Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kızlar adıgegupseden haber var mı..liste yapacağını biliyor heralde:44::44::44:

işi yoğun galiba
kızlar maşallahınız var baya gitmiş kilolar bense gr gr giyorum bunada şükür

Yapim ben beyaaa yoğunsa gelememiştim garibim foruma zor giriyo zaten

biz senin bilerek gelmemezlik yapacağını aklımızdan bile geçirmedik ki yazdıklarımız da bunu gösteriyor..mutlaka bir sebebin vardır ve sonra izah edersin diye düşündük..

art niyet olsaydı bu kadar mesaj yazılmazdı heralde canım..ama bunların hiçbirine cevap gelmeyince bu karar alındı ve bu bukadar büyütülecek birşey değil..zaten senin yoğun olduğunu düşünüpte yardımcı olunmak istendiydi..sanırım senin alınganlığın üstünde..

2. öğünüm

ton balığı(yemek çok kötüydü ve kaçamak olmayacak tek şey buydu)

3. öğünüm

kısır
çay
turşu

1.öğünüm=tereyağında 2 tane köy yumurtası peynirliydi
fındık 3 kayısı yeşil çay
2. öğünüm=1 tabak kısır fındık çay
3. öğün=1tabak kıymalı makarna+
cacık biberiye turşu 4 adet
sade soda birazdanda çay keyfi
bol leptinler kızlar
kilo veren veremeyen herkezi tebrik ediyorum sevgiler

sağol canım

makbuşş kıss one ooo2 kilo süper tatlım..harikasın..gözün aydın
iyi eğlenceler canım..
sağol canım davul gibiydim kaçamkalardan sonra yarısı ödem kaçamak da yapmayınca gidiverdi kilocuklar şükür

maşallah makbule tebrik ederim canım

kahvaltı

1 muz peynir zeytin ceviz pastırma gün kurusu ve omega3
teşekkür ederim canım

maşallahhh kırdık şeytanın bacağını bu motivasyonla uçarız inşallah

adige adını yanlış yazdıysam özür dilerim liste için eline sağlık canım herkesi tebrik ediyorum

kızlar bugün muhteşem bir gün geçirdim üniversitedeki son pikniğimizi yaptık arkadaşlarımı çok özlicem ya

kaçamak deseniz diz boyuydu menüleri paylaşmıyayım bugün yarından itibaren devam ama

İyi de zaten bu kız kafasına göre gelmez zaten oooo hadi ben de hazır gelmemişken liste yapayım demedik ki. Neden senin gelmeyişini kollayalım ki ayrıca kim liste yapmaya bayılır ? Hayır listeyi yaptım da yayınladım mı ? Sert bir ifade mi kullandım ? Güldük geçti bu kadar abartmanın alınmanın anlamı nedir ? İşler yoğundu birine patlayım diyorsan o ben değilim kusura bakma. Art niyetli yapılmayan bir işi art niyetliymiş gibi lanse etmen hiç hoş değil. Gerçekten kırıcı olan biri varsa o ben değilim. İzah edemeyecek kadar yoğun olduğunu düşünüp bir çözüm bulmaya çalıştık kendimizce. Fikrin alınmaması sence de normal değil mi akşama kadar göremediğimiz için zaten yapalım dedik. Görseydik fikrini sormazdık çünkü gerek kalmazdı liste yapmamıza. Haber verilmeyişini de ayrıca açıklamama gerek yok heralde bu kadar açıkladıktan sonra. Tekrar söylüyorum ortada birşey yokken ortaya patlasan da bu beni ilgilendirmez. O senin alınganlığın der güler geçerim. Ayrıca kimse kimsenin yerine de liste yapmaya bayılmıyordur heralde. Başka mesaj yazmama gerek yok çünkü kendimi ifade ettim. Sersum da etmiş. Ölç tart hala aynı düşünüyorsan da o senin bileceğin iş.

Teşekkürler canım Kırdık valla şeytan meytan kalmadı İnşallah haftaya kadar sürer bu hız ya 60 ile tatile gitmem lazım. 4 kilocuk kaldı 1 ayım var kaçamak yapmazsam veririm inşallah

teşekkürler canım Kırdık valla şeytan meytan kalmadı Inşallah haftaya kadar sürer bu hız ya 60 ile tatile gitmem lazım. 4 kilocuk kaldı 1 ayım var kaçamak yapmazsam veririm inşallah

çok rahat veririsin cnım benim Haftaya sınav haftam ya ders çalışmaktan yemek yemeye vaktim kalmaz kilo veririm genelde böyle olur sınav haftalarında

ya da strese girer habire yerim bu da ales yüzünden düştüğüm durum

Kız bende aynıyım ya strese girmem bi değişik oluyor benim Ya alırım ya veririm. Bence bu sefer vereceksin. Finaller adamı incecik yapıyor

Canım üzme kendini,kilo almamışsın ya,haftaya verirsin nasıl olsa

kızlar şahsi fikrim şudur ki adıgegupse arkadasımız sorumluluk sahıbı bır ınsan olarak butun yogunluguna ragmen gorevını yerıne getırmek,cıgdemklcsn arkadasımızda butun ıyınıyetı ve yardımseverlıgıyle arkadasına kolaylık saglamak ıstemıs ıkı taraftada ıyınıyet hakim lutfen bırbırınızı kırmayın

09:00 İLAÇ

5 tane ceviz

13.30 Kahvaltı

1 kk beyaz peynir
5 tane ceviz
1 domates
1.5 dilim börek

19:00 Akşam

2 tane tavuk but
3 tane tavuk kanat
2 dilim börek

Bugunkü menüm buydu. Börekler de kalmasın diye yedim yarın yok ( Bahaneye bak )

Kız bende aynıyım ya strese girmem bi değişik oluyor benim Ya alırım ya veririm. Bence bu sefer vereceksin. Finaller adamı incecik yapıyor
inşallahhh

afiyet olsun canım börek mii bahane yok

Canım zaten kırmak için yapmamıştım ama yanlış anlaşıldı neyse uzatmayı seven biri değilim zaten kapatalım gitsin. Uzatılacak bi konuda değil zaten.

Börek valla yedim kafaya çantaları

Başka yapmiiiciim makbuş söz makbuş

benim yediklerimi bi bilsen bugn çok fecii çok ama çok hopladım zıpladım yakmışımdır inşallah

neyse ben çok yorgunum sanırım bu saatte uyuyacağım bi gözüm kapalı bi gözüm açık iyi geceler herkese

Iyi geceler cnm. Bu arada leptini kacirma bari yemissin uykuda da yak

ellerine saglik liste canim liste gcok guzel olmus
oncelikle birinci olan arkadasimizi sonrada kilo vermis kilo veya kilo almis sabit kalmis herkesi kutluyorum,
En onemlisi karataya devam ermek kilolar bir sekilde gidecek

Bende buaksam mevlide gittim19.00 yemek yedik
3 ykk pilav
biraz et

baska birsey yemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…