- 19 Aralık 2012
- 1.765
- 206
Bıraktım şekerim çok şükür ama sen bana sor ne zor be yav,çocuk huysuzlukta everest yaptı. Bu arada ben bu nedenle hızla kilo almışım sanırım,çocuk emerken bu kadar çabık gelmiyordu kilocuklar
ficanscım çok geçmiş olsun canım
merhaba bu leslie olayı nedir .. forum sayfalarını bugün keşfettim ve bir hayli okudum .. spor için leslie yazmış birkaç arkadaş ama ne olduğunu bulamadım :) yardımcı olurmusunuz ?
leslie sansone - YouTube
Bu sayfaya göz atarsanız ordaki spor videolarını göreceksiniz. Dışarıda spor yapma imkanı olmayanların evde yapabilecekleri spor videoları
hmm... teşekkür ederim..
Rica ederim. Tavsiye ederim. Bizzat bende yapıyorum çünkü. İnsan bazen çıkmak istemez ya birebir. Sırtınızdan ter akacağına eminim. Artırarak başlayın. Hem vucut aşırı su toplamamış olur
Ben de ilk kez bugün leslie yapmayı düşünüyorum, öğlen yemeğinde cıss yedim de,e malum dışarı da çıkıp yürüyemiyorum, hangisini yapsam 3 mil mi, 5 mil mi:44:
selam canlar..bu saatlerde pek kimse olmuyor ama olsun
anacağıma geldim hemen yediklerimi sayayuım
sabah;
peynir
yeşil zeytin
domates salatalık
fıstık
kaşarlı menemen
akşam;
anne menüsü olacak daha bilmiyorum
öyle sarhoşolsamki bacım karatay teyzemin bütün kitaplarını hatmettim canım ya..
okuduktan sonra başladım zaten karataya ama gel görelim ki benim metabolizma triglesridlerim benimle kafa yapıyor anlaşılan
ama ben onların hakkından gelicem
Normalde ne kadar spor yapıyordun canım. 5 mil 1 saat 10 dakika falan sürüyor. 3 mil yaklaşık 45 dakika falan. Normalde kaç saat spor yapıyorsan ona göre düşünüp aynısını yap her mil 15 dakika falan yaklaşık olarak öyle düşün.
Kizlar gelecem bi turlu olmadi pazar gunu ayvaliktan geldim bundan sonra bende burdayim kizlarrr
Ben geldim.Az önce öğlen yemeğimi yedim
7 tane ızgara köfte
1 tabak salata
2 bardak ayran
3 tane acı sivri biber (çooookkkk acıydı kulaklarım uğuldadı ateş bastı beni imdatttt)
napim acıyı çok seviyorum
Akşama da
1 tabak toprak güveçte pişmiş güveç yemeği
salata
cacık
Kızlar burası çok fena.Bir yağmur yağıyor sağanak hava buz yükseklere kar yağmış dondum resmen inşallah grip olmam kendinize iyi bakın sağlıcakla....
Yürüyüşe çıktığımda 1 saatten önce eve gelmiyorum ve de tempolu oluyor, 5 mili bir deneyeyim
Sen nasıl oldun , daha iyisindir umarım
Selam kızlar hepinize
Bugünkü menülerim
Sabah klasik Karatay kahvaltısı, ilacım ve omega 3
Öğlen kuşbaşı etli alinazik ve çayın yanında 1 dilim börek:18:ve 1 kurabiye:18:
Onlar da düzelir inşallah,ilaç düzenin niye olmadı, saatinde mi içemiyorsun, vertigo için biri varda, diğer şikayetler için nasıldır onu bilememAllah korusun canım, ihmal etme sakınİç güveysinden hallice. Buna da şükür. Baslar düzeldi. Tizlere hassasım şimdilik birde uğuldama devam. Bi kere başladı mı 1 aydan önce düzelmiyor canım zaten yaİlaç düzenimi oturtamadım. Şimdi başka bir yöntem deneyeceğim. Sonra inşallah yoluna girecek ve ben kesinlikle bu tedaviyi tam yapıcam bu kez. Vazgeçmeyeceğim. Bir de Ankaraya gidince tomografi çekilmeyi düşünüyorum. Adam akıllı bir de kbb ci bulmam gerekiyor tabi. Bu hastalık ciddi duyma kayıplarını kalıcılaştırabiliyormuş. İhmale gelmez. Allah korusun.
Yetmez mi , tam karataylık bir yemek ama işte oldu bi kere , tam çantalık oldu,başka zaman dönüp bakmıyorum bile ama ev ahalisine yapmıştım taze taze, benim acil spor yapmam lazımNiye yedin he niye niyeeeeNeyine yetmedi ali nazik Mis gibi yemek Ben de mi omegaya başlasam ki ya Kilo vermem hızlansın gari :26:
Afiyet olsun
Teremm omega 3 alıyor musun, eğer almıyorsan mutlaka başla derim, duraklamayı daha çabuk atlatabilirsin
Yetmez mi , tam karataylık bir yemek ama işte oldu bi kere , tam çantalık oldu,başka zaman dönüp bakmıyorum bile ama ev ahalisine yapmıştım taze taze, benim acil spor yapmam lazım
Omegayı başla bence de
Onlar da düzelir inşallah,ilaç düzenin niye olmadı, saatinde mi içemiyorsun, vertigo için biri varda, diğer şikayetler için nasıldır onu bilememAllah korusun canım, ihmal etme sakın
çiğdem bacım kulağından çok çektin anacım acil şifalar diliyorum sana
ficansım yok bacım ya omega 3 almadım bana özelden kullandığın omega varsa markasını söyleyebilirmisin bu akşam
alayım ama kocama almayayım o çok veriyor
çiğdem bacım kulağından çok çektin anacım acil şifalar diliyorum sana