canım keşke yakın olsak da kahve içip dertleşebilsek.Birdyim ,sersumum nasılsınız bakayım ? Ben evde kös kös oturuyorum.Yalnızım.Benim kız her gün spora gidiyor benim yerimeBende böylee oturuyom işte.Offffff canım hiç birşey yapmak istemiyor.
Hayırdır tatlım ya , niçün bozdun moralini?Beni arasaydın ya , geyik yapardık kafan dağılırdı azıcık...
Canikom senin kilolar gitmek için fırsat kolluyomuş zaten.Sen bu fırsatı tanıyınca arkalarına bakmadan gittiler demek ki
Mısıra ben de çok pis dadandım.Hatta makinesini aldım.Yalnız hem kalorisi hem karbonhidratı düşük.Yani 2-3 su bardağı rahatça yenebilir , 100 kalorinin altında...
Ah be bacım dert bende çile bende.Dananın kuyruğu koptu kopacak yakında.Çok doldum bu ara çooookkk.Seni arardım ya geçen konuştuktan sonra zaten çok utandım.Çok cenem düşük oldu.Seni de lafa tuttum uzun uzun.Sen 1 dedim ben 10 .Neyse bu mısır mevzuna sevindim.Ben sinema filan pek sevmem.Eğer sinemaya girdiysem bilin ki mısır kokusu yüzünden girmişimdir
canım keşke yakın olsak da kahve içip dertleşebilsek..kıss birdyle buluşun da kafan dağılsın biraz... :5:
hangi makineden aldın canısı şu yağlı tuzlu pişirenden mi bakemm
İyiyim bebişim , kalk bize gel hadi , valla diyorum bak....Gözleme yaptım , tafsilat aşağıda
Sersumcum , öncelikle hoş geldin canımcım...Valla ya , insanın kendi evi gibisi yokkk , Allah ayırmasın evlerimizden...
Kızlar dün ebegümecileri kavurmuştum ya , demin kalktım bi hamur yaptım uyduruktan ve gözleme yaptım.Heee n'oldu şimdi , ot yedik çok sağlıklı olduOnunla kalsam gene iyi , canım çok un kurabiyesi istiyodu , bi de ondan yaptımmmmm....Evde zaten börek var idi , oyyyyyyyyyyy ev hamurişi doldu biranda...Hee bak unutuyodum bi de pirinç pilavı yapmıştım dün kocama , ondan da varrrrr...Allah muhafaza diyorum Gözlemeden bi yarım yedim ama bilemiyorum ne getirir gelecek
kesinlikle canım ..2 günde özlemişim evimi..amiinnİyiyim bebişim , kalk bize gel hadi , valla diyorum bak....Gözleme yaptım , tafsilat aşağıda
Sersumcum , öncelikle hoş geldin canımcım...Valla ya , insanın kendi evi gibisi yokkk , Allah ayırmasın evlerimizden...
Kızlar dün ebegümecileri kavurmuştum ya , demin kalktım bi hamur yaptım uyduruktan ve gözleme yaptım.Heee n'oldu şimdi , ot yedik çok sağlıklı olduOnunla kalsam gene iyi , canım çok un kurabiyesi istiyodu , bi de ondan yaptımmmmm....Evde zaten börek var idi , oyyyyyyyyyyy ev hamurişi doldu biranda...Hee bak unutuyodum bi de pirinç pilavı yapmıştım dün kocama , ondan da varrrrr...Allah muhafaza diyorum Gözlemeden bi yarım yedim ama bilemiyorum ne getirir gelecek
çok iyi fikir benceÇanlar kimin için çalıyorrrrrr.......
Yawww bebeğim sen de sabır sabır nereye kadar yani ...Taş olsa çatlar valla...
Kıssss ne utanması , ne güzel muhabbet ettik yawww , oooo benim kafam ne güzel açıldı valla...Ara ne zaman istersen , benim kafam kalındır , şişmez kolay kolayHe mısır iyi yawww , hem oyalıyo hem güzel...Gel de patlatiiim
Canımsın vallaaa.Sağol bacım.Süper şeyler yapmışsın.Mmmmm.Bende egeliyim (izmir) Benim anneannemde ,babaannemde ot yemekleri yaparlardı.Otururduk çayır çimende ,hiç boş durmazlardı.Hemen bir iki ot toplarlar akşama yemek.Hemde ne lezzetli olurdu ...mmmmmm
Çanlar kimin için çalıyorrrrrr.......
Yawww bebeğim sen de sabır sabır nereye kadar yani ...Taş olsa çatlar valla...
Kıssss ne utanması , ne güzel muhabbet ettik yawww , oooo benim kafam ne güzel açıldı valla...Ara ne zaman istersen , benim kafam kalındır , şişmez kolay kolayHe mısır iyi yawww , hem oyalıyo hem güzel...Gel de patlatiiim
Evet , ben de bize gelmeye ikna etmeye çalışıyorum
Yok , tam tersi hayatım.Yağsız-tuzsuz , Simbo. Çok güzel patlatıyo lakin bazan mısırlara hakim olamıyorum , sağa-sola dağılıyo
Evet , ben de bize gelmeye ikna etmeye çalışıyorum
Yok , tam tersi hayatım.Yağsız-tuzsuz , Simbo. Çok güzel patlatıyo lakin bazan mısırlara hakim olamıyorum , sağa-sola dağılıyo
kesinlikle canım ..2 günde özlemişim evimi..amiinn
kızz naaptın sen..bi de meleksini çağırıyo yanına suçuna oryak edicek birlikte yedik diye di mii .60:
çok iyi fikir bence
çok mu kalın kafan
Patlat yawwww , zaten dal gibi olmuşun ...kızım mısır mısır demeyin bak patlatacağım haaaaaa
Valla canımcım ben de yoruldum sabahtan beri...Bi de bu ara gene çarpıntım var , deli oldum sabahtan beri pırpır içimde kuş var sanki...Ev belki senin gördüğünden daha güzeldir de senin artık görecek gözün yok ya , ne olsa çirkin geliyodur sana...Canım arkadaşım çok teşekkür ederim.Ama kolum kanadım kalkmıyor inan.O kadar moralmen çöküğüm yani.Sizin de keyfinizi kaçırdım.Sen müsaitsen gel bana.Hem sarayyyyyyyyyyyyyımı görürsün.Kıskanırsın.İlla bende aynısından istiyom diye kendini yerden yere atarsın.He kız az güleriz evin haline
aynı anda düşünmüşüz..ikna olsun tabee
bende de var ondan ben tuzlu ve yağlı seviyom
He tuzlu-yağlı daha enfes olur hakikaten be yawwwben şu ev ahalisini doyurup geliim kısslar..
.He , suç ortağı lazım bana şuan ...Çok pis gaza geldim bugün ben valla
Kalın kıssss , biliyosun anlatmıştım , tansiyonum düşünce ben de bayılıp banyoda düştüm ve kafamı yere çarptım.Kafamı çarpınca ihtimal ki baygın haldeyken bi kez daha bayıldım falan filan ööle manyak bişi yaşadım...Sonuçta kafatasımın şekli değişti (içine göçtü vurduğum yer) ama ben doktora moktora bile görünmedim ve çok şükür araz kalmadı ...Ya da kaldı da ben mi farkedemiyorumMeğerse kalan araz farkı farkedememekmiş
yine mii:26::26:dikkat et kendine bak lazımsın sen bize..Patlat yawwww , zaten dal gibi olmuşun ...
Valla canımcım ben de yoruldum sabahtan beri...Bi de bu ara gene çarpıntım var , deli oldum sabahtan beri pırpır içimde kuş var sanki...Ev belki senin gördüğünden daha güzeldir de senin artık görecek gözün yok ya , ne olsa çirkin geliyodur sana...
Canım yaaa , üzme kendini , inşallah düzelecek herşey...
He tuzlu-yağlı daha enfes olur hakikaten be yawww
Şimdiden ellerine sağlık ve afiyet olsun cicim...
.hatırladım şimdi..kıss düşündüm de şimdi çok ihmal etmişsin allah korusun..
hani kiminde geri kiminde zuper zekilik oluyormuş sen de 2. şık etkisini gösterdi zannımca
Yok kısss ben kim , zeka kim...Anca kendime kadar bi aklım var valla....İşte ben o zaman nasıl bi cahillikse gitmedim hiç doktora falan ama dünyadaki bütün başağrıları benim kafamdaydı 3 gün boyunca.Ne ağrıdı kardeşim
yine mii:26::26:dikkat et kendine bak lazımsın sen bize..temizlik memizlik deyip hasta etme kendini..valla ben de artık üstten üstten yapıyom belim korkuttu beni..yine çıkarsa fıtık yatarım tümden..sen de kendini düşün biraz öldürme kendini..
ev konusun da o müthiş camı yapan mimardan çook mikemmel bi performans beklemiyorum ama melexinin dediği kadar da kötü değildir bence de..soğutmuşlar evden kısı resmen kocasıyla mimar bozuntusu
Benim de içime sık sık o canavar giriyo be yawww...Artık çok laçka bir ilişkimiz var kendisiyle
bi kere espri zeka işidir stop..
Amanın evet , kolla belini , o bel hiçbişeye benzemez ...Yani bence de soğuttular kızı...Bi de çok uzun sürdü ya , onun da etkisi oldu sanırım...
Bebişim ben de bi yemek işine girişiim , görüşürüz sonra yine
birdycim soyle o canavara bana artik ugramasin yawww... yaz geliyor kilolar durdugu yerde duruyor. Ben habire canavarla ugrsiyorum..
canım akşamı ceviz ve sütle geçirebilirsinneyseki kaçamak yapmamışsın kek
kıss kaç kere helva yedin sen sayamadım
neyse şekerim olan olmuş önümüze bakalım..afiyet olsun