Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Benide aranıza kabul edermisiniz karataya başlayalı 1 hafta oldu 82 den 79 a indim. :KK66:

Selam canım ,bu topiğin bilir kişisi Sersum rumuzlu arkadaşımız, kendisi çalıştığı için sabah işe gitmeden yada akşam , bazen izindeyse her hangi saatte giriyor foruma eğer hergün düzenli menü paylaşımını ve sıran gelince liste yapmayı kabul edersen Sersuma söylersin seni de listeye alır geçmiş sayfaları okursan liste kurallarını okursun.Tekrar hoş geldin ve iyi geceler.

İyi geceler ahali ,biliyorum hepiniz leptininiz kaçmasın diye uyudunuz ben maalesef anca işlerimi bitirdim ve geçmişi okuyup geldim.

Sersum canım hoş gelmişsin evine, Van gezisiyle medeniyet özlemini bi nebze gidermişsiniz, inşallah izninizde batıda adamakıllı çıkarırsınız acısını. Yarın mesaide kolay gelsin allahtan yarım gün yoksa Pazartesi sendromu çekilmiyo :KK31:

Birdy ,iğneoyası, Meleksin ,özlemkartal, kanel, çiğdem...ve diğer arkadaşlar hepinizi okudum ve sayenizde hoş vakit geçirdim keşke bende gelebilseydim dedim inşallah bi dahakine :KK5:

Hepinize iyi geceler bol leptinler :KK54: :KK55:

Sabah menümü vereyim
2 yumurta
Domates
Biber
Salatalık ve açık çay
Kilolarım durdu zaten önceleride bu yüzden ped etmiştim yürüyüşte yapamıyorum :KK43:((

günaydın arkadaşlar hepinize tam gönlünüze göre bir hafta diliyorum. İnşallah benim için de daha az stresli bir hafta olur. Hafta sonu menümü yazayım.

CUMARTESİ

SABAH :10.00
Klasik Karatay kahvaltısı

AKŞAM:4.30
5-6 tane köfte
1 tabak salata
2 bardak ayran

PAZAR

Klasik karatay kahvaltısı

AKŞAM :4.30
4-5 tane çiğ köfte
1 tabak salata
3 bardak ayran

Bu sabah kahvaltım :6.30

Karatay kahvaltısı

SERSUM arkadaşım geçen hafta leslie videoları için sana yazdığımda bana haftaya hatırlat demiştin.Ben de hatırlatıyorum arkadaşım umarım olur da ben de spor yapabilirim.Cevabını merakla bekliyorum.

Katılıyorum şekerim. Bi ağlatan filmleri, bir de sonunu bildiklerimi seyretmem. Titaniği seyretmeyişim de bu yüzdendir. Gemi batacaktır, seyretmeye gerek yoktur.

İyiniyetlime pek rastlamadım. İyi mi?
)
diyosun..:KK33::KK33:

iyiniyetlim iyiydi canım okulda problemler vardı sanırım yoğundu gelecektir en kısa sürede..ulaştım onada..:KK34::KK16::KK16:

hoşgeldin sana iyi dinlenmeler

akşam

4 tane içli köfte ayran
sağol canım dinlendim çok şükür..ooo içli köftee bayılırımm..afiyet olsun:KK16::KK16:
Ben de kaçayım artık. Hepinize iyi geceler.

Nasıl da özlemişim sizi:KK16::KK16::KK16:
:KK19::KK19::KK19::KK19: ben ençok avatarını öslemişim :KK53::KK53: şaka şaka:KK30::KK30:
sabah kahvaltısını öğlen yaptım
biraz peynir,1 yumurta domates salatalık
1 bardak greyfurt suyu ceviz fındık çay
akşam 17:30 da yedim ama cısss yedim 2 dilim pizza
2 ayran tavuk naget,
eve gelincede çay,kuru yemiş çilek erik
leslie yapacaktım yapamadım işte böle
iyi geceler
pizza yemişin keşke yapabilseydin leslie:KK5:..ama bazen insanın hali olmuyor canım:KK31:..hafta yeni başlıyor.eritirsin pizzaları :KK76::KK76:
iyi geceler tatlım bi güzel dinlen..

tabii hemşom tabii..zaten günde zevkine çok güvendiğim bi ablamdan vücut hatlarım,cildim filan için harika övgüler aldım..hem de 90 kiloyken:KK53::KK53:acayip gaza getirdi beni sağolsun:KK9::KK9:

iyi geceler hemşom:KK16::KK16:

bana da müsade güzeller yarın ,iş çok:KK54:
iyi bir hafta olsun hepimiz için..su gibi akıp gitsin:KK16::KK16:
Benide aranıza kabul edermisiniz karataya başlayalı 1 hafta oldu 82 den 79 a indim. :KK66:
alırız tabiisi:KK34:..hoşgeldin.:KK16:.ilk sayfayı oku canım..kabul edersen alırım listeye seni de..yok listeye girmek istemiyorum dersen takıl aramızda motivasyonun artar..başarılar..:KK16:
İyi geceler ahali ,biliyorum hepiniz leptininiz kaçmasın diye uyudunuz ben maalesef anca işlerimi bitirdim ve geçmişi okuyup geldim.

Sersum canım hoş gelmişsin evine, Van gezisiyle medeniyet özlemini bi nebze gidermişsiniz, inşallah izninizde batıda adamakıllı çıkarırsınız acısını. Yarın mesaide kolay gelsin allahtan yarım gün yoksa Pazartesi sendromu çekilmiyo :KK31:

Birdy ,iğneoyası, Meleksin ,özlemkartal, kanel, çiğdem...ve diğer arkadaşlar hepinizi okudum ve sayenizde hoş vakit geçirdim keşke bende gelebilseydim dedim inşallah bi dahakine :KK5:

Hepinize iyi geceler bol leptinler :KK54: :KK55:
sizinkilere söyle bizim karatay azaaları kızıyo bilgisayar sıramı öne alcakmışsınız de:KK20: ..olmuyo böyle canım..özledik valla..
öpüyorum senii:KK16::KK16::KK54:

Sabah menümü vereyim
2 yumurta
Domates
Biber
Salatalık ve açık çay
Kilolarım durdu zaten önceleride bu yüzden ped etmiştim yürüyüşte yapamıyorum :KK43:((
:KK20::KK20:pes etmek yok..hepimizde oluyor..şurda yaza ne kaldı vericez bu kiloları..üzme kendinii:KK34::KK34::KK16::KK16:
günaydın arkadaşlar hepinize tam gönlünüze göre bir hafta diliyorum. İnşallah benim için de daha az stresli bir hafta olur. Hafta sonu menümü yazayım.

CUMARTESİ

Klasik Karatay kahvaltısı

AKŞAM:4.30
5-6 tane köfte
1 tabak salata
2 bardak ayran

PAZAR

Klasik karatay kahvaltısı

AKŞAM :4.30
4-5 tane çiğ köfte
1 tabak salata
3 bardak ayran

Bu sabah kahvaltım :6.30

Karatay kahvaltısı

SERSUM arkadaşım geçen hafta leslie videoları için sana yazdığımda bana haftaya hatırlat demiştin.Ben de hatırlatıyorum arkadaşım umarım olur da ben de spor yapabilirim.Cevabını merakla bekliyorum.

canım tamam ama senin mesajların az olduğundan özel mesaj da yazamazsın daha..şöyle yapalım ben sana özelden mailimi göndereyim sen de benim mail adresime mail at..o şekilde mailini öğrenmiş olurum eşime de akşama sorarım..oluyorsa yollarım ben sana canım.:KK34:.kolay gelsin:KK34::KK16::KK16:

$100_8687.jpg

sabah kahvaltım gördüğünüz üzre
:KK56::KK56:
kıymalı salçalı omlet
kaşar peynir(evde başka peynir kalmamış:KK31:)
salatalık çeri domates
zeytin ceviz
2 günkurusu
yoğurt

Günaydın kızlar hepinize , nasılsınız:KK16:

Hafta sonu evde değildim, annemdeydim, giremedim o yüzden

Sayfalar ne kadar çabuk ilerlemiş :nazar::nazar::nazar:

Yarı Karatay yarı kaçamak yaptım, bu sabah tekrar döndüm:KK9:

Sabah kahvaltım 1.5 haşlanmış yumurta, zeytin, omega 3 , badem, fıstık

Sersumum Van 'a gidip gelmişsin, oh iyi gelmiştir, otobüs macerana bayıldım:KK43:

İğneoyam hoşgeldin canım, iyiki geldin, özlemiştik:KK16:

Günaydın kızlar hepinize , nasılsınız:KK16:

Hafta sonu evde değildim, annemdeydim, giremedim o yüzden

Sayfalar ne kadar çabuk ilerlemiş :nazar::nazar::nazar:

Yarı Karatay yarı kaçamak yaptım, bu sabah tekrar döndüm:KK9:

Sabah kahvaltım 1.5 haşlanmış yumurta, zeytin, omega 3 , badem, fıstık

Sersumum Van 'a gidip gelmişsin, oh iyi gelmiştir, otobüs macerana bayıldım:KK43:

İğneoyam hoşgeldin canım, iyiki geldin, özlemiştik:KK16:

ficansım hoşgeldin bebişim.:KK16:.kafam karıştı anlamışsındır mesajımdan..sana yazdığım halde yazmadım sandım :KK1::KK1::KK1:

afiyetler olsun..iyi misin..öksürük geçti mi..:KK34::KK34:

Son düzenleme:
Hoş geldin canım çok güzel bir başlangıç, her zaman gelen arkadaşlar sana daha çok yardımcı olcektir, kolay gelsin

Eki Görüntüle 685795

sabah kahvaltım gördüğünüz üzre
kıymalı salçalı omlet
kaşar peynir(evde başka peynir kalmamış:KK31:)
salatalık çeri domates
zeytin ceviz
2 günkurusu
yoğurt
Afiyet olsun, şifa olsun canım.

Hoş geldin canım çok güzel bir başlangıç, her zaman gelen arkadaşlar sana daha çok yardımcı olcektir, kolay gelsin

Afiyet olsun, şifa olsun canım.
:KK16::KK16:

canım naapıyon beyaa nerelerdesin..bebişin süt bırakma olayı tamamen bitti mi yoksa hala tepende mi..:KK9::KK9:

ficansım hoşgeldin bebişim.:KK16:.kafam karıştı anlamışsındır mesajımdan..sana yazdığım halde yazmadım sandım :KK1::KK1::KK1:

afiyetler olsun..iyi misin..öksürük geçti mi..:KK34::KK34:

Canım Hoşbuldum bidenem, ben de sana yollamıştım canım , gelmedi herhalde:44:

Öksürük için göğüse gitmiştim ya, filmde bişey çıkmadı, alerjik olabilir dedi,ilaç verdi

Ben daha ilaca başlamadan 2 gün sonra da boğazım şişti, kbb ye gittim, lenf bezlerim şişmiş, kulağım da ağrıyor, 10 günlük antibiyotik verdi, sabah akşam binlik alıyorum, sakın yarım bırakma dedi, bugün 3. gün ama hala yutkunamıyorum,işte böyle bebeem, senin belin nasıl

Canım Hoşbuldum bidenem, ben de sana yollamıştım canım , gelmedi herhalde:44:

Öksürük için göğüse gitmiştim ya, filmde bişey çıkmadı, alerjik olabilir dedi,ilaç verdi

Ben daha ilaca başlamadan 2 gün sonra da boğazım şişti, kbb ye gittim, lenf bezlerim şişmiş, kulağım da ağrıyor, 10 günlük antibiyotik verdi, sabah akşam binlik alıyorum, sakın yarım bırakma dedi, bugün 3. gün ama hala yutkunamıyorum,işte böyle bebeem, senin belin nasıl

offyaa..sen şu deposilin olayını sorsana canım kbb ye..bak inan çok iyi geliyor..çok çektin bu kış sen ..:KK5::KK5:

bak ben geçen ay vuruldum bu ay ilk defa regl oldum ve hasta olmadım.:KK52::KK52:.bütün kış siz de biliyorsunuz her regl olduğumda extra bir de hasta oluyordum korumaya başladı valla çok mutluyum. bu ay 1 tane daha vurulucam sonbahara kadar idare eder beni..çekilmiyor yoksa valla canım..

canlarım bu arada kilomu da paylaşayım..77.8 ve regl min ilk günü....1100 gr çok değil de mi kısslar..siz ne dersiniz bunun yarıdan fazlası regl şişliğidir diye tahmin ediyorum.:KK34:.lakin kaçamak yaptım ama çook çook da yürüdüm...:KK52::KK52::KK8::KK8:

Ah canııım...Benim kocamda da tinnitüs var , kulak çınlaması ve uğuldaması..24 saat non-stop uğuldayıp-çınlıyor ve tedavisi yok.Bazan evdeki herşeyi kapatıp salt sessizliğe ulaşmaya çalışıyor zavallı...Kulak gerçekten jiddi bir mevzu velhasıl :KK37::KK37::KK37:

Ayyy geçmiş olsun canım. :KK5: O sessizlikte bile ses duyar o :KK5: iyi bak kocacıına ses yapma evde :KK5: Birde tedavisi yok diyip o kulak uğuldama hele de çınlamasını çekmesin. İlaç kullansın mutlaka. Neyse kulak konusunu kapatıyım bıktı mllet kulağımdan hay kulağına diyecekler :KK9::KK9::KK9:

Canlarım günaydın ve şuan topikte olmayan herkese de günaydın ,
Hepinize şahanew bir hafta diliyorum.Çalışanlara ve okuyanlara Cumaya kadar günler su gibi , Cumadan sonra civa gibi aksın diyorum.....
Ben manikür-pedikür yapıcam şimdi.Sonra görüşürüz....

sersum canım olmadı gönderemedim bizim kurum dışarı e postaları da yasaklamış ne yapıcam bilmiyorum

X