• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

merhaba hatunlar.öğlen sadece sütiçcem demiştim ya yine beceremedim.eşim tazefasülyeyi bitirmeyince yazık bidaha ısınmaz bu dedim az porsiyon fasülye yedim.sütün peşine garip bir menü oldu doğrusu.1 avuç çiğ fındıkla:9:

akşam fırında köfte,az pazı kavurması,salata,2 kaşık yoğurt,10 tane fındık:56:

akşam
:56::56:
2 kaşık ezogelin çorba
3 bardak ayran
:56::56::56:

kahve makinem geldi:52:..1 bardak latte:7:..keşfetmeye çalışıyorum..gerçi çok fazla keşfe gerek yok:1:..süt köpüğü ve bardak olayını tutturmalıyım..sonuçları bildiririm:7::7::7:

Selam canlarım,

Hemen menümü bildiriyorum:

10:00 Arkadaşlarımla kahvaltı. Kaçamak yok! 2 yumurta, maydonoz, nane, roka, bol ve çeşitli peynir, 8-10 zeytin, domates. Türk kahvesi

15:30 2 yumurta ile kıymalı yumurta. Bi kahve daha.

Ben hayatta 2 öğün yapamam. Gözüm dönüyor açlıktan.

4km/45 dak yürüyüş

Birdy, hoşgeldin canım. (Bak font yaptım senin için. Kıymetini bilesin:)))
Hoşbulduk ciğerim , nasılsın bakalım görüşmeyeli?
kızlar canım çok sıkkın ales soruları düşmüş internete ala ala yine 83 anca alacam belki de daha düşük :50::50::50::50:

menüm
1.öğün klasik kahvaltı ve 2 yaş kayısı

arada 1 ısırık kek :17::17:

2. öğün
1 tabak kıymalı taze fasulye yarım kase yoğurt :56::56:
Makbuşum gençsin-güzelsin , ALES olmas TALES olur , sıkma canını böyle fani şeyler için ...Master sınavı di mi bu ALES , malum yaş ilerledikçe bildiğimiz herşeyin ismi değişiyo... :17::17::17::17:
Selam kızlar

akşam

somon balığı salata taze enginar(zeytinyag limon ve sarmısak soslu)

birdy hoşgeldin
Hoşbuldum Kardelenim , afiyet&sağlık olsun , tam benlikmiş akşam menüsü...
akşam
2 kaşık ezogelin çorba
3 bardak ayran
:56::56::56:

kahve makinem geldi:52:..1 bardak latte:7:..keşfetmeye çalışıyorum..gerçi çok fazla keşfe gerek yok:1:..süt köpüğü ve bardak olayını tutturmalıyım..sonuçları bildiririm:7::7::7:

Ooooo muhtarım sen çözersin olayı hemencecik...Unutmuştum ben bu makina olayını , güle güle kullan , afiyetle iç&içir :40::40::40::40:

:32::32::32:takmayalım canım..sana da kolay gelsin..:16::16:
:1::1::1:62 ye ne kaldı..ayy ne kaa güzel..:32::32:
iyi seyirler canımm..:16::16:

Sağol canım değil 62 ye 58 e bile 5 kilo kaldı çok motivim çoook :54:
Dizilerin çoğu sezon finali yaptı kalan 1-2 side yakıda biter sonrası allah kerim :23:

Canlarım herkese merhaba ,
Nasılsınız , hepinizi çok özledim.Birkaç sayfa kadar geriye gidebildim :
Kardelennn : Canım , dualarım sizinle , herşey düzelecek inşallah.Sabır ve dua ile geçecek bu zor günler inşallah...
Sea : Canım sana da çok geçmiş olsun.Kaç çıktı şekerin , çok mu yüksek ? İlaç verdi mi doktor yoksa şuan sadece perhiz mi önerdi?
Öylesarhoşolsamkiii : Tatlım senin canın niye sıkkın?

Hoş geldiiiiiin kujuuum :52: Kardelenin sıkıntısı yanında bizimki çok önemsiz :50: jidden merak ediyorsan özeline yazarım, ama şimdi daha iyiyim :34:

Hoşbulduk Papadiyam , ben de çok özledim valla :16::16::16: Ahhhhh Papadiyam , "ne yemedin - ne içmedin" diye sorsan cevaplamam daha kolay olacak sanırım :34::34::34::34: Canım ne istediyse yedim-içtim , çok güzel bir 3 gün geçirdim.Bozcaada'ya aşık oldum , bugüne kadar görmemek büyük kayıpmış.Adeta bir Cennet Adası.....
Hoşbulduk hayatım , ben de çok özledim sizi valla...
Oyyy şok güzeldi şok...O evlerin hangi birine bakacağımı şaşırdım , gözlerimi alamadım valla...Herbir yerine ayrı ayrı aşık oldum...

Ben üst üste 3 yaz gittim en son 7-8 yıl önce gitmiştim gerçekten çok temiz hava temiz ama buzz gibi bideniz muhteşem üzüm bağları ve doyumsuz gün batımında envai çeşit mezelerle rakı balık keyfi yapılan restoranları ile hep tadı damağımızda kalarak ayrılmıştık. Ama yaz dışında gitmedim o kadar çok ev de görmemiştim 8 yılda o kadar artmış demek :44:

Tatlım sendemi bürütüs , sağ olsun muhtarım düzeltti benim çizelgeyi rica et müsait olunca seninkini de yapar :34:

Canikom yarı maraton vardı , enişten koşuyo ya ...3 çift gittik , çok keyifli oldu.Gitmeden önce sürekli hava durumunu takip ettim ve herkes kuzey Ege'de kıyamet kopacak , çok rüzgar olacak , çok yağmur yağacak , çok soğuk olacak dedi durdu.Ben de hep kalın giysiler götürdüm.Lakin hava şeker gibiydi , ılık , güneşli hafif esintili.....Ben o meteoroloji uzmanlarının ağzına tüküriiim...Boşuna dünyanın eşyasını götürmüşüm....

:60: :60: tükür kısım tükür ama bizim buraları doğru tahmin etmişler üşüdük ve yağmurda yağdı :44:

Neresi kıs bu resimdeki Belber (berbermi yoksa gerçek ismi öyle olan her telden bi yer mi? :60:
Selam kıslar,
bugun cevizsiz karatay kahvaltısı
ara da bir bardak sute 1 cay k tarcın 2 hurma
ben seker problemi nedeni ile kayısı ve cevizi cıkardım.
oglen de corbayogurt
sebze yemegi takılacagım..
Selamlar..Sevgiler..
:16::16::16::16:

Cevi yerine hurmayı çıkarsaymış daha mantıklı olmazmıy dı? :44:

Hoşbuldum güzeller güzeli :16::16::16:

Valla mı , iyi bari , yalnız değilmişim :ssz::ssz::ssz:
Hoşbuldum canım benim...Sağol , darısı sizin tatillere inşallah....Yawww şok güsel bi ada...Bambaşka bi Cumhuriyet...Mutlu - huzurlu insanlar , kapı baca hep açık , köpekler bile sakin , havlamıyo-saldırmıyo....

Kapı baca açık mı? Hava o kadar güseldi yani :44:

Aman duymasınlar orayı da istila ederler :19:

Doğru tespit :34:

kızlar canım çok sıkkın ales soruları düşmüş internete ala ala yine 83 anca alacam belki de daha düşük :50::50::50::50:

menüm
1.öğün klasik kahvaltı ve 2 yaş kayısı

arada 1 ısırık kek :17::17:

2. öğün
1 tabak kıymalı taze fasulye yarım kase yoğurt :56::56:

Boşver tatlım yaa daha gençsin önünde upuzun bi hayat var önemli olan sağlık ve huzur :34:

akşam
2 kaşık ezogelin çorba
3 bardak ayran
:56::56::56:kahve makinem geldi:52:..1 bardak latte:7:..keşfetmeye çalışıyorum..gerçi çok fazla keşfe gerek yok:1:..süt köpüğü ve bardak olayını tutturmalıyım..sonuçları bildiririm:7::7::7:

Ooo gözün aydın ,güle güle kullan canım ama çok içme bak cumaya bişi kalmadı :23:

Hoşbulduk ciğerim , nasılsın bakalım görüşmeyeli?

Makbuşum gençsin-güzelsin , ALES olmas TALES olur , sıkma canını böyle fani şeyler için ...Master sınavı di mi bu ALES , malum yaş ilerledikçe bildiğimiz herşeyin ismi değişiyo... :17::17::17::17:

Hoşbuldum Kardelenim , afiyet&sağlık olsun , tam benlikmiş akşam menüsü...

Ooooo muhtarım sen çözersin olayı hemencecik...Unutmuştum ben bu makina olayını , güle güle kullan , afiyetle iç&içir :40::40::40::40:

Kıs ben yazarken sende yazıp kaçmışsın bu akşam pc hep bende :34:

Ara ara gelip bakcam foruma görüşemezsek yarın gece, cuma akşamı ve cumartesi öğlen gibi burada olcam bilginize :34: :54:

evet kızlar saçmalamaya devam ediyorum.az önce 2 avuç dolusu ceviz içi yedim.gitti leptin:17:sürekli birşey yiyesim geliyo bugün hayırdır inşallah.offf ya bugün spor yapamadım ya ondan heralde:43:

Sağol canım değil 62 ye 58 e bile 5 kilo kaldı çok motivim çoook :54:
Dizilerin çoğu sezon finali yaptı kalan 1-2 side yakıda biter sonrası allah kerim :23:

Hoş geldiiiiiin kujuuum :52: Kardelenin sıkıntısı yanında bizimki çok önemsiz :50: jidden merak ediyorsan özeline yazarım, ama şimdi daha iyiyim :34:

Ben üst üste 3 yaz gittim en son 7-8 yıl önce gitmiştim gerçekten çok temiz hava temiz ama buzz gibi bideniz muhteşem üzüm bağları ve doyumsuz gün batımında envai çeşit mezelerle rakı balık keyfi yapılan restoranları ile hep tadı damağımızda kalarak ayrılmıştık. Ama yaz dışında gitmedim o kadar çok ev de görmemiştim 8 yılda o kadar artmış demek :44:

Tatlım sendemi bürütüs , sağ olsun muhtarım düzeltti benim çizelgeyi rica et müsait olunca seninkini de yapar :34:

:60: :60: tükür kısım tükür ama bizim buraları doğru tahmin etmişler üşüdük ve yağmurda yağdı :44:

Neresi kıs bu resimdeki Belber (berbermi yoksa gerçek ismi öyle olan her telden bi yer mi? :60:

Cevi yerine hurmayı çıkarsaymış daha mantıklı olmazmıy dı? :44:

Kapı baca açık mı? Hava o kadar güseldi yani :44:

Doğru tespit :34:

Boşver tatlım yaa daha gençsin önünde upuzun bi hayat var önemli olan sağlık ve huzur :34:

Ooo gözün aydın ,güle güle kullan canım ama çok içme bak cumaya bişi kalmadı :23:

Yavlucum , n'aber cicim , geçmiş can sıkıntın , pek sevindim.Anlatasın varsa yaz hayatım , nasıl istersen :16::16::16:
Şekerim sıcak havadan değil , hırsızlık yok , kimse kapısını kilitlemiyo , herşeyler dışarılarda ama kimse bişey çalmıyo...
Evler hep restore edilmiş , hangisine bakacağımı şaşırdım...Çok etkilendim gerçekten...Hava soğuk olacak diye mayo götürmemiştim , pişman oldum.Bizimkiler dalış yaparken ayaklarımı soktum suya , valla rahat girilirmişşş...Sonbaharda tekrar gitmek niyetindeyiz inşallah...
İşte böyle.Sen nasılsın? Liste nasıldı geçen hafta ? Efsane liste mi oldu yoksa genelde başarılı mıydı , gerçi sen çok şahane gidiyosun , kategori dışısın :nazar::nazar::nazar:

Yavlucum , n'aber cicim , geçmiş can sıkıntın , pek sevindim.Anlatasın varsa yaz hayatım , nasıl istersen :16::16::16:
Şekerim sıcak havadan değil , hırsızlık yok , kimse kapısını kilitlemiyo , herşeyler dışarılarda ama kimse bişey çalmıyo...
Evler hep restore edilmiş , hangisine bakacağımı şaşırdım...Çok etkilendim gerçekten...Hava soğuk olacak diye mayo götürmemiştim , pişman oldum.Bizimkiler dalış yaparken ayaklarımı soktum suya , valla rahat girilirmişşş...Sonbaharda tekrar gitmek niyetindeyiz inşallah...
İşte böyle.Sen nasılsın? Liste nasıldı geçen hafta ? Efsane liste mi oldu yoksa genelde başarılı mıydı , gerçi sen çok şahane gidiyosun , kategori dışısın :nazar::nazar::nazar:

:52: selam tekrar, vaay demek restore edilmiiş, biz ilk gittiğimizde bir bağ evinde kalmıştık çok mutevazi bi bağ eviydi ama çok huzur verici dinlendirici idi tek problem bizi baştan uyardılar gece yılan mılan olur bağa girmeyin diye çocuklarda küçüktü korkudan varendadan öteye geçmedik Ağustos ortasında gitmemize rağmen denize girmekte zorlanmıştık hele Ayazma tam buz kaynağı idi :23:
Sonraki gidişimizde iskeleye yakın bi mustakil evde 3 aile 2 de bekar kaldığımız yerde daha güzeldi deniz daha sıcaktı akşamları evin önüne uzun masalar hazırlayıp mangal ve rakı keyfi yapmıştık sokaklar dar ve her adım başı mezeli muhabbetli masalar ve kah kendileri kah müzük setinden çıkan güzel mini konserlerle dolu dolu bi hafta yaşamıştık hey gidi ne güzeldi yaa..

Valla efsanesi şöyle Sersum 75 i gördü Melexin tersine döner gibi oldu çoğunluk kaçamağın dozunu arttırınca motivasyon yerlerde gibiydi ama sonra toparlanmaya başladılar.Evet ben katagori dışıyım regl den sonra da 1 kilo gidince çok sevindim yıllarca 72 nin altını görememiştim şimdi 63 üm ki regl ken ben de kaçamağın dozunu kaçırdım ama 5 ssat ve saat 7 den sonra hiç bişey kuralına uydum genelde bi tek dün kötü dağıldım bugün telafi etmeye çalıştım bakalım cumartesi sabah ne olacak işallah 62-63 arası bi rakamı görürüm vede yine regl olurum :23: :nazar:

Bi ara yazarım özeline sende vaktin olunca bakarsın :34:

Hoşbuldum canım benim...Sağol , darısı sizin tatillere inşallah....Yawww şok güsel bi ada...Bambaşka bi Cumhuriyet...Mutlu - huzurlu insanlar , kapı baca hep açık , köpekler bile sakin , havlamıyo-saldırmıyo....
nekaa güzel..inşallah biz de enkısa sürede gideriz:16::16:

köpişler bile görmüş terbiye almış disiplin diyosun:23::23:

ne bekliyosam artık:53::53: hüsrana uğramam inşallah:60::60:

sağol canım:16:..yok yok çok içmem.:23:.zaten şekersiz içiyom..kiloyu etkilemez..sadece işlenmiş gıda olduğu için cısss:37::37:
:52: selam tekrar, vaay demek restore edilmiiş, biz ilk gittiğimizde bir bağ evinde kalmıştık çok mutevazi bi bağ eviydi ama çok huzur verici dinlendirici idi tek problem bizi baştan uyardılar gece yılan mılan olur bağa girmeyin diye çocuklarda küçüktü korkudan varendadan öteye geçmedik Ağustos ortasında gitmemize rağmen denize girmekte zorlanmıştık hele Ayazma tam buz kaynağı idi :23:
Sonraki gidişimizde iskeleye yakın bi mustakil evde 3 aile 2 de bekar kaldığımız yerde daha güzeldi deniz daha sıcaktı akşamları evin önüne uzun masalar hazırlayıp mangal ve rakı keyfi yapmıştık sokaklar dar ve her adım başı mezeli muhabbetli masalar ve kah kendileri kah müzük setinden çıkan güzel mini konserlerle dolu dolu bi hafta yaşamıştık hey gidi ne güzeldi yaa..

Valla efsanesi şöyle Sersum 75 i gördü Melexin tersine döner gibi oldu çoğunluk kaçamağın dozunu arttırınca motivasyon yerlerde gibiydi ama sonra toparlanmaya başladılar.Evet ben katagori dışıyım regl den sonra da 1 kilo gidince çok sevindim yıllarca 72 nin altını görememiştim şimdi 63 üm ki regl ken ben de kaçamağın dozunu kaçırdım ama 5 ssat ve saat 7 den sonra hiç bişey kuralına uydum genelde bi tek dün kötü dağıldım bugün telafi etmeye çalıştım bakalım cumartesi sabah ne olacak işallah 62-63 arası bi rakamı görürüm vede yine regl olurum :23: :nazar:

Bi ara yazarım özeline sende vaktin olunca bakarsın :34:

valla sayenizde gözümde canlandırması bile yetti..harika yaww:16::16::16:

accayip güzel özet geçmişin tebriks takdirsss:46::46::1::1::1:

Papadiyam akşam senin tarifinle hamsili kayagana (doğru yazdım mı) yaptım. Çok güzel oldu. Sağolasın. 2 tava çıktı. Yalnız 2. tavaya, kalan harcın hepsini döktüm, bitsin diye. Biraz kalın oldu. İnce döktüğüm ilk tava daha güzel oldu.

Ayrıca 1 küçük levrek yedim.

Biraz da kapuska yedim. Sizde de parça pinçik kalmış yemek varsa, size de geleyim. :37:

Hacıyla yemekteki muhabbetimizdir. Aynen yazıyorum:

Ben:-Hayatım, Türkiye'nin bütün ayıları sayılacakmış" (hürriyetin bugünkü haberi)
Hacı:-Sen ne demek istiyorsun?

2-3 dakika sessizlik

Hacı:-Dişileri de sayıyorlarsa bildirim yapabilirim
Ben:-Niye? Kendine metres mi yaptın ki?

Kızım:-Baba anneme laf yetiştiremiyorsun işte, boşver

15 yıldan sonra romantizm yerini böyle eğlencelere bırakıyor...

...diyeceğim ama 15 yıl önce de romantik değildik aslına bakarsanız:9::9:

Ben:-Hayatım, Türkiye'nin bütün ayıları sayılacakmış" (hürriyetin bugünkü haberi)

2-3 dakika sessizlik

:60::60: alemsiniz..ama sen en alemsin..:27::27:

Bittabii geçerli. Süresi yok. Ne zaman istersen üye olabilirsin. Şimdiden teşekkürler.:16:
Biz de değişiklik yok. Sen ne güzel gezmişsin. Oh, iyi gelmiştir.

iyi o zaman üye olurum bi ara rica ederim şimdiden :16:

2-3 dakika sessizlik

:60: Alemsiniz yaa bayılıyorum senin gerçek olay tasvirlerine Allah iyiliğini versin :60: kızın da çok doğru söylemiş sezgilerimi kuvvetli yoksa sizi iyi çözmüş mü ? :60:

Back