kızlar adıgegupseden haber var mı..liste yapacağını biliyor heralde:44::44::44:
işi yoğun galiba
kızlar maşallahınız var baya gitmiş kilolar bense gr gr giyorum bunada şükür
Yapim ben beyaaayoğunsa gelememiştim garibim foruma zor giriyo zaten
biz senin bilerek gelmemezlik yapacağını aklımızdan bile geçirmedik ki yazdıklarımız da bunu gösteriyor..mutlaka bir sebebin vardır ve sonra izah edersin diye düşündük..bugn işlerim o kdr yoğundu ki ona rağman ara ara gelip notlarımı almaya çalıştım. zaten yapamıcak olsam sana durumu bildirip izah ederdm. kafama göre gelmemezlik yapmazdm. bugünü unutmamak için tlfnuma bile notunu aldım. o kdr iş yoğunluğunda bir de bana hbr verilmeden fikrm alınmadan ben yapıyorum denilince insan ister istemez üzülüp kırılıyor. tek taraflı düşünmezsenz sevirim. ben yanlış olduğumu düşünmüyorum. haber verilip yapılması başka birşey hbr verilmeden yapılması çok başka
sağol canım davul gibiydim kaçamkalardan sonra yarısı ödem kaçamak da yapmayınca gidiverdi kilocuklar şükürsağol canım
makbuşş kıss one ooo 2 kilo süper tatlım..harikasın..gözün aydın
iyi eğlenceler canım..
teşekkür ederim canımmaşallah makbule tebrik ederim canım
kahvaltı
1 muz peynir zeytin ceviz pastırma gün kurusu ve omega3
maşallahhhÇok mutluyuuummmmmmmmmmmm :124::124::124::124::124::124:
Kilo bildirimim :
rumuz:cigdemklcsn
baş.tarihi:5 mart 2013
baş.kilo:72.5
geçen hafta kilo:66.00
bu hafta kilo:64.2
fark:---- 1.8 kg
yüzde:--- %2.72
toplam fark: - 8.3 kg
boy: 1.70
beden: 38-40
Beden ölçülerim
Göğüs:84
Bel :67
Kalça:99
Bacak:58
Kalça küçülmüş memeler küçülmüş bel incelmiş bacak geçen haftayla aynı :124::124::124::124::124:
adige adını yanlış yazdıysam özür dilerim liste için eline sağlık canım herkesi tebrik ediyorumKİLO VERENLER
1.nurudilara % -3,373
2. makbule007 % -2,941
3. çigdemklcsn % -2,727
4.borayse % -2,465
5. papadiya % -2,162
6.habercice %-1,735
7.sea % -1,562
8. leylak84 % -0,956
9.filiztoprak % -0,943
10. Kardelenn % -0,738
11. molar % -0,473
12regen % -0,441
AYNI KALANLAR
1.melexin
2. iğneoyası
3.adigegupse
KİLO ALANLAR
1. ficans % +0,896
2. birdy % +0,900
3.sersum % +0,925
4. elifce82 % +1,226
bugn işlerim o kdr yoğundu ki ona rağman ara ara gelip notlarımı almaya çalıştım. zaten yapamıcak olsam sana durumu bildirip izah ederdm. kafama göre gelmemezlik yapmazdm. bugünü unutmamak için tlfnuma bile notunu aldım. o kdr iş yoğunluğunda bir de bana hbr verilmeden fikrm alınmadan ben yapıyorum denilince insan ister istemez üzülüp kırılıyor. tek taraflı düşünmezsenz sevirim. ben yanlış olduğumu düşünmüyorum. haber verilip yapılması başka birşey hbr verilmeden yapılması çok başka
sağol canım davul gibiydim kaçamkalardan sonra yarısı ödem kaçamak da yapmayınca gidiverdi kilocuklar şükür
teşekkür ederim canım
maşallahhhkırdık şeytanın bacağını bu motivasyonla uçarız inşallah
teşekkürler canımKırdık valla şeytan meytan kalmadı Inşallah haftaya kadar sürer bu hız ya 60 ile tatile gitmem lazım. 4 kilocuk kaldı 1 ayım var kaçamak yapmazsam veririm inşallah
çok rahat veririsin cnım benimHaftaya sınav haftam ya ders çalışmaktan yemek yemeye vaktim kalmaz kilo veririm genelde böyle olur sınav haftalarında
ya da strese girer habire yerim bu da ales yüzünden düştüğüm durum
Aynı kilodayım... 100gram bile vermemişim! Çok moralim bozuldu. Reglim falan da yaklaşmadı. Haftaya tsh larıma baktırıcam. Acaba ilaç dozum mu az geliyor diye. Bıktım tartıda 80.4 görmekten. Kabusum oldu ya!
Umarım hepiniz çok güzel kilolar vermişsinizdir canlarım.
inşallahhhKız bende aynıyım ya strese girmem bi değişik oluyor benimYa alırım ya veririm. Bence bu sefer vereceksin. Finaller adamı incecik yapıyor
afiyet olsun canım börek mii09:00 İLAÇ
5 tane ceviz
13.30 Kahvaltı
1 kk beyaz peynir
5 tane ceviz
1 domates
1.5 dilim börek
19:00 Akşam
2 tane tavuk but
3 tane tavuk kanat
2 dilim börek
Bugunkü menüm buydu.Börekler de kalmasın diye yedim yarın yok ( Bahaneye bak )
kızlar şahsi fikrim şudur ki adıgegupse arkadasımız sorumluluk sahıbı bır ınsan olarak butun yogunluguna ragmen gorevını yerıne getırmek,cıgdemklcsn arkadasımızda butun ıyınıyetı ve yardımseverlıgıyle arkadasına kolaylık saglamak ıstemıs ıkı taraftada ıyınıyet hakim lutfen bırbırınızı kırmayın
inşallahhh
afiyet olsun canım börek miibahane yok
Börek valla yedim kafaya çantaları
Başka yapmiiiciim makbuş söz makbuş
benim yediklerimi bi bilsen bugn çok fecii çokama çok hopladım zıpladım yakmışımdır inşallah
neyse ben çok yorgunum sanırım bu saatte uyuyacağım bi gözüm kapalı bi gözüm açık iyi geceler herkese
ellerine saglik liste canim liste gcok guzel olmusKİLO VERENLER
1.nurudilara % -3,373
2. makbule007 % -2,941
3. çigdemklcsn % -2,727
4.borayse % -2,465
5. papadiya % -2,162
6.habercice %-1,735
7.sea % -1,562
8. leylak84 % -0,956
9.filiztoprak % -0,943
10. Kardelenn % -0,738
11. molar % -0,473
12regen % -0,441
AYNI KALANLAR
1.melexin
2. iğneoyası
3.adigegupse
KİLO ALANLAR
1. ficans % +0,896
2. birdy % +0,900
3.sersum % +0,925
4. elifce82 % +1,226
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?