Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sabah 10:00 İlaç için

1/2 kk peynir
1/2 dilim ekmek normalde cıs

Öğle 14:00

1 kk beyaz peynir
8 zeytin
2 haşlanmış yumurta
1 domates
1/2 çay bardağı ceviz içi

Akşam 19:00

1 tabak Kurutulmuş fasülye yemeği
1 su bardağı yoğurt

Gün içinde 2 lt su + 4 fincan yeşil çay. (Ödemim var şuan o yüzden içiyorumm.)

merhaba bu leslie olayı nedir .. forum sayfalarını bugün keşfettim ve bir hayli okudum .. spor için leslie yazmış birkaç arkadaş ama ne olduğunu bulamadım :) yardımcı olurmusunuz ?

Sağol Bruxelles cim, sana da Allah kolaylık versin, ama büyüdüklerinde de geriye dönüp zaman nasıl geçmiş diyoruz, Allah sağlık versin

merhaba bu leslie olayı nedir .. forum sayfalarını bugün keşfettim ve bir hayli okudum .. spor için leslie yazmış birkaç arkadaş ama ne olduğunu bulamadım :) yardımcı olurmusunuz ?

leslie sansone - YouTube

Bu sayfaya göz atarsanız ordaki spor videolarını göreceksiniz. Dışarıda spor yapma imkanı olmayanların evde yapabilecekleri spor videoları

selam canlar..bu saatlerde pek kimse olmuyor ama olsun
anacağıma geldim hemen yediklerimi sayayuım

sabah;
peynir
yeşil zeytin
domates salatalık
fıstık
kaşarlı menemen

akşam;
anne menüsü olacak daha bilmiyorum

öyle sarhoşolsamki bacım karatay teyzemin bütün kitaplarını hatmettim canım ya..
okuduktan sonra başladım zaten karataya ama gel görelim ki benim metabolizma triglesridlerim benimle kafa yapıyor anlaşılan

ama ben onların hakkından gelicem

hmm... teşekkür ederim..

Rica ederim. Tavsiye ederim. Bizzat bende yapıyorum çünkü. İnsan bazen çıkmak istemez ya birebir. Sırtınızdan ter akacağına eminim. Artırarak başlayın. Hem vucut aşırı su toplamamış olur

Rica ederim. Tavsiye ederim. Bizzat bende yapıyorum çünkü. İnsan bazen çıkmak istemez ya birebir. Sırtınızdan ter akacağına eminim. Artırarak başlayın. Hem vucut aşırı su toplamamış olur

Ben de ilk kez bugün leslie yapmayı düşünüyorum, öğlen yemeğinde cıss yedim de,e malum dışarı da çıkıp yürüyemiyorum, hangisini yapsam 3 mil mi, 5 mil mi:44:

Ben de ilk kez bugün leslie yapmayı düşünüyorum, öğlen yemeğinde cıss yedim de,e malum dışarı da çıkıp yürüyemiyorum, hangisini yapsam 3 mil mi, 5 mil mi:44:

Normalde ne kadar spor yapıyordun canım. 5 mil 1 saat 10 dakika falan sürüyor. 3 mil yaklaşık 45 dakika falan. Normalde kaç saat spor yapıyorsan ona göre düşünüp aynısını yap her mil 15 dakika falan yaklaşık olarak öyle düşün.

Afiyet olsun

Teremm omega 3 alıyor musun, eğer almıyorsan mutlaka başla derim, duraklamayı daha çabuk atlatabilirsin

Yürüyüşe çıktığımda 1 saatten önce eve gelmiyorum ve de tempolu oluyor, 5 mili bir deneyeyim

Sen nasıl oldun , daha iyisindir umarım

Kizlar gelecem bi turlu olmadi pazar gunu ayvaliktan geldim bundan sonra bende burdayim kizlarrr

Hoşgeldin güleryüz, bebişler de iyidir inşallah

Ben de sonradan olma acıcıyım, eskiden hiç sevmezdim, şimdi dozunu giderek arttırıyorum

Selam kızlar hepinize

Bugünkü menülerim

Sabah klasik Karatay kahvaltısı, ilacım ve omega 3

Öğlen kuşbaşı etli alinazik ve çayın yanında 1 dilim börek:18:ve 1 kurabiye:18:

Yürüyüşe çıktığımda 1 saatten önce eve gelmiyorum ve de tempolu oluyor, 5 mili bir deneyeyim

Sen nasıl oldun , daha iyisindir umarım

İç güveysinden hallice. Buna da şükür. Baslar düzeldi. Tizlere hassasım şimdilik birde uğuldama devam. Bi kere başladı mı 1 aydan önce düzelmiyor canım zaten ya İlaç düzenimi oturtamadım. Şimdi başka bir yöntem deneyeceğim. Sonra inşallah yoluna girecek ve ben kesinlikle bu tedaviyi tam yapıcam bu kez. Vazgeçmeyeceğim. Bir de Ankaraya gidince tomografi çekilmeyi düşünüyorum. Adam akıllı bir de kbb ci bulmam gerekiyor tabi. Bu hastalık ciddi duyma kayıplarını kalıcılaştırabiliyormuş. İhmale gelmez. Allah korusun.

Selam kızlar hepinize

Bugünkü menülerim

Sabah klasik Karatay kahvaltısı, ilacım ve omega 3

Öğlen kuşbaşı etli alinazik ve çayın yanında 1 dilim börek:18:ve 1 kurabiye:18:

Niye yedin he niye niyeeee Neyine yetmedi ali nazik Mis gibi yemek

Ben de mi omegaya başlasam ki ya Kilo vermem hızlansın gari :26:

Onlar da düzelir inşallah,ilaç düzenin niye olmadı, saatinde mi içemiyorsun, vertigo için biri varda, diğer şikayetler için nasıldır onu bilememAllah korusun canım, ihmal etme sakın

Niye yedin he niye niyeeee Neyine yetmedi ali nazik Mis gibi yemek Ben de mi omegaya başlasam ki ya Kilo vermem hızlansın gari :26:
Yetmez mi , tam karataylık bir yemek ama işte oldu bi kere , tam çantalık oldu,başka zaman dönüp bakmıyorum bile ama ev ahalisine yapmıştım taze taze, benim acil spor yapmam lazım

Omegayı başla bence de

Son düzenleme:
Afiyet olsun

Teremm omega 3 alıyor musun, eğer almıyorsan mutlaka başla derim, duraklamayı daha çabuk atlatabilirsin
ficansım yok bacım ya omega 3 almadım bana özelden kullandığın omega varsa markasını söyleyebilirmisin bu akşam
alayım ama kocama almayayım o çok veriyor

çiğdem bacım kulağından çok çektin anacım acil şifalar diliyorum sana

Yetmez mi , tam karataylık bir yemek ama işte oldu bi kere , tam çantalık oldu,başka zaman dönüp bakmıyorum bile ama ev ahalisine yapmıştım taze taze, benim acil spor yapmam lazım

Omegayı başla bence de

Tamam ya bende bi dahiliye kbb filan yapmam lazım aslında :18: Baya uzun bir süre oldu kan tahlili bile yaptırmıyorum.

Koş spora kooooşşş

Onlar da düzelir inşallah,ilaç düzenin niye olmadı, saatinde mi içemiyorsun, vertigo için biri varda, diğer şikayetler için nasıldır onu bilememAllah korusun canım, ihmal etme sakın

Yooook akıllandım artık. Yapmiiciim.

çiğdem bacım kulağından çok çektin anacım acil şifalar diliyorum sana

Ah ah sorma çok çektim gerçekten Sağol daha 1 ay sürecek bu dönem. Alışın artık

Teremm DHA ve EPA oranı yüksek olanları alın diyor hoca, onun tavsiyesi EFA S 1200 ya da SOLGAR omega3 900, bunlar biraz tuzlu fiyatları,biz genelde Topikçek marincap alıyoruz, günlük 2-3 gram almak gerekiyor, marincapın 500 lük olanından 4 ya da 6 adet içiyoruz günde, marincapın 750 ilk olanı da var, ondan da alabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…