Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkurler ,kasmıyorum da daha tam havaya gıremedım :)
verdiğin kilolara bayıldım ne kadar sürede verdin acab merak ettim
canım bende buraya katılalı 1 ay oldu ama bende ayak uyduramadım herkez birbiriyle kaynaşmış bizi arlarına almıyorlar gibi geliyo banada bize pek bşey yazmıyorlar sadece beğeniyorlar napim bende yorumları okuyorum kendi başıma takılıyormuşum gibi geliyor
herhalde ayak uyduramıyoz olsun be yaa
Eki Görüntüle 686691
amma çok yazmışınız beyaa oku oku anca geldim..menümü paylaşıp cevapları yazayım..
havanın kapalı oluşu içimi daralttı..sıkıldım nedensiz..
Sabah baskül - lerde görülünce çok hoşuma gitti .bundan bôyle saat 15-16 gibi yemek faslını kapatmak gerekiyormuş.bulgurada pirincede hayır.şişiriyormuş.sonracığıma zaten kilolar gidiyormuş..
Sabah menüm
3adet domates
2 salatalık
2 rafadan yumurta
Peynir
Sarmısak bizde yöresl
Nane
2adet nane
Selam kızlar, geçmişi okudum biraz merakım gitti sonrama dün uyumadım yürüşe çıkım, akşam yourtlu brokoli salatası ve 1 muz yedim ucuz atlattığımı düşünüyorum
bu akşam sipor günü
öğlene kuru fasülye, yoğurt ve kendi yaptığım turşum var
akşam da aynı olabilir ya da bir çorba yaparım bilmiyrum
herkese kolaay gelsin öps, ben kaçars
Kizlar gelecem bi turlu olmadi pazar gunu ayvaliktan geldim bundan sonra bende burdayim kizlarrr
teşekkürler canım çok iyi dedi hoca
amiiiiinn
canım o kaçamakların devami geliyor dur demek lazım kilo vermeyi de kötü etkiliyor tecrübeyle sabittir canı sıkkın olunca insan hep bişiler arıyo mutfakta zaten canımız sıkıldığında iştahımız kesilse zayıf olurduk genel de öyle
proteini tek geçerim en azından karnın doyuyor bi de ben protein severim galiba ayran detoksunda aç bi şişlik oluyor
oleeeyyy ilk defa liste yapıyorum
hoşgeldinnnn
selam canlar..bu saatlerde pek kimse olmuyor ama olsun
anacağıma geldim hemen yediklerimi sayayuım
sabah;
peynir
yeşil zeytin
domates salatalık
fıstık
kaşarlı menemen
akşam;
anne menüsü olacak daha bilmiyorum
öyle sarhoşolsamki bacım karatay teyzemin bütün kitaplarını hatmettim canım ya..
okuduktan sonra başladım zaten karataya ama gel görelim ki benim metabolizma triglesridlerim benimle kafa yapıyor anlaşılan
ama ben onların hakkından gelicem
Valla bende baştan mrincap aldın sonra epa sını 2 gr a tamamlıcam diye 5-6 tane içince öğk oldum ve baktım aynı hesaba geliyor sırayla birçok markayı denedikten sonra şimdi Solgar 950yi (65 yerine 55 e aldım) günde 3 (unutmazsam tabii) alıyorum.Teremm DHA ve EPA oranı yüksek olanları alın diyor hoca, onun tavsiyesi EFA S 1200 ya da SOLGAR omega3 900, bunlar biraz tuzlu fiyatları,biz genelde Topikçek marincap alıyoruz, günlük 2-3 gram almak gerekiyor, marincapın 500 lük olanından 4 ya da 6 adet içiyoruz günde, marincapın 750 ilk olanı da var, ondan da alabilirsin
Canım nasılsın, dün gelmişsin, ilaç ismini ben de kaydettim teşekkürler
1 ay çekiciiim böyle boşverin alıştım. Kalıcı olmasın da. Allah korusun dua edin içinizden dışınızdan Sonra da 3 ay ilaç kullancam en az o bittikten sonra da kan tahlili bide tomo çektriciiiim tahlillere göre devam ya da tamam. Sonra da b vit kullancam ole işte Alışın şekerler ben alıştım. Allah beterinden korusun. Çok şükür yine de.
aklıma gelmişken bi itirafta daha bulunayım annemin baskül yanlışmış sanırım haksız yere birinci oldum yane bide bütün tebrik ve takdirleri kabul ettim bugün bi tartıldım yani hiç kaçamak yapmadığım için kilo alcemi sanmıyorum ama 65.6 çıktı ayyy kızlar çok utanıyorum :18::18:
hoşgeldiinnn...
ben ne yaptim ya demin cok pismanim ama ne yapayim gideyim anoreksiyalar gibi kussammi acaba o kadar yanii uzgunum
butun gun ne guzeldi oysaki
guzel guzel karatay kahvaltisi yaptim
arada 1 ayran
aksam eve geldim
yogurtlu corba ve salata yiyip kalktim
10 dakika sonra oglum elinde bir gofret getirdi anne sen de ye luffen dedi dayanamadim bir isirik alayim dedim ondan sonra 1 gofret ve 2 kucuk cikolata ve cubuk kraker tuuu bana utaniyorum...uzgunum,cok pismanim,,,,
Meydanı bana bırakmıştınız bende coştum
Nedeni hava işte anacım, bugün herkes aynı sebepten keyifsiz
Hoşş bulduuummmm canım günün nasıl geçti
Bacım Muratlar Dr Ötker Wolke mi Volke mi ne ondan yapmışlar (daha doğrusu evde bakıcı var , o yapmış sağolsun) , ah anneeeem ne güzel bişeymiş o ...Önce ondan koca bi dilim , üstüne 2 tatlı-2 tuzlu kurupasta ,üstüne üzeri çikolata kaplı leblebi 8-10 adet ve enson çilek 1 top kaymaklı+bir top çikolatalı dondurma eşliğinde....Muratlar beni yaktı bacım , görüşmücem bi daha
Kim len bu muratlar ,kim seni kötü yola düşürenler söle bi güzel çantalıyalım
Kaptırmam güzelim , ben bu yerlere kolay gelmedim
demi ama
Şampiyon belli , bkz Papadiya'ya verdiğim gece menüsü...
Kesiiin
Hoşgeldin cicim...
Hoşbuldum canikom
N'aaptın kayınço , 2 sayfa önce ne methiyeler düzmüştüm sana oysa ki
YÖK
Ah o Muratttttttt , intikammmmmm intikammmmmmmm
muratlara gitmeyi yasaklıyom sana kayınçon ve mıhtarın olarak
sende de bi koltuk sevdası görüyom bacım..benden sonra seçimlere katıl istersen
YÖK tabii yoksa Makbulenin suçu ne..
çok fazla yalaka gördüm seni listede bi değişiklik bekleme benden
Iyi akşamlar arkadaşlar :) bir sorum olacak. Ben akşam yemeğinde; bir tabak barbunya, bir tabak limonlu zeytinyağlı domates,bir kase keten tohumlu yoğurt 2 gün kurusu ve iki avuç kadar fındık yedim. Çok mu olmuş sizce de? Böyle bir suçluluk hissi içerisindeyim de...
ben ne yaptim ya demin cok pismanim ama ne yapayim gideyim anoreksiyalar gibi kussammi acaba o kadar yanii uzgunum
arada 1 ayran
aksam eve geldim
10 dakika sonra oglum elinde bir gofret getirdi anne sen de ye luffen dedi dayanamadim bir isirik alayim dedim ondan sonra 1 gofret ve 2 kucuk cikolata ve cubuk kraker tuuu bana utaniyorum...uzgunum,cok pismanim,,,,
Iyi akşamlar arkadaşlar :) bir sorum olacak. Ben akşam yemeğinde; bir tabak barbunya, bir tabak limonlu zeytinyağlı domates,bir kase keten tohumlu yoğurt 2 gün kurusu ve iki avuç kadar fındık yedim. Çok mu olmuş sizce de? Böyle bir suçluluk hissi içerisindeyim de...
canım valla kasıtlı bişi yok bende görünce hayalkırıklığı yaşadımkocamın baskın bakışları altında anca bitirdim geçmişi ben de kayınço gibi yapıp aklımdakileri yazıcam kusura kalmayın yoksam hiiç cevap yazamam..:18:
makbule cicim sunum iyi geçmiş herhalde tebrikler..ama duyduğuma göre cuma yarışmasına hile karışmış yök yaptıysa sorun yoktur unutulur gider boşver
birdy yemişin kurupastaları muratların yaptıklarını yürüycen tabiisi söylenerek..he bu arada koltuğumun hakkını vermeliyim değil mi..
iğneoyam firuzeye iyi bak kıss temizle onu kıyamam..benim bir firuzem bile yok
çiğdemim renkler rahatsız etmiyormuş neysekine yırttıkayrıcana seni 26 nisan listecibaşısı ilan ettim hayırlara vesile olur inşallah
papadiyam cee ee deyip gitmiş yine otel dolu galiba sanursam..
başkaaa varmıydı bilmem..sabah gitmeden baya bi cevaplamıştım..unuttuğum varsa kusura kalmasın gayrıı
aman allahım canım ben senin yerini nasıl kapayım yok ki bi muratlar yakında bence de sen o muratla görüşme
Bacım Muratlar Dr Ötker Wolke mi Volke mi ne ondan yapmışlar (daha doğrusu evde bakıcı var , o yapmış sağolsun) , ah anneeeem ne güzel bişeymiş o ...Önce ondan koca bi dilim , üstüne 2 tatlı-2 tuzlu kurupasta ,üstüne üzeri çikolata kaplı leblebi 8-10 adet ve enson çilek 1 top kaymaklı+bir top çikolatalı dondurma eşliğinde....Muratlar beni yaktı bacım , görüşmücem bi daha
Kaptırmam güzelim , ben bu yerlere kolay gelmedim
Şampiyon belli , bkz Papadiya'ya verdiğim gece menüsü...
Hoşgeldin cicim...
N'aaptın kayınço , 2 sayfa önce ne methiyeler düzmüştüm sana oysa ki
YÖK
Ah o Muratttttttt , intikammmmmm intikammmmmmmm
çok heyecanlı di mi ahhh yaktın beni anne ya şimdi kadına baskülün eksik tartıyor desem çok üzülecek en iyisi hiç söylememk 1 klo eksik bilsin kendini nolcek sankiÇok heycanlı. Çit. Çit. Çit. Çit.
Acaba hanginiz en son sıraya yerleşeceksiniz
Çit. Çit. Çit. Çit. Çit.
bence de bence de YÖKmuratlara gitmeyi yasaklıyom sana kayınçon ve mıhtarın olarak
sende de bi koltuk sevdası görüyom bacım..benden sonra seçimlere katıl istersen
YÖK tabii yoksa Makbulenin suçu ne..
çok fazla yalaka gördüm seni listede bi değişiklik bekleme benden
canım olmuş artık bu kadar üzme kendini hemen zipora koş erit yediklerini yarında dikkat et telafi edersin yerleşmedenben ne yaptim ya demin cok pismanim ama ne yapayim gideyim anoreksiyalar gibi kussammi acaba o kadar yanii uzgunum
arada 1 ayran
aksam eve geldim
benim ergenyus çıldırttı beni ..
aylığını verdim(artık sorumluluk alsın aylık vereyim hergün vermektense dedim.) vermez olaydım git hepsiyle stardoll diye bi oyunun aylık aboneliğini al..babası da diyor artık sana hiç para yok 1 ay ..sen dersen: o parayı ister 1 ayda ister 1 günde harca diye senden yüz bulur harcar işte..mesele paranın miktarı değil elbet 50 tl hafta içi için hafta sonu bize ait....ama çıldırmamak elde değil sen git 1 saatte bitir..eşimde bende zor sabrettik üstüne atlamamak için..zaten her ay D&R dan istediği kitabı dergiyi alırım..o 50 tl de işte arkadaşlarıyla bişeyler alırsa sorumluluğunu bilsin diyeydi..haaahh bildi çok bildii
iyi yapmışın bebişim..
evet evet havadan dı neyse ki geçtii
yukarı da sonunu anlattım..işyeri sakindi çok şükür..
öylesarhoşolsamkiii canım tşk ederim valla çok uzun yazmışsın bende alıntı yapmadım o yüzden üşengeçlik yani
Kızlar ben kaçar hepinize bol leptinler
canım çok hoşsun yaa valla gülmekten öldüm kıss nerde yok canım ben almıım sen bana 40 lı kilolara nasıl düşülür onu öğretSersumum ben bulunduğum yerden memnunum muhtarım , benimki bazı arkadaşlarınki gibi şaibeli değil bilakis bileğimin hakkıyla kazandığım tertemiz bir birincilik Ve yerimi korumak için ne kadar fedakarlıklar yaptığımı , istemediğim halde bazı arkadaşlara (Ahhhh Murat Ahhhh) gece oturmalarına gidip o değirmen taşı büyüklüğündeki kek dilimlerini minnacık ağzımdan içeri tıkmak için ne zorluklar yaşadığımı bir ben bir Allah bilir...İstikrarı korumanın bedeli ağırdır ama gece yastığa başımı koyduğumda içimin huzurlu olması benim için yeterlidir muhtarım...
Makbule eğer yukarıdaki fedakarlıklar için hazırım diyorsan haftada 1,5 kilo alabilmenin 10 altın kuralını öğretebilirim , sonuçta gençlerin önünü açmak lazım 10 altın kuralı layıkıyla öğrendiğin zaman da ödül olarak seni Muratlarla tanıştıriciiimmm
slm kızlar bu aralar kendıme hakım olamıyorum kacamak üstune kacamak yapıyorum ...
ama karataya baslayalı yeme alıskanlıgım baya degıstı bu cok guzel bısey mesela ekmegı hıc aramıyorum artık eskıden mumkun degıldı ekmeksız yemege oturmam sekerı hayatımdan tmm sıldım sayılır zaten cayı sekersız ıcıyordum artık kahveyıde sekersız ıcmeye basladım bu cok guzle bısey tatlıda cok aramıyorum ama arada dayanamamıyorum kacamak yapıyorum (okadarda olsun dımı )
bu aralar bıraz sıkıntılarım vardı kafam doluydu oyuzden pek dıkkat edemedım sıkıntıdan kendımı yemege verdım gıbı bısey oldu fastfood turu cok yedım .yaz gelıyor topralama zamanı geldı bıde son zamnlar cok guzle tepkıler alıyorum zayıfladıgıma daır buda benı cok mutlu edıo cok hareketsızım hareket yapmam sart bıturlu zamanım olmuyor ısyerınde devamlı oturuyorum masa basındayım belkı bunun yuzunden bagırsaklarım cok tembel eger hareketı arttırırsam hersey daha guzel olcak kılo verımım dahada artacak..
bayadır duzenlı bıldırımde vermıyordum hep kacamaklatım uzunden cunku yuzkızartacak seylerı yazmak ıstemedım
bugun sabah kk kahvaltısı yaptım
bırazdan form cayımı ıcecem
oglen ızgara turu bısyeler yerım belkı
aksam kayınvalıdem yemege cagırdı lahmacun yapacakmıs sımdı yemesem ayıp olur ama cok az bol yesıllıklı ayranla yerım
yarın ayran dekosu yapmayı dusunuyorum ıkı gun bıraz nefsımım terbıyeye ıhtıyacı var belkı yola gırerım
Kizlar gelecem bi turlu olmadi pazar gunu ayvaliktan geldim bundan sonra bende burdayim kizlarrr