- 28 Ocak 2013
- 8.591
- 18.709
- 33
cıss mıkızıçelerim ne var ne yok. herkes iyidir umarım. bu ara topice çok fazla ugrayamıyorum. bir yandan iş bir yandan dersler derken kafamı kaldrmaya pek vaktm olmuyor. tbi bu ara çok cısslarım da oldu. o yuzden yazmaya gerek duymuyorum onları. onlar yüzünden sağlam bir çantaya hakettim kafayaüama bu akşamdan itibaren tekrar sıkı yönetm var. hepinizi öpüyorum
evet canım bitti teşekkür ederim yine de çok iyi dedi hocabaşarılar canım ama sanırım şuan sunumun bitmiştir.olsun ben başardığına eminim.çünkü işini ciddiye alıp heyecan yapanlar her daim başarılıdır.ne çok başarmak kelimesi kullandım yav
bir çataldan fazla yok ben şimdiden sopalıyımmmbu arada ben bu hafta hiç spor yapamadım ya pöfffff.veremicem kilo diye korkuyorum:18:.cuma günü tekrar memlekete gitcez annemi ziyarete hem oğlumun doğum gününü kutlayacağız.kısır yapmalarını söyledim.kaçamak yapmamak için.ama sanırım pastadan bir çatal alırımyada bilmiyorum o anki psikolojime bağlı aslında pastaya düşkünlüğüm yoktur.ama oğlumun doğumgünü ya sanki yemem gerekiyormuş gibi hissediyorum.zaten yersem size söz bir çatal
Ben ilaca kendim başladım canım. Bu hastalıkta tuz yememen gerekiyor. Zaten karataydan dolayı tuzu azalttım. Ödem yapıcı herşey yasak.
O su bugun 2.5 lt ye tamamlanacakYoksaaaaaaaaaaaa
Bırdycan dünyevi sesler biraz daha iyi ama horoz saatlik ötüyor yahuHatta ayarı kaçmış Çeyrek kala çeyrek geçe ötüyor Bi o kulağımın dibinde rahatsız ediyor onun dışında ambulans, polis sireni, sokakta absürt ses çıkaran duyuru araçları vsvs kaldı. Artık yakınımdakiler çok rahatsız etmiyor gibi ama 1 ay sürecek bu hengame inşallah kalıcı olmaz kuzum ya.
canım yaa sen kurtulamadın şu kulaktan biran önce iyileşir inşallah üzülüyorum sana
Ne çektin be çiğdem. Ama sende haklısın nabıcan
amin canım amin bidaha gelmemek üzere geçer inşallah1 ay çekiciiim böyle boşverin alıştım. Kalıcı olmasın da. Allah korusun dua edin içinizden dışınızdanSonra da 3 ay ilaç kullancam en az o bittikten sonra da kan tahlili bide tomo çektriciiiim tahlillere göre devam ya da tamam. Sonra da b vit kullancam ole işte Alışın şekerler ben alıştım. Allah beterinden korusun. Çok şükür yine de.
kızlar bir sorum olacaktı malum yeşil erik çıkmış karatay teyzem ne der acep sanırım şeker yok denecek kadar az erikte bi zamanlar yüzzde doksanı da su diye duymuştum genelde diyetlerde sınırsız oluyo amane çok bahane buldum kendime
neyse neyse itiraf edeyim saat 2 gibi doyana kadar tavuk yedikten sonra biraz önce 250 gr yeşil eriği hüplettimyasaksa hemen zopalıyom kendimi ama çok özlemişim be çok lezzetliydi
amin canım amin bidaha gelmemek üzere geçer inşallah
vasfiye teyze
İnnnşallaah
Komik kadın amaVardır her mahalleden öyle tipler
Bu arada az önce bu halimle Leslie 1 mil yaptım
Yok canım. 1 kase yenebiliyor. Çilek gibi aynı. Glisemik indeksi 40 gibi bişeydi yanılmıyorsam. Sabah saatlerinde ya da en geç öğlen yersen bişey olmaz nolcek
aklıma gelmişken bi itirafta daha bulunayım annemin baskül yanlışmış sanırım haksız yere birinci oldum yanebide bütün tebrik ve takdirleri kabul ettim bugün bi tartıldım yani hiç kaçamak yapmadığım için kilo alcemi sanmıyorum ama 65.6 çıktı ayyy kızlar çok utanıyorum :18::18:
tebrik takdir bravos bende bugün okula giderken 20 dk gelirken 20 dk ,(bi kaç durak önce indim ) ve biraz önce elimde eriklerle yine 20 dk yürüdüm
Art niyetle yapmadın ya kızUtancak ne var bunda
Spor şart anacım. Sana da tebriks takdirs bravosss
bu hafta bırdy nin yerini alırım artıkın
Ahali nabersiniz umarım herkes iyidirbigeçmişi okiiim geliiiiim
Hadi Lesliie 3 mil yapıp gelelim. Bende hep bu saatlerde veya 4 gibi yapıyorum. Hem spor için de kendini kötü hissetmemiş olursun.
Walk Away the Pounds with Leslie Sansone 3 Mile Abs 46 min Fitness DVDRip TG - YouTube Başla :118:
Bacım Muratlar Dr Ötker Wolke mi Volke mi ne ondan yapmışlar (daha doğrusu evde bakıcı var , o yapmış sağolsun) , ah anneeeem ne güzel bişeymiş o ...Önce ondan koca bi dilim , üstüne 2 tatlı-2 tuzlu kurupasta ,üstüne üzeri çikolata kaplı leblebi 8-10 adet ve enson çilek 1 top kaymaklı+bir top çikolatalı dondurma eşliğinde....Muratlar beni yaktı bacım , görüşmücem bi dahafıcansım selam canım yazdıgını sımdı okudum ben ıyıyım sagol, sen nasılsın nasıl gıdıyor.....
bırdy bacım nettın yaww kurupastaları yedın oncesınde muratların hazırladıklarınıda yemıstın demı
Kaptırmam güzelim , ben bu yerlere kolay gelmedimbu hafta bırdy nin yerini alırım artıkın
Şampiyon belli , bkz Papadiya'ya verdiğim gece menüsü...Çok heycanlı. Çit. Çit. Çit. Çit.
Acaba hanginiz en son sıraya yerleşeceksiniz
Çit. Çit. Çit. Çit. Çit.
Hoşgeldin cicim...Ahali nabersiniz umarım herkes iyidirbigeçmişi okiiim geliiiiim
kocamın baskın bakışları altında anca bitirdim geçmişi ben de kayınço gibi yapıp aklımdakileri yazıcam kusura kalmayın yoksam hiiç cevap yazamam..:18:
makbule cicim sunum iyi geçmiş herhalde tebrikler..ama duyduğuma göre cuma yarışmasına hile karışmış yök yaptıysa sorun yoktur unutulur gider boşver
birdy yemişin kurupastaları muratların yaptıklarını yürüycen tabiisi söylenerek..he bu arada koltuğumun hakkını vermeliyim değil mi..
iğneoyam firuzeye iyi bak kıss temizle onu kıyamam..benim bir firuzem bile yok
çiğdemim renkler rahatsız etmiyormuş neysekine yırttıkayrıcana seni 26 nisan listecibaşısı ilan ettim hayırlara vesile olur inşallah
papadiyam cee ee deyip gitmiş yine otel dolu galibah sanursam..
başkaaa varmıydı bilmem..sabah gitmeden baya bi cevaplamıştım..unuttuğum varsa kusura kalmasın gayrıı
Kizlar gelecem bi turlu olmadi pazar gunu ayvaliktan geldim bundan sonra bende burdayim kizlarrr
Bacım Muratlar Dr Ötker Wolke mi Volke mi ne ondan yapmışlar (daha doğrusu evde bakıcı var , o yapmış sağolsun) , ah anneeeem ne güzel bişeymiş o ...Önce ondan koca bi dilim , üstüne 2 tatlı-2 tuzlu kurupasta ,üstüne üzeri çikolata kaplı leblebi 8-10 adet ve enson çilek 1 top kaymaklı+bir top çikolatalı dondurma eşliğinde....Muratlar beni yaktı bacım , görüşmücem bi daha
Kaptırmam güzel , ben bu yerlere kolay gelmedim
Şampiyon belli , bkz Papadiya'ya verdiğim gece menüsü...
N'aaptın kayınço , 2 sayfa önce ne methiyeler düzmüştüm sana oysa ki
YÖK
Ah o Muratttttttt , intikammmmmm intikammmmmmmm