• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kızlar bugün muhteşem bir gün geçirdim üniversitedeki son pikniğimizi yaptık arkadaşlarımı çok özlicem ya

kaçamak deseniz diz boyuydu menüleri paylaşmıyayım bugün yarından itibaren devam ama :23::23::23::23:
o arkadaşlıklar hiç unutulmaz canım:5:..biz hala görüşüyoruz ve hiç kopmadık.:34:.yeni hayatında başarılar seni bulsun inşallah:16::16:
::60::60::60: hah hah hah çok yaratıcıymış bayıldım..:27:
arkadaşlar zayıfladığımızda çizelgeyi nasıl değiştireceğiz

ilk yaptığın gibi yapıyorsun canım:34:..sayılar değiştiriliyorr tabii ki:1::1:

Son düzenleme:
Günaydııın şekerler :))) Karatay ismini duyunca şöyle bir göz attım.Bir sürü diyet listesi duyuyoruz ama bence KARATAY hoca 1 numara.Çok doğru konuşuyor ve beslenme önerileri tam Türk kadınlarına yönelik bence :))

Günaydın canlarım,

Yarın annem ümreden geliyor inşallah. Ona gidicem. Pzt de tatil. Pzt. akşam dönerim herhalde. Salıya kadar yokum yani. Hemen liste dışı bırakmayasınız ha beni! Küserim sonra size. Psikopata bağlarım.Hepinize taciz msj ları atarım. Hayatınızı zehir ederim.
Ona göre:23::23::23: :23::23:

Beni sevin. Beni özleyin. Ben de sizi özliyciiim. :5::5:

Canlarım selam , herkese en güzelinden bir Cumartesi diliyorum...
4 günlük detoksuma dün akşam Muratlara gitmemiz sebebiyle bir geceliğine ara verdim ama yine de düşündüğümden daha makul yedim.Ana yemek balıktı , diğerleri de muhtelif salata ve zeytinyağlı idi.Fazladan yediğim 4 minik parça kavun ve en son finali yaptığım dondurmalı irmik helvası idi :ssz::ssz::ssz: Hayırlısı Allahtan , bugün tekrar detoksa döndüm , bikaç gün daha yapiim bakalım...

Günaydın canlarım,

Yarın annem ümreden geliyor inşallah. Ona gidicem. Pzt de tatil. Pzt. akşam dönerim herhalde. Salıya kadar yokum yani. Hemen liste dışı bırakmayasınız ha beni! Küserim sonra size. Psikopata bağlarım.Hepinize taciz msj ları atarım. Hayatınızı zehir ederim.
Ona göre:23::23::23: :23::23:

Beni sevin. Beni özleyin. Ben de sizi özliyciiim. :5::5:

Canikom hem Allah kabul etsin hem de gözünüz aydın diyorum...Seni seviyorum , seni özlüyorum , sana bayılıyorum , sen de beni sakın unutma :16::16::16::16:

günaydın kızlar dün nasıl yattım sa akşam onda yattım bugün saat 10 a kadar :53::53:nasıl yorulduysam artık

şimdi de kahvaltımı bitirdim
2 ymurta 12 zaytin 1 dilim peynir br çay barağı kuruyemiş 5-6 çeri 4 kayısı :56::56::56:

o arkadaşlıklar hiç unutulmaz canım:5:..biz hala görüşüyoruz ve hiç kopmadık.:34:.yeni hayatında başarılar seni bulsun inşallah:16::16:

::60::60::60: hah hah hah çok yaratıcıymış bayıldım..:27:

ilk yaptığın gibi yapıyorsun canım:34:..sayılar değiştiriliyorr tabii ki:1::1:

hiç sorma canım o kadar çok alışmışım ki ayrılığın fikri bile çok zor geliyor keşke biraz daha vaktimiz olsaydı diyorum hp ama bitti işte sonuna geldik haftaya finaller haziranın 1 kep töreni haziran 3 balo ve THE END :14::14::14::43::43::43:

KİLO VERENLER

1.nurudilara % -3,373:46::46::46::46::46::nazar::nazar::nazar:
2. makbule007 % -2,941:46::46::46::46::nazar::nazar::nazar:
3. çigdemklcsn % -2,727:46::46::46::nazar::nazar:
4.borayse % -2,465:46::46::46::nazar::nazar:
5. papadiya % -2,162:46::46::46::nazar::nazar:
6.habercice %-1,735:46::46::nazar::nazar:
7.sea % -1,562:46::46::nazar::nazar:
8. leylak84 % -0,956:46::46::nazar:
9.filiztoprak % -0,943:46::46::nazar:
10. Kardelenn % -0,738:46::46::nazar:
11. molar % -0,473:46::nazar:
12regen % -0,441:46::nazar:

AYNI KALANLAR
1.melexin
2. iğneoyası
3.adigegupse

KİLO ALANLAR
1. ficans % +0,896:22:
2. birdy % +0,900:22::22:
3.sersum % +0,925:22::22::22:
4. elifce82 % +1,226:22::22::22::22:

Canim ellerine saglik.kilo verenleri tebrik ederim.yaza az kaldi hepimiz daha siki motive olalim.sizleri seviyorum.bu forum olmasaydi ben dogum
Kilolarimla yasamayi surdurecektim.hwpinize tesekkur ederim az gitsin yagdan gitsin be yaaaa:)))

Behzatım amirim bitti:43::43::43: kendimi boşlukta hissediyorum ühü ühü..:5::5:

neysee gelelim gerçeklere:27::27:
sabah
:56::56:
kocişimin ısmarladığı kahvaltı
bilimum kaçamak yazmıyorum :18::18:
ama kaldığım yerden devam.:kkk::kkk:.geçen hafta anneler günü götüremedim bu hafta gidelim dedi
ben de kabul ettim hiiç itiraz etmedim:27::27::27:

işte böyle arkadaşlarım..hepinize iyi hafta sonları diliyorum:16::16::16::16::54::54:

Selam kızlar mutlu ve iyi hafta sonları

klasik kahvaltı

dün yeni ilaçlarımız geldi hayret ettim hastalık modundaki adam bir neşe bir muhabbet odasından çıkmıyordu inşallah dahada iyi olur ve geçer tüm hastalıgı eski günlerine dönmeye başladı akşam teyzemler vardı eşiyle gülmekten kırıldılar bakakaldık teyzemle :9:

güayndin kizlar, yaptim klasik kahvaltimi size bi bakayim dedim :16::16::16: nasilsiniz bakalim???

ben lanetli rakamli kirdigim icin cok mutluyum, bundan sonra hic zorlanmadan kilo verecegim gibime geliyor insallah da öyle olur :32::32::32:

öglene menümde etli patlican kurusu var :56::56::56:

aksama da shake yapmayi düsünüyorum, yaa regl geliyor ya canim tatli istiyoyr biraz, en azindan o istegi bastirmis olurum diye düsünüyorum :31::31:

İyi de zaten bu kız kafasına göre gelmez zaten oooo hadi ben de hazır gelmemişken liste yapayım demedik ki. Neden senin gelmeyişini kollayalım ki ayrıca kim liste yapmaya bayılır ? Hayır listeyi yaptım da yayınladım mı ? Sert bir ifade mi kullandım ? Güldük geçti bu kadar abartmanın alınmanın anlamı nedir ? İşler yoğundu birine patlayım diyorsan o ben değilim kusura bakma. Art niyetli yapılmayan bir işi art niyetliymiş gibi lanse etmen hiç hoş değil. Gerçekten kırıcı olan biri varsa o ben değilim. İzah edemeyecek kadar yoğun olduğunu düşünüp bir çözüm bulmaya çalıştık kendimizce. Fikrin alınmaması sence de normal değil mi akşama kadar göremediğimiz için zaten yapalım dedik. Görseydik fikrini sormazdık çünkü gerek kalmazdı liste yapmamıza. Haber verilmeyişini de ayrıca açıklamama gerek yok heralde bu kadar açıkladıktan sonra. Tekrar söylüyorum ortada birşey yokken ortaya patlasan da bu beni ilgilendirmez. O senin alınganlığın der güler geçerim. Ayrıca kimse kimsenin yerine de liste yapmaya bayılmıyordur heralde. Başka mesaj yazmama gerek yok çünkü kendimi ifade ettim. Sersum da etmiş. Ölç tart hala aynı düşünüyorsan da o senin bileceğin iş. :ssz:

forma her zaman girme fırsatım olmadığı için bu konuyla alakalı son mesajımdır. öncelikle ne iş yerndeki yogunluktan dolayı nede başka bir sebepten ötürü durduk yere kimseden hınc cıkaracak biri olmadım hiç bir zaman. tanımadıgın etmediğin biri hakkında bu sekilde konusamazsın sen. yok böyle bir hakkın. laflarına dkkat etsen iyi olucak. gerçekten iyi niyetle böyle bir karar vermiş olabilirsinz ama bu kararı verdiğinzde, listeyi yapmaya başlamadan önce durumu izah etmek için özelden bir msj atıp durumu izah eden kırıcı olmayan bir msj atsaydın sisteme geçte girsem vaktinde de girsem o msjı gördüğümde düşüncelerm çok daha farklı olurdu. sen forma ben listeyi yaptım yarıya geldim şeklinde gülerek bir msj atmışsın. ben bunu listeyi yayınlamadan atladığım biri var mı yok mu diye son kontrollerimi yaparken görüyorum ki görmeyedebilirdim. o an benim yerimde kim olsa aynı şeyi düşünürdü. ama dediğim gbi benim kimseden ne bir afern ne de alkış duymaya niyetm yok. çünkü o şaşkınlığı da o an ki kırıcı durumu da ben yaşadım. bu yüzden kimsenin beni anlamasını beklemiyorum. hele ki yukarda kullandıgın üsluptan sonra senden bunu hiç ama hiç beklemiyorum.

bu arada sersumcum sende kndince izah etmeye çalışmışsın durumu. umarım bende anlatabilmişimdir. bu gereksiz bir alınganlık değil. sizden beklenttim sadece formda rastgeleson kontrolleri yaparken durumu görmek değil, en basından bir özel msjla durumun bildirilmesiydi. o zaman o msjı geçte görsem erken de görsem iyi niyetten kesnlikle şüphe duymaz üzülmezdm de.

bu arada bu olaya şahit olan diğer arkadaslardan yaşanan tatsızlık adına kendi adıma özür diliyorum. bu konuyu da kndi adıma kapatıyorum. iyi günler

Son düzenleme:

klasik kahvaltı

dün yeni ilaçlarımız geldi hayret ettim hastalık modundaki adam bir neşe bir muhabbet odasından çıkmıyordu inşallah dahada iyi olur ve geçer tüm hastalıgı eski günlerine dönmeye başladı akşam teyzemler vardı eşiyle gülmekten kırıldılar bakakaldık teyzemle :9:

Sanada iyi haftasonlari canim. Esinin moralinin iyi olmasi cok guzel. Insallh Allahin izniyle eski gunlerinize donersniz. Dualarimiz sizinle canim.

Bugun menu bildirimi yapayim
sabah 12.30
2 yumurta
3 kk peynir
10 zeytin
marul
1 avuc badem

aksamada taze fasulye ve yogurt
Ben anneme gidiyrum yarin aksam donermi opuldunuz...

klasik kahvaltı

Ohhhh ne çok sevindim beeee , Allah neş'enizi daim etsin.Dualarım hep sizinle.Bu zor günler de geçecek muhakkak...

Back