offyaa..sen şu deposilin olayını sorsana canım kbb ye..bak inan çok iyi geliyor..çok çektin bu kış sen ..
bak ben geçen ay vuruldum bu ay ilk defa regl oldum ve hasta olmadım..bütün kış siz de biliyorsunuz her regl olduğumda extra bir de hasta oluyordum korumaya başladı valla çok mutluyum. bu ay 1 tane daha vurulucam sonbahara kadar idare eder beni..çekilmiyor yoksa valla canım..
canlarım bu arada kilomu da paylaşayım..77.8 ve regl min ilk günü....1100 gr çok değil de mi kısslar..siz ne dersiniz bunun yarıdan fazlası regl şişliğidir diye tahmin ediyorum..lakin kaçamak yaptım ama çook çook da yürüdüm...
kolay gele hatun..Canlarım günaydın ve şuan topikte olmayan herkese de günaydın ,
Hepinize şahanew bir hafta diliyorum.Çalışanlara ve okuyanlara Cumaya kadar günler su gibi , Cumadan sonra civa gibi aksın diyorum.....
Ben manikür-pedikür yapıcam şimdi.Sonra görüşürüz....
bi arkadaşından falan rica et canım..o da olur sen bi araştır bakalım..sersum canım olmadı gönderemedim bizim kurum dışarı e postaları da yasaklamış ne yapıcam bilmiyorum
ayda 1 vuruluyorum canım..12000 lik yaz başı olduğu için 2 tane olucam son baharda da 3 ay vurulucam..dedim ya daha önce 2 yıl rahat etmiştim..Sorayım canım, bugün tekrar gidicem, , sen de çok hasta oldun, iyi oldu yaptırdığın, korur inşallah canım, ayda 1 mi olucan, yoksa 1 sefer vurulunca bitiyor mu
O ödemdir canım, yaptığın kaçamaklar yerleşmeden eriyip gitmiştir o yürüyüşlerle, bu ara kaçamak yapmazsan hem şişkinliğin gider, hem de ekstradan gider, kaçamak yok
Canlarım günaydın ve şuan topikte olmayan herkese de günaydın ,
Hepinize şahanew bir hafta diliyorum.Çalışanlara ve okuyanlara Cumaya kadar günler su gibi , Cumadan sonra civa gibi aksın diyorum.....
Ben manikür-pedikür yapıcam şimdi.Sonra görüşürüz....
Ayyy geçmiş olsun canım.O sessizlikte bile ses duyar o iyi bak kocacıına ses yapma evde Birde tedavisi yok diyip o kulak uğuldama hele de çınlamasını çekmesin. İlaç kullansın mutlaka. Neyse kulak konusunu kapatıyım bıktı mllet kulağımdan hay kulağına diyecekler
günaydın karatayımın çıtır hatunlarıgüzel bir hafta olsun inş hepimiz için
sabah menüm;
1 adet haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 gün kurusu
domates
salatalık
şekersz çayy
Canım Hoşbuldum bidenem, ben de sana yollamıştım canım , gelmedi herhalde:44:
Öksürük için göğüse gitmiştim ya, filmde bişey çıkmadı, alerjik olabilir dedi,ilaç verdi
Ben daha ilaca başlamadan 2 gün sonra da boğazım şişti, kbb ye gittim, lenf bezlerim şişmiş, kulağım da ağrıyor, 10 günlük antibiyotik verdi, sabah akşam binlik alıyorum, sakın yarım bırakma dedi, bugün 3. gün ama hala yutkunamıyorum,işte böyle bebeem, senin belin nasıl
Günaydın kızlar
Yeni topiğimiz hayırlı olsun
Haftanız çok güzel başlasın
He , suç ortağı lazım bana şuan ...Çok pis gaza geldim bugün ben valla
Kalın kıssss , biliyosun anlatmıştım , tansiyonum düşünce ben de bayılıp banyoda düştüm ve kafamı yere çarptım.Kafamı çarpınca ihtimal ki baygın haldeyken bi kez daha bayıldım falan filan ööle manyak bişi yaşadım...Sonuçta kafatasımın şekli değişti (içine göçtü vurduğum yer) ama ben doktora moktora bile görünmedim ve çok şükür araz kalmadı ...Ya da kaldı da ben mi farkedemiyorumMeğerse kalan araz farkı farkedememekmiş
iyileşicen canım hayırlısıylaben de vertigo geçirdim ama çok ağrım olmadı şükür..2-2.5 ayda düzeldim..psikoloji de etkiliyor canım..fazla üzme kendini
Sabah menümü vereyim
2 yumurta
Domates
Biber
Salatalık ve açık çay
Kilolarım durdu zaten önceleride bu yüzden ped etmiştim yürüyüşte yapamıyorum((
valla cuk oturmuşş
Allah beterinden saklasın canım..
Günaydın kızlar
Yeni topiğimiz hayırlı olsun
Haftanız çok güzel başlasın
hoşgeldin çıtırık hatunum..seni gördüm daha iyi oldum
hoşbuldum canımSana da günaydın canım, hoşgeldin
noolmuş kıss dolmuş mu geneAmin canım aminnn. Bugun daha iyiyim. Şükürler olsun. Sersumcan mesaj kutunu arada yoklayıver
canım benim seni görmek okumak da çok keyif veriyor banaMaşallah bizi hiç yalnız bırakmıyorsun burada
hoşbuldum canımdaha çok girmeye çalışacağım artık. Özledim sizi yeni yeni arkadaşlar gelmiş ben yokken ne güzel
Amin canım aminnn. Bugun daha iyiyim. Şükürler olsun. Sersumcan mesaj kutunu arada yoklayıver