Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

neyse canım sana inanıyoz..baksana ayakta bile zor duruyorsa erimiştir o midende zannımca..
sorma canim kac oldugunu bende bilmiyorum. neyse biridy buldu sebebini dun benim icime canavar kacmis.
Artik cok iyiyim gitti.

canavar çıkarma seansları mı yapsak nee

iyisindir tabiii

birdycim soyle o canavara bana artik ugramasin yawww... yaz geliyor kilolar durdugu yerde duruyor. Ben habire canavarla ugrsiyorum..
Canavar bu şekerim , kime isterse ona uğrar Mesela bana da hamur canavarı olarak geldi dünden beri....Mutfakta var 5 kilo hamurişi
bi kere espri zeka işidir stop..

kolamam mı stop..
kolay gelsin stopppp

anam o canavar hiç birimize gelmese keşke

regl olucam içimdeki canavar canlanabilür her an
Sana tatlı canavarı olarak gelmesi muhtemel Sersumum.Boy dolabını kilitle , kilit yok ise bantla
menümü yazıp size vana otobüs maceramı anlatayımm

akşam

1 dolu tabak kurufasulye
yoğurt
bol salata
sulu yemeğe hasret kalmışız ..ama şiştim tabii
Afiyet olsum bebişim , bizde de vardı kurufasulye , ne güzel yemek be , ben çok severim...
Oyyyy bana bile geldi onun kokusu.....
sorma canim kac oldugunu bende bilmiyorum. neyse biridy buldu sebebini dun benim icime canavar kacmis.
Artik cok iyiyim gitti.
Canavar çıkar izi kalır...Emin misin , tam olarak geçti mi ?
Oy Sersumum şok güldüm şok...Kızım niçün ağlak film seyrettin seferi vaziyetteyken ? Ben o filmi çok ağlatıyo diye duymuştum , daha hala seyretmedim ağlamiim diye...
Yalnız türkü kısmı tam efsane olmuş.Yani senin mesaj atman , adamların yemeyip-içmeyip derhal ve hemen senin mesajını okumaları ve dakkasına çalmaları , senin istediğin türkünün filmden de ağlak bi türkü olması...Senin tekrar hüngürt-şakırt ağlaman hahahahaha ne komik kısss...Mazoşist Sersum.... "Zapsuyu serin akar sinem sinem sinem mi" diye bi türkü vardı galiba eskiden.Bi de onu isteseydin keşke

neyse canım sana inanıyoz..baksana ayakta bile zor duruyorsa erimiştir o midende zannımca..

canavar çıkarma seansları mı yapsak nee

iyisindir tabiii
He yapalım seans.Yemek Canavarını kovma seansı...Tanrım çok mistik ve bir o kadar ürkünççççç :18::18::18:

Bugün yediklerim

Saat 11:00
1 açma
Yarım simit

Saat 17:00
1 hamburger
Patates kızartması

Kilo 49.9
Hedef 47

Böyle yersem zor tabi ((

Bebeler iyi. Ergenus kızımın sorumsuzlukları beni çileden çıkarıyor. Aklı bir karış havada. Ondan gayrı asayiş berkemal:)

Bileği kavanolza kestim. Tam da intihar vakası gibi, düzgün ve temiz bir jilet izine benziyor... Hastaneye giderken kocama sordum: "bize şimdi adli vaka muamelesi yaparlar mı" diye. Yapmadılar. Zannımca bu ödlek karı kendi bileğini kesemez diye düşündüler. Tendonları sıyırmış, damara gelmemiş. Ucuz atlatmışım. Sadece üstten deriyi diktiler, bitti gitti:) Bir daha kesersem göbeğimdeki fazlalıklara niyetliyim:)

Sigara konusunda seni tebrik ediyorum. İtiraf edeyim, umduğumdan daha başarılısın.

Eveeet canlarım , herkese selamlar , sevgiler ;
Bir çoklu alıntıyı daha kazasız-belasız yapmış olmanın haklı gururuyla ikinci mesajımı da yaziiim istedim.

Çoklu alıntı başarılı ama fontların bozulduğu gözümden kaçmadı, haberin ola(bu sarı kafalara gözüm üstünde işareti eklenmeli)

Canımmm... Hoşbuldum. Sağolasın. Sen de hoşgeldin. Ne güzel gezip gelmişsin.

Melexin, bence regl öncesi olduğun için bazı şeyler gözünde büyüdü. İnsanda tolerans kalmıyor böyle zamanarda. Çok üzülüyorum seni böyle görünce. Elimden birşey gelebilse keşke

Senin şu üşenmeden yemek yapmalarını ağzım açık okuyorum. Ben yemek yapmayı hiç sevmem. Fotosentez yapsak ne çok vakit kazanmış olurduk diye düşünürüm. Öte yandan kocam da ben de yemeyi pek severiz. Hatta geçen salı kocam Antepe baklava yemeye gitti. İşi gücü olduğu için değil, sırf baklava yemek için. Ötesi var mı arkadaş! Bu zihniyetle kilo vermek zor oluyor tabii

Bu arada, beğen tuşuna basınca benim bsayar donup kalıyor bazen. O yüzden her zaman beğenemiyorum. Bu böyle biline... Yoksa hapınizi seviyorum, hapınizi beğeniyorum yani. (Bir arkadaşımın kızı küçükken böyle derdi. Hapınizi seviyom).

haklısın uzak durmalıyımmmm:18::18:

ben de çok severim beyaa

valla mazoşistim kıss..ama görmeliydin halimi 1 paket selpak bitti giderken ama inatla seyrediyom
ama çok güzel oyunculuklar canım yaa..çetin tekindor hümeyra küçük oyuncu müthişler yanii..bence al bigün 2-3 paket selpak seyret çok şey kaçırıyorsun seyretmeyerek

he kıss zapsuyu türküsünü bidaaki gidişime isteyeyim aklımda kalsın

canavarr kovma seansları part1

Bugün yediklerim

Saat 11:00
1 açma
Yarım simit

Saat 17:00
1 hamburger
Patates kızartması

Kilo 49.9
Hedef 47

Böyle yersem zor tabi ((
nettin seennnngerçi hedefe 2.9 kg varmış ama cicim böyle gidersen zor..
Hamur canavarı fazla mesai yapmış bu hafta

Bileğine üzüldüm gerçekten , çok geçmiş olsun İğneoyam...Göbek kesmede başarılı olursan haberim olsun
Sigara tebriğin için çok teşekkürler.Çok süründüm ama ciddi başarı elde ettim hakikaten Oyyy olsa da içsem şimdi bi tane
Çoklu alıntı hala içimde bir yara...Tam oturtamadım , yazın Sersumdan özel ders aliciiim...
Bi yemek yapmaya üşenmiyorum kıssss , ondan başka tüm ev işlerinden nefret ediyorum.İçeride bir aydır bekleyen ütülük çamaşırlar var , kafamı çevirip geçiyorum yanından.....
Oyyy afiyet olsun kocana , yemiş mi doyasıya ? Ben de çok severim baklavayı be yawww ....

Sersum kız, ben de geçen hafta meşhur oldum, senin gibi:) Bir taraftan yürüyüş yapıp, bir taraftan zaplıyordum ki, Seda Sayan'da hatunun birinin bitkisel maske tarifleri verdiğini duydum. Benim yüzümde de gül hastalığı var, doktorlar pek bişey yapamadı. Arasam mı dedim. Amaaan zaten telefon düşecek değil ya dedim. Aradım. İlk seferde düştü. Hiç de çok arayanları yokmuş demek ki...Düştüğü gibi de canlı yayına bağladılar beni. Yürüyüş yaptığım için nefes nefese konuştum. Muhtemelen sapıklar gibi çıktı sesim:))) Kendimi bi değişik hissettim ama... Böle bi havam, duruşum değişti. Star ışığı gördüm kendimde

Ben bu topikde de alışamadım o tuşa basmaya yawwww. Yoksa ben de beğeniyorum yazılarınızı , sadece ekşına dökemiyorum...

Yok yaaaa , ne seyrederim ne de ağlarım valla...Onun yerine Kolpaçino'yu seyrederim ben

o ergenyuslar başımızın tatlı derdi benimki de aynı beyaa sorma
geçenlerde iyiniyetliminki de cozutmuştu yazık dert yanıyordu

göbeği itinalı kesmek gerek
hee gezdim gördüm geldim

baklava deme banaa

biz de seni seviyoz..beğenme sen donar kalırsın maazallah

selamlar herkese,

bugun sabahtan iyi başlamıştım. Aslında genelde iyidim. Arada da cocuklar uyuyunca leslie ile 2 mil ısınma 3 mil de yag yakma egzersizini yaptım.
Aksam da dısardan soylemiştik. İkizlerle patlıcanlı kebab salata bir etsiz çiğ köfte.
kızım eve gelince eski yip çokomeller vardı ya cocuklguumuzda onlardan almışlar. dayanamadım 1 tane yedim
Artık yatmadan yapabilirsem 1 üç mil daha süper olur :) olmazsa da yarın halledeceğim..
hepinize selamlar :)

Vay vaaaaaayyyyyy vayyyy anasınııııııı....Aramızda ne celebrityler varmış da haberimiz yokmuşşşşşş....Kadın derdine derman oldu mu bari ?

Bir çokomel nedir ki ...
Ben bugün ; 2 dilim börek , 3 tane un kurabiyesi ve 1 adet gözleme yedim.Tabii ki yemek haricinde yedim bunları , yani ayrıca 3 öğünümü de yaptım....Tanrı beni affetsin

kizlar benim dunku helva detoksum arti 800 olarak bu sabah tartida bana donunce benim canavar serrimden korkup kacti. Neyse bugunu canavarsiz atlattim.

saat 15te yediklerimi yazmistim.
aksam 19.30
1 kase keten tohumlu yogurt.

umarim gece yarisi benim canavar karanliktan yararlanip gelmez.

Bir çokomel nedir ki ...
Ben bugün ; 2 dilim börek , 3 tane un kurabiyesi ve 1 adet gözleme yedim.Tabii ki yemek haricinde yedim bunları , yani ayrıca 3 öğünümü de yaptım....Tanrı beni affetsin

Kızlar ben şimdi yazınca farkettim ne çok yemişim yawww....Üstelik de hepsi bana dokunan şeyler...Ben derhal bi yürüyüş tertip ediiim kendime.Sonra görüşmek üzere...

olamazzzz o sen miyyydiiinnnn deeerrrmişimmm...60:
şok seksi çıkmıştır sesin kısss

bas bas korkak alıştırma elini diycem ama bende ki de okudum bak mahiyetinde oluyor alışkanlık..

kolpaçino he.. sümelanın şifresi de iyidir bak

selam canım..kız okaa spora erimiştir o çokomel..bu arada ne yalan diyeyim ben de dayanamazdım..

kilitle cicim kapıyı bacayı girmesin
Kızlar ben şimdi yazınca farkettim ne çok yemişim yawww....Üstelik de hepsi bana dokunan şeyler...Ben derhal bi yürüyüş tertip ediiim kendime.Sonra görüşmek üzere...
yürü canım yürü bravoss

valla ben de oyle olacagını umuyorum..:) oyle olsun lutfen zira pek halim yok gibi . yarın iş var.
bu leslie'nin egzersizleri ile ne kadar gidiyor? Kalori olarak genel anlamda br suru cesiti var gerçi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…