Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Eveeet canlarım , herkese selamlar , sevgiler ;
Bir çoklu alıntıyı daha kazasız-belasız yapmış olmanın haklı gururuyla ikinci mesajımı da yaziiim istedim.
Bu Pazar da son bikaç haftadırki Pazarlar gibi deterjan ve hijyen doluydu.Arkadaşım , biz evde iki kişiyiz , bu evi kim gelip pisletiyo yaaaa....Vallaı aklımı oynatıcam , heryer toz , heryer toz , nerden geliyo bu kadar toz-pislik ben anlamadım gitti...O evi pisleteni de bi elime geçirirsem çok pis vericem odunu valla....
Şimdi bi görün evi , mis-mis , dersiniz ki 1 ay kirlenmez..Pışşııkkkkk bi de yarın gelin görün bakalımmmm....
Neyse canlarım , işte bu yukarıdaki işleri yaptım , sonra da banyo yaptım.Sonra da yemek yedim (kurufasulye ve 2 dilim börek ) , şimdi de çay ve siz

Sağol canım. Sanki düne göre daha az gibi ama tabi devam ediyor. Edecek. Sabretmekten başka çarem yok ki Allah en kısa sürede bu dertten kurtarsın beni inşallah ve bir daha hiç olmaz inşallah. Amin.
Ah canıııım , yakın olsaydık da bi çorba yapsaydım sana
Kocis ile bir saat tempolu yuruduk geldik :112::111::116:

Kekkkkk mmmmmm bayılırımmmmm.....

Ziporun çok güzel olmuşşşşş

Ah canıııım , yakın olsaydık da bi çorba yapsaydım sana

Valla ya kimseciklerim de yokki az önce kapıya biri geldi basıp duruyo zile. Benim kulak gitti. En son bağırdım çek elini zilden kulağım rahatsız diye gitii

ewet canim bildigimiz Turkiye 20 derecesi ogle sularinda ama gun boyunca hava durumu iyi ve guzel seyretti .. mutluyuz bu hafta hergun bu kadar guzel olmasada 11 - 15 derece arasinda olacak ve ben her gun uzunnnnnn uzuuuuun yururyusler yapacagim..
Kardesimde beni ziyarete gelecek yarin Turkiyeden bol kacamakli gunler bizi bekliyor ve ayni zamanda booollll booolll ve uzun yuruyusler ........

Valla ya kimseciklerim de yokki az önce kapıya biri geldi basıp duruyo zile. Benim kulak gitti. En son bağırdım çek elini zilden kulağım rahatsız diye gitii
Iyyyy insan o haldeyken de o zil sesi 100 kat büyür valla
Ohhh kemiklerin ısınsın canım valla Kardeşine de sevgilerimi ilet.Dediğin gibi ; bol muhabbetli , bol gülmeceli , bol kaçamaklı ve bol yürüyüşlü geçsin ziyareti...

Iyyyy insan o haldeyken de o zil sesi 100 kat büyür valla

Ya düşün yolda korna çalınıyor benim de kulağımın içinde

Pamuk tıkadım kulağa Hem duyamıyorum hem rahatsız oluyorum. Sağır sultan kalacak lakabım

bu olayı son kez yorumluyorum arkadaşlar..

ilk olarak en az 1-2 aydır listede olanlar ve eskilere özel mesajla duyuralım dedik(ki son eklenenler daha 2 hafta bildirim bile yapmamışlardı onların kararını kendilerine bırakalım dedik çünkü onlarla muhabbet bile edememiştik daha) ama 10 dk da bir mesaj yazmaya dayanamayınca vazgeçtik bu 1..

leylakla ve birdyle konuşmalarda geçen çok gizli olayı da aramızda espridir ki biz bu olayı gizli yapsak o kadar saf mıyız gizlice diye genele yazalım..bu da 2..

hepimiz buradayız ve eğlenelim bizim sahibi olduğumuz bir topiğimiz olsun istedik bu da 3..

tabii ki herkes kararında özgürdür saygılar...

Son düzenleme:
herkesler sosyalleşmede heralde..

sabah dediğim gibi 4 gibi kalktım okudum ama cevap yazamadım..evet döndük kürkçü dükkanına..
ama evim evim güzel evim hakkaride de olsa da..

regl oldum bu arada bakalım sabah tartılıcam bana van kaçamakları nasıl yansıyacak:18::18:

geçmişe gidip cevaplarımı yazmaya başlıyayım..hadi bakalımm

sağol canım..ramaskanın arkadaşı benim de arkadaşımdır..oyun için de teşekkürler..1. olmuştum sansayyonel bir biçimde
12- 13 kilo çok güzel bir tebrikler canım..devamında da başarılar dilerim..sevgiler

Kızlar bu ara tadım yok fazla uğrayamıyorum. Bu hafta izinli say beni sersum hiç diyet havam yok. Kulağım tekrarladı
:26::26::26ff çok kötü canım yaa..geçmiş olsun...ama gördüm seni az önce ..gelebilirsen gel canım..iyi ol da yeterki..
iyi aksamlar kizlar,bugünkü menüm

1.ögün

1 muz
zeytin,peynir
salatalik,domates
ceviz ve badem

2.ögün

sebze corbasi
salata
yogurt
3 4 kasik kapuska

bugün hic su icemedim
su içmelisinnn çok önemli canım...
enemmm ot canavarı hatuun..nekaa güzel yapmışsın canım yaa..ellerine dizlerine sağlık..enişteye de bravoss...

sorma bi sosyetik olduk kiii..her an bozulabilirimm
ama eve dönünce araba balkabağına dönüştü

canım amacımız o zaten eğlenmek muhabbet etmek eğer ayrım yapsaydık listeye de almazdık genele de yazmazdık..bu muhabbet sıktı artık hepimizi.

sen mesela özelden mesaj almadığın için duymamıştın ve kilo bildirimini eski topikte yapmıştın bilgilerini alıp seni de ekledim ben cuma listesine görmüşsündür..art niyetim olsa neden uğraşayım..yeni gelen arkadaşların kararını kendilerine bıraktık..sonuçta yeni tanışıyoruz..ama nekedar gülüp eğlenir ve kilo verirsek hepimiz o kadar mutlu oluruz de mii

Hosgeldin sersumcum,

bende dokuleyim:18::18:
dun inanilmaz istahim vardi. Sabah sabah kahvaltidan sonra helva yedim.
aksam balik yedim baliktan sonra yine helva yedim.
bunalar olsa iyi. saat 8 gibi yine helva, bir avuc cips, kucuk cikolata biraz badim tabii bu sabah arti 800
bugun allaha sukur iyiyim normale dondum, dun icimde ne varsa beni terketmis

bugun saat 15.00
1 yumurta
2 kk peynir
4 zeytin
minik bir parca tavuk (Ne alaka diyeceksiniz esim ogle yemegini yiyiyordu ondan aldim azicik)
salata

aksamda sadece keten tohumlu yogurt yiyecegim.
Umarim bu artilar bana ders olurda bir daha boyle bir kacamak yapmam.:44::44:

gerçek dondurma yedin hee..afiyet olsun canım..amanın dondurma mevsimi açılıyor neyse ki burada gerçek dondurma yok(ben madoya ve özsütünkine diyorum gerçek) o hazırları pek sevmiyorum ama arada olur heralde:18::18:
canım ayrımcılık yok ortada saphira baska topikte ve sersum da kendi sayfası olmasını istedi
hiçbirsey degişmedi ..sıcaklık hala aynı ha o sayfada yazmıssın ha bu sayfada ..rahat ol lütfen

partye davet edilmedim çok kırıldım

ben cıkıyorum kızlar yarın piknik yapacagız sepetleri falan hazırlayayım öpüldünüz
ohh afiyet olsun ..

aşırı doz almadı de mi kıss

hoşgeldin beyaaa...kıss o geceyi kaçırdın koptuk valla

Sabah 11:00
2 kk yumurta
1 domates
1 salatalık
3 ceviz
1 kk beyaz peynir

Akşam 19:00
Salata
Bir porsiyon sade döner
Birkaç kaşık yoğurt

Kilo 49.9
Boy 1.65
Hedef 46
hoşgeldin..menüler gayet güzell
sen arada kaçamağı hakettin şekerim ama yine de döviimm ben mısırı 10 buçukta yediğin içün
tatlım çok kötüysen gelme izinli yazarım olur biter.. kıyamam yaa
tamamen secret yapmışın ve tutmuş şekerim..senden de bu beklenir süperr..
Olamaz sabah tartıldım + 700 gr olamaz nasıl olur böyle birşey acaba bulgur pilavındanmı ama bu kadar olmaması lazım saat 7 de bitirmiştim
su toplamıştır vücudun canım üzülme..bulgur şişiriyor
afiyet olsun canım
Canlarım selam,

43 sayfanın hepisini okuyup öyle geldim.

Arz ederim.
ben sana 79 u beklersen oooo demiştim iyi yaptın bebeemm hoşgeldin beyaaa
yorucu bir yolculuk hadi geçmiş olsun canım..teyzenin yolluklarından yemediğin için de bravo

2. paragrafta yazdıklarına datamamen katılıyorum..amaç hem eğlenmek hen kilo vermek.

hoşgeldin tekrar ve geçmiş olsun bebişim..ayy ne piss bişeydir o kesik nasıl becerdin..şaka biryana Allah korumuş canım

kızım kendine ödül olarak bizi verip bize mi ceza veriyon sen...

hee topiğin sahibisini ben de tanırım zaten ondan geldik liste dışında kural tanımayan cıvığın tekidir kendilerii

eee gelmezsen öölee çizerler adını..listede kuraldışı yok çok etkili olmuş sanırsam kopyalayıp gönderseydim keşke sana görünce daha önceden gelirdin

selam kızlar ;biraz moralmen çöküntüdeyim.O nedenle uzun uzun yazamayacağım kusurabakmayın
regl oldum olacağım yada şuan battım haberim yok.Yalnız fena şiştim patlayacağım.Birdyim daha verme demişsin emme ben zaten 2 aydır filan doğru düzgün rejimi takip etmiyorum.Dün gece mesela saat 10 buçuk gibi mısır patlatıp yedim.Bir iki şeyi prensip ettim sadece 1- ekmek yememek ( geçen onu da yedim benim kızın artığı kızarmış ekmeğin üstüne bolcana tereyağı sürdüm hoooop güplettim he 2- akşam en geç 8 den sonra yemek yememek ( hoş dün gece onu da bozdum ya bu nasıl prensip diyorsun şimdi Olsun o kadarcık.Canım çok sıkkındı.Ya kendimi yiyecektim yada mısırı .Tercihim
mısırdan yana oldu Güya kısacık yazacaktım.Bu ara cenem düştü ki sormayın.Neyse ben menümü bildireyim
sabah: menemen ,peynir,zeytin,badem sltlk ,çay
akşam: gordon bleu ,peynir ,vişne suyu
:18:

Pamuk tıkadım kulağa Hem duyamıyorum hem rahatsız oluyorum. Sağır sultan kalacak lakabım
Ah canııım...Benim kocamda da tinnitüs var , kulak çınlaması ve uğuldaması..24 saat non-stop uğuldayıp-çınlıyor ve tedavisi yok.Bazan evdeki herşeyi kapatıp salt sessizliğe ulaşmaya çalışıyor zavallı...Kulak gerçekten jiddi bir mevzu velhasıl
Benim de içime sık sık o canavar giriyo be yawww... Artık çok laçka bir ilişkimiz var kendisiyle

Birdyim ,sersumum nasılsınız bakayım ? Ben evde kös kös oturuyorum.Yalnızım.Benim kız her gün spora gidiyor benim yerime Bende böylee oturuyom işte.Offffff canım hiç birşey yapmak istemiyor.

Hayırdır tatlım ya , niçün bozdun moralini?Beni arasaydın ya , geyik yapardık kafan dağılırdı azıcık...
Canikom senin kilolar gitmek için fırsat kolluyomuş zaten.Sen bu fırsatı tanıyınca arkalarına bakmadan gittiler demek ki
Mısıra ben de çok pis dadandım.Hatta makinesini aldım.Yalnız hem kalorisi hem karbonhidratı düşük.Yani 2-3 su bardağı rahatça yenebilir , 100 kalorinin altında...

heee biz de 3 kişiyiz sizden 1 fazla sen bizim evi sabah temizle 1 saat sonra gör
ellerine sağlık ve geçmş olsun

ohh ısının canım iyice..gelsin yürüyüşler...

iyileşicen canım hayırlısıyla ben de vertigo geçirdim ama çok ağrım olmadı şükür..2-2.5 ayda düzeldim..psikoloji de etkiliyor canım..fazla üzme kendini
kıss kaç kere helva yedin sen sayamadım
neyse şekerim olan olmuş önümüze bakalım..afiyet olsun

Birdyim ,sersumum nasılsınız bakayım ? Ben evde kös kös oturuyorum.Yalnızım.Benim kız her gün spora gidiyor benim yerime Bende böylee oturuyom işte.Offffff canım hiç birşey yapmak istemiyor.

İyiyim bebişim , kalk bize gel hadi , valla diyorum bak....Gözleme yaptım , tafsilat aşağıda
Sersumcum , öncelikle hoş geldin canımcım...Valla ya , insanın kendi evi gibisi yokkk , Allah ayırmasın evlerimizden...
Kızlar dün ebegümecileri kavurmuştum ya , demin kalktım bi hamur yaptım uyduruktan ve gözleme yaptım.Heee n'oldu şimdi , ot yedik çok sağlıklı oldu Onunla kalsam gene iyi , canım çok un kurabiyesi istiyodu , bi de ondan yaptımmmmm....Evde zaten börek var idi , oyyyyyyyyyyy ev hamurişi doldu biranda...Hee bak unutuyodum bi de pirinç pilavı yapmıştım dün kocama , ondan da varrrrr...Allah muhafaza diyorum Gözlemeden bi yarım yedim ama bilemiyorum ne getirir gelecek

Ah be bacım dert bende çile bende.Dananın kuyruğu koptu kopacak yakında.Çok doldum bu ara çooookkk.Seni arardım ya geçen konuştuktan sonra zaten çok utandım.Çok cenem düşük oldu.Seni de lafa tuttum uzun uzun.Sen 1 dedim ben 10 .Neyse bu mısır mevzuna sevindim.Ben sinema filan pek sevmem.Eğer sinemaya girdiysem bilin ki mısır kokusu yüzünden girmişimdir

Sizin de mi ööle yaww , ben bi tek biz bööleyiz sanıyodum :18::18::18:
Helva detoksu ile ilkbahara merhaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…