- 20 Temmuz 2012
- 2.045
- 3.773
gönlümüz zengin fukara olsak ne beee...benim de yakındır bacım yaş 43 olcak ekimdeFakir bi senmisin kıss, burda extradan menopozlu fukara var
anlatmış sağolsun canım benimonun sırrı ev komple tadilat oldu 3-4 aydır sürekli koşturuyor..sergiye hazırlanıyor..gerisini de o anlatsın garii[/I][/B][/SIZE][/COLOR]
çok geçmiş olsun canım çabuk geçer inşallahO da var o daaaaaa hepsi birarada çok şiddetli geçiriyorum hemde :18:
Özlemim Kartalım Çatal Karam ÇinGEM .Ben ne yaptığımı bir bilsem :44:Aslına bakarsan bende bir nevi şoktayım.Çünkü ne bir zorluk çektim ne de çabaladım desem yeridir .:26:Yalnız şunu diyebilirim ki beynime format attım.O nasıl oluyor dersen Kendi kendime telkin verdim.Deli diyeceksin biliyorum ama ;kendi kendime "ben yedikçe zayıflıyorum ,kendimi çok seviyorum ..." falandı filandı gibi gurur okşatıcı şeylerle beynimi yıkadım.Spor yok hayatımda.Yıllarca kocamla günde enaz 2 buçuk saat yürüyüş yapmıştım (istemedennnnn )Çok sıkıcıydı ve ben zayıflayacağıma gittikçe şişiyordum.Sporu sevmediğimi anladım.Sevmediğim şeyinde bana bir yararı olmadı.Burada önemli bir not :Sizler sporun faydasını görüyorsanız lütfen yapınız.Spor muhakkaki faydalı birşey.Sadece ben sevmediğim için bende bir etki yaratmadı.Ama şunu söyleyeyim son günlerin modası spining diye birşey var.Salonda hoca eşiliğinde bisiklet çeviyorsun.Giden arkadaşlarım ağızları kullaklarında anlatıyorlar Eğlence olsun diye buna başlayabilirim.Çünkü gidenler spordan ziyade çok eğlendiklerini anlatıyorlar.Evet kısacası ben çoğunlukla 2 öğün yemişim.Ama bu diyete özel değil.Ben kendimi bildim bileli 2 öğün yiyen biriyim.Ve hatta karataya başladığımdan beri hiç aç kalmadım ben yaaaaa Hem doyuyorum hem zayıflıyorum.Diğer diyetler gibi ot ye ,1 gr fasülye ye gibi sınırlamalarda yok.Çok rahatım.İş beyinde bitiyor.Emin ol hayatta ne olursa olsun sen hazır değilsen başarmanında imkanı yok.Önce kendinizi sevin.Bu benden size abla ,bacı,teyze ,nine ,kızkardeş nasihatı olsun. ​Allah hepinizin dileklerini yerine getirsin.
hoşgeldin canım,birlikte verip kurtulalım inşallahKendi kendime 79 olunca gelicem topiğe diye söz vermiştim. Yani siz benim ödülümdünüz ama bir türlü 79 olamadım. Yeni topic haberini de alınca "başlarım sözüne de, sana da iğneoyası" dedim, tükürdüğümü yaladım, geldim. Oh ettim. İyi ettim.
Bir çokomel nedir ki ...
Ben bugün ; 2 dilim börek , 3 tane un kurabiyesi ve 1 adet gözleme yedim.Tabii ki yemek haricinde yedim bunları , yani ayrıca 3 öğünümü de yaptım....Tanrı beni affetsin
valla ben de oyle olacagını umuyorum..:) oyle olsun lutfen zira pek halim yok gibi . yarın iş var.
bu leslie'nin egzersizleri ile ne kadar gidiyor? Kalori olarak genel anlamda br suru cesiti var gerçi:)
artık çok geç makbuleincecik bir dilim yedim okadar inceydiki ayakta bile duramıyodu o kadar yani:))))
benimkiler kekleri lüpletirken mis gibi koktu.cevizli,kayısılı,incirli,yabanmersinli kek.neyseki fazlayemedim.peynir,salata,zeytin falan takviye ettim.ama çantaları yemeye razıyım:18:
canım dikkat et numara yapıyor olabilir aniden gelmesinsorma canim kac oldugunu bende bilmiyorum. neyse biridy buldu sebebini dun benim icime canavar kacmis.
Artik cok iyiyim gitti.
canım ne güzel olmuş senin adına sevindim ya vallahi bende senin gibiyim bu film konusunda sinemaya her gidişimde ağlamaktan gözüm çıkar başım ağrır ama yine giderimkızımla giderken 3-4 numerodaydık ben koridortarafında..tv yi açtım baktım babam ve oğlum..enemm bitene kadar zırladımgüneş gözlükleriyle gizlenmeye çalıştım ama burun çekişlerim ele verdi beni..habire aynadan kontrol ettim gören varmı diye..ama o filmi 15 kere de izlesen her seferinde ağlarım napiimm..neyse o bitti kurulandım falan arkasından tüm otobüslerde olan aşk tutulması var onun sayesinde normale döndüm derken eşimden haber yok ulaşılamıyor ve biz vana gelmek üzereyiz nerde incez bilmiyoz..vana girdik ilk durakta neyse eşim bekliyormuş vukuatsız atlattık olayı lakin biz çıkarkene öölee buluşamamalarımız çok olmuştu..dedim gene mii
dönüşte busefer kızımla eşim 3-4 ben 2 deyim..tv çalışmıyor sadece trt fm trt türkü..dedim türkü dinleyeyim eski türküler ve istekler var..dur bi istek yapayım dedim mesaj attım dedim ben hakkariden sersum gurbette olanlar için yüksek yüksek tepelere yi istiyom..5 dk sonra isteğim çalındı ben yine hüngür foşurt.. kendim kaşındım yanee
zapsuyu diye bi nehir var burada yolun dibi ve çok korkunç akıyor..karlar eridiği için..otobüs ha kaydı ha kayacak yanii 1-2 resim çektim paylaşırım biara..
işte böyle güzeller..ama çoook iyi geldi 1-2 ay idare eder bu sosyallik beni..zaten haziran başı kızımı anneme göndericem o zaman birdaha gideriz..
Bugün yediklerim
Saat 11:00
1 açma
Yarım simit
Saat 17:00
1 hamburger
Patates kızartması
Kilo 49.9
Hedef 47
Böyle yersem zor tabi((
bende düşünmüyor değilim antepe baklava yemeye gitmeyi ama kendime sınır koydum 60.0 ı görene kadar kaçamak yok gördüğüm hafta cuma günü ne çekerse canım onu yicemBebeler iyi. Ergenus kızımın sorumsuzlukları beni çileden çıkarıyor. Aklı bir karış havada. Ondan gayrı asayiş berkemal:)
Bileği kavanolza kestim. Tam da intihar vakası gibi, düzgün ve temiz bir jilet izine benziyor... Hastaneye giderken kocama sordum: "bize şimdi adli vaka muamelesi yaparlar mı" diye. Yapmadılar. Zannımca bu ödlek karı kendi bileğini kesemez diye düşündüler. Tendonları sıyırmış, damara gelmemiş. Ucuz atlatmışım. Sadece üstten deriyi diktiler, bitti gitti:) Bir daha kesersem göbeğimdeki fazlalıklara niyetliyim:)
Sigara konusunda seni tebrik ediyorum. İtiraf edeyim, umduğumdan daha başarılısın.
Çoklu alıntı başarılı ama fontların bozulduğu gözümden kaçmadı, haberin ola(bu sarı kafalara gözüm üstünde işareti eklenmeli)
Canımmm... Hoşbuldum. Sağolasın. Sen de hoşgeldin. Ne güzel gezip gelmişsin.
Melexin, bence regl öncesi olduğun için bazı şeyler gözünde büyüdü. İnsanda tolerans kalmıyor böyle zamanarda. Çok üzülüyorum seni böyle görünce. Elimden birşey gelebilse keşke
Senin şu üşenmeden yemek yapmalarını ağzım açık okuyorum.Ben yemek yapmayı hiç sevmem. Fotosentez yapsak ne çok vakit kazanmış olurduk diye düşünürüm. Öte yandan kocam da ben de yemeyi pek severiz. Hatta geçen salı kocam Antepe baklava yemeye gitti. İşi gücü olduğu için değil, sırf baklava yemek için. Ötesi var mı arkadaş! Bu zihniyetle kilo vermek zor oluyor tabii
sende ışık varSersum kız, ben de geçen hafta meşhur oldum, senin gibi:) Bir taraftan yürüyüş yapıp, bir taraftan zaplıyordum ki, Seda Sayan'da hatunun birinin bitkisel maske tarifleri verdiğini duydum. Benim yüzümde de gül hastalığı var, doktorlar pek bişey yapamadı. Arasam mı dedim. Amaaan zaten telefon düşecek değil ya dedim. Aradım. İlk seferde düştü. Hiç de çok arayanları yokmuş demek ki...Düştüğü gibi de canlı yayına bağladılar beni. Yürüyüş yaptığım için nefes nefese konuştum. Muhtemelen sapıklar gibi çıktı sesim:))) Kendimi bi değişik hissettim ama... Böle bi havam, duruşum değişti. Star ışığı gördüm kendimde
senin diyetin adı neydi bende bunu yapmak istiyorum çok güzelBir çokomel nedir ki ...
Ben bugün ; 2 dilim börek , 3 tane un kurabiyesi ve 1 adet gözleme yedim.Tabii ki yemek haricinde yedim bunları , yani ayrıca 3 öğünümü de yaptım....Tanrı beni affetsin
bugün için tebrik takdirkizlar benim dunku helva detoksum arti 800 olarak bu sabah tartida bana donunce benim canavar serrimden korkup kacti. Neyse bugunu canavarsiz atlattim.
saat 15te yediklerimi yazmistim.
aksam 19.30
1 kase keten tohumlu yogurt.
umarim gece yarisi benim canavar karanliktan yararlanip gelmez.
Benim bir haftalık tatilin üstüne Pazartesi hiç gelmeyecek gibiydi
neçektin be gülüm şu bilgisayardan teremmciğim ahh..Merhaba kizlar medeniyetten uzagim anacim yazamiyorum sizlere de pc hala serviste.esimin teli carptim.bugun ku menum
Sabah Karatay kahvaltı tabagi
Oglen bir kase corba
Aksam çorba kuru fasulye ayran
Ya kizlar medine hurmasi yiyebilirmyz
Bide ben cok yavas kilo vermeye başladım. Esimle birlikte bsladik o 7 kg verdi.ben niye veremiyorum bu adam beni sinir etti:)
canım ne güzel olmuş senin adına sevindim ya vallahi bende senin gibiyim bu film konusunda sinemaya her gidişimde ağlamaktan gözüm çıkar başım ağrır ama yine giderim
:
ah kizlar yüregim sizlaarrrr
oy yaa bugüne cok güzel baslamistim amma velakin öglenleyin teyzemin bahcesine gittik ben mangal yapar diye tahmin ettim ama malesef hamsi kizartti( baskada bisey yoktu mecbur yedim
Yok yaaaa , ne seyrederim ne de ağlarım valla...Onun yerine Kolpaçino'yu seyrederim ben
o ergenyuslar başımızın tatlı derdi benimki de aynı beyaa sorma
geçenlerde iyiniyetliminki de cozutmuştu yazık dert yanıyordu
göbeği itinalı kesmek gerek
hee gezdim gördüm geldim
baklava deme banaa
biz de seni seviyoz..beğenme sen donar kalırsın maazallah
Vay vaaaaaayyyyyy vayyyy anasınııııııı....Aramızda ne celebrityler varmış da haberimiz yokmuşşşşşş....Kadın derdine derman oldu mu bari ?
Kızlar ben şimdi yazınca farkettim ne çok yemişim yawww....Üstelik de hepsi bana dokunan şeyler...Ben derhal bi yürüyüş tertip ediiim kendime.Sonra görüşmek üzere...
hoşgeldin canım,birlikte verip kurtulalım inşallahzira bıktık gaarrii
kısslar sersum kaçarmaluım yol yorgunuyum ..bu regl olayını da atlattık mı düzene girerim umarım
iyi geceler bol leptinler...
Ah evet canım ya , çok çılgın bir party veriyorum da evde
Şansıma otlarla ilgili bi program vardı Tvde de onu seyrediyodum...Bodrum'da ot festivali yapmışlar , kadınlar dağ-bayır gezip ot topluyolardı.Tam benlik işler valla ....
iyi geceler tatlım bi güzel dinlen..kısslar sersum kaçarmaluım yol yorgunuyum ..bu regl olayını da atlattık mı düzene girerim umarım
iyi geceler bol leptinler...
tabii hemşom tabii..zaten günde zevkine çok güvendiğim bi ablamdan vücut hatlarım,cildim filan için harika övgüler aldım..hem de 90 kiloykenKatılıyorum şekerim. Bi ağlatan filmleri, bir de sonunu bildiklerimi seyretmem. Titaniği seyretmeyişim de bu yüzdendir. Gemi batacaktır, seyretmeye gerek yoktur.
İyiniyetlime pek rastlamadım. İyi mi?
Yok yav... Stresten olur, akşamları melissa çayı iç dedi. Ben damardan alıyom dedim. O da olur dedi:))))
Sen ilk şoktan sonra bu şeker olayını kanıksadın galiba... Pek takmıyorsun gibi geldi bana
Sağol canım benim. Kiloları verelim, güzelleşelim değil mi ya:)
Ben de kaçayım artık. Hepinize iyi geceler.
Nasıl da özlemişim sizi