:78::78::78::78:canım sen bizim gönlümüzün 1.sisin nolcek yani
sersum selam canım yaz geldı böyle oldu gelemiyorum fazla ıkı çocuk evın ıcınde olunca ısteklerı bıtmıyo.bu arada allah kavuştursun ozledın mı kuzuyugercı senınkı koca kazık ama olsun hala bebektır gozunde
Geçmişi okuyamadan yazıp çıkacağım tüm gün dışardaydım birazdan da müzikli yemeğe gidiyoz o yüzden geç saattede gelemem şimdiden haber veriim dedim liste şampiyonlarını en içten
ben o kaa kaçamağa rağmen yine 63.2 yine mutluyum o yüsden içerim ben bu akşam içeeeeeriiiiiiiiim ben, ben bu akşaaaaaaamöpüldünüz hepiniz
geceyi ben kapatmisim bugunude ben acayim bari.
Kizlar ben duzene girmeye karar verdim artik saatlerimi belirleyip ona gore yemek yiyecegim. Ben iki ogun besleniyordum eskiden yetiyordu. simdi yetmiyor. ondan sonrada acikiyorum ne bulursam onu yiyiyorum. bugunden itibaren 3 ogun beslenecegim. o kadar yememe kilo almama ragmen herkes yuzun cokmus diyor son gunlerde. nedeni duzensiz beslenmem. gercekten onca kilo verdim yuzum cokmedi. abur cubur duzensiz saatlerde yememkle yuzum coktu.
onun yasasin karataykaratayi arada kacamak yapsamda yasam bicimi haline getirecegim. zaten ekmek ve hamur islerini tamamen hayatimdan cikardim. sadece tatliya dayanamiyorum zaman zaman. neyse hepinizi kocaman opuyorum, aksama ugrarim bugun biraz isim var. ev isleri iste...
topiğimiz yine sessiz..tatilde herkeşler..
akşama mangal yapıciiz..bu arada o ++500 ün sebebi belli oldu regl oldum. .sevindim valla demek reg olmasam 74 ü ucundan da olsa görecektim. .haftaya cumaya bakalım
yemekten sonra gelirim..bakalım kimseler olacak mı..
selam hala yemektesin galiba afiyet olsun canım 72 demek istedin galiba :44: haftaya cumaya kadar kaçamaksız devam edersen kesin görürsün bence ben bu sabah 63.5 idim dünki içki ve gece yarısı kuruyemiş ve dondurmanın katkısıyla bugünde 2 dondurmadan başka kaçamağım yok bakalım haftaya ne kadar ++ olcak bende film izliyim bare sonra yine gelmeye çalışırım
şimdi de çay çayyy
sağol tatlımafiyet olsun canım
sersumcum haftaya liste ben de ya benim doktor randevum vardı saat 10:00 da gerçi erken ama tahlil olucam da listeyi 16:00 akadar
yapsam sorun olur mu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?