Kızlarrr hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Kulak fena bişey ya. Ellerimi yıkarken bile su sesinden rahatsız oluyorum o derece berbat bişey.
Makbule bende gelip iki kıkırdamak istiyorum sizinle ama cıks vallahi olmuyor kulak beni benden alıyor yavaş olucam diye 1 saat işim varsa 2 saat sürüyor. Sesten aşırı rahatsız oluyorum. Geçsin hemen aranıza dönüciiimm.
Bırdy inan bende sizi özledim ama hiç keyfim yokGeçer geçmez kollarınıza alın beni
Kardelen Teşekkür ederim canım. Allah kimsenin başına vermesin çok zor.
filiztoprak Ananen çok doğru söylemiş valla bütün canım kulağımda şuanHem uguldama hem çınlama hem sese hassasiyet, hem baş dönmesi daha saymak istemiyorum Geçecek inşllah ilacımı düzenli kullanmam lazım ama tok içilmesi gerekiyor. E karataya da uyduramıyorum saatleri sabahın köründe uyanamıyorum çünkü akşam 8 i geçiyor yemem 12 saati tutturacam diye. Adaptasyonum tutmadı.
Amannn bende böyle işte. Herkes iyi olsun nolur. Hadi öpüyorum herpinizi de
melexin o kadar güzel anlatmışsın ki işte hayatın sırrı bu sevmek ve inanmakÇok teşekkür ederim o senin güzel gözlerinin güzel görüşü canım benim.Sanırım senin gördüğünden sonra 2700 gr verdim.Ben şuan ( senin demenden sonra ) kendimi fıstık gibi hissediyorum.Ammavelakin koymuşum oraya 56 ideal diyeNetcez mecbur 56 olacak ben yuvarlak hatlı biriyim ya her daim kilolu gözüküyorum. Kıracağım bu zinciri
Özlemim Kartalım Çatal Karam ÇinGEM .Ben ne yaptığımı bir bilsem :44:Aslına bakarsan bende bir nevi şoktayım.Çünkü ne bir zorluk çektim ne de çabaladım desem yeridir .:26:Yalnız şunu diyebilirim ki beynime format attım.O nasıl oluyor dersen Kendi kendime telkin verdim.Deli diyeceksin biliyorum ama ;kendi kendime "ben yedikçe zayıflıyorum ,kendimi çok seviyorum ..." falandı filandı gibi gurur okşatıcı şeylerle beynimi yıkadım.Spor yok hayatımda.Yıllarca kocamla günde enaz 2 buçuk saat yürüyüş yapmıştım (istemedennnnn )Çok sıkıcıydı ve ben zayıflayacağıma gittikçe şişiyordum.Sporu sevmediğimi anladım.Sevmediğim şeyinde bana bir yararı olmadı.Burada önemli bir not :Sizler sporun faydasını görüyorsanız lütfen yapınız.Spor muhakkaki faydalı birşey.Sadece ben sevmediğim için bende bir etki yaratmadı.Ama şunu söyleyeyim son günlerin modası spining diye birşey var.Salonda hoca eşiliğinde bisiklet çeviyorsun.Giden arkadaşlarım ağızları kullaklarında anlatıyorlar Eğlence olsun diye buna başlayabilirim.Çünkü gidenler spordan ziyade çok eğlendiklerini anlatıyorlar.Evet kısacası ben çoğunlukla 2 öğün yemişim.Ama bu diyete özel değil.Ben kendimi bildim bileli 2 öğün yiyen biriyim.Ve hatta karataya başladığımdan beri hiç aç kalmadım ben yaaaaa Hem doyuyorum hem zayıflıyorum.Diğer diyetler gibi ot ye ,1 gr fasülye ye gibi sınırlamalarda yok.Çok rahatım.İş beyinde bitiyor.Emin ol hayatta ne olursa olsun sen hazır değilsen başarmanında imkanı yok.Önce kendinizi sevin.Bu benden size abla ,bacı,teyze ,nine ,kızkardeş nasihatı olsun. ​Allah hepinizin dileklerini yerine getirsin.
Yeni topic hayırlı, uğurlu olsun. Çok iyi bir fikir olmuş. Site sahibini tanıyorum ya, gönlümce sulandırabilirim konuyu, geyik yaparım, laf atarım. YAŞASIN!
Sersum, beni de hatırlayıp haber verdiğin için teşekkür ederim canımcım
Kendi kendime 79 olunca gelicem topiğe diye söz vermiştim. Yani siz benim ödülümdünüz ama bir türlü 79 olamadım. Yeni topic haberini de alınca "başlarım sözüne de, sana da iğneoyası" dedim, tükürdüğümü yaladım, geldim. Oh ettim. İyi ettim.
Jaddeden haberler de vericem tabii ama önce kendimden haber vereyim. Hala 81 kiloyum. Bir de dün bileğimi kestim. 5 litrelik kavanoz kırıldı. Bilek kesildi. Tendon mudur nedir, o sarı şeyleri görünce, ay ben fena oluyorum dedim:))) Neyse, gidip diktirdik. Yalnız şunu gördüm ki ben yaşlandıkça canım daha tatlı oluyor. Sanırım ömrüm olur 70 i falan görürsem, defalarca sağa-sola bakmaktan yolu geçemeyen tonton ninelerden olucam:)))))
Öpüyorum hepinizi. Yarın menülere başlarım. 2 haftaya listedeyim. Sersum, beni listeye al anacım. Liste dışı yazısı hiç yakışmamış adımın yanına. İçim cızzz etti.
Birdy, haftada 1 sigara içiyor musun kız hala??? Geçen bir kitap okudum. Habire sigara içiliyor. Şöle oldu sigara yaktım, böle oldu sigara yaktım... Benim bile bi tane yakasım geldi!
canım bulgur vücutta böyle şişmelere sebep oluyor ben en az düzeyde tüketmeeye çalışıyorum ama merak etme onun bir kısmı da su bugün protein ğırlıklı beslenmeye çalışırsan bir de spor yaparsan yarına eser kalmaz ondanOlamaz sabah tartıldım + 700 gr olamaz nasıl olur böyle birşey acaba bulgur pilavındanmı ama bu kadar olmaması lazım saat 7 de bitirmiştim
canım bulgur vücutta böyle şişmelere sebep oluyor ben en az düzeyde tüketmeeye çalışıyorum ama merak etme onun bir kısmı da su bugün protein ğırlıklı beslenmeye çalışırsan bir de spor yaparsan yarına eser kalmaz ondanböyle günlük kilo değişimlerini çok şey etkiliyor bi önceki gün yediğin yemek içtiğin su miktarı, az su içersen vücüt su tutuyor , mesela spor yapınca da su tuttuğu söyleniyor o yüzden üzme kendini sen sabırla devam et mutlaka sonucunu alacaksın
önemli değil canım herkes burada bulunduğu sürece elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışır zaten canımTşk ederim ilgilendiği için birileri ilgilenince birşeyler paylaşınca psikolojik olarak daha rahatlıyor insan.
önemli değil canım herkes burada bulunduğu sürece elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışır zaten canımamacımız da psikolojik olarak da rahat olmayı sağlayarak çıtır çıtır hatunlar olmak
hep beraber çok güzel kilolar vericez inşallah
Kızlar beni anlayın kulağımdan çok kötüyüm geçen hafta bildiremedim bu haftayı gün gün girer bildiririm artık.
08:30 ilaç vakti
4 tuzlu kurabiye( bu saatte kahvaltı yapamıyorum mide bulantım da var vertigodan dolayı
öğle 13:00
5 zeytin
1 kk peynir
1 domates
1 çay bardağı ceviz
1 kase menemen
Yeşil çay
Akşam 19:00
1 kase çorba
Yeşil salata
Bol ayran
iki gün önce yeni karataycıların muhabbete fransız kaldığını yazmıştım bu şekilde görev gibi yaz çık yapmak istemediğimi söylemiştim bana haklısın diyenlerin sadece beni tıpışladığını hissediyorum aynı sıkıntıyı eski topikte de hissettiğim için 1 haftada kaçmıştı belki burada farklı olur dedim ama sorun topikte değilmiş buraya gelince anladım
ayrıca farklı font, punto ve renk kullanarak ayrıcalıklı konum yaratmaya çalışılmasını doğru bulmuyorum zira sosyal medyada büyük harf ya da punto kullanımı bağırma anlamı taşır ve kk nın kullanım şartlarına bakarsanız orada da bu uyarıyı görürsünüz ne yani suç mu diyebilirsiniz suç değil tabi ki ama büyük bir kabalık
son olarak karataya gönül veren herkese sağlıklı günler diliyorum ve artık daha kasıntısız bulduğum eski topiğe gidiyorum bye
gecmis olsun canim .. bu hastalik teyzelerimde var .. cok zor ve sabir gerektiren bir hastalik .. Sabrin bol olsun ,, insallah en kisa zamanda sifa deva bulursun iyi olursun
kesinlikle katılıyorumCanım bence o topic bu topic diye bahsetmeye gerek yok ya. Sonuçta herkes aynı amaç için burada. Bu kadar kuralcı olmaya gerek yok ki. Kim nasıl isterse ve nerede isterse orda yazsın ben iki topicte de yazıyorum. Öğreniyorum veya bildiklerimi paylaşıyorum. Amaç yardım almak yardım etmek ve birlikten güç doğar demişler güç kazanmaya çalışıyoruz diyet maceramızda. Bence böyle düşünmek gerekiyor. Ben orada da burada da yazıyorum diye kim ne diyebilir ki. Herkes özgür. Paylaş , öğren ve uygula. Hepsi bu yani. Sinirlerini germene gerek yok ki.
Arkadaşım , gereksiz bir alınganlık yapmışsın ama elbette sen nasıl istersen...Ben de sana arkadaşlığın için teşekkür ederim ve kilo vermende başarılar dilerim...Günaydın arkadaşlar,
Bu sabah kalkıp geçmişe dönüp bir daha okudum ve bu grupta kalmaya gönlüm razı olmadı. Sanırım, benim de diğer bazı arkadaşlarım gibi ilk başta bu grupta olmam istenmemiş. Gene de bu gününe kadar göstermiş olduğunuz arkadaşlık için teşekkür ederim. Sevgiyle kalın.
Yuvarlak hatlı yavrum benimÇok teşekkür ederim o senin güzel gözlerinin güzel görüşü canım benim.Sanırım senin gördüğünden sonra 2700 gr verdim.Ben şuan ( senin demenden sonra ) kendimi fıstık gibi hissediyorum.Ammavelakin koymuşum oraya 56 ideal diyeNetcez mecbur 56 olacak ben yuvarlak hatlı biriyim ya her daim kilolu gözüküyorum. Kıracağım bu zinciri
Özlemim Kartalım Çatal Karam ÇinGEM .Ben ne yaptığımı bir bilsem :44:Aslına bakarsan bende bir nevi şoktayım.Çünkü ne bir zorluk çektim ne de çabaladım desem yeridir .:26:Yalnız şunu diyebilirim ki beynime format attım.O nasıl oluyor dersen Kendi kendime telkin verdim.Deli diyeceksin biliyorum ama ;kendi kendime "ben yedikçe zayıflıyorum ,kendimi çok seviyorum ..." falandı filandı gibi gurur okşatıcı şeylerle beynimi yıkadım.Spor yok hayatımda.Yıllarca kocamla günde enaz 2 buçuk saat yürüyüş yapmıştım (istemedennnnn )Çok sıkıcıydı ve ben zayıflayacağıma gittikçe şişiyordum.Sporu sevmediğimi anladım.Sevmediğim şeyinde bana bir yararı olmadı.Burada önemli bir not :Sizler sporun faydasını görüyorsanız lütfen yapınız.Spor muhakkaki faydalı birşey.Sadece ben sevmediğim için bende bir etki yaratmadı.Ama şunu söyleyeyim son günlerin modası spining diye birşey var.Salonda hoca eşiliğinde bisiklet çeviyorsun.Giden arkadaşlarım ağızları kullaklarında anlatıyorlar Eğlence olsun diye buna başlayabilirim.Çünkü gidenler spordan ziyade çok eğlendiklerini anlatıyorlar.Evet kısacası ben çoğunlukla 2 öğün yemişim.Ama bu diyete özel değil.Ben kendimi bildim bileli 2 öğün yiyen biriyim.Ve hatta karataya başladığımdan beri hiç aç kalmadım ben yaaaaa Hem doyuyorum hem zayıflıyorum.Diğer diyetler gibi ot ye ,1 gr fasülye ye gibi sınırlamalarda yok.Çok rahatım.İş beyinde bitiyor.Emin ol hayatta ne olursa olsun sen hazır değilsen başarmanında imkanı yok.Önce kendinizi sevin.Bu benden size abla ,bacı,teyze ,nine ,kızkardeş nasihatı olsun. ​Allah hepinizin dileklerini yerine getirsin.
Hanzadecim , eğer bulgur pilavını 1.5 kilo yağla pişirmediysen 700gr alman imkansız canım.Şişkinlik yapmıştır sadece , hepsi bu.Olamaz sabah tartıldım + 700 gr olamaz nasıl olur böyle birşey acaba bulgur pilavındanmı ama bu kadar olmaması lazım saat 7 de bitirmiştim
Yirmi derken -20 oldu da ona mı sevindiniz yoksa bizim bildiğimiz normal yirmiye kadar çıktı mı sıcaklıklar KaneelcimGunaydin hatta ve hatta Tunaydin guzel Karatay kizlari...
Nasilsiniz ?????
ben bugun gec uyandim gec bir kahvalti yaptim hayret bugun hava guzel ilk defa 20 derece uzuuuuunnn doga yuruyusus ve alisverisi birlestirip guzellll guzellll yuruyecegim ..
Yediklerim;
sabah 1. ogunum;
1 kase kabklu fistik , 3 dilim kasar peyniri , 3 hurma , ( biraz firinda kuzu yedim iki parcacik minik protein yerine )) kahve ve su ..
Simdi suya yuklenecegim .. Optum sizleri biraz sizlere de bakayim ne yapiyorsunuz bakalim
Canlarım selam,
43 sayfanın hepisini okuyup öyle geldim.
Arz ederim.
Sen nerdesin be vicdansız ....Bıraktın gittin öööleee....Bileği niye kestin , intihar girişimi miYeni topic hayırlı, uğurlu olsun. Çok iyi bir fikir olmuş. Site sahibini tanıyorum ya, gönlümce sulandırabilirim konuyu, geyik yaparım, laf atarım. YAŞASIN!
Sersum, beni de hatırlayıp haber verdiğin için teşekkür ederim canımcım
Kendi kendime 79 olunca gelicem topiğe diye söz vermiştim. Yani siz benim ödülümdünüz ama bir türlü 79 olamadım. Yeni topic haberini de alınca "başlarım sözüne de, sana da iğneoyası" dedim, tükürdüğümü yaladım, geldim. Oh ettim. İyi ettim.
Jaddeden haberler de vericem tabii ama önce kendimden haber vereyim. Hala 81 kiloyum. Bir de dün bileğimi kestim. 5 litrelik kavanoz kırıldı. Bilek kesildi. Tendon mudur nedir, o sarı şeyleri görünce, ay ben fena oluyorum dedim:))) Neyse, gidip diktirdik. Yalnız şunu gördüm ki ben yaşlandıkça canım daha tatlı oluyor. Sanırım ömrüm olur 70 i falan görürsem, defalarca sağa-sola bakmaktan yolu geçemeyen tonton ninelerden olucam:)))))
Öpüyorum hepinizi. Yarın menülere başlarım. 2 haftaya listedeyim. Sersum, beni listeye al anacım. Liste dışı yazısı hiç yakışmamış adımın yanına. İçim cızzz etti.
Birdy, haftada 1 sigara içiyor musun kız hala??? Geçen bir kitap okudum. Habire sigara içiliyor. Şöle oldu sigara yaktım, böle oldu sigara yaktım... Benim bile bi tane yakasım geldi!
Makbule ağzın bal yesin canımhanımlar günaydın mı desem iyi öğleden sonralar mı bilemedim
dün gece yolda olduğum için daha yeni uyandım sonunda evimdeyim yolculuk çok zor geçti 1 gün önceden hasıl olan kabızlık yüzünden oturmakta zaten çok zorlanıyordum bi de sabaha kadar oturmak zorunda kldım
şimdi uyandım evde de hiç bişi yok evden getirdiğim kuruyemişlerimden 1.5 çay bardağı doldurdum yanına da 4-5 incir koydum çay da demledim 5 de zeytin birazcık ta tahin şimdi onu yiyeceğim kahvaltı niyetine
sonra belki alışverişe giderim başım felaket ağrıyor açlıktan gözüm kararmaya başladı gece yolda verdikleri şeylerden hiç bişi yemedim(yanımdaki teyze yolluk diye neler getirmişti neler )işte böyle
geçmişi de okudum da şu diğer topikte alınanlar olmuş burdan çıkanlar olmuş yani bana da mesala özelden mesaj gelmedi ama kendimi hiç dışlanmış hissetmedim çünkü genel bir duyuru yapıldı ve gelmek isteyenler gelsin denildi ama işte sonuçta sanaldayız ve sadece yazarak anlatmak yanlış anlaşılmalara sebep olmuş üzücüama benim bakış açıma göre alınacak bişi yok arkadaşlarım tabiki eski arkadaşlar kendi aralarında daha samimi olabilir bundan daha doğal ne var ki o kadar sitresin içinde şurda gelip kafa dağıtıyoruz işte
selam kızlar planda bi değişiklik oldu:)öğleni süt ve cevizle geçiştiririm dedim ya,çok acıkktım bu yüzden 1 kase tarhana,karnıyarık ve cacık yedim.yemeğim 14.30 gibi bitti.o zaman akşama hafif yemeğe çalışırım.bu arada bizim ufaklık kek istiyo pişiricem.çok da güzel yaparım hani umarım kaçamak yapmam:)))
spor falan yok kaç saat temizlik yaptım zaten