Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

18yaşındayım malum sınav dönemindeydik metabolizmamız bu kadar hızlı çalışırken "ye-otur-çalış" moduna girdiğimiz için 15kiloya kadar alan arkadaşlarım oldu şükür ki ben 6kiloyla sıyrıldım işin içinden :) ama hepsi göbeğe bele indi.... karatay aklıma çok yatıyor bir yerinden başlayayım diyorum inşAllah ben de fazlalıklarım olmadan üniversiteme giderim :)

aynen jhon vaynen..ben de oldum disiplin..kaçamak olmadan son 4 haftam ilk hedefim 72 bakalım başarabilecek miyim..
birbirimizi motive edelim ve başaralım
kolay gelsin
Insallah basaracagiz canim. bugune kadar nasil verdik yine verecegiz bu kilolari.
iki gundur gayet iyi gidiyor
isim vardi sabah iki ogun beslendim
1. ogun
cok ince hamur kendi yaptigim 1 dilim pizza
1 yumurta
10 zeytin
1 avuc findik badem ceviz
2. ogun3 firinda biber
2 kucuk biber dolmasi bulgurlu
1 kase yogurt
ceviz

farkindayim hepsi ust uste geldi ama hic acikmadim onemli olan o.
bugun
1.ogun
2 yumurtadan omlet
10 zeytin
2kk kasar
2 salatalik
1 avuc ceviz findik

hoşgeldin.. başarılar

artık eşim de ekmeği bıraktı çok mutlu oldum
sabah ikimizde aynı kahvaltıyı yaptık

sabah

salçalı omlet
ezine köy ve hellim peyniri
zeytin
salata domates köz biber
3 kiraz
1 erik
1 kayısı
ceviz

Slm kızlar ,
Sabah Karatay kahvaltısı
Öğle mercimek çorbası
Aksam , pikniğe gidildi , ızgara köfte , et allah ne verdiyse :)

Herkes sosyalleşmede biliyorum dışarı çıkacağız muhtemelen geç gelirim o yüzden şimdiden haber veriyim istedim, umarım kaçamaksız yada az kaçamaklıdır menüleriniz

Ben bu sabah yine 63.2 çıktım sanırım kaçamaklarım kilo aldırmıyo ama karaçiğerimi yağlandırdığından eminim (alkol ve azda olsa meyva ile dondurma yiyorum ama ekmek yemedim hatta bu sabah eşim fırından yeni çıkmış simit almış onu bile yemedim )

Hepinize iyi tatiller

2. öğünüm

2 lahmacun
ayran

selam sarfoşum..
sanırım çıkıyorsun..bravo sana..

selam sarfoşum..
sanırım çıkıyorsun..bravo sana..

Tekrar selam sizede bravo benim eşim ve kızımda ekmek yemiyo ama hafta sonu kahvaltısında bazen simit yiyorlar kız okula giderkende ekmek makarna pilav yiyodu ama şimdi oda zayıflamaya çalışıyor tek zaafı dondurma,meyva ve whopper menüsü bakalım napcak şimdide çok açım hadi giy yemeğe gidelim diye tepemde bugün 2. öğünü dışarda yiceez 2 öğüne zor dayanıyo bakalım ne kadar hasar olcak

aa kaçırmamışım senii.iyiyim canikom..regl yim çok karnım ağrıyo..geçerse gidicem yürüyüşe..
sen de dışarı çıkıyon galiba..iyi gezmeler canım

regl ni bilyodum ama karın ağrısını unutmuşum be yaw premenopozda olacak o kaa dimi geçmiş olsun canım dinlen bare ben dün peception diye bi dizi buldum ona başladım sende bak istersen yoksa zaman geçmez oralarda

he dışarı yemeğe, küçük hanım nerede isterse oraya gitcekmişiz bakalım sağol canım geçikirsem yarın akşam geleceğim inşallah by

valla helal kızına da ..benimki de whopper delisi..ama benim ki önüne ne abur cubur gelirse yiyor maalesef..şimdilik çok zayıf ama umarım bu yedikleri ileride başına iş açmaz..

biz hafta sonu genelde 2 öğün yeriz.bizimki ananede ya, annemler mutlaka düzenli 3 öğün yerler... annem yemeğe çağırınca yaa anane biz bu kadar sık yemek yemeyiz yaa deyip duruyormuş çatlak..işine gelmiyor tabii annem genelde sebze yemeği yapar bizim ki et delisi..sürtsün biraz burnu

Son düzenleme:

kıs premenopoz diyon da eltim hamile benle yaşıt..valla iyi cesaret..oğlu var 10 yaşında..helal olsun ona valla

bakayım o diziye de canım..sağol

hadi size afiyet olsun..

hoşgeldin beyaaa
naber kuşum ablanlar nasıl..

valla benim kız da et delusu çok zayıf ama ilerde nolur bilmem dışarı yemeklerini çok seviyo okul tatil olalı bizimde yemekler 2 öüne düştü acıkınca ayrana sarılıyom en azından sağlıklı yarın okul falan biyerlere giderlerse ben o zaman görcem onları nazları bize şekerim benim abim çok yemek seçerdi annem hep oana farklı yapardı yemekleri ne çekti bee annecim şim di görseniz bizim gelin ne yapsa yiyo annem şaşırıyonazzz nazzzzz

1. öğünüm

1 yumurta peynir zeytin 2 dilim karpuz çay fındık
2. öğünüm

erken oldu saat 16:30
1 porsiyon burdur şiş 3 kaşık bulgur pilav
1 biber 1 porsiyon piyaz ayran
şimdi çayımı iştim

sonra belki ayran
bu arada sabah tartıldım 72 olmuşum cumaya kadar nolcek bilmiyorum

yine kimse yok. napalim yazda boyle sakin sakin gececek topikte.
Ben ilk defa bugun 3 ogun beslendim ama biraz abarttim galiba. ama ne yapayim iki ogun ve az yiyincede acikiyorum cislara saldiriyorum.
1.ogun
klasik kahvalti
2. ogun
karpuz
peynir
1 minik biber dolmasi
3. ogun
1 tavuk but
1 kase yogurt
2 salatalik

karpuzun cis oldugunu biliyorum ama cok seviyorum. 2-3 gunde bir azar azar yiyecem.

evet canım bize nazları..anne olmak böyle bişeyysağlıklı olsunlar da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…