Bebeler iyi. Ergenus kızımın sorumsuzlukları beni çileden çıkarıyor. Aklı bir karış havada. Ondan gayrı asayiş berkemal:)
Bileği kavanolza kestim. Tam da intihar vakası gibi, düzgün ve temiz bir jilet izine benziyor... Hastaneye giderken kocama sordum: "bize şimdi adli vaka muamelesi yaparlar mı" diye. Yapmadılar. Zannımca bu ödlek karı kendi bileğini kesemez diye düşündüler. Tendonları sıyırmış, damara gelmemiş. Ucuz atlatmışım. Sadece üstten deriyi diktiler, bitti gitti:) Bir daha kesersem göbeğimdeki fazlalıklara niyetliyim:)
Sigara konusunda seni tebrik ediyorum. İtiraf edeyim, umduğumdan daha başarılısın.
Çoklu alıntı başarılı ama fontların bozulduğu gözümden kaçmadı, haberin ola
(bu sarı kafalara gözüm üstünde işareti eklenmeli)
Canımmm... Hoşbuldum. Sağolasın. Sen de hoşgeldin. Ne güzel gezip gelmişsin.
Melexin, bence regl öncesi olduğun için bazı şeyler gözünde büyüdü. İnsanda tolerans kalmıyor böyle zamanarda. Çok üzülüyorum seni böyle görünce. Elimden birşey gelebilse keşke
Senin şu üşenmeden yemek yapmalarını ağzım açık okuyorum.
Ben yemek yapmayı hiç sevmem. Fotosentez yapsak ne çok vakit kazanmış olurduk diye düşünürüm. Öte yandan kocam da ben de yemeyi pek severiz. Hatta geçen salı kocam Antepe baklava yemeye gitti. İşi gücü olduğu için değil, sırf baklava yemek için. Ötesi var mı arkadaş! Bu zihniyetle kilo vermek zor oluyor tabii