Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Fakir bi senmisin kıss, burda extradan menopozlu fukara var
gönlümüz zengin fukara olsak ne beee...benim de yakındır bacım yaş 43 olcak ekimde
onun sırrı ev komple tadilat oldu 3-4 aydır sürekli koşturuyor..sergiye hazırlanıyor..gerisini de o anlatsın garii[/I][/B][/SIZE][/COLOR]
anlatmış sağolsun canım benim
O da var o daaaaaa hepsi birarada çok şiddetli geçiriyorum hemde :18:
çok geçmiş olsun canım çabuk geçer inşallah

nerden bildin kıss çatalkarayım sahidençok güzel özetlemişsin canım eline koluna sağlıktüm tespitlerine imzamı atıyorum:13:sevmekle başlar herşey..böyle bi şiir vardı da unuttum şimdi...Allah senin de dileklerini gerçek etsin tatlım,sonuna kadar hakettiğine tüm kalbimle inanıyorumm.
hoşgeldin canım,birlikte verip kurtulalım inşallahzira bıktık gaarrii

Bir çokomel nedir ki ...
Ben bugün ; 2 dilim börek , 3 tane un kurabiyesi ve 1 adet gözleme yedim.Tabii ki yemek haricinde yedim bunları , yani ayrıca 3 öğünümü de yaptım....Tanrı beni affetsin

ben de oyle dusunerek yedim nedir ki diye? bir egzersizle hepsi gider sanırım :)

valla ben de oyle olacagını umuyorum..:) oyle olsun lutfen zira pek halim yok gibi . yarın iş var.
bu leslie'nin egzersizleri ile ne kadar gidiyor? Kalori olarak genel anlamda br suru cesiti var gerçi:)

offf evet yarın pazartesi yine..ben öğlen gidicem neyse ki
ben 2 mil yapıyorum mesela 32-34 dk 3.5 km ye yakın oluyor..yetiyor bana..kalori hesaplamadım..:44:

Merhaba kizlar medeniyetten uzagim anacim yazamiyorum sizlere de pc hala serviste.esimin teli carptim.bugun ku menum
Sabah Karatay kahvaltı tabagi
Oglen bir kase corba
Aksam çorba kuru fasulye ayran
Ya kizlar medine hurmasi yiyebilirmyz
Bide ben cok yavas kilo vermeye başladım. Esimle birlikte bsladik o 7 kg verdi.ben niye veremiyorum bu adam beni sinir etti:)

bişi olmaz o kadarcıktan onun kendine hayrı yokmuş canım

sorma canim kac oldugunu bende bilmiyorum. neyse biridy buldu sebebini dun benim icime canavar kacmis.
Artik cok iyiyim gitti.
canım dikkat et numara yapıyor olabilir aniden gelmesin

canım ne güzel olmuş senin adına sevindim ya vallahi bende senin gibiyim bu film konusunda sinemaya her gidişimde ağlamaktan gözüm çıkar başım ağrır ama yine giderim

Bugün yediklerim

Saat 11:00
1 açma
Yarım simit

Saat 17:00
1 hamburger
Patates kızartması

Kilo 49.9
Hedef 47

Böyle yersem zor tabi ((
hamburger mi seni leslie 5 mile cezasına çarptırmak lazım
bende düşünmüyor değilim antepe baklava yemeye gitmeyi ama kendime sınır koydum 60.0 ı görene kadar kaçamak yok gördüğüm hafta cuma günü ne çekerse canım onu yicem iki kilosunu alırım herhalde

sende ışık var

Bir çokomel nedir ki ...
Ben bugün ; 2 dilim börek , 3 tane un kurabiyesi ve 1 adet gözleme yedim.Tabii ki yemek haricinde yedim bunları , yani ayrıca 3 öğünümü de yaptım....Tanrı beni affetsin
senin diyetin adı neydi bende bunu yapmak istiyorum çok güzel

bugün için tebrik takdir canavarsavarları dene risk varsa süt 1 numara

ah kizlar yüregim sizlaarrrr

oy yaa bugüne cok güzel baslamistim amma velakin öglenleyin teyzemin bahcesine gittik ben mangal yapar diye tahmin ettim ama malesef hamsi kizartti ( baskada bisey yoktu mecbur yedim

neçektin be gülüm şu bilgisayardan teremmciğim ahh..fevziye teyzemiydi
gelir en kısa sürede inşallah

ah o durgunluk ve yavaş verme bende de var şekerim..ama naapalım bazılarımızın kaderi bu

canım ne güzel olmuş senin adına sevindim ya vallahi bende senin gibiyim bu film konusunda sinemaya her gidişimde ağlamaktan gözüm çıkar başım ağrır ama yine giderim
:

sağol canım iyi geldi valla

ama ağlama kısmısı çok komikti..sonra çok güldüm kendime yaww

iyi geceler kızlaarrr

günümü yaptım..çok güzel bir boğaz turu,teknede balık..hisarda kaaave içmece tabiidir ki cıslarım da geldi..yaklaşık 20 kadın yerken sen bakamıyosunbugün de pide ve az künefeyarın düzenime dönerim

geçmişi bi kaçırdım..hala 5 ila 25.sayfalar meçhul,okurum bi gün inşallahdün biraz girdim okudum ama cevap yazamadım küçük kızıma devretmek zorunda kaldım
sersum evine dönmüşsün..bi değişiklik oldu işte...vanın kahvaltısı pek de güzel değildir hakkaten,memleketindekiler çok daha güzel vallayolculuk maceranız da güzel..sen birdye bakmaben gerilim-polisiye filmi severim ama öyle filmlerde salya sümük ağlamadan izlenmiyor zaten..

birdyciim ota sarmışın bu ara...ebegümecili gözleme güzel miydi baribu arada iradene hayran kaldım ama ben 1 senedir canım istese de içmedim sigara çünkü başlasam gerisi gelirdi..

neyse ben birazda şu meçhul sayfaları okuyup aydınlanayım

ah kizlar yüregim sizlaarrrr

oy yaa bugüne cok güzel baslamistim amma velakin öglenleyin teyzemin bahcesine gittik ben mangal yapar diye tahmin ettim ama malesef hamsi kizartti ( baskada bisey yoktu mecbur yedim

çok da kötü değil be canım sadece trans yağ olarak sağlıksız bir öğün olmuş lakin diyeti bozmuş olmuyorsun.ben de balığı kızartma seviyorum maalesef

kısslar sersum kaçar maluım yol yorgunuyum..bu regl olayını da atlattık mı düzene girerim umarım

iyi geceler bol leptinler...

Yok yaaaa , ne seyrederim ne de ağlarım valla...Onun yerine Kolpaçino'yu seyrederim ben

Katılıyorum şekerim. Bi ağlatan filmleri, bir de sonunu bildiklerimi seyretmem. Titaniği seyretmeyişim de bu yüzdendir. Gemi batacaktır, seyretmeye gerek yoktur.

İyiniyetlime pek rastlamadım. İyi mi?

Vay vaaaaaayyyyyy vayyyy anasınııııııı....Aramızda ne celebrityler varmış da haberimiz yokmuşşşşşş....Kadın derdine derman oldu mu bari ?

Yok yav... Stresten olur, akşamları melissa çayı iç dedi. Ben damardan alıyom dedim. O da olur dedi:))))

Kızlar ben şimdi yazınca farkettim ne çok yemişim yawww....Üstelik de hepsi bana dokunan şeyler...Ben derhal bi yürüyüş tertip ediiim kendime.Sonra görüşmek üzere...

Sen ilk şoktan sonra bu şeker olayını kanıksadın galiba... Pek takmıyorsun gibi geldi bana

hoşgeldin canım,birlikte verip kurtulalım inşallahzira bıktık gaarrii

Sağol canım benim. Kiloları verelim, güzelleşelim değil mi ya:)

Son düzenleme:
sabah kahvaltısını öğlen yaptım
biraz peynir,1 yumurta domates salatalık
1 bardak greyfurt suyu ceviz fındık çay
akşam 17:30 da yedim ama cısss yedim 2 dilim pizza
2 ayran tavuk naget,
eve gelincede çay,kuru yemiş çilek erik
leslie yapacaktım yapamadım işte böle
iyi geceler

bu gun sabah normal bır karartay kahvaltısı yaptık

16.00 1 ayran

akşam 8'e kadar dışarlardaydım bır sey yemek kısmet olmadı
eve gelınce saat 22.00 sadece 1 bardak tarçınlı sut.

kız birdy özlemişim kız seni gerçekten... ya bu sıralar bazı nidenler dolayı gelemiyorum, ay bi gece uymayıp okuyucam, kanael senin kilo verme hikayen kaçıncı sayfada bak birdy mesajında gördüm merak ettim..
neyse ben kaçr kızlar öps

kısslar sersum kaçar maluım yol yorgunuyum..bu regl olayını da atlattık mı düzene girerim umarım

iyi geceler bol leptinler...
iyi geceler tatlım bi güzel dinlen..
tabii hemşom tabii..zaten günde zevkine çok güvendiğim bi ablamdan vücut hatlarım,cildim filan için harika övgüler aldım..hem de 90 kiloykenacayip gaza getirdi beni sağolsun
Ben de kaçayım artık. Hepinize iyi geceler.

Nasıl da özlemişim sizi

iyi geceler hemşom

bana da müsade güzeller yarın ,iş çok

Benide aranıza kabul edermisiniz karataya başlayalı 1 hafta oldu 82 den 79 a indim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…