Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Birdyim ,sersumum nasılsınız bakayım ? Ben evde kös kös oturuyorum.Yalnızım.Benim kız her gün spora gidiyor benim yerime Bende böylee oturuyom işte.Offffff canım hiç birşey yapmak istemiyor.
canım keşke yakın olsak da kahve içip dertleşebilsek..kıss birdyle buluşun da kafan dağılsın biraz...:5:

hangi makineden aldın canısı şu yağlı tuzlu pişirenden mi bakemm

Çanlar kimin için çalıyorrrrrr.......
Yawww bebeğim sen de sabır sabır nereye kadar yani ...Taş olsa çatlar valla...
Kıssss ne utanması , ne güzel muhabbet ettik yawww , oooo benim kafam ne güzel açıldı valla...Ara ne zaman istersen , benim kafam kalındır , şişmez kolay kolay He mısır iyi yawww , hem oyalıyo hem güzel...Gel de patlatiiim

canım keşke yakın olsak da kahve içip dertleşebilsek..kıss birdyle buluşun da kafan dağılsın biraz...:5:

hangi makineden aldın canısı şu yağlı tuzlu pişirenden mi bakemm

Evet , ben de bize gelmeye ikna etmeye çalışıyorum
Yok , tam tersi hayatım.Yağsız-tuzsuz , Simbo. Çok güzel patlatıyo lakin bazan mısırlara hakim olamıyorum , sağa-sola dağılıyo

Canımsın vallaaa.Sağol bacım.Süper şeyler yapmışsın.Mmmmm.Bende egeliyim (izmir) Benim anneannemde ,babaannemde ot yemekleri yaparlardı.Otururduk çayır çimende ,hiç boş durmazlardı.Hemen bir iki ot toplarlar akşama yemek.Hemde ne lezzetli olurdu ...mmmmmm

kesinlikle canım ..2 günde özlemişim evimi..amiinn

kızz naaptın sen..bi de meleksini çağırıyo yanına suçuna oryak edicek birlikte yedik diye di mii.60:

çok iyi fikir bence

çok mu kalın kafan

Ayyy ne şanslısın kısss , bizde bir ben varım meraklı olan bu işlere ama ben de çok ot tanımıyorum.Sizinkiler bu işin ustası..Benim öyle bir ustanın yanında tahsil görmem gerek ve davetimde ciddiyim , saat kaç olursa olsun , ne zaman istersen....

Yok , tam tersi hayatım.Yağsız-tuzsuz , Simbo. Çok güzel patlatıyo lakin bazan mısırlara hakim olamıyorum , sağa-sola dağılıyo

Canım arkadaşım çok teşekkür ederim.Ama kolum kanadım kalkmıyor inan.O kadar moralmen çöküğüm yani.Sizin de keyfinizi kaçırdım.Sen müsaitsen gel bana.Hem sarayyyyyyyyyyyyyımı görürsün.Kıskanırsın.İlla bende aynısından istiyom diye kendini yerden yere atarsın.He kız az güleriz evin haline

aynı anda düşünmüşüz..ikna olsun tabee
bende de var ondan ben tuzlu ve yağlı seviyom

kesinlikle canım ..2 günde özlemişim evimi..amiinn

kızz naaptın sen..bi de meleksini çağırıyo yanına suçuna oryak edicek birlikte yedik diye di mii.60:

çok iyi fikir bence

çok mu kalın kafan

He , suç ortağı lazım bana şuan ...Çok pis gaza geldim bugün ben valla
Kalın kıssss , biliyosun anlatmıştım , tansiyonum düşünce ben de bayılıp banyoda düştüm ve kafamı yere çarptım.Kafamı çarpınca ihtimal ki baygın haldeyken bi kez daha bayıldım falan filan ööle manyak bişi yaşadım...Sonuçta kafatasımın şekli değişti (içine göçtü vurduğum yer) ama ben doktora moktora bile görünmedim ve çok şükür araz kalmadı ...Ya da kaldı da ben mi farkedemiyorum Meğerse kalan araz farkı farkedememekmiş

kızım mısır mısır demeyin bak patlatacağım haaaaaa
Patlat yawwww , zaten dal gibi olmuşun ...
Valla canımcım ben de yoruldum sabahtan beri...Bi de bu ara gene çarpıntım var , deli oldum sabahtan beri pırpır içimde kuş var sanki...Ev belki senin gördüğünden daha güzeldir de senin artık görecek gözün yok ya , ne olsa çirkin geliyodur sana...
Canım yaaa , üzme kendini , inşallah düzelecek herşey...

aynı anda düşünmüşüz..ikna olsun tabee
bende de var ondan ben tuzlu ve yağlı seviyom

ben şu ev ahalisini doyurup geliim kısslar..
He tuzlu-yağlı daha enfes olur hakikaten be yawww
Şimdiden ellerine sağlık ve afiyet olsun cicim...

. hatırladım şimdi..kıss düşündüm de şimdi çok ihmal etmişsin allah korusun..
hani kiminde geri kiminde zuper zekilik oluyormuş sen de 2. şık etkisini gösterdi zannımca

yine mii:26::26:dikkat et kendine bak lazımsın sen bize.. temizlik memizlik deyip hasta etme kendini..valla ben de artık üstten üstten yapıyom belim korkuttu beni..yine çıkarsa fıtık yatarım tümden..sen de kendini düşün biraz öldürme kendini..
ev konusun da o müthiş camı yapan mimardan çook mikemmel bi performans beklemiyorum ama melexinin dediği kadar da kötü değildir bence de..soğutmuşlar evden kısı resmen kocasıyla mimar bozuntusu

Amanın evet , kolla belini , o bel hiçbişeye benzemez ...Yani bence de soğuttular kızı...Bi de çok uzun sürdü ya , onun da etkisi oldu sanırım...
Bebişim ben de bi yemek işine girişiim , görüşürüz sonra yine

bi kere espri zeka işidir stop..

kolamam mı stop..
kolay gelsin stopppp

birdycim soyle o canavara bana artik ugramasin yawww... yaz geliyor kilolar durdugu yerde duruyor. Ben habire canavarla ugrsiyorum..

anam o canavar hiç birimize gelmese keşke

regl olucam içimdeki canavar canlanabilür her an

menümü yazıp size vana otobüs maceramı anlatayımm

akşam

1 dolu tabak kurufasulye
yoğurt
bol salata
sulu yemeğe hasret kalmışız ..ama şiştim tabii

canım akşamı ceviz ve sütle geçirebilirsin neyseki kaçamak yapmamışsın kek

artık çok geç makbuleincecik bir dilim yedim okadar inceydiki ayakta bile duramıyodu o kadar yani:))))
benimkiler kekleri lüpletirken mis gibi koktu.cevizli,kayısılı,incirli,yabanmersinli kek.neyseki fazlayemedim.peynir,salata,zeytin falan takviye ettim.ama çantaları yemeye razıyım:18:

kızımla giderken 3-4 numerodaydık ben koridortarafında..tv yi açtım baktım babam ve oğlum..enemm bitene kadar zırladım güneş gözlükleriyle gizlenmeye çalıştım ama burun çekişlerim ele verdi beni..habire aynadan kontrol ettim gören varmı diye..ama o filmi 15 kere de izlesen her seferinde ağlarım napiimm..neyse o bitti kurulandım falan arkasından tüm otobüslerde olan aşk tutulması var onun sayesinde normale döndüm derken eşimden haber yok ulaşılamıyor ve biz vana gelmek üzereyiz nerde incez bilmiyoz..vana girdik ilk durakta neyse eşim bekliyormuş vukuatsız atlattık olayı lakin biz çıkarkene öölee buluşamamalarımız çok olmuştu..dedim gene mii

dönüşte busefer kızımla eşim 3-4 ben 2 deyim..tv çalışmıyor sadece trt fm trt türkü..dedim türkü dinleyeyim eski türküler ve istekler var..dur bi istek yapayım dedim mesaj attım dedim ben hakkariden sersum gurbette olanlar için yüksek yüksek tepelere yi istiyom..5 dk sonra isteğim çalındı ben yine hüngür foşurt..kendim kaşındım yanee

zapsuyu diye bi nehir var burada yolun dibi ve çok korkunç akıyor..karlar eridiği için..otobüs ha kaydı ha kayacak yanii 1-2 resim çektim paylaşırım biara..

işte böyle güzeller..ama çoook iyi geldi 1-2 ay idare eder bu sosyallik beni..zaten haziran başı kızımı anneme göndericem o zaman birdaha gideriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…