Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

cıss mı hatun kendine gelll oluyor canım çok yoğun olunca kolaylıklar versin rabbim

başarılar canım ama sanırım şuan sunumun bitmiştir.olsun ben başardığına eminim.çünkü işini ciddiye alıp heyecan yapanlar her daim başarılıdır.ne çok başarmak kelimesi kullandım yav
evet canım bitti teşekkür ederim yine de çok iyi dedi hoca
bir çataldan fazla yok ben şimdiden sopalıyımmm

canım yaa sen kurtulamadın şu kulaktan biran önce iyileşir inşallah üzülüyorum sana

kızlar bir sorum olacaktı malum yeşil erik çıkmış karatay teyzem ne der acep sanırım şeker yok denecek kadar az erikte bi zamanlar yüzzde doksanı da su diye duymuştum genelde diyetlerde sınırsız oluyo ama ne çok bahane buldum kendime

neyse neyse itiraf edeyim saat 2 gibi doyana kadar tavuk yedikten sonra biraz önce 250 gr yeşil eriği hüplettim yasaksa hemen zopalıyom kendimi ama çok özlemişim be çok lezzetliydi

canım yaa sen kurtulamadın şu kulaktan biran önce iyileşir inşallah üzülüyorum sana

1 ay çekiciiim böyle boşverin alıştım. Kalıcı olmasın da. Allah korusun dua edin içinizden dışınızdan Sonra da 3 ay ilaç kullancam en az o bittikten sonra da kan tahlili bide tomo çektriciiiim tahlillere göre devam ya da tamam. Sonra da b vit kullancam ole işte Alışın şekerler ben alıştım. Allah beterinden korusun. Çok şükür yine de.

amin canım amin bidaha gelmemek üzere geçer inşallah

Yok canım. 1 kase yenebiliyor. Çilek gibi aynı. Glisemik indeksi 40 gibi bişeydi yanılmıyorsam. Sabah saatlerinde ya da en geç öğlen yersen bişey olmaz nolcek

aklıma gelmişken bi itirafta daha bulunayım annemin baskül yanlışmış sanırım haksız yere birinci oldum yane bide bütün tebrik ve takdirleri kabul ettim bugün bi tartıldım yani hiç kaçamak yapmadığım için kilo alcemi sanmıyorum ama 65.6 çıktı ayyy kızlar çok utanıyorum :18::18:

İnnnşallaah

Komik kadın ama Vardır her mahalleden öyle tipler

Bu arada az önce bu halimle Leslie 1 mil yaptım
tebrik takdir bravos bende bugün okula giderken 20 dk gelirken 20 dk ,(bi kaç durak önce indim ) ve biraz önce elimde eriklerle yine 20 dk yürüdüm

Yok canım. 1 kase yenebiliyor. Çilek gibi aynı. Glisemik indeksi 40 gibi bişeydi yanılmıyorsam. Sabah saatlerinde ya da en geç öğlen yersen bişey olmaz nolcek

Art niyetle yapmadın ya kız Utancak ne var bunda

tebrik takdir bravos bende bugün okula giderken 20 dk gelirken 20 dk ,(bi kaç durak önce indim ) ve biraz önce elimde eriklerle yine 20 dk yürüdüm

Spor şart anacım. Sana da tebriks takdirs bravosss

kocamın baskın bakışları altında anca bitirdim geçmişi ben de kayınço gibi yapıp aklımdakileri yazıcam kusura kalmayın yoksam hiiç cevap yazamam..:18:
makbule cicim sunum iyi geçmiş herhalde tebrikler..ama duyduğuma göre cuma yarışmasına hile karışmış yök yaptıysa sorun yoktur unutulur gider boşver

birdy yemişin kurupastaları muratların yaptıklarını yürüycen tabiisi söylenerek..he bu arada koltuğumun hakkını vermeliyim değil mi..

iğneoyam firuzeye iyi bak kıss temizle onu kıyamam..benim bir firuzem bile yok

çiğdemim renkler rahatsız etmiyormuş neysekine yırttıkayrıcana seni 26 nisan listecibaşısı ilan ettim hayırlara vesile olur inşallah

papadiyam cee ee deyip gitmiş yine otel dolu galiba sanursam..

başkaaa varmıydı bilmem..sabah gitmeden baya bi cevaplamıştım..unuttuğum varsa kusura kalmasın gayrıı

Ne çektin be çiğdem. Ama sende haklısın nabıcan

Bacım Muratlar Dr Ötker Wolke mi Volke mi ne ondan yapmışlar (daha doğrusu evde bakıcı var , o yapmış sağolsun) , ah anneeeem ne güzel bişeymiş o ...Önce ondan koca bi dilim , üstüne 2 tatlı-2 tuzlu kurupasta ,üstüne üzeri çikolata kaplı leblebi 8-10 adet ve enson çilek 1 top kaymaklı+bir top çikolatalı dondurma eşliğinde....Muratlar beni yaktı bacım , görüşmücem bi daha
bu hafta bırdy nin yerini alırım artıkın
Kaptırmam güzelim , ben bu yerlere kolay gelmedim
Çok heycanlı. Çit. Çit. Çit. Çit.

Acaba hanginiz en son sıraya yerleşeceksiniz

Çit. Çit. Çit. Çit. Çit.
Şampiyon belli , bkz Papadiya'ya verdiğim gece menüsü...
Ahali nabersiniz umarım herkes iyidir bigeçmişi okiiim geliiiiim
Hoşgeldin cicim...

N'aaptın kayınço , 2 sayfa önce ne methiyeler düzmüştüm sana oysa ki
YÖK
Ah o Muratttttttt , intikammmmmm intikammmmmmmm

Son düzenleme:
Kizlar gelecem bi turlu olmadi pazar gunu ayvaliktan geldim bundan sonra bende burdayim kizlarrr

güleryüzüm hoşgeldin canım..bebişlerle tabii yoğun olursun ..Allah yardım etsin..yeni topik hepimiz içün yeni bir başlangıç olsun inşallah

muratlara gitmeyi yasaklıyom sana kayınçon ve mıhtarın olarak

sende de bi koltuk sevdası görüyom bacım..benden sonra seçimlere katıl istersen

YÖK tabii yoksa Makbulenin suçu ne..

çok fazla yalaka gördüm seni listede bi değişiklik bekleme benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…