- 20 Temmuz 2012
- 2.045
- 3.773
gönlümüz zengin fukara olsak ne beee...benim de yakındır bacım yaş 43 olcak ekimdeFakir bi senmisin kıss, burda extradan menopozlu fukara var
anlatmış sağolsun canım benimonun sırrı ev komple tadilat oldu 3-4 aydır sürekli koşturuyor..sergiye hazırlanıyor..gerisini de o anlatsın garii[/I][/B][/SIZE][/COLOR]
çok geçmiş olsun canım çabuk geçer inşallahO da var o daaaaaa hepsi birarada çok şiddetli geçiriyorum hemde :18:
Özlemim Kartalım Çatal Karam ÇinGEM .Ben ne yaptığımı bir bilsem :44:Aslına bakarsan bende bir nevi şoktayım.Çünkü ne bir zorluk çektim ne de çabaladım desem yeridir .:26:Yalnız şunu diyebilirim ki beynime format attım.O nasıl oluyor dersen Kendi kendime telkin verdim.Deli diyeceksin biliyorum ama ;kendi kendime "ben yedikçe zayıflıyorum ,kendimi çok seviyorum ..." falandı filandı gibi gurur okşatıcı şeylerle beynimi yıkadım.Spor yok hayatımda.Yıllarca kocamla günde enaz 2 buçuk saat yürüyüş yapmıştım (istemedennnnn )Çok sıkıcıydı ve ben zayıflayacağıma gittikçe şişiyordum.Sporu sevmediğimi anladım.Sevmediğim şeyinde bana bir yararı olmadı.Burada önemli bir not :Sizler sporun faydasını görüyorsanız lütfen yapınız.Spor muhakkaki faydalı birşey.Sadece ben sevmediğim için bende bir etki yaratmadı.Ama şunu söyleyeyim son günlerin modası spining diye birşey var.Salonda hoca eşiliğinde bisiklet çeviyorsun.Giden arkadaşlarım ağızları kullaklarında anlatıyorlar Eğlence olsun diye buna başlayabilirim.Çünkü gidenler spordan ziyade çok eğlendiklerini anlatıyorlar.Evet kısacası ben çoğunlukla 2 öğün yemişim.Ama bu diyete özel değil.Ben kendimi bildim bileli 2 öğün yiyen biriyim.Ve hatta karataya başladığımdan beri hiç aç kalmadım ben yaaaaa Hem doyuyorum hem zayıflıyorum.Diğer diyetler gibi ot ye ,1 gr fasülye ye gibi sınırlamalarda yok.Çok rahatım.İş beyinde bitiyor.Emin ol hayatta ne olursa olsun sen hazır değilsen başarmanında imkanı yok.Önce kendinizi sevin.Bu benden size abla ,bacı,teyze ,nine ,kızkardeş nasihatı olsun.​Allah hepinizin dileklerini yerine getirsin.
nerden bildin kıss çatalkarayım sahidençok güzel özetlemişsin canım eline koluna sağlıktüm tespitlerine imzamı atıyorum:13:sevmekle başlar herşey..böyle bi şiir vardı da unuttum şimdi...Allah senin de dileklerini gerçek etsin tatlım,sonuna kadar hakettiğine tüm kalbimle inanıyorumm.
hoşgeldin canım,birlikte verip kurtulalım inşallahzira bıktık gaarriiKendi kendime 79 olunca gelicem topiğe diye söz vermiştim. Yani siz benim ödülümdünüz ama bir türlü 79 olamadım. Yeni topic haberini de alınca "başlarım sözüne de, sana da iğneoyası" dedim, tükürdüğümü yaladım, geldim. Oh ettim. İyi ettim.