Herkese selamlar , sevgiler ,
Nasılsınız güzeller ?
Akşam malumunuz "bi arkadaşlar"a (hah bayılıyorum buna da ..."bi arkadaşlar" ... Muratlara gittik esasen de ... )
gittik ya , o "bi arkadaşlar" da bi sürü şey hazırlamışlar ya , biz de elimiz boş gitmeyelim diye kuru pasta almıştık ya , ben de gece gece hepsini bi güzel yedim ya , sonra gece saat 1 civarı o soğukta aşağıda yürüdüm ya .....Aptal Birdy , böyle yutarsan herşeyi olacağı buydu diye diye yürüdüm....Neyse , gecem böyle geçti.
Sabah da pazara gittik.Kış gelmiş , o soğukta alelacele bişeyler aldık-geldik.Dün muhabbeti dönmüştü , balık aldık biraz , dondurucuya atılmak üzere...
İşte benden haberler böyle ...Geçmiş çok birikmiş gene.Hızlıca gözattım.Aklımda kalanlar ;
- Öylesarhoşolsamkiiiii ; Hayatım , ilaç ismi çok ama çok sağol.Derhal not ettik ve inceledik , alıcaz bu hafta içinde.Minimum 6 ay kullanmak lazım diyosun , hiç problem diiil , inşallah iyi gelsin de...Ben de kocam da sürekli B complex ve B12 desteği kullanıyoruz gerçi ama çok başka etken maddeler de varmış bu ilacın içinde , inşallah hepsi topyekün birlik olup iyileştirirler , biz de sana ömür boyu dua ederiz ..
- Çiğdem ; Kulağın nasıl oldu hayatım , dünyevi seslere biraz daha tahammül gösterebiliyosundur umarım...
- Makbule ; Sunumun iyi geçmiştir inşallah...
Yaaa ben yaşlandım valla , bu kadar kalmış aklımda.
Haaa bi de Filiztoprak arkadaşım ve senin gibi dışlanmaktan şikayetçi olan diğer arkadaşlarım ; Arkadaşlar böyle bişey yok ki , niçün böyle bir hissiyat içine girdiniz? Sonuçta muhabbeti cep telefonuyla yapmıyoruz ki ...İşte burda tüm üyelere açık bi şekilde muhabbet ediyoruz.Muhabbet ettiğimiz de geyik alt tarafı...Böyle kendinizi kötü hissedecek ne var? Siz de katılın muhabbete...Bi de kendimle ilgili olarak şu var ; 1 gün topiğe gelmiyorum 15 sayfa birikiyo.Çoğunlukla bunları tek tek okuyacak sabrım olmuyo dolayısıyle de herkesin her yazdığına da cevap yazamıyorum.Tabe bu konuda Sersum'un hakkını teslim etmek lazım.Kız topiğe 5 gün gelmese ve 50 sayfa birikse bile hepsini tek tek okuyup cevaplıyo , ama tabe muhtar olmanın da bi takım sorumlulukları var de mi Sersumum , o kadar külfeti olacak artık bu muhtarlık makamının
Sonuçta dışlamak yok-dışlanmak yok , rahat olun ve salın kendinizi
He kızlar bu arada akşamki tıkınma performansım neticesinde bu hafta da koltuğumu koruyacağımın sinyallerini veriyorum