Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Gunaydin hatta ve hatta Tunaydin guzel Karatay kizlari...
Nasilsiniz ?????

ben bugun gec uyandim gec bir kahvalti yaptim hayret bugun hava guzel ilk defa 20 derece uzuuuuunnn doga yuruyusus ve alisverisi birlestirip guzellll guzellll yuruyecegim ..

Yediklerim;
sabah 1. ogunum;
1 kase kabklu fistik , 3 dilim kasar peyniri , 3 hurma , ( biraz firinda kuzu yedim iki parcacik minik protein yerine )) kahve ve su ..

Simdi suya yuklenecegim .. Optum sizleri biraz sizlere de bakayim ne yapiyorsunuz bakalim

canım benim biran önce iyileşirsin inşallah

melexin o kadar güzel anlatmışsın ki işte hayatın sırrı bu sevmek ve inanmak

Yeni topic hayırlı, uğurlu olsun. Çok iyi bir fikir olmuş. Site sahibini tanıyorum ya, gönlümce sulandırabilirim konuyu, geyik yaparım, laf atarım. YAŞASIN!

Sersum, beni de hatırlayıp haber verdiğin için teşekkür ederim canımcım

Kendi kendime 79 olunca gelicem topiğe diye söz vermiştim. Yani siz benim ödülümdünüz ama bir türlü 79 olamadım. Yeni topic haberini de alınca "başlarım sözüne de, sana da iğneoyası" dedim, tükürdüğümü yaladım, geldim. Oh ettim. İyi ettim.

Jaddeden haberler de vericem tabii ama önce kendimden haber vereyim. Hala 81 kiloyum. Bir de dün bileğimi kestim. 5 litrelik kavanoz kırıldı. Bilek kesildi. Tendon mudur nedir, o sarı şeyleri görünce, ay ben fena oluyorum dedim:))) Neyse, gidip diktirdik. Yalnız şunu gördüm ki ben yaşlandıkça canım daha tatlı oluyor. Sanırım ömrüm olur 70 i falan görürsem, defalarca sağa-sola bakmaktan yolu geçemeyen tonton ninelerden olucam:)))))

Öpüyorum hepinizi. Yarın menülere başlarım. 2 haftaya listedeyim. Sersum, beni listeye al anacım. Liste dışı yazısı hiç yakışmamış adımın yanına. İçim cızzz etti.

Birdy, haftada 1 sigara içiyor musun kız hala??? Geçen bir kitap okudum. Habire sigara içiliyor. Şöle oldu sigara yaktım, böle oldu sigara yaktım... Benim bile bi tane yakasım geldi!

Son düzenleme:
hanımlar günaydın mı desem iyi öğleden sonralar mı bilemedim
dün gece yolda olduğum için daha yeni uyandım sonunda evimdeyim yolculuk çok zor geçti 1 gün önceden hasıl olan kabızlık yüzünden oturmakta zaten çok zorlanıyordum bi de sabaha kadar oturmak zorunda kldım
şimdi uyandım evde de hiç bişi yok evden getirdiğim kuruyemişlerimden 1.5 çay bardağı doldurdum yanına da 4-5 incir koydum çay da demledim 5 de zeytin birazcık ta tahin şimdi onu yiyeceğim kahvaltı niyetine
sonra belki alışverişe giderim başım felaket ağrıyor açlıktan gözüm kararmaya başladı gece yolda verdikleri şeylerden hiç bişi yemedim (yanımdaki teyze yolluk diye neler getirmişti neler )işte böyle

geçmişi de okudum da şu diğer topikte alınanlar olmuş burdan çıkanlar olmuş yani bana da mesala özelden mesaj gelmedi ama kendimi hiç dışlanmış hissetmedim çünkü genel bir duyuru yapıldı ve gelmek isteyenler gelsin denildi ama işte sonuçta sanaldayız ve sadece yazarak anlatmak yanlış anlaşılmalara sebep olmuş üzücü ama benim bakış açıma göre alınacak bişi yok arkadaşlarım tabiki eski arkadaşlar kendi aralarında daha samimi olabilir bundan daha doğal ne var ki o kadar sitresin içinde şurda gelip kafa dağıtıyoruz işte

ayyy dikkat et canım çok büyük geçmiş olsun hoşgeldin bu arada :13:

Olamaz sabah tartıldım + 700 gr olamaz nasıl olur böyle birşey acaba bulgur pilavındanmı ama bu kadar olmaması lazım saat 7 de bitirmiştim
canım bulgur vücutta böyle şişmelere sebep oluyor ben en az düzeyde tüketmeeye çalışıyorum ama merak etme onun bir kısmı da su bugün protein ğırlıklı beslenmeye çalışırsan bir de spor yaparsan yarına eser kalmaz ondan böyle günlük kilo değişimlerini çok şey etkiliyor bi önceki gün yediğin yemek içtiğin su miktarı, az su içersen vücüt su tutuyor , mesela spor yapınca da su tuttuğu söyleniyor o yüzden üzme kendini sen sabırla devam et mutlaka sonucunu alacaksın

Tşk ederim ilgilendiği için birileri ilgilenince birşeyler paylaşınca psikolojik olarak daha rahatlıyor insan.

Son düzenleme:
iki gün önce yeni karataycıların muhabbete fransız kaldığını yazmıştım bu şekilde görev gibi yaz çık yapmak istemediğimi söylemiştim bana haklısın diyenlerin sadece beni tıpışladığını hissediyorum aynı sıkıntıyı eski topikte de hissettiğim için 1 haftada kaçmıştı belki burada farklı olur dedim ama sorun topikte değilmiş buraya gelince anladım

ayrıca farklı font, punto ve renk kullanarak ayrıcalıklı konum yaratmaya çalışılmasını doğru bulmuyorum zira sosyal medyada büyük harf ya da punto kullanımı bağırma anlamı taşır ve kk nın kullanım şartlarına bakarsanız orada da bu uyarıyı görürsünüz ne yani suç mu diyebilirsiniz suç değil tabi ki ama büyük bir kabalık

son olarak karataya gönül veren herkese sağlıklı günler diliyorum ve artık daha kasıntısız bulduğum eski topiğe gidiyorum bye

Tşk ederim ilgilendiği için birileri ilgilenince birşeyler paylaşınca psikolojik olarak daha rahatlıyor insan.
önemli değil canım herkes burada bulunduğu sürece elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışır zaten canım amacımız da psikolojik olarak da rahat olmayı sağlayarak çıtır çıtır hatunlar olmak
hep beraber çok güzel kilolar vericez inşallah

gecmis olsun canim .. bu hastalik teyzelerimde var .. cok zor ve sabir gerektiren bir hastalik .. Sabrin bol olsun ,, insallah en kisa zamanda sifa deva bulursun iyi olursun

Canım bence o topic bu topic diye bahsetmeye gerek yok ya. Sonuçta herkes aynı amaç için burada. Bu kadar kuralcı olmaya gerek yok ki. Kim nasıl isterse ve nerede isterse orda yazsın ben iki topicte de yazıyorum. Öğreniyorum veya bildiklerimi paylaşıyorum. Amaç yardım almak yardım etmek ve birlikten güç doğar demişler güç kazanmaya çalışıyoruz diyet maceramızda. Bence böyle düşünmek gerekiyor. Ben orada da burada da yazıyorum diye kim ne diyebilir ki. Herkes özgür. Paylaş , öğren ve uygula. Hepsi bu yani. Sinirlerini germene gerek yok ki.

gecmis olsun canim .. bu hastalik teyzelerimde var .. cok zor ve sabir gerektiren bir hastalik .. Sabrin bol olsun ,, insallah en kisa zamanda sifa deva bulursun iyi olursun

Sağol canım. Sanki düne göre daha az gibi ama tabi devam ediyor. Edecek. Sabretmekten başka çarem yok ki Allah en kısa sürede bu dertten kurtarsın beni inşallah ve bir daha hiç olmaz inşallah. Amin.

kesinlikle katılıyorum

selam kızlar planda bi değişiklik oldu:)öğleni süt ve cevizle geçiştiririm dedim ya,çok acıkktım bu yüzden 1 kase tarhana,karnıyarık ve cacık yedim.yemeğim 14.30 gibi bitti.o zaman akşama hafif yemeğe çalışırım.bu arada bizim ufaklık kek istiyo pişiricem.çok da güzel yaparım hani umarım kaçamak yapmam:)))
spor falan yok kaç saat temizlik yaptım zaten

Arkadaşım , gereksiz bir alınganlık yapmışsın ama elbette sen nasıl istersen...Ben de sana arkadaşlığın için teşekkür ederim ve kilo vermende başarılar dilerim...
Yuvarlak hatlı yavrum benim Olayı tamamen ve en güzel şekliyle özetlemişsin.Ayrıca da sen zaten sevilmeyecek bir insan mısın ki , sen bir , sen bir Meleksin Daha da verme be , valla çok güzeldin ben gördüğümde , bi de üstüne 3 kg daha verdim diyosun , eee ne kaldı geriye
Olamaz sabah tartıldım + 700 gr olamaz nasıl olur böyle birşey acaba bulgur pilavındanmı ama bu kadar olmaması lazım saat 7 de bitirmiştim
Hanzadecim , eğer bulgur pilavını 1.5 kilo yağla pişirmediysen 700gr alman imkansız canım.Şişkinlik yapmıştır sadece , hepsi bu.
1 kilo alabilmen için extradan 7000 kalori yemen gerekir yani 1000 gr yağ = 7000 kaloridir.Dolayısıyle bir günde 1 kilo alabilmek falan öyle her babayiğidin harcı değildir.Korkma , rahat ol...

Yirmi derken -20 oldu da ona mı sevindiniz yoksa bizim bildiğimiz normal yirmiye kadar çıktı mı sıcaklıklar Kaneelcim
Canlarım selam,

43 sayfanın hepisini okuyup öyle geldim.

Arz ederim.

Sen nerdesin be vicdansız ....Bıraktın gittin öööleee....Bileği niye kestin , intihar girişimi mi Ayrıca da geçmiş olsun , tendon olayına girmişsin , o iş biraz pistir , sabır diliyorum , bi daha kesme oranı buranı , gerek yok
Sigarayı ayda bire düşürdüm görüşmeyeli :18::18::18: Oyam bende çelik gibi irade varmış da haberim yokmuş
Bu aykini bikaç gün önce içtim , hala bir bir gelin gibi ince-narin ve cezbedeciydi
Bebelerin nasıl , asayiş berkemal mi?

Makbule ağzın bal yesin canım
Ben de topiğe ilk geldiğimde yabancıydım , kimse benimle muhabbet etmiyodu ama bunalıma girmeyi , topikten ayrılmayı ya da kendimde suç bulmayı düşünmedim.Zamanla herkes benim ne kadar mükemmel , ne kadar dayanılmaz , ne kadar muhteşem bir insan olduğumu anladı puahahaha ayyyyy çok güldüm şuan Yani alınacak ne var ben de anlamadım ki , şurda muhabbet etmeye çalışıyoruz , alt tarafı...

Selamlar,

Dun aksam yaklasık 1,5 saat leslie ile 2 mil ve 5 millik programları yaptım.
Tabi acayip yoruldum. Ancak cok ta iyi geldi.
Akşam sadece 1 muz yarım bardak süt içebildim.
Gece de biraz acktıgımdan ceyrek bardak kadar sut ictim sadece
içmesem de olurdu ama neyse iyi geldi.
Bu sabah kk kahvaltısı ama cok az da simit yedim.
Bugun gene 5 mil leslie yapmayı dusunuyorum.
bakalım

sevgiler herkese
bu arada ceşitli hastalıkları olan başta Çiğdem olmak uzere ( diğer arkadaşların isimlerini bilemiyorum bir de hatırlamıyorum acıkcası yeni oldugumdan) aynı anda alıntı yapmak ta zorladı beni su an ) hepinize geçmiş olsun..

canım akşamı ceviz ve sütle geçirebilirsin neyseki kaçamak yapmamışsın kek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…