neyse canım sana inanıyozartık çok geç makbuleincecik bir dilim yedim okadar inceydiki ayakta bile duramıyodu o kadar yani:))))
benimkiler kekleri lüpletirken mis gibi koktu.cevizli,kayısılı,incirli,yabanmersinli kek.neyseki fazlayemedim.peynir,salata,zeytin falan takviye ettim.ama çantaları yemeye razıyım:18:
sorma canim kac oldugunu bende bilmiyorum. neyse biridy buldu sebebini dun benim icime canavar kacmis.
Artik cok iyiyim gitti.
Canavar bu şekerim , kime isterse ona uğrarbirdycim soyle o canavara bana artik ugramasin yawww... yaz geliyor kilolar durdugu yerde duruyor. Ben habire canavarla ugrsiyorum..
Sana tatlı canavarı olarak gelmesi muhtemel Sersumum.Boy dolabını kilitle , kilit yok ise bantlabi kere espri zeka işidir stop..
kolamam mı stop..
kolay gelsin stopppp
anam o canavar hiç birimize gelmese keşke
regl olucam içimdeki canavar canlanabilür her an
Afiyet olsum bebişim , bizde de vardı kurufasulye , ne güzel yemek be , ben çok severim...menümü yazıp size vana otobüs maceramı anlatayımm
akşam
1 dolu tabak kurufasulye
yoğurt
bol salata
sulu yemeğe hasret kalmışız ..ama şiştim tabii
Oyyyy bana bile geldi onun kokusu.....artık çok geç makbuleincecik bir dilim yedim okadar inceydiki ayakta bile duramıyodu o kadar yani:))))
benimkiler kekleri lüpletirken mis gibi koktu.cevizli,kayısılı,incirli,yabanmersinli kek.neyseki fazlayemedim.peynir,salata,zeytin falan takviye ettim.ama çantaları yemeye razıyım:18:
Canavar çıkar izi kalır...Emin misin , tam olarak geçti mi ?sorma canim kac oldugunu bende bilmiyorum. neyse biridy buldu sebebini dun benim icime canavar kacmis.
Artik cok iyiyim gitti.
Oy Sersumum şok güldüm şok...Kızım niçün ağlak film seyrettin seferi vaziyetteyken ? Ben o filmi çok ağlatıyo diye duymuştum , daha hala seyretmedim ağlamiim diye...kızımla giderken 3-4 numerodaydık ben koridortarafında..tv yi açtım baktım babam ve oğlum..enemm bitene kadar zırladımgüneş gözlükleriyle gizlenmeye çalıştım ama burun çekişlerim ele verdi beni..habire aynadan kontrol ettim gören varmı diye..ama o filmi 15 kere de izlesen her seferinde ağlarım napiimm..neyse o bitti kurulandım falan arkasından tüm otobüslerde olan aşk tutulması var onun sayesinde normale döndüm derken eşimden haber yok ulaşılamıyor ve biz vana gelmek üzereyiz nerde incez bilmiyoz..vana girdik ilk durakta neyse eşim bekliyormuş vukuatsız atlattık olayı lakin biz çıkarkene öölee buluşamamalarımız çok olmuştu..dedim gene mii
dönüşte busefer kızımla eşim 3-4 ben 2 deyim..tv çalışmıyor sadece trt fm trt türkü..dedim türkü dinleyeyim eski türküler ve istekler var..dur bi istek yapayım dedim mesaj attım dedim ben hakkariden sersum gurbette olanlar için yüksek yüksek tepelere yi istiyom..5 dk sonra isteğim çalındı ben yine hüngür foşurt.. kendim kaşındım yanee
zapsuyu diye bi nehir var burada yolun dibi ve çok korkunç akıyor..karlar eridiği için..otobüs ha kaydı ha kayacak yanii 1-2 resim çektim paylaşırım biara..
işte böyle güzeller..ama çoook iyi geldi 1-2 ay idare eder bu sosyallik beni..zaten haziran başı kızımı anneme göndericem o zaman birdaha gideriz..
He yapalım seans.Yemek Canavarını kovma seansı...Tanrım çok mistik ve bir o kadar ürkünççççç :18::18::18:neyse canım sana inanıyoz..baksana ayakta bile zor duruyorsa erimiştir o midende zannımca..
canavar çıkarma seansları mı yapsak nee
iyisindir tabiii
Bugün yediklerim
Saat 11:00
1 açma
Yarım simit
Saat 17:00
1 hamburger
Patates kızartması
Kilo 49.9
Hedef 47
Böyle yersem zor tabi((
Hamur canavarı fazla mesai yapmış bu hafta
Sen nerdesin be vicdansız ....Bıraktın gittin öööleee....Bileği niye kestin , intihar girişimi miAyrıca da geçmiş olsun , tendon olayına girmişsin , o iş biraz pistir , sabır diliyorum , bi daha kesme oranı buranı , gerek yok
Sigarayı ayda bire düşürdüm görüşmeyeli :18::18::18: Oyam bende çelik gibi irade varmış da haberim yokmuş
Bu aykini bikaç gün önce içtim , hala bir bir gelin gibi ince-narin ve cezbedeciydi
Bebelerin nasıl , asayiş berkemal mi?
Eveeet canlarım , herkese selamlar , sevgiler ;
Bir çoklu alıntıyı daha kazasız-belasız yapmış olmanın haklı gururuyla ikinci mesajımı da yaziiim istedim.
hoşgeldin tekrar ve geçmiş olsun bebişim..ayy ne piss bişeydir o kesik nasıl becerdin ..şaka biryana Allah korumuş canım
kızım kendine ödül olarak bizi verip bize mi ceza veriyon sen...
hee topiğin sahibisini ben de tanırım zaten ondan geldik liste dışında kural tanımayan cıvığın tekidir kendilerii
eee gelmezsen öölee çizerler adını..listede kuraldışı yok çok etkili olmuş sanırsam kopyalayıp gönderseydim keşke sana görünce daha önceden gelirdin
selam kızlar ;biraz moralmen çöküntüdeyim.O nedenle uzun uzun yazamayacağım kusurabakmayın
regl oldum olacağım yada şuan battım haberim yok.Yalnız fena şiştim patlayacağım.Birdyim daha verme demişsin emme ben zaten 2 aydır filan doğru düzgün rejimi takip etmiyorum.Dün gece mesela saat 10 buçuk gibi mısır patlatıp yedim.Bir iki şeyi prensip ettim sadece 1- ekmek yememek ( geçen onu da yedim benim kızın artığı kızarmış ekmeğin üstüne bolcana tereyağı sürdüm hoooop güplettim he2- akşam en geç 8 den sonra yemek yememek ( hoş dün gece onu da bozdum ya bu nasıl prensip diyorsun şimdi Olsun o kadarcık.Canım çok sıkkındı.Ya kendimi yiyecektim yada mısırı .Tercihim mısırdan yana oldu Güya kısacık yazacaktım.Bu ara cenem düştü ki sormayın.Neyse ben menümü bildireyim
sabah: menemen ,peynir,zeytin,badem sltlk ,çay
akşam: gordon bleu ,peynir ,vişne suyu :18:
İyiyim bebişim , kalk bize gel hadi , valla diyorum bak....Gözleme yaptım , tafsilat aşağıda
Sersumcum , öncelikle hoş geldin canımcım...Valla ya , insanın kendi evi gibisi yokkk , Allah ayırmasın evlerimizden...
Kızlar dün ebegümecileri kavurmuştum ya , demin kalktım bi hamur yaptım uyduruktan ve gözleme yaptım.Heee n'oldu şimdi , ot yedik çok sağlıklı olduOnunla kalsam gene iyi , canım çok un kurabiyesi istiyodu , bi de ondan yaptımmmmm....Evde zaten börek var idi , oyyyyyyyyyyy ev hamurişi doldu biranda...Hee bak unutuyodum bi de pirinç pilavı yapmıştım dün kocama , ondan da varrrrr...Allah muhafaza diyorum Gözlemeden bi yarım yedim ama bilemiyorum ne getirir gelecek
[
Sana tatlı canavarı olarak gelmesi muhtemel Sersumum.Boy dolabını kilitle , kilit yok ise bantla
Afiyet olsum bebişim , bizde de vardı kurufasulye , ne güzel yemek be , ben çok severim...
Oy Sersumum şok güldüm şok...Kızım niçün ağlak film seyrettin seferi vaziyetteyken ? Ben o filmi çok ağlatıyo diye duymuştum , daha hala seyretmedim ağlamiim diye...
Yalnız türkü kısmı tam efsane olmuş.Yani senin mesaj atman , adamların yemeyip-içmeyip derhal ve hemen senin mesajını okumaları ve dakkasına çalmaları , senin istediğin türkünün filmden de ağlak bi türkü olması...Senin tekrar hüngürt-şakırt ağlaman hahahahaha ne komik kısss...Mazoşist Sersum.... "Zapsuyu serin akar sinem sinem sinem mi" diye bi türkü vardı galiba eskiden.Bi de onu isteseydin keşke
He yapalım seans.Yemek Canavarını kovma seansı...Tanrım çok mistik ve bir o kadar ürkünççççç :18::18::18:
nettin seennnnBugün yediklerim
Saat 11:00
1 açma
Yarım simit
Saat 17:00
1 hamburger
Patates kızartması
Kilo 49.9
Hedef 47
Böyle yersem zor tabi((
Hamur canavarı fazla mesai yapmış bu hafta
Bebeler iyi. Ergenus kızımın sorumsuzlukları beni çileden çıkarıyor. Aklı bir karış havada. Ondan gayrı asayiş berkemal:)
Bileği kavanolza kestim. Tam da intihar vakası gibi, düzgün ve temiz bir jilet izine benziyor... Hastaneye giderken kocama sordum: "bize şimdi adli vaka muamelesi yaparlar mı" diye. Yapmadılar. Zannımca bu ödlek karı kendi bileğini kesemez diye düşündüler. Tendonları sıyırmış, damara gelmemiş. Ucuz atlatmışım. Sadece üstten deriyi diktiler, bitti gitti:) Bir daha kesersem göbeğimdeki fazlalıklara niyetliyim:)
Sigara konusunda seni tebrik ediyorum. İtiraf edeyim, umduğumdan daha başarılısın.
Çoklu alıntı başarılı ama fontların bozulduğu gözümden kaçmadı, haberin ola(bu sarı kafalara gözüm üstünde işareti eklenmeli)
Canımmm... Hoşbuldum. Sağolasın. Sen de hoşgeldin. Ne güzel gezip gelmişsin.
Melexin, bence regl öncesi olduğun için bazı şeyler gözünde büyüdü. İnsanda tolerans kalmıyor böyle zamanarda. Çok üzülüyorum seni böyle görünce. Elimden birşey gelebilse keşke
Senin şu üşenmeden yemek yapmalarını ağzım açık okuyorum.Ben yemek yapmayı hiç sevmem. Fotosentez yapsak ne çok vakit kazanmış olurduk diye düşünürüm. Öte yandan kocam da ben de yemeyi pek severiz. Hatta geçen salı kocam Antepe baklava yemeye gitti. İşi gücü olduğu için değil, sırf baklava yemek için. Ötesi var mı arkadaş! Bu zihniyetle kilo vermek zor oluyor tabii
Ben bu topikde de alışamadım o tuşa basmaya yawwww. Yoksa ben de beğeniyorum yazılarınızı , sadece ekşına dökemiyorum...Bu arada, beğen tuşuna basınca benim bsayar donup kalıyor bazen. O yüzden her zaman beğenemiyorum. Bu böyle biline... Yoksa hapınizi seviyorum, hapınizi beğeniyorum yani. (Bir arkadaşımın kızı küçükken böyle derdi. Hapınizi seviyom).
haklısın uzak durmalıyımmmm:18::18:
ben de çok severim beyaa
valla mazoşistim kıss..ama görmeliydin halimi 1 paket selpak bitti giderken ama inatla seyrediyom
ama çok güzel oyunculuklar canım yaa..çetin tekindor hümeyra küçük oyuncu müthişler yanii..bence al bigün 2-3 paket selpak seyret çok şey kaçırıyorsun seyretmeyerek
he kıss zapsuyu türküsünü bidaaki gidişime isteyeyim aklımda kalsın
canavarr kovma seansları part1
nettin seennnngerçi hedefe 2.9 kg varmış ama cicim böyle gidersen zor..
o ergenyuslar başımızın tatlı derdi benimki de aynı beyaa sormaBebeler iyi. Ergenus kızımın sorumsuzlukları beni çileden çıkarıyor. Aklı bir karış havada. Ondan gayrı asayiş berkemal:)
Bileği kavanolza kestim. Tam da intihar vakası gibi, düzgün ve temiz bir jilet izine benziyor... Hastaneye giderken kocama sordum: "bize şimdi adli vaka muamelesi yaparlar mı" diye. Yapmadılar. Zannımca bu ödlek karı kendi bileğini kesemez diye düşündüler. Tendonları sıyırmış, damara gelmemiş. Ucuz atlatmışım. Sadece üstten deriyi diktiler, bitti gitti:) Bir daha kesersem göbeğimdeki fazlalıklara niyetliyim:)
Canımmm... Hoşbuldum. Sağolasın. Sen de hoşgeldin. Ne güzel gezip gelmişsin.
Öte yandan kocam da ben de yemeyi pek severiz. Hatta geçen salı kocam Antepe baklava yemeye gitti. İşi gücü olduğu için değil, sırf baklava yemek için. Ötesi var mı arkadaş! Bu zihniyetle kilo vermek zor oluyor tabii
biz de seni seviyozBu arada, beğen tuşuna basınca benim bsayar donup kalıyor bazen. O yüzden her zaman beğenemiyorum. Bu böyle biline... Yoksa hapınizi seviyorum, hapınizi beğeniyorum yani. (Bir arkadaşımın kızı küçükken böyle derdi. Hapınizi seviyom).
Sersum kız, ben de geçen hafta meşhur oldum, senin gibi:) Bir taraftan yürüyüş yapıp, bir taraftan zaplıyordum ki, Seda Sayan'da hatunun birinin bitkisel maske tarifleri verdiğini duydum. Benim yüzümde de gül hastalığı var, doktorlar pek bişey yapamadı. Arasam mı dedim. Amaaan zaten telefon düşecek değil ya dedim. Aradım. İlk seferde düştü. Hiç de çok arayanları yokmuş demek ki...Düştüğü gibi de canlı yayına bağladılar beni. Yürüyüş yaptığım için nefes nefese konuştum. Muhtemelen sapıklar gibi çıktı sesim:))) Kendimi bi değişik hissettim ama... Böle bi havam, duruşum değişti. Star ışığı gördüm kendimde
selamlar herkese,
bugun sabahtan iyi başlamıştım. Aslında genelde iyidim. Arada da cocuklar uyuyunca leslie ile 2 mil ısınma 3 mil de yag yakma egzersizini yaptım.
Aksam da dısardan soylemiştik. İkizlerle patlıcanlı kebab salata bir etsiz çiğ köfte.
kızım eve gelince eski yip çokomeller vardı ya cocuklguumuzda onlardan almışlar. dayanamadım 1 tane yedim
Artık yatmadan yapabilirsem 1 üç mil daha süper olur :) olmazsa da yarın halledeceğim..
hepinize selamlar :)
Bir çokomel nedir ki ...
Ben bugün ; 2 dilim börek , 3 tane un kurabiyesi ve 1 adet gözleme yedim.Tabii ki yemek haricinde yedim bunları , yani ayrıca 3 öğünümü de yaptım....Tanrı beni affetsin
olamazzzz o sen miyyydiiinnnn deeerrrmişimmm..Sersum kız, ben de geçen hafta meşhur oldum, senin gibi:) Bir taraftan yürüyüş yapıp, bir taraftan zaplıyordum ki, Seda Sayan'da hatunun birinin bitkisel maske tarifleri verdiğini duydum. Benim yüzümde de gül hastalığı var, doktorlar pek bişey yapamadı. Arasam mı dedim. Amaaan zaten telefon düşecek değil ya dedim. Aradım. İlk seferde düştü. Hiç de çok arayanları yokmuş demek ki...Düştüğü gibi de canlı yayına bağladılar beni. Yürüyüş yaptığım için nefes nefese konuştum. Muhtemelen sapıklar gibi çıktı sesim:))) Kendimi bi değişik hissettim ama... Böle bi havam, duruşum değişti. Star ışığı gördüm kendimde
bas bas korkak alıştırma elini diycem ama bende ki de okudum bak mahiyetinde oluyor alışkanlık..Ben bu topikde de alışamadım o tuşa basmaya yawwww. Yoksa ben de beğeniyorum yazılarınızı , sadece ekşına dökemiyorum...
Yok yaaaa , ne seyrederim ne de ağlarım valla...Onun yerine Kolpaçino'yu seyrederim ben
selamlar herkese,
bugun sabahtan iyi başlamıştım. Aslında genelde iyidim. Arada da cocuklar uyuyunca leslie ile 2 mil ısınma 3 mil de yag yakma egzersizini yaptım.
Aksam da dısardan soylemiştik. İkizlerle patlıcanlı kebab salata bir etsiz çiğ köfte.
kızım eve gelince eski yip çokomeller vardı ya cocuklguumuzda onlardan almışlar. dayanamadım 1 tane yedim
Artık yatmadan yapabilirsem 1 üç mil daha süper olur :) olmazsa da yarın halledeceğim..
hepinize selamlar :)
kilitle cicim kapıyı bacayı girmesinkizlar benim dunku helva detoksum arti 800 olarak bu sabah tartida bana donunce benim canavar serrimden korkup kacti. Neyse bugunu canavarsiz atlattim.
saat 15te yediklerimi yazmistim.
aksam 19.30
1 kase keten tohumlu yogurt.
umarim gece yarisi benim canavar karanliktan yararlanip gelmez.
yürü canım yürü bravossKızlar ben şimdi yazınca farkettim ne çok yemişim yawww....Üstelik de hepsi bana dokunan şeyler...Ben derhal bi yürüyüş tertip ediiim kendime.Sonra görüşmek üzere...
olamazzzz o sen miyyydiiinnnn deeerrrmişimmm...60:
şok seksi çıkmıştır sesin kısss
bas bas korkak alıştırma elini diycem ama bende ki de okudum bak mahiyetinde oluyor alışkanlık..
kolpaçino he..sümelanın şifresi de iyidir bak
selam canım..kız okaa spora erimiştir o çokomel..bu arada ne yalan diyeyim ben de dayanamazdım..