Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Makbuşum hangi bölümde okuyodun sen tatlım ya , söölemişindir mutlaka ama ihtiyarlık emareleri , idare et....
Sersum , sonu oldu mu yoksa filmle mi son yapacaklarmış?

Kızlar bu arada topik başıma kalmış.Hepiniz sosyalleşiyosunuz tabe...Ben pazara gittim-geldim , bu kadar , başka bi faaliyet yok...

Kızlar bu arada topik başıma kalmış.Hepiniz sosyalleşiyosunuz tabe...Ben pazara gittim-geldim , bu kadar , başka bi faaliyet yok...

birazcık ev silme süpürme var birdy pazarada gideceğim ne güzel sen gidip gelmişsin daha ortalıkda yemekde yok

bu arada iyi dilekleriniz için teşekkürler yasak masak ama bi nescafe yaptım azıcık mola

Günaydın canlar

Hepinize çok güzel bir hafta sonu dilerim

küsme gülüm küsme..
ama ençok piskopata bağlıycan diye korktum ondan alttan alıyom..
Allah kabul etsin teyzemin umresini ve dualarını..kızının duasını edebilmiş mi dili dönmüş mü bi soruver teyzeme
seni seviyorum uleyyn..

hoşgeldin yavruzz..afiyetler olsun..bugün ben de çok kaçamak yaptım:18::18:..ama sondu yarından itibaren 00 kaçamak
çok sevindim canım senin ve eşinin moralinin iyi olmasına..hep böyle mutlu olun acil şifa bulsun inşallah canım
lanet bitti gitsin kilolar regişim hadi bakalım
Bugun menu bildirimi yapayim
sabah 12.30
2 yumurta
3 kk peynir
10 zeytin
marul
1 avuc badem

aksamada taze fasulye ve yogurt
Ben anneme gidiyrum yarin aksam donermi opuldunuz...
güle güle git gel canım
Makbuşum hangi bölümde okuyodun sen tatlım ya , söölemişindir mutlaka ama ihtiyarlık emareleri , idare et....

Sersum , sonu oldu mu yoksa filmle mi son yapacaklarmış?

son değil canım birkaç filmi olacakmış neyseki 1 dene değil

Sabah pastırmalı yumurta , 5 zeytin , bir avuç içi peynir , 4 bütün ceviz , 1 çay bardağı süt bide yeşil çay içtim

Şimdi zeytinyağında tavuk sote yapıyorum

regen shake dediğin nedir acaba merak ettim ?

toz protein icecegi, sütle karistirilip yapiliyo, sporcular icer genellikle, biraz tatli oldugu icin bazen tatli krizim tutunca iciyorum ögün yerine.. googledan da bakabilirsin,, aslinda hazir ürün oldugu icin karatayda yeri yok yanlis degilsem ama tatli krizi hic biseye benzemiyo

Heeeeey herkese merhaba bende Karatay yapıyoruuuuum Hemde 5 kilo verdim 5 haftada
hoşgeldin..5 kilo harika
ohh ellerine sağlık..bana da yapsana annem annem nekaa güzel hazır yemek
Sabah pastırmalı yumurta , 5 zeytin , bir avuç içi peynir , 4 bütün ceviz , 1 çay bardağı süt bide yeşil çay içtim

Şimdi zeytinyağında tavuk sote yapıyorum
menü de çok güzel
ne yapalim kuzum yaaa her zamanki gibi... ben sahsen kendi adima, yalnizca alisverise gittim toplamda 2 saat yürümüsümdür.. kisa günün kari

seni sormali???
yürüyüş
ben de temizliği bitirdim bulaşık makinesini boşaltıp kirlileri yerleştirmek kaldı

Son düzenleme:

zinhar yasak tabee

aynen aynen .. ben ki bi oturuşta yarım kilo şekerpare yerim yani ama hazır gıda evet yasak malesef tadandırıcı bile yok .. tatlı krizi diyince eskisi kadar yok krizlerim karataya başladığımdan bu yana ona dikkat ettim bende :26:

bugün yeğenim bende pek girme fırsatım olmadı
bilgisayarda oyun oynuyor gelmeden menümü yazayım
sabah=2 yumurta peynir zeytin salatalık fındık çay
öğlen= 3 kanat 4 kaşık kısır çay fındık ceviz 1adet biskolata
akşam= yoğurtlu ıspanak salata
artık ayran çay diye günü kapatırım
sizler naptınız geçmişi okuyamadım
bakababilirsem bakayım biraz

afiyet olsun canım..sen de yapmışın kaçamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…