Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sorayım canım, bugün tekrar gidicem, , sen de çok hasta oldun, iyi oldu yaptırdığın, korur inşallah canım, ayda 1 mi olucan, yoksa 1 sefer vurulunca bitiyor mu

O ödemdir canım, yaptığın kaçamaklar yerleşmeden eriyip gitmiştir o yürüyüşlerle, bu ara kaçamak yapmazsan hem şişkinliğin gider, hem de ekstradan gider, kaçamak yok

Son düzenleme:
kolay gele hatun..
sersum canım olmadı gönderemedim bizim kurum dışarı e postaları da yasaklamış ne yapıcam bilmiyorum
bi arkadaşından falan rica et canım..o da olur sen bi araştır bakalım..
ayda 1 vuruluyorum canım..12000 lik yaz başı olduğu için 2 tane olucam son baharda da 3 ay vurulucam..dedim ya daha önce 2 yıl rahat etmiştim..

yok yokkk kaçamak yookkk..inşallah gider artık şu kilolar..

Günaydın sana da , âmin diyorum, iyi güzelleşmeler

Canım çok geçmiş olsun, vertigo babam da geçirdi , Allah'a şükür iyi şimdi,

günaydın karatayımın çıtır hatunları güzel bir hafta olsun inş hepimiz için

sabah menüm;
1 adet haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 gün kurusu
domates
salatalık
şekersz çayy

günaydın karatayımın çıtır hatunları güzel bir hafta olsun inş hepimiz için

sabah menüm;
1 adet haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 gün kurusu
domates
salatalık
şekersz çayy

afiyet olsun şekerim..sana da iyi haftalar..

Günaydın kızlar
Yeni topiğimiz hayırlı olsun
Haftanız çok güzel başlasın

Sen hastalıktan ben kulaktan ne çektik beee

Hemen git bi nörolojiye valla beni sinir etme

iyileşicen canım hayırlısıyla ben de vertigo geçirdim ama çok ağrım olmadı şükür..2-2.5 ayda düzeldim..psikoloji de etkiliyor canım..fazla üzme kendini

Artık stres yapan herşeyi hayatımdan çıkarmaya karar verdim. 3 gündür bunu düşünüyorum valla sağlığımdan daha mı önemli

Sabah menümü vereyim
2 yumurta
Domates
Biber
Salatalık ve açık çay
Kilolarım durdu zaten önceleride bu yüzden ped etmiştim yürüyüşte yapamıyorum ((

Canım buradan uzaklaşmak kesinlikle yaramıyor. Hemen kilo alırsın. Vicdan yapıyorsun buradaysan. Pes etme sadece izle oku yapamıyorsan bile onlar bile cesaretlendirir seni.

Ben de sabahki menümü yazayım. Uzun zaman oldu menü bildirimi yapmayalı.
1 haşlanmış yumurta
6 siyah zeytin
1.5 avuç içi keçi peyniri
2 dilim beyaz peynir
1 domates
dereotu
maydonoz
nane

Burada menü bildirimi yapınca daha çok verim alıyorum Karataydan. Size yazıyorum diye kaçamak yapmıyorum çünkü

.....…………………………

Son düzenleme:
Amin canım aminnn. Bugun daha iyiyim. Şükürler olsun. Sersumcan mesaj kutunu arada yoklayıver

yeni mesaj attım canım 10 dk engeline takıldım..benim önceki mesajımda okumadın heralde o konuda yazdığımı..şimdi çıkmam lazım gelince bakarım..ama cevap verme bence nacizane tavsiyem..deymez..bu topiği neden açtığımızın ispatıdır bu şekerim..

Geldim annem geldim
Günaydın hanımlar ve merhabalar. çoktandır topiğe gelemiyorum ama buraya gelmek nasip olur inşallah. Tekrar dönmek istiyorum Karatay'a bir türlü cesaret edip de kendimde güç bulup dönemiyorum. Bu hafta vize sınavlarım ve bitmesiyle birlikte Urfa beni bekler. Evimizin alışverişini yapacağım kısmetse. Gelmeye çalışacağım yanınıza ve inşallah Urfa dönüşü Karatay'a dönüş yapacağım.
Şimdi gitmeliyim. Okula çıkıp 16:00 da olan sınav için arkadaşla çalışmam gerek. Sizleri seviyorum ve kocamannn öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…