Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o arkadaşlıklar hiç unutulmaz canım..biz hala görüşüyoruz ve hiç kopmadık..yeni hayatında başarılar seni bulsun inşallahkızlar bugün muhteşem bir gün geçirdim üniversitedeki son pikniğimizi yaptık arkadaşlarımı çok özlicem ya
kaçamak deseniz diz boyuydu menüleri paylaşmıyayım bugün yarından itibaren devam ama
: hah hah hah çok yaratıcıymış bayıldım..
arkadaşlar zayıfladığımızda çizelgeyi nasıl değiştireceğiz
Günaydın canlarım,
Yarın annem ümreden geliyor inşallah. Ona gidicem. Pzt de tatil. Pzt. akşam dönerim herhalde. Salıya kadar yokum yani. Hemen liste dışı bırakmayasınız ha beni! Küserim sonra size. Psikopata bağlarım.Hepinize taciz msj ları atarım. Hayatınızı zehir ederim.
Ona göre
Beni sevin. Beni özleyin. Ben de sizi özliyciiim.
Günaydın canlar
Hepinize çok güzel bir hafta sonu dilerim
o arkadaşlıklar hiç unutulmaz canım..biz hala görüşüyoruz ve hiç kopmadık..yeni hayatında başarılar seni bulsun inşallah
: hah hah hah çok yaratıcıymış bayıldım..
ilk yaptığın gibi yapıyorsun canım..sayılar değiştiriliyorr tabii ki
KİLO VERENLER
1.nurudilara % -3,373
2. makbule007 % -2,941
3. çigdemklcsn % -2,727
4.borayse % -2,465
5. papadiya % -2,162
6.habercice %-1,735
7.sea % -1,562
8. leylak84 % -0,956
9.filiztoprak % -0,943
10. Kardelenn % -0,738
11. molar % -0,473
12regen % -0,441
AYNI KALANLAR
1.melexin
2. iğneoyası
3.adigegupse
KİLO ALANLAR
1. ficans % +0,896
2. birdy % +0,900
3.sersum % +0,925
4. elifce82 % +1,226
hiç sorma canım o kadar çok alışmışım ki ayrılığın fikri bile çok zor geliyor keşke biraz daha vaktimiz olsaydı diyorum hp ama bitti işte sonuna geldik haftaya finaller haziranın 1 kep töreni haziran 3 balo ve THE END
İyi de zaten bu kız kafasına göre gelmez zaten oooo hadi ben de hazır gelmemişken liste yapayım demedik ki. Neden senin gelmeyişini kollayalım ki ayrıca kim liste yapmaya bayılır ? Hayır listeyi yaptım da yayınladım mı ? Sert bir ifade mi kullandım ? Güldük geçti bu kadar abartmanın alınmanın anlamı nedir ? İşler yoğundu birine patlayım diyorsan o ben değilim kusura bakma. Art niyetli yapılmayan bir işi art niyetliymiş gibi lanse etmen hiç hoş değil. Gerçekten kırıcı olan biri varsa o ben değilim. İzah edemeyecek kadar yoğun olduğunu düşünüp bir çözüm bulmaya çalıştık kendimizce. Fikrin alınmaması sence de normal değil mi akşama kadar göremediğimiz için zaten yapalım dedik. Görseydik fikrini sormazdık çünkü gerek kalmazdı liste yapmamıza. Haber verilmeyişini de ayrıca açıklamama gerek yok heralde bu kadar açıkladıktan sonra. Tekrar söylüyorum ortada birşey yokken ortaya patlasan da bu beni ilgilendirmez. O senin alınganlığın der güler geçerim. Ayrıca kimse kimsenin yerine de liste yapmaya bayılmıyordur heralde. Başka mesaj yazmama gerek yok çünkü kendimi ifade ettim. Sersum da etmiş. Ölç tart hala aynı düşünüyorsan da o senin bileceğin iş.
Selam kızlar mutlu ve iyi hafta sonları
klasik kahvaltı
dün yeni ilaçlarımız geldi hayret ettim hastalık modundaki adam bir neşe bir muhabbet odasından çıkmıyordu inşallah dahada iyi olur ve geçer tüm hastalıgı eski günlerine dönmeye başladı akşam teyzemler vardı eşiyle gülmekten kırıldılar bakakaldık teyzemle
Selam kızlar mutlu ve iyi hafta sonları
klasik kahvaltı
dün yeni ilaçlarımız geldi hayret ettim hastalık modundaki adam bir neşe bir muhabbet odasından çıkmıyordu inşallah dahada iyi olur ve geçer tüm hastalıgı eski günlerine dönmeye başladı akşam teyzemler vardı eşiyle gülmekten kırıldılar bakakaldık teyzemle