• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

selam kızlar hava çok fena burda o yüzden sabah yürüyüşümü yapamadım.
sabah:peynir,zeytin,domates,salatalık,kayısı,1 avuç çiğ fındık ve yabanmersini yedim.öğlen evde süt içcem.yanına da kuruyemiş yerim biraz.öptüm bye bye

Selam kıslar,

bugun cevizsiz karatay kahvaltısı
ara da bir bardak sute 1 cay k tarcın 2 hurma

ben seker problemi nedeni ile kayısı ve cevizi cıkardım.
oglen de

corba
yogurt
sebze yemegi takılacagım..

Selamlar..
Sevgiler..
:16::16::16::16:

Selam kıslar,

bugun cevizsiz karatay kahvaltısı
ara da bir bardak sute 1 cay k tarcın 2 hurma

ben seker problemi nedeni ile kayısı ve cevizi cıkardım.
oglen de

corba
yogurt
sebze yemegi takılacagım..

Selamlar..
Sevgiler..
:16::16::16::16:

kuru kayısıyı çıkardın ama hurma daha tatlı onu da yeme bence :50:

Sersun kız bu sabah bende 5.15 te uyandım :37: Saat 6.40 ta 5 tane ceviz, 2 bardak su ve ilacımı içip bekliyordum. Saat 7 ye doğru uykum geldi. Isınayım yatakta derken uyuya kalmışım şimdi uyandım :37: Noldu kız bize böyle bugun :53: Dün erken yatıım leptin gelsin dediydim zorrrrla uyuyacam diye 23.45 e kadar uyuyamadım :9: Don sağa dön sola :37: Eşim yanıma geldi de sonra uyudum. Allah yokluğunu göstermesin :5:
ben yatar yatmaz sızmışım halsizlikten ama sabah tuvalete kalkınca uyku tutmadı beyaa.:31:.neyse açıldım:53::53::53::1::1:

amin canım..:16::16:

Canikom yarı maraton vardı , enişten koşuyo ya ...3 çift gittik , çok keyifli oldu.Gitmeden önce sürekli hava durumunu takip ettim ve herkes kuzey Ege'de kıyamet kopacak , çok rüzgar olacak , çok yağmur yağacak , çok soğuk olacak dedi durdu.Ben de hep kalın giysiler götürdüm.Lakin hava şeker gibiydi , ılık , güneşli hafif esintili.....Ben o meteoroloji uzmanlarının ağzına tüküriiim...Boşuna dünyanın eşyasını götürmüşüm....
:60::60:tükür kıss tükür..hoşgeldin datlum..çok sevindim tatilinin iyi geçmesine:16::16:

:60: :60::60::60::60::60:

2. öğünüm
:56::56:
omlet
peynir zeytin
domates
1 lahmacun kadar tandır ekmeği..eşimle kızıma aldım fırından sıcak sıcak kokusuna dayanamadım:22::22:

öğle menüsü:
yarım kase çorba(içinde pirinç vardı o yüzden yarım aldım)
karnıyarık

bol bol su içiyorum

selam güzel topigin güzel hatunlari :16::16::16::16: nasilsiniz bakalim???

kahvaltimi yaptim, gelip size bildireyim dedim :9::9::9:

iki yumurt aile yapilmis salata
bi kase yourt
bi avus kuruyemis
yesil cay

birazdan da ögle yemegi, insallah kacamaksiz atlatirim, sonrasinda da yürüyüs :8:
bi kase corba
bi kase yogurt
bi tabak kiymali ispanak

Birdyyiiim hoşgeldin bacım:52::52::52:
Hoşbuldum güzeller güzeli :16::16::16:
Geçmiş ola :9::9::9::9::9::9:

Bu hafta ne çok patlama muhabbeti oldu bi bilsen patlayan patlayana :60: :60: :60:

Kolay gelsin canım :16:
Valla mı , iyi bari , yalnız değilmişim :ssz::ssz::ssz:
ben yatar yatmaz sızmışım halsizlikten ama sabah tuvalete kalkınca uyku tutmadı beyaa.:31:.neyse açıldım:53::53::53::1::1:

:60::60:tükür kıss tükür..hoşgeldin datlum..çok sevindim tatilinin iyi geçmesine:16::16:

Hoşbuldum canım benim...Sağol , darısı sizin tatillere inşallah....Yawww şok güsel bi ada...Bambaşka bi Cumhuriyet...Mutlu - huzurlu insanlar , kapı baca hep açık , köpekler bile sakin , havlamıyo-saldırmıyo....

Valla bana noldu bilmiyorum bende reglyim ya aynen wc ye kalktıktan sonra uyumadım. O saatte uyanınca uyuyamamız normal ama vucut uyanmaya hazırlanıyor çünkü :9::9:

2. öğünüm
omlet
peynir zeytin
domates
1 lahmacun kadar tandır ekmeği..eşimle kızıma aldım fırından sıcak sıcak kokusuna dayanamadım:22::22:

Tandır ekmeği miiiğğ :22:

selam güzel topigin güzel hatunlari :16::16::16::16: nasilsiniz bakalim???

kahvaltimi yaptim, gelip size bildireyim dedim :9::9::9:

iki yumurt aile yapilmis salata
bi kase yourt
bi avus kuruyemis
yesil cay

birazdan da ögle yemegi, insallah kacamaksiz atlatirim, sonrasinda da yürüyüs :8:
bi kase corba
bi kase yogurt
bi tabak kiymali ispanak

Oh menüüler süperrrrrr :16::16::16::16:

öğle menüsü:
yarım kase çorba(içinde pirinç vardı o yüzden yarım aldım)
karnıyarık

bol bol su içiyorum

no pirinç no az yemek :20::20::20:

Hoşbuldum güzeller güzeli :16::16::16:

Valla mı , iyi bari , yalnız değilmişim :ssz::ssz::ssz:

Hoşbuldum canım benim...Sağol , darısı sizin tatillere inşallah....Yawww şok güsel bi ada...Bambaşka bi Cumhuriyet...Mutlu - huzurlu insanlar , kapı baca hep açık , köpekler bile sakin , havlamıyo-saldırmıyo....

Evet işte bammmmbaşka bi yer orasıııı :52: Aman duymasınlar orayı da istila ederler :19:

Valla bana noldu bilmiyorum bende reglyim ya aynen wc ye kalktıktan sonra uyumadım. O saatte uyanınca uyuyamamız normal ama vucut uyanmaya hazırlanıyor çünkü :9::9:

Tandır ekmeği miiiğğ :22:

Oh menüüler süperrrrrr :16::16::16::16:

no pirinç no az yemek :20::20::20:

Evet işte bammmmbaşka bi yer orasıııı :52: Aman duymasınlar orayı da istila ederler :19:

sagol canim simdilik süper :9::9::9:

slm kizlar...
sabah 10 da kkk yaptim kqacamak yok ..40 dk yurudum geldim..2. ogunumu birazdan yaparim..
bu arada yarin kandil oruca niyetlenicem ins..oruc tutarken de kilo veriliyomu bu karatayda? zaten 2 ogun yapiyorum ins sorun olmaz..

az önce 1 adet kuru incir, 1 avuç karışık çiğ kuruyemiş, 1 avuçta çiğ kabakçekirdeği yedim.
Akşama da sadece ayran içmeyi düşünüyorum kısmetse...

bi şaşırtan olmazsa tabi... :41: :41: :41:

Selam canlarım,

Hemen menümü bildiriyorum:

10:00 Arkadaşlarımla kahvaltı. Kaçamak yok! 2 yumurta, maydonoz, nane, roka, bol ve çeşitli peynir, 8-10 zeytin, domates. Türk kahvesi

15:30 2 yumurta ile kıymalı yumurta. Bi kahve daha.

Ben hayatta 2 öğün yapamam. Gözüm dönüyor açlıktan.

4km/45 dak yürüyüş

Birdy, hoşgeldin canım. (Bak font yaptım senin için. Kıymetini bilesin:)))

Son düzenleme:
kızlar canım çok sıkkın ales soruları düşmüş internete ala ala yine 83 anca alacam belki de daha düşük :50::50::50::50:

menüm
1.öğün klasik kahvaltı ve 2 yaş kayısı

arada 1 ısırık kek :17::17:

2. öğün
1 tabak kıymalı taze fasulye yarım kase yoğurt :56::56:

anlaşıldı komutanım.... :30: :30: :30:

:9::9::9::9::9:

kızlar canım çok sıkkın ales soruları düşmüş internete ala ala yine 83 anca alacam belki de daha düşük :50::50::50::50:

menüm
1.öğün klasik kahvaltı ve 2 yaş kayısı

arada 1 ısırık kek :17::17:

2. öğün
1 tabak kıymalı taze fasulye yarım kase yoğurt :56::56:

Sıkma canını makbuşum daha önümüzde ne baharlar var :16::16::16::16: Sen keki ben senin kolunu ısırıyım :22:

06.40 ilaç

5 tane ceviz

12.30 Kahvaltı

1 domates
3 küçük dal marul
5 tane ceviz
2 kk beyaz peynir
4 yeşil erik
4 yenidünya
2 kayısı

18:00 Akşam yemeği+ ilaç

6 tane mercimek köftesi
1 kase yoğurt

Kızlar bugun çok az sıvı tükettim.Toplamda 3 bardak ıhlamur içtim. Yatana kadar 2 lt suyu tamamlamayı düşünüyorum.

:7:

06.40 ilaç

5 tane ceviz

12.30 Kahvaltı

1 domates
3 küçük dal marul
5 tane ceviz
2 kk beyaz peynir
4 yeşil erik
4 yenidünya
2 kayısı

18:00 Akşam yemeği+ ilaç

6 tane mercimek köftesi
1 kase yoğurt

Kızlar bugun çok az sıvı tükettim.Toplamda 3 bardak ıhlamur içtim. Yatana kadar 2 lt suyu tamamlamayı düşünüyorum.

:7:

mercimek köftesiiiiiiiiiiiiiiiii :56::56::56::56: neyse ben corbasiyla idare edeyim artik :9::9::9:

Selam kızlar

akşam

somon balığı salata taze enginar(zeytinyag limon ve sarmısak soslu)

birdy hoşgeldin

Son düzenleme:
Back