bayramda 70 olurum.

geceyi ben kapatmisim bugunude ben acayim bari.:1::1::1:
Kizlar ben duzene girmeye karar verdim artik saatlerimi belirleyip ona gore yemek yiyecegim. Ben iki ogun besleniyordum eskiden yetiyordu. simdi yetmiyor. ondan sonrada acikiyorum ne bulursam onu yiyiyorum. bugunden itibaren 3 ogun beslenecegim. o kadar yememe kilo almama ragmen herkes yuzun cokmus diyor son gunlerde. nedeni duzensiz beslenmem. gercekten onca kilo verdim yuzum cokmedi. abur cubur duzensiz saatlerde yememkle yuzum coktu.
onun yasasin karatay:kkk::kkk::kkk: karatayi arada kacamak yapsamda yasam bicimi haline getirecegim. zaten ekmek ve hamur islerini tamamen hayatimdan cikardim. sadece tatliya dayanamiyorum zaman zaman. neyse hepinizi kocaman opuyorum, aksama ugrarim bugun biraz isim var. ev isleri iste...:10::10::10::10::10:

geceyi ben kapatmisim bugunude ben acayim bari.:1::1::1:
Kizlar ben duzene girmeye karar verdim artik saatlerimi belirleyip ona gore yemek yiyecegim. Ben iki ogun besleniyordum eskiden yetiyordu. simdi yetmiyor. ondan sonrada acikiyorum ne bulursam onu yiyiyorum. bugunden itibaren 3 ogun beslenecegim. o kadar yememe kilo almama ragmen herkes yuzun cokmus diyor son gunlerde. nedeni duzensiz beslenmem. gercekten onca kilo verdim yuzum cokmedi. abur cubur duzensiz saatlerde yememkle yuzum coktu.
onun yasasin karatay:kkk::kkk::kkk: karatayi arada kacamak yapsamda yasam bicimi haline getirecegim. zaten ekmek ve hamur islerini tamamen hayatimdan cikardim. sadece tatliya dayanamiyorum zaman zaman. neyse hepinizi kocaman opuyorum, aksama ugrarim bugun biraz isim var. ev isleri iste...:10::10::10::10::10:

aynen jhon vaynen.:kkk:.ben de oldum disiplin.:47::47:.kaçamak olmadan son 4 haftam ilk hedefim 72 bakalım başarabilecek miyim..:27::27:
birbirimizi motive edelim ve başaralım:kkk::kkk::kkk:
kolay gelsin:16::16:

sabah
pastırmalı omlet
fırında erimiş kaşar(mig.ostan aldım .tekli güveç kabında satılıyo çok leziz:52::52:)
çingene salatasıı
peynir zeytin
1 erik 2-3 kiraz

çay çayyy:7::7::7:

topiğimiz yine sessiz:5:..tatilde herkeşler..:9::9:

akşama mangal yapıciiz:56::56:..bu arada o ++500 ün sebebi belli oldu regl oldum.:37:.sevindim valla demek reg olmasam 74 ü ucundan da olsa görecektim.:52::52:.haftaya cumaya bakalım:52::52::52:

yemekten sonra gelirim..bakalım kimseler olacak mı..:ssz::ssz::ssz:

topiğimiz yine sessiz:5:..tatilde herkeşler..:9::9:

akşama mangal yapıciiz:56::56:..bu arada o ++500 ün sebebi belli oldu regl oldum.:37:.sevindim valla demek reg olmasam 74 ü ucundan da olsa görecektim.:52::52:.haftaya cumaya bakalım:52::52::52:

yemekten sonra gelirim..bakalım kimseler olacak mı..:ssz::ssz::ssz:

:3: selam hala yemektesin galiba afiyet olsun canım :16: 72 demek istedin galiba :44: haftaya cumaya kadar kaçamaksız devam edersen kesin görürsün bence :54: ben bu sabah 63.5 idim dünki içki ve gece yarısı kuruyemiş ve dondurmanın katkısıyla :23: bugünde 2 dondurmadan başka kaçamağım yok :23: bakalım haftaya ne kadar ++ olcak :31: bende film izliyim bare sonra yine gelmeye çalışırım :10:

:3: selam hala yemektesin galiba afiyet olsun canım :16: 72 demek istedin galiba :44: haftaya cumaya kadar kaçamaksız devam edersen kesin görürsün bence :54: ben bu sabah 63.5 idim dünki içki ve gece yarısı kuruyemiş ve dondurmanın katkısıyla :23: bugünde 2 dondurmadan başka kaçamağım yok :23: bakalım haftaya ne kadar ++ olcak :31: bende film izliyim bare sonra yine gelmeye çalışırım :10:

yok be canım 74 ...:34:72 ye daha çok var..:31::31:
senden benden başka gelen yok zaten:ssz::ssz:

2. öğünüm..(çok yedim şiştim..)
4 adet tavuk şiş
4 köfte
2 pirzola
fasulye piyazı
semizotu salatası
yoğurt
şalgam suyu

bunun üstüne 3 km yürüdüm ama hala şişim:37::37::37:..sanırım regl den..:ssz::ssz:

bende bugün kaçamak yaptım
mısır ve dondurma :22::22::22::22::22:
çantaları şimmdiden gelsin
sabh kahvaltı sahanda tereyağlı peynirli omlet fındık domates çay
akşam bulgurlu sarma yoğurt
çayımı iştim birazdan ayran içeceğim
pazartesi kendimi toplamayı düşünüyorum bu kaçamaklar yakında gram gram vermemi bile durduracak
benim hedefte 70 olmaken azından ramazana kadar yani haftaya çok komik dimi nerde o günler ama kendimi çok sıkıcam bu hafta kararlıyım regl de pazartesi bitiyo hayırlısı:16::16::16:

afiyet olsun canım
sersumcum haftaya liste ben de ya benim doktor randevum vardı saat 10:00 da gerçi erken ama tahlil olucam da listeyi 16:00 akadar
yapsam sorun olur mu canım :16:
sağol tatlım:16::16:
olur canım noolcak:34::16:..zaten çoğumuz tatilde..liste iyice azaldı..:ssz::ssz:öptüm:54:

Back